A hatalmas tanárnő I.


Amióta csak suliba jártam, sohasem figyeltem a kémia órákon. Sohasem akartam azt használni, nem vittem tovább sehova, más irányba akartam tanulni. A kémia óráinkat 10-ikig egy vén faszi tanította, akinek a beszéde csak untatott mindenkit. A végén senki sem vette komolyan az órákat 1-2 emberen kívül, és az osztály nagy része épphogy átbukdácsolt kettesekkel.
Aztán jött a tizedik. A régi tanárunk osztályt váltott, és egy új, fiatalos (30-as, egyedülálló anyuka) tanárnőt kaptunk a helyére. Hosszú, barna haja volt, mélyfekete szemei. Teste hatalmas volt,és elégge duci - de formás. Amikor megláttuk, viccelődtünk a súlyával, de én titokban istennőinek tartottam az alakját. Kerek mellek, formás, ugráló fenék, amit sokszor mutogatott nekünk a krétáért, vagy szivacsért lenyúlva. Mégis, leginkább a viselkedése fogott meg.
Az osztályunk hangos, és rendetlen volt. Nem konkrétan rosszak, de szó szerint senkit sem érdekelt az óra. Beát viszont ez nem érdekelte. Nem ordított - parancsolt. Követelte a csendet, hangosan fütyült az osztálynak.
Hallottam, ahogy a lányok kibeszélték, hogy "Úgy bánik velünk, mint a kutyákjal." Engem ez a gondolat bizsergéssel fogott el. 16 éves voltam, de az interneten keresztül már rengeteg ilyen mocskos, "szélsőséges" dologgal megismerkedtem. Ahogy elképzeltem azt a nőkhöz képest magas, telt testet egy szál köpenybe, vagy a fekete lakkszoknyába, amit néha viselt - azonnal felállt. Még rosszabb volt, hogy egész személyiségét ilyen aura lengte körül. Egyik órán a hibásan válaszolóknak egyes mellett fekvőtámaszt is kellett nyomniuk. Én direkt elrontottam a kérdést.
- Már megint, Marci? - botránkozott. - Csalódtam benned. Na nyomjad.
Lenyomtam előtte annyit, mint tesi órán még soha, bár a farkam is nyomott felfelé, mert ahogy fölém magasoditt, megvillant vörös, áttetsző bugyija. Még keményebbé tett viszont a tekintete. Tényleg úgy nézett rám, mint egy értéktelen kutyára, egy állatra, aminek meg kellett tanulnia a helyét. Neki is tetszhetett a látvány, mert ajkaiba harapva figyelte vékony, de izmos hátamat, ahogy az izzadságtól át lehetett látni az ingemen.
Másnap óra után megkértem, hogy a tanítás után maradjunk bent, mert gyakorolni szerettem volna. Furcsállva nézett rám, és parancsolóan mondta, hogy rám is férne, mert úgy vette észre, hogy nem szoktam odafigyelni az óráin.
A hetedik után találkoztunk. Megint fekete bőrszoknyája, és népies fekete mellénye volt rajta. Haját most összefogottan hordta, sötét magassarkúba csúsztatott lábait pedig az asztalon pihentette - így javította dolgozatait. Lábai vaskosak, de izmosak voltak, combjaira széken simult a szoknya. Lábfeje kerek, de hosszú volt, lábujjai haralmasok, és tisztán látszottak a nyitott magassarkún.
Félve léptem be a terembe.
- Ülj le! - parancsolta.
Már ekkor remegni kezdett a testem, és libabőrös lettem. Parancsoló hangja teljesen összetörte akaratom, és még csak nem is kezdtük el az órát.
- Tudod, beszéltem több tanárral is. Te egy okos, ügyes, odafigyelő tanuló vagy a többi tanárnál. De nálam valamiért sohasem figyelsz oda. Máskor meg teljesen bámulsz, de még csak nem is jegyzetelsz. Magyarázd meg magasat!
A térdei elé akartam borulni, de csak képzelegtem. Valójában még akkor is csak lábfejét néztem, és a magassarkú takarásából kibúvó talpát. Aztán azt vettem észre, hogy integet lábujjaival.
- Hahó!
- Én... én... - dadogtam.
- Na mi van?
- Hát, tanárnő... az igazság az, hogy... maga gyönyörű!
- Na persze! - nevette Bea. - Gyönyörű?
- Igen! Elég csak magára nézni! Amazoni alakja van, annyira erős, istennői, emberi szépség felett áll! - áradoztam neki, mire eltűnt a mosolya. - Nekem maga valóban tetszik! Igazából, ezért nem tudok órán figyelnni az anyagra. Csak magát tudom nézni! Olyan, mint egy igazi úrnő!
Bea csak bámult rám. Túlságosan beleélhettem magamat.
- Amikről beszélsz, azok nagyon csúnya, mocskos dolgok! De te szereted a mocskot, nem igaz?
- Igaz - vallottam be hezitálás nélkül, de félénk, gyenge hangon.
Ő csak lassan feállt, és végig tekintett rajtam.
- Körözz körülöttem! - parancsolta, és én engedelmesen kerülgettem. Közben végig farkasként figyelt engem. - Ilyeneket szoktál mondani a tanárnéniknek?
- Nem, még soha senki másnak nem mondtam ilyet.
Végül ujjával megálljt parancsolt, és gondolkozva figyelt engem. Újra feltette a lábait az asztalra, és ezúttal ledobta magáról az egyik cipőjét. A szemeim azonnal megtalálták izzadságtól nedves, finoman ráncos talpait.
- Hogyan lehetne ezt kiverni belőled? - mondta, hangosan gondolkozva, és figyelt engem. - Tetszik a talpam is?
- Gyönyörű! Mint egy istennőé!
Bea elmosolyodott, de tekintete hideg volt.
- Te egy kis hívőcském vagy, nem igaz?
- A-azt hiszem...
- És mondd csak, mit tesznek a hívők egy istennő fáradt, zsibbadt talpával?
Nem válaszoltam, de ő az ujjával parancsolón lábfejére mutatott, és nekem más nem kellett. Letérdeltem az asztal mellé, és óvatosan a kezeimbe vettem. Kissé nehéz volt tartani, és masszírozni is, de nem hagyhattam ki, hogy az ujjaim végigsimíthattak talpa vonalain, sarkának keményedésén, hatalmas lábujjai alján. Bámultam a talpára, de szemem a bugyijára is letért, ami a szoknya alól bújt elő.
- Nagyon rossz kisfiú vagy. Még csak nem is rejtegeted.
Nem tudtam semmit sem szólni.
- Perverz kiskutya vagy! - erre a másik, magassarkús lábát az ágyékomhoz tette, amin már szorult a nadrág. - Felizgulsz a talpaim megérintésétől? Szánalmas. Kutya.
Szinte remegtem a sértésektől, de halk, izgatott sóhajokon kívül nem szóltam semmit. Folytattam a masszírozást.
- Egy hívő nem csak masszírozza a talpat. Imádja, kiszolgálja - mondta élesen.
- D-de... i-izzadt tetszik lenni... - dadogtam, mire villámok csaptak ki a szeméből.
Bea nem szólt semmit, csak erőből nekirúgta lábfejét az arcomnam, a lábujjait a tátongó számba lökve. Elöntötte a nyelvemet a kissé sós, majd száraz bőríz, de minden centi felizgatott engem. Először forgatta vastag lábujjait a nyelvemen, amitől szinte öklendeznem kellett, de hamarosan önmagamtól kezdtem nyalni őket. Akkor még sohasem tapasztaltam semmi hasonlót.
- Végre, helyes kisfiúként viselkedsz. Nagyon rossz voltál az órákon! - morogta. - A kicsi testeddel te is mindig elterelted a figyelmemet. Amikor fekvőtámaszoztál, elképzeltem, hogy rád lépek, és magam alá nyomom a gyenge kis testedet!
A farkam sértéseitől csak egyre keményebb lett, amire erősebb simogatással válaszolt. Lassan a másik talpa is meztelenül mozgott a nadrágomon. Már percek óta nyalhattam lábait, a nyelvem felszántotta talpát,az izzadságot vastag nyálammal keverve. Fénylett tőle a lámpafénybe. Bea viszont ekkor hirrtelen elvette a lábát, és a földre rúgott vele. A testem engedett, és lezuhantam. Lenyúlt hozzám, és a torkomnál, államnál fogva felemelt, hogy hipnotikus, tüzes szemeibe nézzek.
- Régóta vágytam már egy játékszerre! Csak téged először meg kell javítanom! - mondta, és vicsorogva mosolygott, mint eg vadmacska.
Az asztalra dobott, úgy, hogy az alsótestem lelógott róla. Ekkor már kissé féltem, és mocorogtam, ahogy gyorsan kigombolta, és már húzta is le a nadrágomat, gatyámat. A meredező, vastag farkam azonnal kiugrott, felszabadultan nyújtózkodott.
- Micsoda? - morogta Bea. - Te mocskos kisfiú! Még erekciód lesz a talpnyalástól?
Ezzel meglendítette vaskos markát, és egy hatalmasat csapott fenekemre. Felkiáltottam, és menekülni próbáltam. Akkor még megrémítettek ezek a dolgok, pedig a csapás egy élvezethullámmal eázta végig testemet. Remegve kaptam meg az újabb ütést, és a következőt. Végül csak folyamatosan fenekelt, és néhányszor feszes heréimre is rácsapott.
- Undorító vagy!
- Sa-s-sajnálom!
- Sajnálom, kicsoda?
- S-sajnálom! Sa-sajnálom, I-Istennőm!
- Bizony, Istennő vagyok! De nem én vagyok a te Istennőd, hanem te vagy az én kis szolgám!
- Igen! - sziszegtem a fájdalmas csapások között. - Csurgatom a nyálamat a testedre, Istennőm! Kemény vagyok tőled!
- Végre, valami őszinteség! Kár, hogy csak azt bizonyítja, hogy egy huncut kisfiú vagy! Büntetést érdemelsz!
Rámarkolt a farkamra, amitől az előváladékom szinte úgy megeredt, mintha elélveztem volna. Csapkodni, verni kezdte, de teljes erőből, ami már túlságosan fájt nekem. Nyüszörögtem, és sírósan nyögtem, amire a másik kezével magát kezdte el simogatni.
- Tudod, mit? Ahogy így elhallgatlak, egy kis disznó is lehetnél!
Tovább csapkodott engem, majd hirtelen megállt. Nem érkezett újabb ütés, rántás. Kéjes, nyálas sóhajok között tekintettem vissza, amikor megláttam kéjes, perverz mosolyát, és rájöttem: ez a nő birtokolt. Bármit megtehetne velem, és meg is fog.
Ujját a lyukamhoz érintette, és simogatni kezdte, miközben a fenekemet markolászta. Aztán ahogy egyre beljebb, és beljebb körözött, hegyes műkörme lassan behatolt.
- Ne! - kiáltottam. - Az ilyet nem szeretem! Ez olyan... meleges... én nem vagyok meleg...
- És szerinted ez engem érdekel? - vetette oda nyersen, és egyre mélyebbre csúsztatta bennem ujját.
Én menekülni próbáltam, de elkapta a nyakamat,és körmeit belemélyesztve tartott az asztal felett, bepucsítva engem.
- K-kérlek... Istennőm! - könyörögtem neki, nyüszörögve.
- Ha mozogsz, az egyik kezemmel le kell, hogy fogjalak, ahelyett, hogy...
Nem fejezte be, de én azonnal engedtem. Engedelmesen letettem a fejemet az asztalra, fenekem pedig bepucsítottam.
- Milyen aranyos! - nevette Bea, majd a szabad kezével teljes erőből rávert a fenekemre, míg a másikkal már két ujjal, mélyen ujjazott. - Te tényleg azt akarod, hogy kínozzalak!
- S-sajnálom, Istennőm...!
- Sajnálod?!
Fájdalmasan nyögtem, de mielőtt még félelemből újra ellenszegültem volna, a szabad kezét a farkamra csúsztatta, és érzéki, hosszas, élvezetes rántásokat tett rajta. A fenekem egyre érzékenyebbé vált, és pár perc múlva már mindkét kezétől élvezkedtem.
Hirtelen kihúzta az ujját, amitől egész testem megremegett. Bea felült az asztalra, vaskos, izmos-telt lábait szétterpesztve, és államnál fogva felemelte fejemet,hogy ismét a szemeibe nézzek.
- Szolga vagy, kisfiú? Kurva vagy?
Nem tudtam, hogy hogy válaszoljak,végül egy gyenge igennel feleltem.
- Mostantól az enyém vagy! Az én kis kurvám! Az én perverz, mocskos kisfiúm!
- Igenis, Istennőm...! - helyeseltem nyögve.
- A jó kisfiúk pedig szépen kinyalják az Istennőjüket!
Nem tudtam válaszolni, csak nyögni és nyelni tudtam. Még szűz voltam, és minden perverz vágyálmom teljesült a szemeim előtt. A tanárnő lassan elhúzta a bugyiját, megmutatva fazonra vágott, enyhén szőrös punciját. Bea ekkor már olyan volt a számomra, mint egy álom, ezért a puncijára úgy néztem fel, mintha magát egy szentet láttam volna. Egy Istennőt. Nehezen közelebb csúsztam, közben nyálamat csurgatva dugtam ki a nyelvemet. Végül Bea türelmetlenkedett, és szűz nyelvemet teljesen pinája ajkaihoz vágta. Csókoltam, faltam, nyaltam azokat az ajkakat, majd szívni is kezdtem őket. Még ekkor is irányított engem, fejemet feljebb húzta, hogy nyelvem csiklójához irányuljon. Ahogy azt megtaláltam, ösztönösen falnk, szívni, nyalni kezdtem, arcom csillámlott a forró nedvességétől, amit istennői nektárként nyaltam ki. Ahogy hallottam fenséges, nőiesen mély hangú lihegését, nyögéseit, csak még erősebben nyaltam.
- Jó kisfiú! Nyald ki a tanárnénit! Nyald ki a pedofil nénit! - nyögte szinte erőszakosan, még ekkor is parancsolt, de hangja már szakadozott.
Végül nyelvem behatolt puncijába, és mélyen szántotta, mielőtt vissza feljött volna, hogy csiklóján is végigsimuljon. Bea háta megfeszült, fejét hátradobta, és szinte erőlködő nyögéssel, hevesen elélvezett. Kihúzta nedvességtől és nyáltól nedves arcomat a szoknyája alól, és azzal a lendülettel még a számba is köpött.
- Nehogy lenyeld! Tartsd a szádban, a puncinedvemmel együtt! - morgott rám, és én fülemet behúzva engedelmeskedtem. Nagyon finom volt a puncinedve, mintha alkoholos, vagy drogos let volna, mert szédültté, kábulttá tett, a farkam pedig úgy ágaskodott tőle, mintha le akart volna szakadni. Tátott szájjal, nyelvemmel a nedvet kóstolgatva feküdtem előtte, és végre perverz elégedettséggel elmosolyodott.
- Nyeld le, te kis tüzelő kutya!
Engedelmeskedtem, és mind lenyeltem, amjd a maradék nedvet még le is nyaltam az arcomról. Bea elégedetten vigyorgott rám, majd lemászott az asztalról, nedvességfonalakat húzva maga után.
Ekkor Bea mögém állt, lehajolt, és a farkamat verve fogait mélyen belemélyesztette a fenekembe. Az érzés annyira új volt, hogy azonnal elélveztem tőle, és remegve hasaltam el az asztalon. Számból a nyálam kifolyt az asztalra, szemeim szinte ködösek voltak. Lassan lihegtem, mikor odalépet hozzám.
- Kiszívtam. Piros, és ott marad a nyoma. Így nem felejted el, hogy mostantól kihez tartozol!
- Ighenish, Ishtennömh! A-a... k-khurvád vagyok! - nyögtem, és ő szinte büszkeséggel rám mosolygott.
- Jó kisfiú lehet még belőled!
Ezzel elment a táskájáért, feltörölte saját nedvességét, és felöltözött. - Várlak a következő korrepetálásra! Szerintem hozz majd váltó gatyát.
Ezzel kilépett a teremből, engem saját gecim, és nyálam között, lihegve ott hagyva, öntudatlan állapotban. Talán órákig is feküdhettem ott, miután a fájdalom, és élvezet kettőssége vëgleg elhagyta a testemet. Akkor is, amikor felöltöztem, és nadrágom a fenekemhez ért, úgy éreztem, hogy Bea mögöttem állt. Sohasem felejtettem el azt a napot. Egyszerre voltam izgatott - perverz gondolatok keringtek fejemben -, és féltem is. Lesz-e normális életem, szexem egy ilyen alkalom után? Na, és milyen veszélyes, és perverz lesz a következő alkalom...?

(Köszönöm az olvasást! Ha jó a fogadtatás, akkor megcsinálom a második részt is, ahol folytatódik a kisfiú nevelése, és még egy rivális úrnő is színre léphet!)
Beküldő:ARóka


Szextörténet ajánló:


A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

A feleségem kismellű barátnője


Elore bocsájtom, nem szoktam megcsalni a feleségem, nem vagyok egy nofaló. A barátnojét, Ágit már régóta ismertem, sokszor találkoztunk, szinte azt mondhatom barátságban voltunk. Mindig is nagyon kihívóan öltözködik, és viselkedik. Nagyon csinos, vékony, formás kis mellei vannak, és hosszú gyönyöru combja.
Egyszer a feleségem azt kérdezte, hogy nálunk lakhat-e Ági egy hétig, mert felújítják....

A kis domina


A Márki csodálkozva nézte a nagyáruház vasárnapi bevásárló közönségét. Nem zavarta a tömeg, hisz neki nem kellett tolongani a sorok között. Türelmesen várt, míg barátai bevásároltak. Sok szép nő ment el mellette, jó volt nézni mozgásukat, a rövid és furfangosan szabott ruhák alól elővillanó barna testrészeket.
Jóleső, kicsit kába állapotából a mobil csengése ébresztette. A kijelzőn egy isme....

A vén kecske is megnyalja


Józsi a becsületes nevem, Kovács Józska, faluban élek. Hatvanhárom éves vagyok, elvált.

A feleségem pár éve elhagyott, mert nem tudtam kielégíteni. Hát már nekem nem nagyon áll fel a bránnerem, megmondom ahogy van.

Tegnap történt, hogy a Katika, aki hordja az ebédet, meghozta a kaját. Gömbölyű asszonyka, csinosan öltözik, szereti a kötött rövid ujjú fölsőket és a hoz....

A camszex folytatása


Negyvenes, csinosnak mondott nő vagyok. Gyakran keresek fel olyan oldalakat
ahol camsexelni lehet. Kimondottan izgat ha valaki kiveri a faszát, miközben én
szétrakom a lábamat, és a csiklómat simogatom. Egy ilyen alkalommal egy fiatal
sráccal mutogattuk magunkat. Nagyon tetszett a formás fasza, ezért felvetettem
miután kiderűlt, hogy egy városban lakunk, hogy élőben is ....

Gyökszi bemelegszik - gay


Egyik nyáron-akkor múltam 19 éves- a a balatonon nyaraltunk, az egyik haverom (Csabi) unokatestvérének (Gyökszi) nyaralójában.Gyökszi már az elsö pillanttól fogva nagyon szimpatikus volt számomra.
Rövidre vágott szökésbarn haja,isteni alakja volt. Egyébként ö 18 éves volt. Ekkor már rég tudtam,hogy a fiúk jobban izgatnak,mint a lányok. Nagyon forró Augusztus volt,szinte az egész napot a str....
Szextörténet címkék

bdsm,ostor, meg minden be | emlék egy szexről | molett nő | nagynéném születésnapja | bassz meg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.