A hatalmas tanárnő I.


Amióta csak suliba jártam, sohasem figyeltem a kémia órákon. Sohasem akartam azt használni, nem vittem tovább sehova, más irányba akartam tanulni. A kémia óráinkat 10-ikig egy vén faszi tanította, akinek a beszéde csak untatott mindenkit. A végén senki sem vette komolyan az órákat 1-2 emberen kívül, és az osztály nagy része épphogy átbukdácsolt kettesekkel.
Aztán jött a tizedik. A régi tanárunk osztályt váltott, és egy új, fiatalos (30-as, egyedülálló anyuka) tanárnőt kaptunk a helyére. Hosszú, barna haja volt, mélyfekete szemei. Teste hatalmas volt,és elégge duci - de formás. Amikor megláttuk, viccelődtünk a súlyával, de én titokban istennőinek tartottam az alakját. Kerek mellek, formás, ugráló fenék, amit sokszor mutogatott nekünk a krétáért, vagy szivacsért lenyúlva. Mégis, leginkább a viselkedése fogott meg.
Az osztályunk hangos, és rendetlen volt. Nem konkrétan rosszak, de szó szerint senkit sem érdekelt az óra. Beát viszont ez nem érdekelte. Nem ordított - parancsolt. Követelte a csendet, hangosan fütyült az osztálynak.
Hallottam, ahogy a lányok kibeszélték, hogy "Úgy bánik velünk, mint a kutyákjal." Engem ez a gondolat bizsergéssel fogott el. 16 éves voltam, de az interneten keresztül már rengeteg ilyen mocskos, "szélsőséges" dologgal megismerkedtem. Ahogy elképzeltem azt a nőkhöz képest magas, telt testet egy szál köpenybe, vagy a fekete lakkszoknyába, amit néha viselt - azonnal felállt. Még rosszabb volt, hogy egész személyiségét ilyen aura lengte körül. Egyik órán a hibásan válaszolóknak egyes mellett fekvőtámaszt is kellett nyomniuk. Én direkt elrontottam a kérdést.
- Már megint, Marci? - botránkozott. - Csalódtam benned. Na nyomjad.
Lenyomtam előtte annyit, mint tesi órán még soha, bár a farkam is nyomott felfelé, mert ahogy fölém magasoditt, megvillant vörös, áttetsző bugyija. Még keményebbé tett viszont a tekintete. Tényleg úgy nézett rám, mint egy értéktelen kutyára, egy állatra, aminek meg kellett tanulnia a helyét. Neki is tetszhetett a látvány, mert ajkaiba harapva figyelte vékony, de izmos hátamat, ahogy az izzadságtól át lehetett látni az ingemen.
Másnap óra után megkértem, hogy a tanítás után maradjunk bent, mert gyakorolni szerettem volna. Furcsállva nézett rám, és parancsolóan mondta, hogy rám is férne, mert úgy vette észre, hogy nem szoktam odafigyelni az óráin.
A hetedik után találkoztunk. Megint fekete bőrszoknyája, és népies fekete mellénye volt rajta. Haját most összefogottan hordta, sötét magassarkúba csúsztatott lábait pedig az asztalon pihentette - így javította dolgozatait. Lábai vaskosak, de izmosak voltak, combjaira széken simult a szoknya. Lábfeje kerek, de hosszú volt, lábujjai haralmasok, és tisztán látszottak a nyitott magassarkún.
Félve léptem be a terembe.
- Ülj le! - parancsolta.
Már ekkor remegni kezdett a testem, és libabőrös lettem. Parancsoló hangja teljesen összetörte akaratom, és még csak nem is kezdtük el az órát.
- Tudod, beszéltem több tanárral is. Te egy okos, ügyes, odafigyelő tanuló vagy a többi tanárnál. De nálam valamiért sohasem figyelsz oda. Máskor meg teljesen bámulsz, de még csak nem is jegyzetelsz. Magyarázd meg magasat!
A térdei elé akartam borulni, de csak képzelegtem. Valójában még akkor is csak lábfejét néztem, és a magassarkú takarásából kibúvó talpát. Aztán azt vettem észre, hogy integet lábujjaival.
- Hahó!
- Én... én... - dadogtam.
- Na mi van?
- Hát, tanárnő... az igazság az, hogy... maga gyönyörű!
- Na persze! - nevette Bea. - Gyönyörű?
- Igen! Elég csak magára nézni! Amazoni alakja van, annyira erős, istennői, emberi szépség felett áll! - áradoztam neki, mire eltűnt a mosolya. - Nekem maga valóban tetszik! Igazából, ezért nem tudok órán figyelnni az anyagra. Csak magát tudom nézni! Olyan, mint egy igazi úrnő!
Bea csak bámult rám. Túlságosan beleélhettem magamat.
- Amikről beszélsz, azok nagyon csúnya, mocskos dolgok! De te szereted a mocskot, nem igaz?
- Igaz - vallottam be hezitálás nélkül, de félénk, gyenge hangon.
Ő csak lassan feállt, és végig tekintett rajtam.
- Körözz körülöttem! - parancsolta, és én engedelmesen kerülgettem. Közben végig farkasként figyelt engem. - Ilyeneket szoktál mondani a tanárnéniknek?
- Nem, még soha senki másnak nem mondtam ilyet.
Végül ujjával megálljt parancsolt, és gondolkozva figyelt engem. Újra feltette a lábait az asztalra, és ezúttal ledobta magáról az egyik cipőjét. A szemeim azonnal megtalálták izzadságtól nedves, finoman ráncos talpait.
- Hogyan lehetne ezt kiverni belőled? - mondta, hangosan gondolkozva, és figyelt engem. - Tetszik a talpam is?
- Gyönyörű! Mint egy istennőé!
Bea elmosolyodott, de tekintete hideg volt.
- Te egy kis hívőcském vagy, nem igaz?
- A-azt hiszem...
- És mondd csak, mit tesznek a hívők egy istennő fáradt, zsibbadt talpával?
Nem válaszoltam, de ő az ujjával parancsolón lábfejére mutatott, és nekem más nem kellett. Letérdeltem az asztal mellé, és óvatosan a kezeimbe vettem. Kissé nehéz volt tartani, és masszírozni is, de nem hagyhattam ki, hogy az ujjaim végigsimíthattak talpa vonalain, sarkának keményedésén, hatalmas lábujjai alján. Bámultam a talpára, de szemem a bugyijára is letért, ami a szoknya alól bújt elő.
- Nagyon rossz kisfiú vagy. Még csak nem is rejtegeted.
Nem tudtam semmit sem szólni.
- Perverz kiskutya vagy! - erre a másik, magassarkús lábát az ágyékomhoz tette, amin már szorult a nadrág. - Felizgulsz a talpaim megérintésétől? Szánalmas. Kutya.
Szinte remegtem a sértésektől, de halk, izgatott sóhajokon kívül nem szóltam semmit. Folytattam a masszírozást.
- Egy hívő nem csak masszírozza a talpat. Imádja, kiszolgálja - mondta élesen.
- D-de... i-izzadt tetszik lenni... - dadogtam, mire villámok csaptak ki a szeméből.
Bea nem szólt semmit, csak erőből nekirúgta lábfejét az arcomnam, a lábujjait a tátongó számba lökve. Elöntötte a nyelvemet a kissé sós, majd száraz bőríz, de minden centi felizgatott engem. Először forgatta vastag lábujjait a nyelvemen, amitől szinte öklendeznem kellett, de hamarosan önmagamtól kezdtem nyalni őket. Akkor még sohasem tapasztaltam semmi hasonlót.
- Végre, helyes kisfiúként viselkedsz. Nagyon rossz voltál az órákon! - morogta. - A kicsi testeddel te is mindig elterelted a figyelmemet. Amikor fekvőtámaszoztál, elképzeltem, hogy rád lépek, és magam alá nyomom a gyenge kis testedet!
A farkam sértéseitől csak egyre keményebb lett, amire erősebb simogatással válaszolt. Lassan a másik talpa is meztelenül mozgott a nadrágomon. Már percek óta nyalhattam lábait, a nyelvem felszántotta talpát,az izzadságot vastag nyálammal keverve. Fénylett tőle a lámpafénybe. Bea viszont ekkor hirrtelen elvette a lábát, és a földre rúgott vele. A testem engedett, és lezuhantam. Lenyúlt hozzám, és a torkomnál, államnál fogva felemelt, hogy hipnotikus, tüzes szemeibe nézzek.
- Régóta vágytam már egy játékszerre! Csak téged először meg kell javítanom! - mondta, és vicsorogva mosolygott, mint eg vadmacska.
Az asztalra dobott, úgy, hogy az alsótestem lelógott róla. Ekkor már kissé féltem, és mocorogtam, ahogy gyorsan kigombolta, és már húzta is le a nadrágomat, gatyámat. A meredező, vastag farkam azonnal kiugrott, felszabadultan nyújtózkodott.
- Micsoda? - morogta Bea. - Te mocskos kisfiú! Még erekciód lesz a talpnyalástól?
Ezzel meglendítette vaskos markát, és egy hatalmasat csapott fenekemre. Felkiáltottam, és menekülni próbáltam. Akkor még megrémítettek ezek a dolgok, pedig a csapás egy élvezethullámmal eázta végig testemet. Remegve kaptam meg az újabb ütést, és a következőt. Végül csak folyamatosan fenekelt, és néhányszor feszes heréimre is rácsapott.
- Undorító vagy!
- Sa-s-sajnálom!
- Sajnálom, kicsoda?
- S-sajnálom! Sa-sajnálom, I-Istennőm!
- Bizony, Istennő vagyok! De nem én vagyok a te Istennőd, hanem te vagy az én kis szolgám!
- Igen! - sziszegtem a fájdalmas csapások között. - Csurgatom a nyálamat a testedre, Istennőm! Kemény vagyok tőled!
- Végre, valami őszinteség! Kár, hogy csak azt bizonyítja, hogy egy huncut kisfiú vagy! Büntetést érdemelsz!
Rámarkolt a farkamra, amitől az előváladékom szinte úgy megeredt, mintha elélveztem volna. Csapkodni, verni kezdte, de teljes erőből, ami már túlságosan fájt nekem. Nyüszörögtem, és sírósan nyögtem, amire a másik kezével magát kezdte el simogatni.
- Tudod, mit? Ahogy így elhallgatlak, egy kis disznó is lehetnél!
Tovább csapkodott engem, majd hirtelen megállt. Nem érkezett újabb ütés, rántás. Kéjes, nyálas sóhajok között tekintettem vissza, amikor megláttam kéjes, perverz mosolyát, és rájöttem: ez a nő birtokolt. Bármit megtehetne velem, és meg is fog.
Ujját a lyukamhoz érintette, és simogatni kezdte, miközben a fenekemet markolászta. Aztán ahogy egyre beljebb, és beljebb körözött, hegyes műkörme lassan behatolt.
- Ne! - kiáltottam. - Az ilyet nem szeretem! Ez olyan... meleges... én nem vagyok meleg...
- És szerinted ez engem érdekel? - vetette oda nyersen, és egyre mélyebbre csúsztatta bennem ujját.
Én menekülni próbáltam, de elkapta a nyakamat,és körmeit belemélyesztve tartott az asztal felett, bepucsítva engem.
- K-kérlek... Istennőm! - könyörögtem neki, nyüszörögve.
- Ha mozogsz, az egyik kezemmel le kell, hogy fogjalak, ahelyett, hogy...
Nem fejezte be, de én azonnal engedtem. Engedelmesen letettem a fejemet az asztalra, fenekem pedig bepucsítottam.
- Milyen aranyos! - nevette Bea, majd a szabad kezével teljes erőből rávert a fenekemre, míg a másikkal már két ujjal, mélyen ujjazott. - Te tényleg azt akarod, hogy kínozzalak!
- S-sajnálom, Istennőm...!
- Sajnálod?!
Fájdalmasan nyögtem, de mielőtt még félelemből újra ellenszegültem volna, a szabad kezét a farkamra csúsztatta, és érzéki, hosszas, élvezetes rántásokat tett rajta. A fenekem egyre érzékenyebbé vált, és pár perc múlva már mindkét kezétől élvezkedtem.
Hirtelen kihúzta az ujját, amitől egész testem megremegett. Bea felült az asztalra, vaskos, izmos-telt lábait szétterpesztve, és államnál fogva felemelte fejemet,hogy ismét a szemeibe nézzek.
- Szolga vagy, kisfiú? Kurva vagy?
Nem tudtam, hogy hogy válaszoljak,végül egy gyenge igennel feleltem.
- Mostantól az enyém vagy! Az én kis kurvám! Az én perverz, mocskos kisfiúm!
- Igenis, Istennőm...! - helyeseltem nyögve.
- A jó kisfiúk pedig szépen kinyalják az Istennőjüket!
Nem tudtam válaszolni, csak nyögni és nyelni tudtam. Még szűz voltam, és minden perverz vágyálmom teljesült a szemeim előtt. A tanárnő lassan elhúzta a bugyiját, megmutatva fazonra vágott, enyhén szőrös punciját. Bea ekkor már olyan volt a számomra, mint egy álom, ezért a puncijára úgy néztem fel, mintha magát egy szentet láttam volna. Egy Istennőt. Nehezen közelebb csúsztam, közben nyálamat csurgatva dugtam ki a nyelvemet. Végül Bea türelmetlenkedett, és szűz nyelvemet teljesen pinája ajkaihoz vágta. Csókoltam, faltam, nyaltam azokat az ajkakat, majd szívni is kezdtem őket. Még ekkor is irányított engem, fejemet feljebb húzta, hogy nyelvem csiklójához irányuljon. Ahogy azt megtaláltam, ösztönösen falnk, szívni, nyalni kezdtem, arcom csillámlott a forró nedvességétől, amit istennői nektárként nyaltam ki. Ahogy hallottam fenséges, nőiesen mély hangú lihegését, nyögéseit, csak még erősebben nyaltam.
- Jó kisfiú! Nyald ki a tanárnénit! Nyald ki a pedofil nénit! - nyögte szinte erőszakosan, még ekkor is parancsolt, de hangja már szakadozott.
Végül nyelvem behatolt puncijába, és mélyen szántotta, mielőtt vissza feljött volna, hogy csiklóján is végigsimuljon. Bea háta megfeszült, fejét hátradobta, és szinte erőlködő nyögéssel, hevesen elélvezett. Kihúzta nedvességtől és nyáltól nedves arcomat a szoknyája alól, és azzal a lendülettel még a számba is köpött.
- Nehogy lenyeld! Tartsd a szádban, a puncinedvemmel együtt! - morgott rám, és én fülemet behúzva engedelmeskedtem. Nagyon finom volt a puncinedve, mintha alkoholos, vagy drogos let volna, mert szédültté, kábulttá tett, a farkam pedig úgy ágaskodott tőle, mintha le akart volna szakadni. Tátott szájjal, nyelvemmel a nedvet kóstolgatva feküdtem előtte, és végre perverz elégedettséggel elmosolyodott.
- Nyeld le, te kis tüzelő kutya!
Engedelmeskedtem, és mind lenyeltem, amjd a maradék nedvet még le is nyaltam az arcomról. Bea elégedetten vigyorgott rám, majd lemászott az asztalról, nedvességfonalakat húzva maga után.
Ekkor Bea mögém állt, lehajolt, és a farkamat verve fogait mélyen belemélyesztette a fenekembe. Az érzés annyira új volt, hogy azonnal elélveztem tőle, és remegve hasaltam el az asztalon. Számból a nyálam kifolyt az asztalra, szemeim szinte ködösek voltak. Lassan lihegtem, mikor odalépet hozzám.
- Kiszívtam. Piros, és ott marad a nyoma. Így nem felejted el, hogy mostantól kihez tartozol!
- Ighenish, Ishtennömh! A-a... k-khurvád vagyok! - nyögtem, és ő szinte büszkeséggel rám mosolygott.
- Jó kisfiú lehet még belőled!
Ezzel elment a táskájáért, feltörölte saját nedvességét, és felöltözött. - Várlak a következő korrepetálásra! Szerintem hozz majd váltó gatyát.
Ezzel kilépett a teremből, engem saját gecim, és nyálam között, lihegve ott hagyva, öntudatlan állapotban. Talán órákig is feküdhettem ott, miután a fájdalom, és élvezet kettőssége vëgleg elhagyta a testemet. Akkor is, amikor felöltöztem, és nadrágom a fenekemhez ért, úgy éreztem, hogy Bea mögöttem állt. Sohasem felejtettem el azt a napot. Egyszerre voltam izgatott - perverz gondolatok keringtek fejemben -, és féltem is. Lesz-e normális életem, szexem egy ilyen alkalom után? Na, és milyen veszélyes, és perverz lesz a következő alkalom...?

(Köszönöm az olvasást! Ha jó a fogadtatás, akkor megcsinálom a második részt is, ahol folytatódik a kisfiú nevelése, és még egy rivális úrnő is színre léphet!)
Beküldő:ARóka


Szextörténet ajánló:


A felszedett csaj megbaszása


Elég blazírt közönnyel lavírozott a futócipők és technika felsők között, de magának is be kellett vallania, hogy tudja. A fiú figyelte.
És nem is volt ellenére, mert jóképű volt és izmos. De egy sportboltban voltak, hát milyen legyen.
A plázafények csodás varázsa. Érces arcél, ruganyos test és tesztoszteron. Ó, mama.
Rajta csak egy rövid short volt és sportmelltartó, amelyben ....

A gecis pékség


Van egy kis pékség nem messze attól, ahol dolgozom. A két lány, akik alkalmazottként ott dolgoznak, jó fejek. Mondhatni törzsvevőjük vagyok. Mivel néha csak zárás után pár perccel érek oda, ezért félre szokták rakni a másnapi adagomat, 3-4 kiflit.
Az egyik lány Ani (36), teltkarcsú, de azért igen vonzó testen van. Nagy melleivel még köpenyben is kihívóan szexis. A másik, Joli (35) két gyere....

Székely szex történet - Magda


16 év házasság alatt egyetlen férfi volt az életemben, a férjem. Előtte volt meg egy komolyabb kapcsolatom, de ezen kívül nem volt más férfi az életemben. 15 éves lányom már nem kötött le, mint akkor, amikor még kisgyerek volt. Egyre több időm jutott magamra. Férjem, vezető beosztásban dolgozik, így anyagi helyzetünk is jónak nevezhető. Kapcsolatunkat a férjemmel szintén jónak értékeltem, bár az ....

Szex a vonaton, II rész


Egy téli késő délután utaztunk hazafelé egy kelet-magyarországi nagyvárosból vonattal. Kórházban voltunk – ha jól emlékszem – beteglátogatóban és az utolsó pillanatban ugrottunk fel a majdnem mozgó szerelvényre. Az utazás kb. másfél óra lehet hazáig és indulásnál tömve volt a vonat. Kipilledve nézelődtünk szabad helyek után, de mi sem gondoltuk komolyan… tömve volt a kocsi, tele fáradt, munkából h....

A plázacicák
A Plaza-ban ismerkedtem meg idén nyáron egy nagyon kedves lánnyal. Ahogy először egymásra néztünk, rögtön tudtuk, hogy ebből lesz valami komoly. Látszott valami a szemében, ami vad volt, buja és nagyon izgató. Olyan igazi „Széttéplek, Teee...!”

Első nap csak azért nem estünk egymásnak, mert ugye nem illik, meg mert milyen dolog az, hogy rögtön első nap? Stb. Na de má....

A hajótörés


A hajótörés

Hajótörést szenvedtem,de sikerült kijutnom a közeli szigetre egy szexi lány társaságában. A szigeten nappal nagyon meleg éjszaka nagyon hideg volt. A lány nem szexi bombázó volt csak ugy szexi, hogy annak született. Nem összerakott ribanc volt. Szóval amikor partot értünk a Nap nagyon tûzött. A lány levetkõzött csak bugyi és melltartó volt rajta, én követtem példáját és al....Szextörténet címkék

perverzsrac | beszart | szájára ült | kukkoló | idős f |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.