Aranka (1984)


Aranka (1984)
Barakk épületben kazettás magnóból szólt a zene, a táskarádió hangja néha recsegősre váltott. Nem csoda, hisz a magnószalagot már ronggyá hallgatták. Hirtelen sötétedett a későőszi estén Megvacsoráztunk és túl voltunk néhány sörön és pálinkán is. A nők azért kissé szolidabban fogyasztottak, de azért nem fogták magukat vissza túlságosan. Céges osztálybuli volt ez a javából, a városi sportpályán lévő étkezdében. Ahol a dohányfüst keveredett a pörkölt hagymaillatával és az erős pálinka illattal. Így már nem is volt annyira kellemes és nem is nevezném illatnak. Talán a kocsmaszag az, ami ehhez legközelebb áll.
—Táncolunk?—Kérdeztem Arankát. Aki elvált nő volt és egyedül nevelte a fiát. Vékony és majdnem olyan magas mint én. Barna feszes nadrágban és egy fehér blúzban jött az estre. Nem túl nagy mellei felett az ing gombjai nyakig kigombolva. A feszes melltartó viszont alig engedett valami belátást a melleire. Aranka idősebb volt nálam hat évvel. Harminchét múlott és sugárzott róla a vágy. A vágy amiben mostanság nem nagyon lehetett része. Vacsora közben néha elkaptam a tekintetét, amint titokban figyelgetett. Jól esett ez a figyelem és izgatott is, hogy milyen is lenne vele az ágyban. De aztán elhessegettem a gondolatot. Jó nő ez, biztosan van valami titkos partnere. Na meg én sem nagyon illek hozzá korban. Azért egy tánc az nem fog megártani se neki, se nekem. Legalább megfogdosom egy kicsit a derekát meg a csípőjét a Black Wonderful Life-ra.
—Igen. —válaszolt a felkérésre Aranka. Majd egy kicsit feljebb húzta a derekán a nadrágot és megigazította az ingét. Megfogta a felé nyújtott kezemet. Vékony csontos ujjai voltak és a sok gépeléstől erős volt a fogása is. Száraz és meleg tenyere belesimult az én tenyerembe. Kisétáltunk a táncolás részére fenntartott szabad helyre. Az egyik asztalon szólt a táskarádióból az ének. Aranka két karjával átölelte a nyakamat, teste hozzám simult. Éreztem amint szeméremdombját neki nyomja a combomnak. Először azt gondoltam, hogy ez biztos véletlen volt. Aztán rájöttem, hogy nem, mert egyre gyakrabban és erősebben csinálja. Fejét a vállamra hajtotta úgy, hogy az arcunk is összeért. Elpirultam a gondolataimtól, ami szerencsére nem látszott, mert csak egy halványan világító kis izzó égett a terem egy távoli sarkában. Már nem fogtam vissza magam és megcsókoltam a nyakát, majd a fülcimpáját. Hagyta, sőt még szorosabban ölelt. Gondolatok cikáztak a fejemben. Lehet, hogy még sincs senkije? Aztán valamelyik kolléga lekérte. Nem nagyon bántam, mert valami vad és gyors szám következett a szalagon. Visszaültem az asztalhoz. Beszélgettem a kollégákkal meg ittunk, aztán már csak ittunk. Néha táncoltam ezzel- azzal. Többnyire, titkon csak csatakancáknak nevezett idősödő kolléganőkkel. Akik amúgy szerettek mulatni. De ők szerencsére nem akarták átkarolni a nyakamat, csak táncolni akartak. Aztán megint visszaültem az asztalhoz. Beszélgettem, aztán már csak ittam. Nem is értettem, hogy miért ittam, amikor nem nagyon bírtam az italt. Illetve én bírtam, talán csak az ital nem bírta az én testemet. Gyorsan kiszaladtam. Nem, nem szaladtam, inkább csak cikcakkban kibotorkáltam a hideg és sötét éjszakába. Nem messze az épülettől egy jó nagy fának támasztva a két kezemet, hagytam, hogy az ital és a pörkölt elhagyja a testemet. Nagy megpróbáltatás volt számomra mindez. Ilyenkor mindig megfogadtam, hogy a büdös életbe nekem több szesz le nem megy a torkomon, akárhogy is unszolják. Általában nem tukmálták rám az alkoholt, mégis valahogy ezeket a fogadalmaimat nem sikerült betartanom. Tízóra felé járt már az idő, és a nők lassan pakolták pakolásztak buszjáratok időpontjait nézegették a táskába gyömöszölt menetrendben, amikor Aranka odajött hozzám. Éppen nem volt mellettem senki …
—Szia, azt hiszem, hogy én is elindulok hazafelé. Elkísérnél, mert nekem már elment a buszom.
—Oké! —válaszoltam. Gondoltam, hogy jót tesz nekem is egy kis séta a hűvös éjszakában. Legalább tisztul a fejem. Lehet, hogy kijózanodok mire haza érünk. Aranka is ugyanazon a lakótelepen lakott ahol mi, csak néhány házzal arrébb. Vettem a kabátomat, elköszöntünk a kollégáktól és elindultunk hazafelé. A sportpályán nem volt világítás, és a hold is elbújt a felhők mögé. Aranka belém karolt és próbálta követni a kicsit bizonytalan mozgásomat. Amit én a sötétnek tudtam be, de ez nem teljesen fedte a valóságot. Aztán aranka megbotlott valamiben, de szerencsére erősen fogta a karomat, így nem esett el. Viszont a lendület, amivel visszarántottam, pont elém penderítette. Két kezével átkarolta a nyakamat, és szájon csókolt. Meglepődtem. Szorosan magamhoz húztam, aztán elkezdtünk vadul csókolózni. Éreztem, hogy bármit megtehetek vele. Gondolataim cikáztak a fejemben. Hat évvel idősebb. Gyereke van. Nekem is vannak gyerekeim és feleségem, aki otthon vár. Ott volt előttem Aranka, aki még mindig zihált a vad csókolózástól. Bennem dolgozott a vágy és az alkohol. Nem tudtam melyik az erősebb, mindenesetre a hazafelé tartó úton számtalan alkalommal csókolóztunk. Két marokkal fogtam a feszes fenekét és húztam magamhoz. Élvezte az ölelésemet. Aztán odaértünk a ház elé. Babrált a kapukulccsal. Halkan kattant a zár. Még visszafordulhattam volna, de nem tettem. Beléptünk a lépcsőház sötétjébe, és melegébe, ami az első pillanatban jólesett, aztán nagyon gyorsan a melegtől, és az elfogyasztott szesztől a korlát elindult jobbra a mennyezet meg balra. Ismét jött a fogadalmam, hogy én a büdös életben többé egy korty szeszt sem iszom… A lépcsőházban nem nőnek termetes fák, amikbe kapaszkodhatna az ember ilyen szorult helyzetben. Lassan felértünk az első emeletre és Aranka belépett a még melegebb lakásba. Kezemnél fogva maga után húzott, majd bezárta mögöttem az ajtót. Levetette a kabátját a szűk előszobában és gyorsan a vécé felé vette az útját.
—Ott a nappali! —mondta suttogva, és mutatott jobbra. Menjél be nehogy felébredjen a Lala. Lala a fia volt és a másik szobában aludt éppen.
A vécé felől még hallottam a csobogást, amikor behajtottam a nappali ajtaját. Az utcai lámpák fénye beszűrődött a függönyön keresztül. Gyorsan a francia erkélyhez léptem és szinte feltéptem az ajtót. Az erkély korlátjába kapaszkodtam, és sugárban távozott belőlem valami. Ennyit nem is ittam gondoltam magamba. Meg azt is, hogy ennyi pörkölt már nem lehet bennem. Szédültem és a szoba falait próbáltam megállítani a vad forgásukban. Ha becsuktam a szemem akkor csak szédültem. Ha kinyitottam akkor a falak is forogtak és ettől a gyomrom is felfordult. Jobban járok, ha csukva tartom a szemeimet. Hallottam Aranka motoszkálását a fürdőszoba felől, majd a zuhanyból folyó víz surrogását. Aztán megint az erkély korlátjába kapaszkodtam. Uram isten mi lesz ebből? Minek kellett nekem feljönni ide? Atán Aranka halkan beosont egy hófehér, majdnem földig érő fürdőköpenyben. Derekán a széles öv masnira kötve. Csak egy puszit adtam az arcára, nehogy megérezze azt, hogy a gyomrom éppen most szabadult meg a felesleges tehertől.
—Lezuhanyozok én is. Rögtön jövök!
A rögtön az egy kicsit váratott magára, mert a zuhanyból folyó meleg vízzel öblögettem a szájamat próbálva eltüntetni a szagot, és az árulkodó ízeket. Jó néhány kortyot nyeltem is, ami nem volt jó ötlet, mert rögtön viszont is láttam. A mosdókagylóba engedtem a gyomrom tartalmát. Nem volt valami szerencsés dolog, mert a pörköltből, és a nokedliból még mindig volt bennem. Újból ittam a vizet és újból viszont láttam. Aztán a csap eldugult és ott úszkáltak a kagylóban a nokedli és húsdarabok, valamint sárgarépa, és zöldborsó. Nem is ettem répát, meg borsót, csak ebédre. Mit keresnek ezek itt? Kreatív lévén a zuhanyfejet lecsavaroztam, és duguláselhárításba fogtam a nagynyomású vízzel. Lement, de azért a lefolyó nem működött rendesen. Kellene egy pumpa, vagy le kéne szerelni a szifont. Ez most kimarad és jön a sumákolás. Gyorsan befejeztem a zuhanyozást megtörölköztem és csak az alsónadrágot húztam magamra. Némi bíztatást adtam jobbkézzel Jenőnek, hogy ne csüggedjen. Aztán a ruháimmal a karomon beóvakodtam a szobába és halkan becsuktam az ajtót, hogy Lala nehogy felébredjen. Aranka ott ült a megvetett francia ágy szélén.
—Azt hittem, hogy már sosem jössz ki onnan!
—Bocs, már itt vagyok.
Ledobtam a ruháimat az egyik fotelba, és odatérdeltem Aranka elé a szőnyegre. A masnira kötött övét kioldoztam és a köpenyét széjjel hajtottam. A köpeny alatt teljesen meztelen volt. Két kezemmel a hóna alá nyúltam, és lassan végig simítottam a testét egészen a csípőjéig. Mellbimbóinak csak alig volt nagyobb udvara mint egy férfi mellnek. A bimbói ágaskodva meredeztek. Finoman a számba vettem és csókolgattam őket. Aranka teste megfeszült. Vadul szájon csókolt. Éreztem az édeskés testápoló illatát, amit a bőrére kent. Öleléséből szabadulva finoman szétnyitottam a combjait, és a térdhajlatánál a lábait kicsit megemeltem. Tudta, hogy mit szeretnék, hanyatt feküdt az ágyon és átadta nekem az ágyékát. Borotválta a szemérem szőrzetét, de nem csupaszra. Középen egy öt-hat centi szélességben a köldöke felé meghagyta a göndör és erős szőrzetet. Elkezdtem csókolgatni a combjainak a belső felét, amin olyan puha és finom volt a bőr, mint egy baba bőre. Az ajkaimon éreztem a testápoló ízét. Nem volt kellemetlen, csak talán kicsit többet kent magára, mint kellett volna. Két ujjamat finoman belecsúsztattam a vaginájába. Nagyot sóhajtott, majd megemelte a csípőjét. Nyelvemmel játszadoztam a csiklóján, ami keményre duzzadt és a kicsi feje is előbújt a helyéről, pengettem a nyelvemmel mint egy gitár húrját. Hangosan nyögött és vonaglott a gyönyörtől. A feleségem sosem engedte meg, hogy így szeressem. Pedig vele is szívesen csináltam volna ilyesmit. Azon morfondíroztam, hogy miért van ez így? Aztán elhessegettem ezeket a gondolatokat és Arankával foglalkoztam, aki időközben levetette a fürdőköpenyt. Kis hasa megfeszült és rezgések sorozata hullámzott rajta. Szeméremdombjára tettem a tenyerem és csak tartottam kicsit lefelé nyomva miközben a nyelvemmel izgattam a végsőkig.
—Gyere! Gyere! Gyere! Húzott magára. Jenőke keményen meredezett. Próbáltam kéz nélkül a helyére tenni, de most nem ment, csak bökdöstem vele Arankát. Aztán végül megoldotta. Lábát kicsit megemelte lenyúlt és a helyére igazította. Előbb finoman félig belé nyomtam, majd egy határozott mozdulattal tövig löktem. Csípője megemelkedett, nagyot sóhajtott. Aranka a sarkait az ágynak támasztva egyre csak tolta magát feljebb és feljebb az ágyon, mintha menekülne. Feje az ágy támlájához ért és már nem volt hová tolatni. Keményen döfködtem belé Jenőkét és éreztem hogy elönti a nedvesség az ágyékát. Hangosan sóhajtozva és nyögve élvezett. Imádtam! Hüvelye szinte görcsbe rándulva rám feszült. Teste apró rángásokkal jelezte, hogy neki már jó volt. Nekem viszont még nem. Pihentem egy kicsit benne, de Jenőke nem lankadt, így aztán tovább folytattam a köpülést. Feltérdeltem és láttam, hogy fehér hab van már az ágyékán. Már olyan kemény voltam, hogy az szinte fájt, és még mindig nem tudtam elmenni. Aranka megfordult hogy hátulról folytassam. Már kellemetlen lehetett neki, hogy a csiklóját dörzsöltem. Aztán egyre gyorsabban kezdte a csípőjét előre és hátra mozgatni. Éreztem, hogy ő újra elélvezett. Én meg csak meredeztem és sehol semmi. Aztán Aranka váratlanul lecsusszant az ágyról és az ágy elé térdelt. szétnyitotta a combjaimat és a mellei közé igazította Jenőkét. Így izgatott egy darabig, majd kézbe vette a dolgokat. Jobban tetszett volna, ha a szájába veszi, de nem akartam erőltetni. Úgyis megteszi, ha akarja. De nem tette meg. Addig húzta- vonta Jenőkét, amíg a melleire spricceltem. Széjjel kente magán az anyagot, mint egy testápolót, majd felállt és kiment a fürdőszobába. Aztán én is lezuhanyoztam.
—Nem akarsz itt maradni éjszakára? —kérdezte Aranka
—Nem lehet! —így is hazudnom kell valamit, és hazugságban nem vagyok túl jó.
—Mikor jössz el hozzám újból?
—Nem tudom. Holnap már hétvége. Szombat vasárnap biztos, hogy nem. Talán hétfőn, ha neked is jó.
—Persze, hogy jó!—mondta boldogan.
A szédülésem, és a rosszullétem megszűnt. Nem tudom, hogy a szextől, vagy a melegvizes „gyomormosástól”?—de nem is érdekes, a lényeg az, hogy most már rendben vagyok. Már azon kattogott az agyam, hogy mit fogok otthon mondani. Hol voltam hajnali félháromig?
Folytatása következik, persze csak ha érdekel valakit…

Beküldő:G.Banat


Szextörténet ajánló:


Székely szex történet - Magda


16 év házasság alatt egyetlen férfi volt az életemben, a férjem. Előtte volt meg egy komolyabb kapcsolatom, de ezen kívül nem volt más férfi az életemben. 15 éves lányom már nem kötött le, mint akkor, amikor még kisgyerek volt. Egyre több időm jutott magamra. Férjem, vezető beosztásban dolgozik, így anyagi helyzetünk is jónak nevezhető. Kapcsolatunkat a férjemmel szintén jónak értékeltem, bár az ....

Rocker tinicsajok


A múlt nyáron voltam a Wigwamban, és ott megismerkedtem két csajjal. Olyan 18 évesek lehettek, hatalmas mellel és izgató feszes popsival. Pasi nélkül jöttek, ami megesik, bár kicsit szokatlan. Lányok egyedül egy ilyen vad helyen... sok rocker arc volt meg nagypályás motorosok. Elektronikus gitárzene szólt, ahol kemény indie-riffeket röfögtettek. Én a sarokban álltam, ittam a sörömet, amikor meglát....

Dugás az erdőben - más is látott minket?


Pár éve a férjem egyszer úgy kefélt meg, hogy éppen felálltam a székre, hogy a szekrényemben keressek melltartót, amikor fellépett mögém a székre, s egy pillanat alatt bedugta a faszát és vadul megkefélt hátulról. A fejem közben végig a nyitott szekrénybe volt szorulva a ruhák közé. Azt sem láttam, hogy ö dug. Ennyi erővel bárki megdughatott volna akkor, mert úgy sem tudtam volna meg. Lehet, hogy ....

X5, minden kurva álma


Régóta vágytam egy terepjáróra. Tudom, sokan így érzünk, és azt is tudom, hogy a többségnek - sajnos - elérhetetlen e vágy beteljesülése. Nekem is annak tűnt, de tavaly mégis sikerült vennem egy X5 típusú gépet, full extrás kivitelben. Egy barátom régóta Svájcban él, és győzködött, hogy onnan hozzak be egy autót, mivel olcsóbbak, mint itthon, és megkíméltebbek is. Mivel örököltem, gondoltam, megné....

Apa is, fia is megbaszott


Sziasztok,Saci vagyok 19éves barna hajú-szemű telt keblű,alma fenekű lány.Épp érettségi után voltam,kezdődött a nyár amit úgy vártam már.Bulik,flörtök mivel épp egyedül voltam.Egy hét telt el amikor anyu testvére telefonált,h kórházba kell mennie kb.2 hétre és nem e vállalnám el,h addig ellátom a keresztapámat és az unokaöcsémet,persze nem ingyen.Hát gondoltam mért ne,jól jön a városi rokon pénze,....

Gyors reggeli baszás


Balázs reggel épp indult már a munkába, akkor én még csak épp kikászálódtam a zuhany alól. Vagyis tulajdonképpen már azt hittem nincs is itthon, így nem meglepő, hogy jókorát sikítottam, amikor a tükörben azt láttam, hogy ott áll mögöttem. Majd meghűlt a vér az ereimben.
- Így megijedtél?
-Azt hittem már elmentél! Tiszta hülye vagy!
- Utoljára éjjel mentem el beléd, azóta nem....
Szextörténet címkék

lány. lo | szopás a | meiszner | gyógyke | eloszor |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.