A gyönyör órái


Niki a fiatalember farkát bámulta. A srácnak szőrös volt a melle, szőrös volt a hasa, és mindenütt kidudorodtak az izmai. Nagy, súlyos, lecsüngő golyói voltak. A srác rávigyorgott, és meglengette a farkát. A lány egy végtelennek tűnő pillanatig a faszt bámulta, és hirtelen megijedt. Az a srác meg akarja dugni! Újra keményre akarja szopatni a farkát, hogy aztán megbaszhassa vele!
- Haza akarok menni - jelentette ki.
Csaba ledermedt.
- Most komolyan beszélsz?
- Haza akarok menni - ismételte Niki. - Most azonnal - tette hozzá, és szedegetni kezdte a ruháit. - Gyere, Sziszi, öltözz.
Sziszi odagurult hozzá, mintha valami hosszú álomból ébredt volna fel. Egy kis sperma még mindig ott pihent az orrocskáján.
- Mi? - nyögte.
- Hazamegyünk - mondta Niki. - Most azonnal. Úgyhogy öltözködj.
- Csak nyugodtan - vette fel Csaba is a farmerját. - Én már megkaptam, amit akartam.

Csaba öt perccel később kitette a lányokat egy gyorsétteremnél, közel a lakásukhoz. Lefirkantotta egy papírra a telefonszámát, és odaadta Sziszi-nek.
- Amikor telefonálsz, vigyázz, nehogy a szobatársammal beszélj helyettem - mondta. - Az a srác tényleg gyorslövetű. Észre sem veszed, és bármire rábeszél.Nem akarom, hogy az én területemre tévedjen.
Niki-nek is oda akarta adni a számát, de a lány visszautasította. A srác felnevetett, és a fejét csóválta.
- Jössz te még az én utcámba - mondta. - Meglátod, könyörögni fogsz érte. Akárcsak a többiek.
Kicipzározta a sliccét, elővette kemény farkát, egy párszor ráhúzta a fitymát. - Na mit szólsz, szivi? Még van egy kis időnk!

Niki kivágta az ajtót. Szó szerint ki kellett rángatnia Sziszi-t a kocsiból, mert a szőkeség megint rá akart hajolni a férfi farkára, hogy megint leszopja ott helyben, a parkolóban. Csaba tovább huzogatta a farkát, és mielőtt Niki becsukta volna az ajtót, egy pillanatra elbizonytalanodott. Még egyszer végignézett a srácon, akinek a farkából megint előbukkant egy csepp.

Csaba megnyalta az ajkát.
- Nagyon finom, Nikimy kicsikém, megkóstolod? Akarod, hogy a puncidba csúsztassam?
Niki jó erősen bevágta az ajtót. Ahogy Csaba nevetve elhajtott, Sziszi integetett neki:
- Szia, Csaba, szia!

A két lány elsétált a sarokig, Sziszi-ék házához. Niki ekkor döbbent rá, hogy Sziszi folyamatosan beszél hozzá, de ő egyáltalán nem is hallotta.
- Mi? - kérdezte.
- Nem hiszem el! - kiáltotta Sziszi. - Nem hiszem el, hogy tényleg leszoptam!
- Ne olyan hangosan!
- Leszoptam! A torkomra küldte a krémjét, én meg lenyeltem! Akarod tudni, hogy milyen ízű volt?
- Nem! - mondta Niki. - Ne kiabálj, légy szíves! Mindenki tudni fogja a környéken!
- Nem érdekel! - mondta Sziszi. - Annyira jó érzés volt, mintha repültem volna! Még mindig érzem a számban azt az erős, sós ízt! - Megnyalta az ajkát, és nyelt egyet. - Nagyon felizgatott!
- Te bolond vagy! - nyögte Niki. - Nem tudom elhinni, amit műveltél! Még jó, hogy valahova máshova be nem dugta neked!
- Mégis hova?
Niki elvörösödött.
- Csak annyit mondok, szerencse, hogy még mindig szüzek vagyunk!
- Én még szűz vagyok? - kérdezte vigyorogva Sziszi.
- Nem teljesen - felelte Niki. - De lényegében igen. Részemről én teljesen érintetlenül várom a jövendőbelimet.
- Nem teljesen - mondta Sziszi.
Niki még jobban elvörösödött.
- Dehogynem!
- Úgy érted, a puncinyalás nem számít?
- Nem - vágta rá Niki. Kicsit vonakodott beismerni, hogy tényleg kinyalta Sziszi punciját.
- Akkor van kedved megismételni? - kérdezte Sziszi.
- Megőrültél? Soha!

Közben Sziszi-ék házához értek.
- Be akarsz jönni? - kérdezte Sziszi.
- Nem, köszi, inkább hazamegyek és megfürdök.
- Együtt is fürödhetnénk - felelte Sziszi.
- Te tényleg meghibbantál! - mondta Niki, és hazaindult. De még egyszer visszafordult.
- Add ide azt a papírt, amit a pasitól kaptál.
- Minek?
- El akarom égetni.
- De irigy vagy! - kiáltotta Sziszi, és felszaladt a lépcsőn. - Neked is oda akarta adni a számát, de nem akartad elfogadni. Ez az enyém, nem adom!
Azzal bement a házba, és becsukta maga után az ajtót.

Amikor Niki hazaért, az anyukája vacsorát főzött a konyhában.
- Milyen volt a múzeum, kicsim? - kérdezte.
- Remek - mondta Niki.
- Nagyon kifáradtál a sok gyaloglástól?
- Hát eléggé - felelte Niki. - Megyek, és megfürdök.
- A vacsora egy óra múlva kész - mondta az anyukája. - Nehogy elaludj a kádban!

Niki bezárta a szobája ajtaját, és levette a ruháit. Az ágyával szemben egy hatalmas tükör volt a falon, amiben egész testét végigmérhette. Leült az ágyra, széttárta a lábait, mintha csak talajgyakorlatra készülne. Lefeszítette a lábfejét, ahogy Sziszi csinálta a szökőkútban. Gyakran nézegette így magát meztelenül a tükörben, elképzelte, hogy hogyan pózolna a férjének. A jövendőbelije pont azt látná, mint amit ő most a tükörben.

Megsimogatta a mellét. Mintha megnőttek ovlna. Még mindig nem voltak olyan nagyok, mint Sziszi-é, de sokkal formásabbak lettek, mint azelőtt, és a bimbók is jobban meredeztek.
Megfeszítette a hasát, és mosolyogva nézte vékony alakját. Kétségkívül jobb teste volt, mint Sziszi-nek, annak ellenére, hogy szőke barátnőjének sokkal nagyobb, kerekebb feneke és nagyobb melle volt.

Hanyattfeküdt az ágyon, szétterpesztette a lábát, lenyúlt, és széthúzta a punciajkait. A finom hús az ajkak között máris vörös volt. Égő lenne, ha Sziszi mehetne hamarabb férjhez, és kúrhatna hamarabb. S ahogy mostanában Sziszi viselkedett, biztos hamar meg fogják baszni. És ráadásul az a Csaba! Ilyen tenyérbemászó pasast még életében nem látott.

Megremegett, és mintha a puncija is összehúzódott volna. Nem bírta elképzelni magában azt az erős, illatos faszt. Talán nem is férne a puncijába. Lehet, hogy a srác farka valami túlméretezett mutáció eredménye. Ekkora farok nem is létezhet. Az indián harcos farka a múzeumban éppen jó lett volna, de Csaba-é már túl nagy. Hogy tudta Sziszi egyáltalán a szájába venni?

A gondolat, hogy Sziszi leszopta Csaba farkát, undorítónak tűnt. Hogy tehetett Sziszi ilyet? Már a szaga is olyan furcsa volt. Hát még milyen lehetett az íze! És Sziszi még a folyadékot is kiszívta a srác farkából, sőt, le is nyelte! Hihetetlen!

Niki észrevette, hogy a puncija elkezd nedvesedni. Már a lepedőt is kezdte átáztatni. A csiklója megkeményedett, a hegye kikukucskált. A punci kezdett remegni, lüktetni, időről időre össze is húzódott. Egy forró nedvpatak lecsorgott a fenekére.
Muszáj volt magához nyúljon. Tövig feldogta a középső ujját, és halkan felnyögött.
Baszd meg, Sziszi! Baszd meg, Csaba! Most aztán muszáj lesz maszturbálnia. Nem akart maszturbálni. Alig két napja elégítette ki magát, és máris újra meg kell tegye. Próbált minél kevesebbet maszturbálni, de mostanában egyre gyakrabban került rá sor. Mintha egyszerűen nem bírna magával. És ez persze mind Sziszi hibája, hiszen mostanában csak a srácokról bírt beszélni.

A lány hanyattfeküdt, megtámasztotta magát a bal könyökével, és feltartott fejjel figyelte a tükörben, ahogy a középső ujjával a puncijában matatott. Olyan érzés volt, mintha belülről égetné valami. Az ujját elöntötte a puncilé, már az illatát is érezte. Kihúzta, a szájáhoiz emelte, és tisztára nyalogatta.
Ez ám az igazán kurvás! Ráadásul olyan íze volt, mint Sziszi-ének.

Visszadugta az ujját a puncijába, és ki-be kezdte huzogatni, de úgy, hogy közben a csiklójához is hozzáérjen. A puncija ütemesen húzódott össze, mintha már tényleg baszná valaki.
- Kinyaltam Sziszi pináját! - suttogta, mintha csak most tudatosulna benne, hogy mit tett. Feldugtam neki a nyelvemet, gondolta. Kinyaltam. Lenyeltem a nedvét. Szoptam a csiklóját. És jó ízű volt!

Felsikoltott. A mellei fel-le mozogtak, ahogy lihegett, a jobb keze a combja között dolgozott. Látta, hogy a szeme kezd elhomályosulni, kezdte elönteni a gyönyör. Valahogy így nézett ki Sziszi is, amikor Csaba nagy, finom farkát szopta.

Hogy ebből a Sziszi-ből micsoda kis kurva lett! Hogy válhatott a legjobb barátnőmből egy ilyen mocskos, undorító kis kurva? Sziszi leszopott egy faszt! Hihetetlen! Lenyelte egy férfi gecijét! Niki hallott már pár ilyen dolgot a suliban a lányoktól, de sosem hitte el. De ma végignézte, ahogy a legjobb barátnője leszopott egy faszt!
- Rohadt kis ribanc! - suttogta Niki. - Mocskos kis kurva!

Összeszorította a fogát, és egyre gyorsabban mozgatta ki-be a középső ujját a puncijában. Olyan gyorsan és durván ujjazta magát, hogy minden lökésbe belesikoltott. Rápillantott az arcára a tükörben, és elképzelte, milyen látványt nyújthatott Sziszi combjai között. A nyelve kicsúszott, belenyalt a levegőbe, a melleire egy kis nyál csöppent.
- Nagyon finom volt! - suttogta. - Mmmm... nagyon ízlett a puncid!

Behunyta a szemét, és eszébe jutott, hogy Sziszi hogyan szopta Csaba-et, hogy a srác hogyan hörgött, és hogy Sziszi hogyan dorombolt. Nyeld le, mondta Csaba, aztán jó mélyen a szőke lány szájába nyomta a farkát, és beleengedte a magját. Sziszi felnevetett. Hogy nyelte a gecit az a kis kurva! Ráadásul úgy felizgult, hogy Niki arcába spriccolt a puncija.

- Óóó, Sziszi! - dőlt Niki hanyatt az ágyra. A háta megfeszült, a combjai remegtek, a feje ide-oda mozgott. A puncija vadul lüktetett a finom kis ujja körül. - Óóóó igeeeen!
A puncija vadul kilövellt, a lé végigfolyt a fenekén, és átáztatta a matracot. Mintha fiatal testének minden sejtje lüktetett volna. Addig ujjazta magát, amíg a puncija összehúzódásai meg nem szűntek, és amíg a testét elöntő szükség le nem csillapodott. A háta megint ellazult, és teljesen ellazult a matracon. Kihúzta az ujját a puncijából, és már a lába sem feszült annyira. Halkan felnyögött, és végigsimította a mellét.

Ez már nagyon kellett, gondolta. Azok után, ami délután Csaba furgonjában történt, meg kellett tennem. Megérdemeltem!

Egyenesen a fürdőszobába ment, megeresztette a forró vizet, aztán visszament a szobájába, és felszedte az ázott lepedőt. Aztán visszament a fürdőbe, és egy hosszú fürdéssel lemosta magáról az izzadságot, és kipihente mindazt, ami délután vele történt. Most, hogy megadta a puncijának, ami jár, a dolgok visszatérhetnek a normális kerékvágásba Nem is érdekelte, hogy mit csinál Sziszi. Ezentúl nem foglalkozik már ilyen dolgokkal. És hetente legfeljebb egyszer fog maszturbálni. Sőt, lehet, hogy csak kéthetente. De az is lehet, hogy teljesen abbahagyja.


Szextörténet ajánló:


A fizetésem kiegészítése, hárman használtak


A fizetésem kiegészítése, hárman használtak

Mikor még az egyetemen dolgoztam mint könyvelõ rengeteg sráccal feküdtem le és nagyon sok tanárral és más férfiakat 8ia beengedtem a lábam közé. Az egyik alkalommal a fiúmmal elmentünk egy esküvõre ahol egy kicsit spicce lettem és kértem a srácomat jó lenne valahol lefeküdni egy pár órára,hogy magamhoz térjek. Õ beszélt valakivel és elvitt e....

Lilla már hatvan éve szeretkezett velünk


1960 augusztus 16 volt az igazi nagy győzelem számomra. Lillával már négy éve volt kapcsolatunk nem rajtunk múlt, hogy tipikus se veled, se nélküled szerelem volt, hiszen abban az időben olyan tévhitek én éltünk, hogy egy férfi legyelegalább öt évvel idősebb, mint a nő. Ezt fokozta apukájának az a vágya, hogy a felső tízezer tagja legyen, aki megtermékenyíti a lányát. Ezért aztán kétszer is talál....

Maszturbálás közösen


Fekszünk egymás mellett az ágyban és a szexről beszélgetünk. Arra terelődik a téma, hogy korábban ki mennyiszer, milyen rendszerességgel maszturbált, illetve hogyan csinálta.

Elmeséli, hogy ő nagyon gyakran magához nyúlt, és az volt a legjobb, amikor a csiklóját kényeztette. (Ez a mai napig így van :P )

Mesélek neki én is; napi három a rekord, de ezzel középiskolában ....

Irodai seggnyalás, amikor a főnök nyal


Főnököm volt a szeretőm, egy irodában dolgoztam.azt szerettem benne h kiélhettem magam.mint pl. azon a napon.bent voltam irodában.nem szóltam semmit csak felültem asztalra afféle titkárnős asztal volt..az elejőn egy 50 centis pulttal..letoltam gatyám.. ,felültem pultra..lábaim asztalon.."főnököm" szó nélkül. Semmi kérdés, se szavak, csak bekapta,imádta nyalni golyóim, szopni makkom, hol ....

Egyperces szex novella


Józsua barna, kissé magas férfi, negyven körül jól öltözött a kisvárosi környezetben , látszott, hogy nem a mezőgazdaságban vagy gyárban dolgozik . Bár itt Csajágon nem is volt valódi gyár , csak valamilyen telephely, ami húsz- harminc embernek adott munkát.
Józsua a városi igazgatásban dolgozott, a városházán, gyámügyeket és szabálysértési ügyeket intézett, szabadidejében pedig horgászott ....

A barátnődet harmadiknak


Előző kapcsolatom tartott néhány évig, de valahogy mindig nehezen boldogultam a párommal. Erős egyéniség volt, ravasz és ízig-vérig férfi. Talán nem a szó jó értelmében, de azóta vége lett. Mindenképp nagy kalandor, aki a nőket a dumájával veszi le a lábáról. Én is bedőltem neki. Augusztusban ismerkedtünk meg és Karácsonykor már együtt laktunk. Aztán közeledett az első együtt töltött születésnapja....Szextörténet címkék

Öltözői | barataim | kocsmárosné | a tanárnő egy kurva | a barátnőmet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.