Nyaralás extrával part 1.


Mint minden évben, idén is felkerekedtünk feleségemmel,Szilvivel,hogy 2 hétre kikapcsoljunk a szürke hétköznapokból!Az idei utunk a Karib tenger színes világa volt.Viszontagságos utazásunk végén fáradtan,nyűgösen tértünk nyugovóra,pedig nem így terveztük!
Egy kiadós alvás után másképp láttuk a világot és egy gyors reggeli után rögtön elindultunk a környéket felfedezni!
Egy kis séta után a part felé vettük az irányt,és pár perc után már a kiépített strandot is elhagytuk.15 éve vagyunk házasok és régi vágyunk, hogy egy olyan helyen szeretkezzünk,ahol( kicsit félrevonulva ugyan,de)meghagyva az izgalmas lehetőségét annak,hogy meglássanak.Persze a paradicsomi körülmények is ennek a vágynak része volt!
Szilvi szeme felcsillant,amikor egy olyan helyre értünk,amilyet elképzeltünk.. a kidőlt pálmafák egy kis partszakaszt szinte teljesen eltakartak.
Azonnal lekerültek a ruháink és elkezdtünk szenvedélyesen csókolózni.Ettől mindketten beindultunk és egy orális előjáték után Szilvi már nyeregbe pattant és lassan lovagolni kezdett.Szinte önkivületben szeretkeztünk kb 20 percet, ezért észre sem vettük a két fekete férfit akik a pálmafára támaszkodva néztek minket,kicsit sem szégyenlősen!Észrevettem hogy Szilviről akkor sem vették le a szemüket,amikor már felvette a ruháit!Szilviről tudni kell, hogy nagyon csinos,jó alakú igényes nő, nagy jelentőséget nem tulajdonítottam ennek a bámulásnak,hiszen sokan utánafordulnak,bárhol járunk!
A nap többi részét pihenéssel sétálással töltöttük, csak késő délután mentünk újra ki a partra,ahol rengetegen voltak.épp csak leültünk egy napozóágyra,már mellettünk állt a 2 fekete srác akik reggel úgy megbámulták Szilvit."Csak a napozóágyakat szeretnénk összeszedni"-mondta az egyik.Még valamit odasúgott a másik srácnak, de azt már nem hallottam,felnevettek ezen.
A parti bárhoz sétáltunk és a bárpultnál ültünk le,ahonnan láttuk,hogy szépen lassan kiürül a strand.Koktélokat kostólgattunk,nem is keveset.Szilvi egyre többször nézett rá a 2 srácra,akik az utolsó napágyakat pakolták össze.Láttam,hogy tetszenek neki és a srácok is viszonozták a pillantásokat.
Ahogy végeztek,felénk vették az irányt és le is huppantak a Szilvi meelleti 2 bárszékre!Még pár koktél után, spiccesen elindultunk volna a szállodába,de a 2 fekete srác elénk állt és invitált minket egy igazi rumra,a szolgálati viskójukba,ami a part szélén állt.Szilvi bólintott,hogy menjünk és mosolygott folyamatosan.
Elég szerényes,de tiszta hely volt 2 hálóval,kis nappalis konyhával,így hát leültünk.Azonnal a kezünkbe nyomtak 2 pohár italt,és leültek Szilvi mellé.
Szilvinek tetszett a két jó kiállású srác,és azt is tudtam, hogy a szexuális vágyai között fekete férfiak is vannak,így hagytam a közeledésüket.Simogatni kezdték Szilvi combját és közben rámnéztek,hogy mit szólok hozzá.Bólintottam nekik és elkezdtem én is simogatni.Miután látták hogy nincs ellenemre a dolog,hamar megszabadították Szilvit a lenge öltözékétől és csókolni kezdték a testét.Láttam a páromon, hogy nagyon élvezi,ezért hátra dőltem és csak néztem,ahogy a punciját és a mellét csókolják lassan és érzékien...Szilvi felnyögött és előredőlt egyenesen az egyik srác sliccéhez,aki rögtön vette a célzást és meg is szabadult a ruháitól.Jókora szerszámok kerültek elő,amiket azonnal kezelésbe is vett.Felváltva szopta az egyre nagyobb fekete farkakat.A puncija már fogadóképes állapotban volt,amit az egyik srác már elkezdett a farkával simogatni.Szilvi felsikoltott amikor érezte,hogy lassan tövig kapja a kemény,nagy farkat!Felválta tömték a punciját és szopatták.Jó 40 perc után szinte egyszerre élvezett el a 2 srác,az egyik Szilvi szájába, a másik a puncijába,majd rögtön el is tűntek a fürdőszobába.Ránéztem Szilvire,aki csak annyit mondott, hogy ötször sikerült,majd eltipegett ő is a fürdőszoba irányába.

To be continue...
Beküldő:Chris


Szextörténet ajánló:


Szex a pincérnővel


Egyik nap lementem egy közeli kocsmába. Nagyon megtetszett a szexi pincérnő aki kiszolgált. Amikor már kiszolgált nem birtam ellen állni, és belemarkoltam a formás popsijába. Erre ő hosszasan csókolt. Majd azt sugtam a fülembe, hogy menyünk a raktárba dugni. Ahogy bértünk rögtön lekerült róla a melltartó, és a csipkés tanga. Nagyon jó volt a pinája! Csupasz volt, és már nagyon nedves. A pezsgők és....

A mozis baszás


Ez az élmény egy hete történt velem és úgy gondoltam, megosztom veletek is ezt a számomra fantasztikus délutánt!

Én egy 16 éves lány vagyok, és már fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. A koromhoz képest fejlett vagyok, ami eleinte zavart, de a fiúk körében inkább a hasznomra vált..

Hétvégén elmentünk moziba, egy elég régi filmre, a barátom kifejezetten az u....

Torokra kaptam az osztálytársam faszát
Ó, a gimis évek, mennyire jók is voltak azok.
Például, amikor elsőben az osztálykirándulásnál az Iván megujjazott, uuuuuh, vagy amikor 3-ban Ági Ede tanár úrral elvolt a kémia szertárban, vagy a szalagavató utáni bálon amikor a mosdót összehánytuk hulla részegen. Jó is volt ez.
Most meg egyetemen ismerkedni sincs lehetőség, mindenki rohan ide-oda...
Borzalmas......

Párcserés szex történet


Amikor jól megy a sorsunk, és élvezzük az éltet, akkor mindig kitalálunk valamit, ami majd bonyolítja a dolgokat, vagy az égig repít.Ez a ritkább eset történt velünk is!

Igen, amikor elmerülünk a jóban, olyankor nagyon élvezzük az életet,a csinos feleséget, és még az ujságot is másképp olvassuk! Általában ilyenkor jönnek a kósza gondolatok, és akkor jaj, mert elindul a mókuskerék!

A Kéjenc


A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni, imádtam őket taperolni, de a legjobban azt imádtam, ha befogadtak belőlem egy darabot, legyen az a nemiszervem, a nyelvem, vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perce.

Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat, akik tavasz lévén egyre merészebben ne....

Felváltva basztuk egymás feleségeit


Még fiatalok voltunk amikor az egyik alkalommal lementünk a tóra fürödni.Persze a fényképezőgépet mindig vittük magunkkal. Az egyik barátom odaszólt a feleségének ne vegyél felsőrészt magadra szeretném, ha a Lali fele a melleid között lenne a farka meg a puncid előtt. A fiatalasszony mondta nem kurva ó, de mire észbe kapott már a férje apja faszán találta magát. Nagyot nevettünk,hiszen a pasinak a....
Szextörténet címkék

intézeti | csirke | talpával | szerelmem | anyám halàla |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.