Jácint karácsonya


Karácsonykor, mint rendes családtag, haza mentem ünnepelni. Számomra ez volt a legrosszabb karácsony. Közben vele beszélgettem és elmondtam A fiúnak. Hát és mit ad Isten, megbeszéltük, hogy menjünk alkoholizálni. Hozzáteszem, hogy ez A fiú nekem nagyon bejött meg minden, haverok vagyunk és a legjobb barátnőmnek a volt pasija volt onnan ismerem. Már jó ideje fájt rá a fogam, mert nagyon helyes gyerek. Barna tüsi hajú, nagyon jóképű, tökéletes szálkás izmos testű és hát nem utolsó sorban nacin keresztül nézve a lába közé, az sem lehet olyan kicsi... Nah, de térjünk a lényegre megbeszéltük, hogy egy óra múlva találkozunk, odaértünk a megbeszélt helyre, és olyan édes volt hozott nekem csokit, én meg vittem pezsit. Hát, tudni kell róla is meg rólam is, hogy annyira nem vagyunk iszákosak és hamar behat az ital. Mindenesetre sikerült nagyon jól éreztük magunkat. Elkezdtünk kicsit szórakozni lökdösni egymást és viccből bunyózni:) Aztán valahogy nem is tudom már hogyan, de elterelődött a téma a szexre, hogy mennyire ki vagyunk éhezve, meg meséltem a különböző sztorijaimat, hogy hol történtek dolgok az exeimmel. Amikor a temetős sztorimat meséltem, hogy ott csináltam, nem akadt ki rajta, hanem felkeltette a fantáziáját.
- Igen? A temetőben?
Válaszoltam:
- Igen, mert nem tudtunk hova menni, meg elkapott mindet a hév, és a temető volt a legközelebb és az mellett volt egy ilyen üres rész ahol senki nem járt.
Jó tény a temetőben sem jártak már kb. 40 éve az biztos. Lényeg a lényeg, hogy folyamat kérdezgette, hogy hova menjünk és hogy mit csináljunk. Én meg mondtam persze poénból, hogy mennyünk a temetőbe. Erre ő:
- Ok, mennyünk!
Kicsit furán nézve, de elindultam utána. Nem telt el 10 perc és már ott is voltunk. Természetesen ugyan azon a helyen ahol az ex pasimmal voltam. Kicsit hideg volt, meg az eső is esett, és valahogy megint a szex jött témába. Előkapott egy zsepit, és megszólalt:
- Van egy zsepi, ki veri ki? Kő-papír-olló?
Válasz:
- Te nem vagy normális.
Válaszoltam. De így tök poénosan.
Erre az volt a válasza,
- Nah, gyere már.
- Jól van. - Mondom
- Akkor, hol?
- Ott a bokornál?
- Oké!
Odaálltunk és tényleg előkapta a szerszámát, ami mit is mondjak, gyönyör? volt. Nem volt nagy, olyan 17-18centi körül lehetett. De valami gyönyör? formája. Az a makk a tetején, valami gyönyör volt! El?vettem én is, elkezdtük verni, majd egyszer csak felszólalt:
- Ez így olyan gáz hogy kiverem!
Mondom,
- Mért csináljak mást is?
Rám nézett, hátranézett egy fára, rám nézett megint, majd elment a fához és nekidőlt. (Lehet hogy elkezdte mozgatni a fantáziáját, hogy tényleg jól csinálom e a mert sokszor úgymond cseszegettem azzal, hogy nagyon jól szopok.)
Odamentem elé, letérdeltem, és mint egy kiéhezett állat, elkezdtem szopni a farkád. Csak azt hallottam, hogy csak nyög, és csak nyög. Nem is telt bele sok idő, és bele is élvezett a számba. Ilyen ízletes spermát még soha sem kóstoltam, komolyan nagyon finom volt. Nem is volt kevés, le is nyeltem mind. Majd én is kivertem, közben odajött mögém és elkezdett simogatni, a fenekemet meg minden. Végül én is elmentem.
Nah, akkor jött a lelkiismeret furdalás, hogy egy heteróval csináltam valamit, kicsit ő is ki volt akadva, de benne még hatott az alkohol, én már kijózanodtam. Nah, mindegy volt közben egy két cigi közben, és végén megdicsért, hogy tényleg jól szopok. Kis idő még eltelt, és kérdezte, hogy leszopom-e még egyszer. Mondom:
- "A fiú", Nem! (Azt hittem, hogy ezt poénból mondja, hogy valamivel beégessen)
Ő erre:
- Akkor, kiverem...
Odaállt a bokorhoz előkapta megint és elkezdte verni. Mondom, jól van, nehogy már kárba menjen. Megint letérdeltem elé, és hát megint leszoptam. Ugyan csak ízletes sperma jött belőle, és megint jött jócskán! Körülbelül 3 körül járhatott már, mondom, lehet el kéne már menni haza.
- Jah, válaszolta.
Azért miközben leértünk és elváltak útjain, benne is lezajlott minden, belegondolt. Annyira mondjuk nem hatotta meg. Azóta is tök jóban vagyunk, csak azt várom, hogy legyen egy alkalom, megint amikor ihatunk és akkor lesz más is remélem. Ha előbb nem, akkor jövő Karácsonykor lesz megint valami.


Szextörténet ajánló:


Nem csak melegek nézik a szürke ötven árnyalatát


Épp a szürke ötven árnyalatát olvastuk mindketten némi időbeni késleltetéssel, minek hatására ötletem támadt. El is kezdtem hozzá az előkészületeket, hogy ha eljön az ideje, minden készen álljon.
Kivettem a köntöseinkből a öveket, behűtöttem egy doboz tejszínhabot, csináltam jégkockát, szereztem puha tollat, selymes anyagot, szemfedőt.
Apránként felvezettem a dolgot, hogy mi lenne, h....

Délután szexmasszázs


Elegem volt a napból. Az éjszaka alig aludtam, bolondos álmok űzték el nyugalmam, és reggelre egy halom zűrös ügyet találtam az asztalomon. Nyugalomra, csendre és békére vágytam. Szerettem volna, ha valaki kimasszírozza testemből a feszültséget. A liftbe szállva lehunytam szemem és elképzeltem, ahogy meztelenül fekszem egy masszázságyon, halk zene simogatja fülem, és az illóolajos mécses kényeztet....

Sógor 69


A történetem rólam és az exférjem testvéréről szól.
Akkor már elváltunk és utólag derült ki, hogy már az esküvő óta vonzódott hozzám. Nekem is tetszett, de kezdetben még minden rendben volt a férjemmel, nem vagyok egy hűtlen típus. Miután elváltunk, mégis összejöttünk. Egyik este egy házibuli volt. Akkor tudtam meg, hogy az exem újra megnősülni készül.
Kiborultam. A sógor vigasztal....

Munkahelyi önkielégítés


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel. Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti. Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült tagja lettem a m....

Szex a suliban - Edina


Mindig amikor Edinával volt órám bementem a terembe előbb amikor ő is jön. Azon a napon vittem neki meglepetést.-Szia hogy hogy ilyen korán Robi?- Oda mentem és leültettem, szét nyitottam a lábát félrehúztam a bugyiját -Mit csinálsz mindjárt kezdődik az óra.- Elmosolyogtam.- Tudom, hoztam neked egy vibrátort tegnap vettem azt mondtam az eladó hogy négy fokozatos.- -És mit akarsz vele csinálni?- Ké....

Szex a nagyi előtt titokban


Húszas éveim derekán jártam, mikor megismerkedtem egy csinos csajjal. Már régóta ismertem, de soha, még csak szóba sem jöhettem nála. Egyszerűen nem voltam az esete, - pedig nagyon igyekeztem, hogy az legyek. Ő nagyon szép volt. Mindene megvolt, hogy kellően izgató legyen számomra. Szép arc, hosszú haj, vékony derék, arányosan nagy cickó, széles nőies csípő. kemény popsi és ami később derült ki, m....
Szextörténet címkék

homokozoban | felbőszül | a feleségem egy | elszakadt | nyalás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.