Vámpírszex 2.


Egy ház ablakából egy meztelen nő ugrott ki sikoltozva. Miközben zuhant, a vére csíkot húzott a levegőben.
Ahogy a tóba csobbant, a sikoltása halk bugyborékolásba ment át. A nő ahogy elkezdett csapdosni, a vére átszínezte a tavat rózsaszínűvé.
Próbált úszni, a kezét talán az ég vagy az istenek felé nyújtotta. Széttárt ujjaival markolta a semmit, lassan süllyedni kezdett.
Háta mögött feltűnt egy vörös szemű magas ember. Fekete ruháját a lány vére szennyezte be. A szája szélén a húsa maradéka volt.
Nézte a fuldokló lányt, majd tett egy magabiztos lépést a tó felé...

Eliza szemszöge:

Egyre fogy a levegőm... Pedig oly közel van a felszín. A karjaim nem engedelmeskednek nekem. Teljesen elfáradtam...
Huh?! Az egyik kezem rátalált egy nagyobbacska vaskos faágra, ami a vízen úszott. Belekapaszkodtam, azt remélve hogy elbírja a súlyom. Már közel volt a part.
Amikor kiértem, nem néztem se előre, se hátra. Futottam, botladozva menekültem a szörnyeteg elől, aki lehet már utol is ért.
A nyakamon már a seb vérzése abbamaradt, és már nem is fájt.
Viszont a lábam állapota egyre rosszabb lett. Nagyon vérzett, én pedig nagyon féltem.
Láttam egy másik házat. Sikerült olyan közel érnem a házhoz, hogy láthassam: tökéletes búvóhely.
Az ajtóhoz érve nem gondolkoztam kié, berontottam a házba. Rögtön vissza is csuktam. Nagyon féltem a szörnyeteg miatt, elbarikádoztam magam. Az asztalokat, a székeket, a dobozokat az ajtó elé állítottam. Jó sok idő telhetett el, mire végeztem.
Kicsikét megnyugodtam, ahogy néztem a művemet. Kerestem kötszereket, szerencsére találtam az egyik helyiségben. Bekötöttem a lábam, és alaposan elláttam magam.
Megnyugodva megfordultam. És sikoltani támadt kedvem. A barikád érintetlen volt, de az a szörny ott állt, vigyorgott, és nézett.
- Az ablak nyitva maradt, édes. - mondta, mire majdnem elájultam. Én idióta, nem figyeltem! És most elkapott!!
Remegve hátráltam de falnak ütköztem. Riadtan néztem a felém közeledő szörnyet.
Olyan gyorsan mozdult, hogy észre se vettem. Mire sikolthattam volna, a kezével befogta a szám, a másikkal megmarkolta a mellem.
Az ujjai a bimbóm kényeztették, masszírozták. Hirtelen elengedett, összecsuklottam. Egyre csak bámultam a vigyorgó arcát, amitől a gerincemen jeges félelem fut végig.
A kezeim összelettek kötve, egész pontosan az asztalra fektetett. A bútor alatt megkötötte a kezeimet.
Ijedten néztem ahogy jön. Próbáltam megrúgni, de elkapta a lábamat, és terpeszbe rakott. A sérült lábam pedig nem engedelmeskedett.
Felsikoltottam, és elfordítottam a fejem, hogy ne lássam ahogy nevet rajtam. Ki voltam szolgáltatva egy őrültnek. Egy őrült vámpírnak.
Egyik keze elkezte ujjazni a puncim. Felsikoltottam újból. Ez meg akar erőszakolni!! Rácuppant a puncimra, elkezdte nyalni. Elkezdtem élvezni, tocsogtam a nedvekben. Nyöszörögtem, de erre két ujjal elkezdte dörzsölni a csiklóm. Egyre gyorsabban és erősebben.
A testem forró volt, sikoltoztam. Nem bírtam tovább és elélveztem.
Ekkkor magáról tépte le a ruhát, hatalmas farkát beledöfte a puncimba. Én vísitva rángatóztam, azthittem szétfeszít, és kettészakadok. Az érzés enyhülni kezdett, helyette egyre jobban éreztem magam, kezdtem nyögdécselni.
Erősen dugta a puncim, majd ő is elélvezett, hörgő hanggal. A lucskos puncimból kihúzta a farkát, majd vigyorogva felöltözött.
Én meg nyöszörögtem, mert nagyon erősen szorított a kötél. Mintha tudta volna, eloldozott. Én még sokáig csak remegtem, és gondolkodtam.
Mi történik?


Szextörténet ajánló:


A koleszos lány


Még a nyáron szemet vettetem anyu munkatársnőjének fiatal csinos lányára. Telt múlt az idő, de a nyár elszállt, viszont nekem kedvezett a szerencse. Ősszel beköltözött abba a koleszba, ahol én vagyok.


Eleinte ügyet sem vettetem rá, baráti kapcsolat alakult ki. Nem is volt olyan nőies, csak kicsit a feneke, csak kis tenyérnyi mellecskéi épp indulófélben voltak, de már fogható....

Dugás az osztálykirándulás után


Az osztálykiránduláson még megbeszéltük, hogy mindaz, ami történt, nem jelenti egyben azt is, hogy együtt vagyunk. Jó volt, szép volt, talán még egy ismétlés is belefér, de házi nyúlra nem lövünk, mégiscsak merész dolog lenne osztálytárssal járni… Ennek ellenére hazafelé, a buszon összebújva aludtunk, a buszról leszállva pedig egy lopott csókkal váltunk el. Tőlünk eltérően senki sem lepődött meg a....

Biszex partner keresése harmadiknak


Mi (Emma és Bence) 8 éve vagyunk házasok, mindkettőnknek a második.

Előzmények:

Kb. egy éve Bence kezdett feszegetni olyan témát, hogy nagyon kíváncsi lenne látni másokat szex közben. Szívesen kikukucskálna más párt szeretkezés közben. Sőt, keressünk párt egymás előtti szexhez. No, nem dobott föl a téma, gondoltam majd csak megúszom valahogy.

Rá egy ki....

Orgia a kórházban


Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.

A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam....

Szex az otthonban, második rész


Az egész úgy kezdődött, hogy 27 évesen még mindig nem volt barátom, igaz nem voltam már szűz de az olyan volt, mint valami rémálom. Igazi pasit akartam, olyat, aki engem akar, és akit szerethetek. Annyira akartam hogy nem is vettem észre hogy lassan minden férfira potenciális jelöltként nézek.
Borzasztóan szégyelltem magam, és sokszor egy kedves szó után elpirulva kellett elfordulnom, de mi....

Így vesztettem el a szüzességemet


16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 másodpercre megálltunk egymással szemben majd egymásnak estünk. Még a nappaliban voltunk, amikor teljes testével neki nyomott a falnak.

Akkor már....
Szextörténet címkék

masszírozó | nővé | családi történetek | méhnyak | kicuppan |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.