Fekete amerikai lány


Nemrég jöttem haza Amerikából. Két hetet töltöttem ott munka ügyben, meg ha már ott jártam akkor megnéztem egy NBA-s kosárlabdameccset is.
Ott tűnt fel, hogy mennyi jól kinéző fekete csaj van. Van köztük nagydarab-nagycsöcsű, de vannak vékonyabb formás lányok is. Mivel még soha nem volt dolgom fekete lánnyal elhatároztam, hogy valahogy felszedek egy ilyen fekete bőrű, ében testű párducot...
Mivel idehaza regisztrálva vagyok mindenféle társkereső oldalra, először ott néztem szét. Az alkalmazás nevét szándékosan nem írom le, de ezen az alkalmazáson nálunk főleg komoly párkapcsolatot kereső nők vannak. Ezzel ellentétben Amerikában többségben vannak az egyszerűen dugni akaró csajok. Sajna' főleg olyan csajok (és mindenféle pöcsös lányok) vannak többségben akik vagy baromi rondák, vagy túl távol voltak hozzám. De azért szabad időmben írogattam nekik, meg tettem nekik a félre érthetetlen ajánlatokat. Az angol nyelvtudásom nem a legjobb, de azért elboldogultam.
A bevett kezdő szövegem csupán annyi volt, hogy "Szia édes! Nagyon szép csaj vagy!" Ha erre valamilyen módon reagáltak a nők, már zúdítottam is rájuk a szöveget arról, hogy szívesen dugnék velük egy jót. Persze volt akinél koppantam, meg volt aki nem is valódi képeket használt a profilján, de akadtak nők akikkel tudtam beszélni a szexről.
Az egyik elsők között volt Ana, aki az adatlapja szerint 39 éves volt. A fényképén viszont egy fiatal lányt láttam, a manapság szokásos telefonnal kozmetikázott kutyafülű képeken. De valahogy talán ráéreztem, hogy nem annyi idős, így aztán lájkoltam is. Nem kellett kezdeményeznem nála, mert ő írt rám először, most leírom nagyvonakban hogyan folyt a beszélgetés:

- Szia :)
- Szia édes! Nagyon szép csaj vagy! :)
- Köszi :) Te is jóképű pasi vagy.
- Van kedved szexelni velem, édes? ;)
- Én még csak 15 éves vagyok... és még szűz.
- Szeretem a szűz lányokat! Érdekel a szex?
- Még nem gondolkodtam ilyen dolgokon.
- De már ugye szoktál maszturbálni?
- Nem.
- Nem? Miért nem?
- Még sohasem csináltam. Nem tudom hogyan kell...
- Szeretnéd kipróbálni? Majd írom, hogy mit hogyan csinálj :)
/pár perc szünet/
- Hogyan csináljam?
- Tedd a kezed a kis puncidra és először mozgasd rajta.
- Egyik oldalról a másikra?
- Inkább fel és le. Főleg felül simogasd! Találd meg azt a pontot, ahol bizseregni kezd...
- OK
- Kicsit nyálazd meg az ujjadat, hogy síkos legyen...
- OK
/pár perc szünet/
- Azt hiszem a megvan a hely...
- Jól van, akkor ott dörzsölgesd. Rá fogsz érezni, de először simogasd körkörös mozdulatokkal... Jó már?
- Igen... jó...
- Ne felejtsd el megnyálazni néha, úgy még jobb érzés lesz.
/pár perc szünet/
- Nagyon jó! Hangosan nyögtem egy elég nagyot...
- Az nem baj! Csak csináld tovább! Kicsit gyorsíthatsz is a tempón, meg nyomogasd is egyre erősebben...
- OK
- Rá fogsz érezni hogy a legjobb neked. Csak ne hagyd abba amíg nem élvezel el... Közben simogasd magad máshol is: a combod belső felét, a nyakadat, a melleidet. A mellbimbóidat kicsit csavargathatod is...
/pár perc szünet/
- Ez nagyon nagyon jó... remegek...
- Ne hagyd abba kicsi! Mindjárt ott vagy az orgazmusnál, csak csináld tovább. Egyre gyorsabban és erősebben dörzsölgesd a puncidat ott ahol a legjobb érzés...

Pár perc után kidobott a rendszer a beszélgetésből. Amikor vissza akartam lépni, azt írta, hogy a másik felhasználót felfüggesztették a szabályok megsértése miatt. Ekkor jutott eszembe, hogy ez az oldal 18 éven felülieknek van csinálva. Persze mindig vannak fiatalabbak, de őket (ha leírják a korukat) kiszűri valahogy a rendszer és blokkolják a profiljukat. Valószínűleg ez történt az én kis Ana'-mmal is.
Sebaj! - gondoltam magamban, még ha nem is lett semmi közöttünk, legalább elindítottam egy kiscsajt az élvezet útján. Kicsit furcsálltam ugyan, hogy még 15 évesen nem nyúlt soha magához, de gondoltam itt talán másképp érnek a lányok...
Péntek este volt még írogattam pár csajnak, de amelyik tetszett azok közül egyik sem akart kötélnek állni...
A szombati napon találkoztam pár ismerősömmel akik Amerikában élnek, így aznap nem is keresgéltem puncik után.
Vasárnap délelőtt viszont folytattam a keresgélést. Legnagyobb meglepetésemre ismét itt volt Ana. Ugyanaz a profilkép, ugyanaz az életkor. Most már én írtam rá elsőként:
- Szia kicsi! Hogy vagy? :)
- Szia! Nagyon jól vagyok! Örülök, hogy megtaláltál :) Tegnap egész nap csináltam :)
- Ugye milyen jó? ;)
- Igen, nagyon jó :) De bannoltak engem, ezért tűntem el.
- Tudom, láttam.
- Ha tudtam volna, hogy ez ilyen jó dolog, már rég elkezdtem volna.
- Tudod mi még jobb?
- Mi?
- A szex egy pasival ;)
/Nem írt vissza pár percig, így én folytattam az írást./
- Az is nagyon jó amikor valaki kinyalja a puncidat ;)
- Hogyhogy kinyalja? A nyelvével?
- Persze, hogy azzal! Aki tudja, hogyan kell jól puncit nyalni, az a mennyekbe viszi a lányokat ;)
/Pár perc szünet után/
- Te jól tudod ezt csinálni?
- Igen, jól megy. Szeretik a lányok ha nyalom a puncijukat :)
- Nagyon más, mint amikor magamnak csinálom?
- Képzeld el azt, hogy végig egy sikamlós, izmos és fürge húsdarab dörzsöli pontosan azt a pontot amit te dörzsölgettél tegnap egész nap ;)
- Jól hangzik...
- Szeretnéd?
- Nem tudom... Nem merem...
- Nem kell félned, mert nagyon jó érzés. Jobb mint a maszturbálás :)
- Kicsit félek...
- Nem kell félned, vigyázok rád :) Merre felé laksz?
- A város délkeleti részén.
- Én északnyugaton vagyok. Van kedved találkozni?
- Nem lehet, a szüleim itthon vannak...
- És holnap?
- Holnap suli van...
- Ne menj be tanulni! Lógjál egy napot ;)
/Pár perc szünet/
- Végül is lógtam már a suliból...
- Ez a beszéd kicsi :) Hol találkozzunk?
/Pár perc szünet/
- A központi pályaudvarig el tudok menni a bérletemmel...
- Szuper, ott várlak holnap reggel! Mikorra tudsz oda érni?
- Kb 9:30 körül
- Rendben, melyik busszal jössz? Hol várjalak?
- Legyél a felső szinten. Van ott egy kávézó.
- Oké bébi :) Alig várom :)
- Nagyon izgulok... Ugye tényleg vigyázni fogsz rám?
- Persze kicsi, ne félj. Minden rendben lesz :)

Kb eddig jutottunk, amikor ismét bannolták szegényt. Kicsit sajnáltam, mert a pár kozmetikázott képen kívül nem sokat láttam belőle. Kérhettem volna tőle valami normális fotót, hogy legalább megismerjem, ha egyáltalán eljön...
Mindenesetre állt a farkam mint a cövek, ki is kellett vernem, mert azt hittem mindjárt szétrobbanok. Alig tudtam mit kezdeni magammal.
Szerencsére a látogatásom munka részét már letudtam az Államokban. Még kedden kellett bemennem egy végső meeting-re, így a hétfőm szerencsére szabad.
Aludni se sokat aludtam este. Úgy izgultam, mint egy szüzességét elveszíteni igyekvő kissrác. Aztán a második farokverés után végre lehiggadtam. Megbeszéltem magamban, hogy nincs semmi izgulni valóm, csak csináljam azt amihez értek: ki kell elégítenem egy csajt. Tökmindegy milyen színű, tökmindegy hány éves, tökmindegy kivel volt eddig! Most velem lesz és én a mennyekbe fogom repíteni!
Ezt sulykoltam magamba és addig sulykoltam amíg teljesen megnyugodtam és lehiggadtam.
Reggel már korán felébredtem. A hotelben reggeliztem, benyomtam egy nyolc-kilenc tojásból álló szalonnás rántottát, majd készülődni kezdtem.
Egy kis rendet raktam a szobában, majd kitettem a kis táblát a kilincsre, hogy nem kérek takarítást. Aztán felnyomtam a légkondit a legmagasabb hőfokozatra és így mielőtt elmentem a szállóból rendesen befűtöttem.
Odakint kicsit hideg fogadott. Végülis november volt, bár itt még akkor nincsenek nagyon hidegek. Fogtam egy taxit és elindultam a célom felé. Nem volt messze, kb tíz-tizenöt perc az út.
Már jártam a központi pályaudvaron, így tudtam, hogy ez egy jó nagy, több szintes építmény. A föld alatt metrók futnak össze, felül meg hatalmas, két szintes buszpályaudvar van. Mindenütt kávézók és étkezők. Legfelülre mentem, ahol mindenféle szuvenír-bolt mellett egy nagyobbacska kávézó van. Be is ültem ide.
Persze akkor már baromira izgultam, nagyon kíváncsi voltam, hogy el jön e a kiscsaj.
A percek ólomlábakon jártak, míg 9:30 nem lett.
Aztán 10 óra.
Na - gondoltam magamban - jól fel lettem ültetve. Nem jött el a kis punci, biztos beijedt szegényke...
Rendeltem magamnak két forró csokit zárható tetővel. Gondoltam sétálok egyet a városban hogy lehiggadjak. Már éppen indulni készültem amikor megjött a csaj.
Kb 160 magas, vékony kiscsaj. A bőre hihetetlenül sötét, akárcsak a haja, amely szoros kontyba volt tűzve a feje búbján. Arca vadítóan szép, szeme igézően sötét, ajkai vastagok. És baromira szexi, főleg az iskolai egyenruhájában. Kis miniszoknya, fekete harisnyával, fehér ing, kis kabátka. Hátizsák a hátán. Látszik, hogy meglógott otthonról, mert hosszabb útra biztos, hogy vastagabb ruhát vett volna fel. De az feltűnő lett volna.
Amikor észrevett szélesen rám mosolyodott és egyenesen hozzám jött. Én is mosolyogtam rá miközben leült hozzám és beszélgetni kezdtünk.
- Szia!
- Szia! Hát megjöttél?
- Igen! Nem volt könnyű eljönnöm, anya egészen a suliig vitt a kocsival...
- A lényeg, hogy itt vagy...
Meghozta a pincér a forró csokikat. Ana mosolyogva szürcsölni kezdte. Fizettem a pincérnek és intettem a lánynak, hogy menjünk. Ráadtam a kabátomat, hogy ne fázzon.
Mindketten iszogattuk a forró italt. Ő szólalt meg hamarabb:
- Jó ez a csoki, felmelegít...
- Mindjárt fogok egy taxit, hamar ott leszünk, nem fogsz fázni...
- Az jó lesz...
Kézen fogtam és közben leintettem egy taxit. Bepattantunk hátulra, a mexikói sofőr nem kérdezett semmit, csak hajtott a megadott cím felé.
Én közben simogatni kezdtem a lányt. Először csak a kezét, majd miközben mélyen a szemébe néztem a kezemet a combjára tettem. Nem szólt semmit, csak lenyalta az ajkáról a forró csokit. Baromira izgató volt ahogy ezt csinálta. Csak egy kicsit simogattam a combját, de már akkor láttam rajta, hogy eléggé be van indulva. Kezem a combja belső felére simult, egyre közelebb a puncihoz. A lány behunyta a szemét, száját kicsit kinyitva halkan kapkodott levegő után. Ekkor megéreztem az illatát. Addig is éreztem, de ekkor sokkal intenzívebb lett. Közelebb húzódtam hozzá és miközben a kezem már a bugyiján volt, halkan a fülébe súgtam:
- Annyira szép vagy! Nagyon szép...
Már hajoltam is hozzá, hogy megcsókoljam, amikor fékezett a taxi. Megérkeztünk. Gyorsan arrébb húzódtam a lánytól és ő is összekapta magát, de a taxis ideges viselkedéséből arra következtettem, hogy mindent látott, vagy legalábbis tudta mi történik hátul. Morogva tette el a pénzt, és szemmel láthatóan az se hatotta meg, hogy nem kértem a visszajárót.
A recepción nem problémáztak velem. Ismertek már és nem is egy luxushotelben voltunk, így a portás szó nélkül adta a kulcsot, mi pedig beugrottunk a liftbe. Amint becsukódott az ajtó magamhoz húztam a lányt. Megsimogattam az arcát és megcsókoltam. Kicsit ügyetlen volt, de hamar ráérzett. Amire felértünk a nyolcadikra már hevesen csókolóztunk. A 831-es szobáig vezettem, éreztem ahogy remeg a kis keze.
Odabent jó meleg fogadott minket. Volt vagy 30 fok. Hamar ledobta a kabátot. Isteni illata belengte a szobát és ismét csókolózni kezdtünk.
Az ágyra ültünk és ott folytattuk. Miközben kihámoztam a ruháiból váltottunk néhány szót:
- Annyira szép vagy...
- Kicsit félek, de
- Ne félj, minden rendben lesz, meglátod...
- Akarom... Akarom, hogy jó legyen...
- Az lesz...
Hanyatt fektettem az ágyon és én megcsodáltam a testét. Csak a vakítóan fehér, csipkés bugyikája volt már csak rajta, ami éles ellentétben volt a gyönyörű ébenfekete bőrével. Kicsit kicsi, de formás mellecskéi és csodaszép, formás csípője van. Nagyon szexi...
Mosolygott miközben én is megszabadultam az ingemtől. Harapdálta az ajkait, ami baromira felizgatott...
Rámásztam és megcsókoltam, majd elkezdtem lefelé haladni a testén. Végig csókoltam a nyakát, a mellecskéinél kicsit jobban elidőztem. Szívogattam és finoman harapdáltam kicsit a bimbókat, miközben a kezemmel a bugyiján keresztül a punciját izgattam. Nedvesedett rendesen és halkan nyögdécselt. Folytattam a testének felfedezését. Végig csókoltam a hasát, majd a bugyiján keresztül megcsókoltam a punciját. Hangosan nyögött egyet, majd beletúrt a hajamba. Kezeimmel simogattam, miközben a már a combja belső felét csókolgattam. Nyögdécselt tovább és megemelte a csípőjét. Alig várta, hogy lehúzzam a bugyiját. Így is tettem és lassan lehúztam róla, miközben ő az égnek emelte a lábait, én végig pusziltam azokat. Elhajítottam a bugyit és a combjait csókolgatva közeledtem a puncijához. Alig bírtam ki, hogy ne vessem rá magam, de kitartottam és csak a combja belső felét csókolgattam. Nagyon közel voltam már a puncihoz, isteni illata betöltötte az orromat. Csodaszép és szinte teljesen csupasz puncikája volt, csak egy kicsit volt pelyhes felette. Megcsókoltam, amitől elállt a lélegzete. Pedig még alig értem a puncijához, de már szinte elélvezett. Aztán már nem bírtam magammal és nyalni kezdtem. Először csak kívül, majd finoman széthúzva a szemérem ajkait és a csiklót vettem kezelésbe a nyelvemmel. Nagyra duzzadt már, így könnyen megtaláltam. Csak azzal foglalkozott a nyelvem, kezemmel tovább simogattam. Egyre gyorsabban nyaltam, majd amikor pár perc után remegni kezdett egyszerűen bekaptam a csiklóját és szívni kezdtem. Tisztára elvesztette a fejét, dobálta magát össze-vissza, de én nem hagytam el és mentem vele és tovább szívtam a csiklót. Hangosan nyögött, szinte már sikított és olyan magasra emelte a csípőjét, hogy fel kellett egyenesednem, hogy ne veszítsem el. Aztán hamarosan elélvezett. Megmerevedett és kiszakadt belőle egy mélyről jövő üvöltés, miközben vissza is hanyatlott az ágyra. Én is elvesztettem az egyensúlyom és mellé dőltem. Már nem akartam nyalni, csak a kezemet tettem a forró, lüktető puncira. Kapkodott a levegő után, miközben az ujjaimat kicsi talán durván a szeméremajkai közé dugtam és a dörzsölgettem a csiklóját. Csukott szemmel élvezte ezt a kis játékot, közben még a szemét is behunyta. Csak egy kis ideig kellett csináltam ezt és megint elélvezett, de ezúttal csendesebben. Hozzám bújt és megcsókolt. Éreztem a szép testét a sajátomhoz feszülni és tudtam, hogy meg akarom dugni. És tudtam, hogy ő is akarja ezt. Mélyen a szemébe néztem nem szóltam semmit, de ő igen:
- Akarom! Akármit is szeretnél csinálni velem én is akarom! Tudom, hogy jó lesz, bízom benned...
Rámosolyogtam és ismét megcsókoltam. Lemásztam róla és megszabadultam a farmeremtől. A farkam már majd' szétdurrant, rugószerűen ugrott elő ahogy letoltam az alsógatyám. Egy kicsi riadalmat láttam az arcán amikor megpillantotta, pedig nincs is nagy farkam. Átlagosnak mondanám, bár talán kissé vaskosabb. Tátott szájjal bámulta, hisz még sohasem látott ilyet. Kicsit megmozgattam a csípőmet jobbra-balra, így gyönyörködhetett a himbálódzó farkamba. Láthatóan tetszett neki.
Fölé másztam és megcsókoltam. Remegett az izgatottságtól miközben kicsit ránehezedtem. Farkamat a puncijához dörzsölgettem, de nem toltam még be neki. Izgattam egy kicsit a csodás bejáratának környékét, bár már egyébként is lucskos volt a puncija. Aztán amikor megvolt a pontos bejárat nem mozgattam tovább. Megsimogattam a haját és elkezdtem befelé tolni. Megmerevedett és beharapta az ajkait. Kicsit sikkantott, majd elernyedt és kis könnycsepp gördült le az arcán, miközben én egyre jobban befelé nyomultam. Lassan nyomtam befelé, pár centinként meg-meg állva egy röpke pillanatra. Lehet, hogy fájt neki, de nem mutatta. Behunyt szemmel tűrte, hogy teljesen benne legyek. Nem mozdultam pár pillanatig, majd megsimogattam az arcát. Rám nézett a csodaszép nagy fekete szemeivel és bólintott, hogy folytassam.
Elkezdtem mozogni benne, amit láthatóan kezdett élvezni. Egyre jobban dugattyúztam benne, már ő is hangosan zilált minden lökésnél. Kicsit felegyenesedtem róla és így keféltem, ő pedig átkarolt a nyakamnál. Beharapott ajkát egyre többször hagyta el egy-egy elégedett sóhajtás, majd pár perc után már ő is ritmusosan mozgatta a kis testét alattam. Megfogtam a csípőjénél és megemeltem, majd egy gyors mozdulattal magam fölé fordítottam, miközben nem húztam ki a farkamat belőle. Így aztán ő lett felül én pedig alul. Pár pillanatig tartott csupán amíg teljesen belecsúszott a farkam és utána lovagolni kezdett. Ahhoz képest, hogy először csinálta egészen ügyes volt. Kicsi mellbimbói teljesen megkeményedve meredtek előre és minden mozdulata után beremegtek ami számomra nagyon izgató volt. Miközben lovagolt az amúgy is zilált haja teljesen kibomlott a kontyból és hullámosan omlott a vállára. Néhány perc után már láttam rajta, hogy kezd a csúcs közelébe jutni, ezért megálljt parancsoltam. Levettem magamról és négykézlábra fordítottam. Kinyomta a fenekét és rendesen bepucsított, én pedig mögé léptem végigsimítottam a gerince mentén, megmarkoltam a fenekét, majd betettem neki hátulról a farkamat. Isteni volt, ahogy a puncija körül fonta a lüktető dákómat, én pedig elkezdtem kefélni, közben pedig két kézzel fogtam a csodaszép fekete csípőjét. Nem akartam sokáig csinálni, így erőteljes tempóba kezdtem. Nem finomkodtam vele, úgy kezdtem kefélni, ahogy egy kiadós dugáskor szokás, nem pedig úgy mint egy olyan lánynál, aki most veszítette el a szüzességét. De nem mutatta jelét, hogy picit is fájna neki, így aztán beleadtam apait-anyait. Élvezte a dolgot, mert hangosan nyögdécselve tolta rám magát. Egyre gyorsabban dugtam és ő is egyre erőteljesebben lökte felém a csípőjét, így aztán hamarosan éreztem, hogy közel a vég. Nagyot nyögve spricceltem belé a spermámat, mit sem törődve azzal, hogy megfogan e benne valaki vagy sem. Ő is elélvezhetett közben, mert miközben jött belőlem az anyag már csak párszor tolta rám a csípőjét. Kicsit remegett, majd miután kihúztam belőle a lassan elernyedő farkamat elégedetten dőlt hanyatt az ágyon. Mellé feküdtem és együtt kapkodtunk levegő után, majd miközben cirógattam halkan beszélgettünk.
Azt mondta, hogy még soha életében nem érzett ilyet és valóban én voltam neki az első. Azt is mondta, hogy baromira élvezte a dolgot. De ekkor tudtam meg azt is, hogy valójában még csak 13 éves. Kicsit elöntött a szégyen, hisz még valóban kislány volt. Vagyis mostantól már nagylány lett.
Utána lezuhanyoztunk és dugtunk egész délután. Nagyon belejött a dologba, hangosakat nyögve élvezkedett, a szomszéd szobában lakók egyszer át is dörömböltek miatta.
Kora este hívattam egy taxit és lekísértem a bejárathoz és elbúcsúztunk egymástól. Adtam neki pénzt a taxira is, nem akartam, hogy buszozzon vagy metrón üljön egy ilyen nap után.
Megígértette velem, hogy tartjuk majd a kapcsolatot, de valójában sejtettem, hogy soha többet nem hall majd felőlem. Nem is léptem fel a társkeresőre egész nap. Talán ő is tudta, hogy ez lesz, legalábbis remélem, hogy megelégedett azzal, hogy a szüzességének elvesztése egy jó élmény volt neki is.
Kedden megvolt az utolsó meeting, így délután hazarepültem.
Soha nem fogom elfelejteni ezt a kis fekete lányt :)
Beküldő:H.Csaba


Szextörténet ajánló:


Délutáni gyors menet


Egy szép napon átjött hozzám a legjobb barátom, hogy átbeszéljünk egy bulival kapcsolatban pár dolgot. Forró nyári nap volt, így lassan lekerült rólam a lenge ing, s egy szál toppban ültem a fiú mellett a gép előtt.
Nagyon untuk már dolgot, s mikor pillantásunk találkozott mindketten tudtuk, hogy ez nem mehet így tovább. Hirtelen közelebb hajolt hozzám és vadul csókolózni kezdtünk.
G....

Torkos borz


Amikor az optimizmust valaki kiradírozza a szótáradból, mikor a depresszió veszi át az uralmat érzelmeid mezején, gyomrod görcsben, szemed könnyben, lehet, akkor vár reád valaki a kanyarban.

Gyógyírt kerestem a válás után, mert fájt itt belül. Nagyon fájt. Hat év színtiszta szerelem, ki az ablakon, becsapva éreztem magam, tőrbecsalva. Soha nem léptem félre a hat év alatt. Pedig volt....

Cuckold Tom


Elmesélek egy történetet Nektek, ami most is zajlik. Remélem sokatoknak tetszeni fog:)

Pár éve rájöttem, hogy mennyire izgat, ha a feleségem más férfivel le akar feküdni, ami akkor derült ki, amikor az egyik nap hamarabb értem haza az edzésből, és bezárkózva a hálószobába gépezett. Amikor kérdeztem miért csukta be, azt mondta hogy most szeretne egyedül lenni. Ezt tiszteletben tartot....

Anett-tal.


Idén télen történt, a nagy havazás első napján. Reggel még jártak a buszok, így át tudtam menni a szomszéd városba dolgozni. Délután viszont már eléggé eldurvult a helyzet, és egy busz sem indult. Fél hatig vártam, majd felhívtam az egyik irodai alkalmazottat:
-Szia, Gyöngyike! Figyelj már... Itt állok a buszmegállóban, és úgy néz ki, ma már nem jutok haza...
-És, én mit csináljak..?....

A feleség és a nagy adag sperma


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Egy swinger kurva fantáziájaNálatok találkozunk. Az ajtóban már nagyon izgató látvány fogad. Gyorsan bemutatkozunk, leveszem a cipőt, kabátot, kicsit lemosakszom, aztán bemegyünk a nappaliba, én ülök a kanapéra, ti velem szemben két fotelba.

Kicsit beszélgetünk, majd szólok, hogy ülj mellém, nem vagy félős, felállsz és mellém ülsz, egyből megfogod a combom. Tetszik a dolog, és mondom, hogy vedd elő a c....
Szextörténet címkék

kurva angol | tehén kurva | morbid | kisfaszú | vénlány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.