Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Első szopásomÉvek óta egyedülálló vagyok és hónapok óta nem szexeltem. Minden nap nézek pornót és minden nap kiverem. De a sima pornó legtöbbször már unalmas, valami újra vágytam. Rákattantam a meleg és transz videókra, miközben interneten megállás nélkül ismerkedtem. Hetek óta chateltem már Fannival, aki egy kedves aranyos, de rendkívül félénk lánynak ismertem meg. Mindössze 19 éves volt, rendkívül fiatalos külsővel és egy nagy titokkal. Kb három hetembe telt mire elhívtam egy randira. Egy belvárosi kávézóba ültünk be. A beszélgetés kissé nehézkes és olykor-olykor kínos volt, a félénksége miatt. Külsőre más volt mint a képeken, valami fura volt benne, de ugyanakkor mégis vonzó. Bár mély beszélgetésbe nem tudtunk belemenni, elpirulásaiból és mosolyaiból éreztem, hogy jó vagyok nála. Ettől függetlenül szinte lesokkoltam és köpni nyelni nem tudtam, mikor a semmiből felvetette, hogy nem megyünk-e fel hozzá egy üveg borral. Természetesen nem ellenkeztem, viszont annál idegesebb lettem ugyanis nem volt nálam gumi és hónapok óta nem voltam nővel. Kb 15 perc után meg is érkeztünk, egy üveg borral a kezünkbe. Leültünk a szobája ágyára és beszélgetni kezdtünk. Ekkor a bor hatására már nyitottabbá vált. Megfogtam a kezét és egy egy csókot adtam az arcára valamint vállára.
- Mielőtt bármi is történne, valamit el kell mondanom... - állított le mielőtt letámadtam volna.
- Azt hiszem sejtem mit akarsz. - feleltem
- Igen? Mit?
- Rég voltál pasival és nem tudod, hogy menni fog-e.- vázoltam neki gondolataimat.
- Részben talán igaz. Rég voltam pasival... Vagyis, nem is voltam még pasival. Ez az egyik.
- És mi a másik? - kérdeztem
- Hát, az kicsit bonyolultabb.
- Igen? - kérdeztem újra
- Nem tudom, hogy mondjam el. Félek elítélsz.
- Aj gyerünk már.
- Más vagyok mint a többi lány.
- Más? Hogyértve? - kezdtem összezavarodni.
- Hát. Más... Érted, hogy értem.
- Nem, nem értem egyáltalán.
- Fiú vagyok. Vagyis voltam - vágott a szavamba.
Köpni nyelni nem tudtam. Lesokkoltam és hátrébb húzódtam, de egy szót se szóltam.
- Látod, erről beszélek. -mondta sóhajtozva.
Csak néztem ki a fejemből, nem fogtam fel mi történik, továbbra se szóltam.
- Most akkor? Elmész? - kérdezte
- Nem, nem megyek. - majd nagyot nyeltem a borból.
Néhány másodperc csend és mozdulatlanság, majd ránéztem Fannira. Szomorúan nézett maga elé. Csalódottnak tűnt. Közelbújtam hozzá, megfogtam az állát, magam felé fordítottam, majd megcsókoltam. Fanni zavarba jött és néhány másodperc után elkapta a száját. Láttam, hogy tetszik neki csak továbbra is rendkívül szégyenlős. Így tovább erőltettem. Ismét magam felé fordítottam az arcát és újra megcsókoltam. Ezúttal nem engedtem, hogy elhúzza. Nyelvemet átdugtam és játszadozni kezdtem vele. Kezemmel közben simogatni kezdtem. Szilikon mellét megfogtam ruhán keresztül és masszírozni kezdtem. Majd kezemet tovább csúsztattam lefelé.A hasánál jártam mikor kezét a kezemre tette és megállított.
- Biztos ezt akarod? - kérdezte
Nem válaszoltam, újra átdugtam a nyelevm a szájába és kezemmel tovább indultam. Leértem a lábai közé. Kissé félénken de rámarkoltam neki amire felnyögött. Vastag farmer volt rajta amin keresztül alig éreztem valamit. Kigomboltam, majd lehúztam róla. Már csak egy bugyi volt rajta, ami alatt már jól láthatóan dudorodott a farka. Tovább símogattam, majd kivettem a bugyiból. Kicsit farka volt, kicsi és élettelen. Kezemmel próbáltam életet lehelni bele, de amikor láttam erre nincs sok esély más módszerekhez fordultam. Bátortalanul és tapasztalatlanul közelítettem arcommal a farka felé. Nem tudtam hogy kezdjem el, mit csináljak vele. Nyelvemmel végig nyaltam elsőnek majd próbáltam a lankadt farkat a számba szippantani ami erre életre kelt. Nyelvemmel finoman játszottam vele a számba amíg teljesen meg nem keményedett. Ekkor egyre kezdtem szopni, már éreztem az előváladék ízét a számba. Fanni egyre hangosabban sóhajtozott. Megfogta a fejem, teste rángatózni kezdett. Lábai megnyúltak, megfeszültek. Tudtam, hogy hamarosan elfog élvezni. Kivettem a számból és a nyálas farkát a kezemmel verni kezdtem miközben a szemébe néztem. Fanni a melleit markolászta és csak nyögött és nyögött. Majd hatalmasat spriccelt. Egészen a mellkasáig lőtt, minden gecis volt körülöttünk. A nagy része a kezemre ment.Fanni megfogta és játszani kezdett vele. Ujjaival törölgette, majd egy adagot a nyelvére helyezett. Jól lenyalta az ujját, majd egy újabb adagot vett. A nyálas gecis ujját pedig a számba dugta, amit tisztára nyaltam.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Öcsém szülinapi meglepetése


A mai napig nem hiszem el, hogy mire beszélt rá a pasim. Soha nem hittem, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek velem. Azt hiszem szeretnék valaki mást hibáztatni, noha én voltam az, aki engedtem, hogy a dolog megtörténjen. Az a dolog, amiről noha tudom, hogy nem egészséges, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam. Azt hiszem túl messze kerültem a lényegtől, szóval kezdem az elején. Közeledett öcsém....

Bizarr élvezetek


Ma egy újabb hölgynek sikerült feledhetetlen örömöket szereznem a rendelőmben.
Új páciens volt, azelőtt még nem járt nálam. Kissé feszengve jött be az előszobába. Mikor felvettem az adatait, kiderült, hogy a neve Linda és 25 éves.
Az adatok rögzítése után kértem, hogy fáradjon át a vizsgálószobába. Láttam rajta, hogy kínosnak érzi a helyzetet, ezért mondtam neki, hogy a melltartó mar....

A kegyelemdöfés


Gábor már-már túltette magát Krisztin, de az élete sok mindenben változott… Éppen az ágyán feküdt, amikor megszólalt a telefonja.
- Tessék? Kérdezte kicsit fáradtan.
- Szia! Itt Kriszti! - Gábort ez a néhány szó hidegzuhanyként érte. Ez a hang egykori egyetlen szerelmének a hangja volt. Ahogy ez tudatosult benne, gyenge remegés öntötte el a hasát, és az összes zsigerét.
- Szia....
Szextörténet címkék

kemény menet | Ózd | mustrál | csoportok | szoptuk egymás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.