Első szopásom


Évek óta egyedülálló vagyok és hónapok óta nem szexeltem. Minden nap nézek pornót és minden nap kiverem. De a sima pornó legtöbbször már unalmas, valami újra vágytam. Rákattantam a meleg és transz videókra, miközben interneten megállás nélkül ismerkedtem. Hetek óta chateltem már Fannival, aki egy kedves aranyos, de rendkívül félénk lánynak ismertem meg. Mindössze 19 éves volt, rendkívül fiatalos külsővel és egy nagy titokkal. Kb három hetembe telt mire elhívtam egy randira. Egy belvárosi kávézóba ültünk be. A beszélgetés kissé nehézkes és olykor-olykor kínos volt, a félénksége miatt. Külsőre más volt mint a képeken, valami fura volt benne, de ugyanakkor mégis vonzó. Bár mély beszélgetésbe nem tudtunk belemenni, elpirulásaiból és mosolyaiból éreztem, hogy jó vagyok nála. Ettől függetlenül szinte lesokkoltam és köpni nyelni nem tudtam, mikor a semmiből felvetette, hogy nem megyünk-e fel hozzá egy üveg borral. Természetesen nem ellenkeztem, viszont annál idegesebb lettem ugyanis nem volt nálam gumi és hónapok óta nem voltam nővel. Kb 15 perc után meg is érkeztünk, egy üveg borral a kezünkbe. Leültünk a szobája ágyára és beszélgetni kezdtünk. Ekkor a bor hatására már nyitottabbá vált. Megfogtam a kezét és egy egy csókot adtam az arcára valamint vállára.
- Mielőtt bármi is történne, valamit el kell mondanom... - állított le mielőtt letámadtam volna.
- Azt hiszem sejtem mit akarsz. - feleltem
- Igen? Mit?
- Rég voltál pasival és nem tudod, hogy menni fog-e.- vázoltam neki gondolataimat.
- Részben talán igaz. Rég voltam pasival... Vagyis, nem is voltam még pasival. Ez az egyik.
- És mi a másik? - kérdeztem
- Hát, az kicsit bonyolultabb.
- Igen? - kérdeztem újra
- Nem tudom, hogy mondjam el. Félek elítélsz.
- Aj gyerünk már.
- Más vagyok mint a többi lány.
- Más? Hogyértve? - kezdtem összezavarodni.
- Hát. Más... Érted, hogy értem.
- Nem, nem értem egyáltalán.
- Fiú vagyok. Vagyis voltam - vágott a szavamba.
Köpni nyelni nem tudtam. Lesokkoltam és hátrébb húzódtam, de egy szót se szóltam.
- Látod, erről beszélek. -mondta sóhajtozva.
Csak néztem ki a fejemből, nem fogtam fel mi történik, továbbra se szóltam.
- Most akkor? Elmész? - kérdezte
- Nem, nem megyek. - majd nagyot nyeltem a borból.
Néhány másodperc csend és mozdulatlanság, majd ránéztem Fannira. Szomorúan nézett maga elé. Csalódottnak tűnt. Közelbújtam hozzá, megfogtam az állát, magam felé fordítottam, majd megcsókoltam. Fanni zavarba jött és néhány másodperc után elkapta a száját. Láttam, hogy tetszik neki csak továbbra is rendkívül szégyenlős. Így tovább erőltettem. Ismét magam felé fordítottam az arcát és újra megcsókoltam. Ezúttal nem engedtem, hogy elhúzza. Nyelvemet átdugtam és játszadozni kezdtem vele. Kezemmel közben simogatni kezdtem. Szilikon mellét megfogtam ruhán keresztül és masszírozni kezdtem. Majd kezemet tovább csúsztattam lefelé.A hasánál jártam mikor kezét a kezemre tette és megállított.
- Biztos ezt akarod? - kérdezte
Nem válaszoltam, újra átdugtam a nyelevm a szájába és kezemmel tovább indultam. Leértem a lábai közé. Kissé félénken de rámarkoltam neki amire felnyögött. Vastag farmer volt rajta amin keresztül alig éreztem valamit. Kigomboltam, majd lehúztam róla. Már csak egy bugyi volt rajta, ami alatt már jól láthatóan dudorodott a farka. Tovább símogattam, majd kivettem a bugyiból. Kicsit farka volt, kicsi és élettelen. Kezemmel próbáltam életet lehelni bele, de amikor láttam erre nincs sok esély más módszerekhez fordultam. Bátortalanul és tapasztalatlanul közelítettem arcommal a farka felé. Nem tudtam hogy kezdjem el, mit csináljak vele. Nyelvemmel végig nyaltam elsőnek majd próbáltam a lankadt farkat a számba szippantani ami erre életre kelt. Nyelvemmel finoman játszottam vele a számba amíg teljesen meg nem keményedett. Ekkor egyre kezdtem szopni, már éreztem az előváladék ízét a számba. Fanni egyre hangosabban sóhajtozott. Megfogta a fejem, teste rángatózni kezdett. Lábai megnyúltak, megfeszültek. Tudtam, hogy hamarosan elfog élvezni. Kivettem a számból és a nyálas farkát a kezemmel verni kezdtem miközben a szemébe néztem. Fanni a melleit markolászta és csak nyögött és nyögött. Majd hatalmasat spriccelt. Egészen a mellkasáig lőtt, minden gecis volt körülöttünk. A nagy része a kezemre ment.Fanni megfogta és játszani kezdett vele. Ujjaival törölgette, majd egy adagot a nyelvére helyezett. Jól lenyalta az ujját, majd egy újabb adagot vett. A nyálas gecis ujját pedig a számba dugta, amit tisztára nyaltam.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


a feleségem és a fiúk


Boldog házasságban éltünk,szerettük a szexet,színte mindent kipróbáltunk már,ezért úgy gondoltuk,egy kis változatosságot viszünk bele.
Lementünk a folyópartra,oda,ahol tudtuk,hogy lesnek bennünket.Először mikor észrevettük,zavarba jöttünk,de aztán mind jobban élveztük,hogy kukkolnak.Most is így tőrtént,a feleségem igyekezett a testéből minél többet megmutatni,jól láthatóvá téve a borotvált ....

Erika, az érett tanárnő


Egy normális napnak indult a Szerda.. felkeltem,reggeliztem és mentem az iskolába. Aznap 6 óránk volt és az utolsó volt a magyar. Jeleztem óra végén a tanárnőnek akit Erikának hívtak hogy szeretnék menni délutáni korrepetálásra. A korrepetálás 14:30 kor kezdődött az utolsó óráknak pedig 13:20-kor volt vége.Volt pont annyi időm ,hogy hazamenjek, egyek és lefürödjek.Visszajöttem a korrepetálásra ami....

A mostoha anyu pinája


A szüleim tizenöt éves koromban elváltak, anyámhoz kerültem a válóper után, így én apámat csak a láthatási napokon láttam, illetve a szülők közös beleegyezésével a nyári szünetben két hétig apámnál lehettem. Anyám nem ment újra férjhez ezért kettesben maradtunk, de apám a válás után egy évvel elvette Zsuzsát. Zsuzsa 25-30 év közötti, arányos testalkatú, szőke, zöld szemű nő volt.
Az első ny....

Repülőút.- Kapitány úr az egyik hajtómű elszállt! - kiáltotta kétségbe esve a lenge öltözetű, dús idomú fiatal hölgy.

A kapitány negyvenes évei közepén járt szakállas volt és jókora sörhasat engedett az évek során.

- Nyugalom Cicám, három hajtóművel is biztonsággal tudunk repülni. Jók ezek a teherszállító óriás repülőgépek. Most van egy kis dolgom jelentenem kell a műs....

Kétbugyis Kata


Apukám 40 éves, anyum 32, és nagyon szokták csinálni. Az én szobám az emeleten van ők pedig a földszinten alszanak, de mielőtt alszanak többnyire dugnak. De elég hangosan. Anyukám sikongat és mindig hallom, ahogyan recseg az ágy. Gondolkodtam már, hogy megkérem őket, vegyenek vissza kicsit, de rájöttem semmi közöm hozzá, meg hát csinálják ha egyszer jó nekik.

Hanem ez engem azért f....

Egy jó pina.


Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű ,a hirdetésének megfelelően tényleg 27 évesnek kinéző hölgy fogadott, csöcstartóban és bugyiban, semmi súly felesleg, és a cicik kellemes egy kezesek.Jó hangulatúnak tűnt, mosolygott rám, és már nyújtotta is a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.


-Judit - mondta a pina.

Én is bemutatkoztam.

- Levegyem....
Szextörténet címkék

tej | láa | fehèr zokni | lo a | nem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.