Kefélések a férjes asszonyokkal


Mivel már lassan megöregedtünk és újabban a feleségem is sajnos nehezen talált már magának ágyba vihető kanit és barátnőt és véletlenül megláttam ahogy fürdött,mert nem zárta be az ajtót maga után bementem hozzá megbámulni.Mire fel volt háborodva erre mondtam neki szeretnélek elvinni egy puccos étterembe egy házassági évfordulós vacsorára,mert közeleg az ötven éves. Megkérdezte mit akarsz utána. Mondtam neki hiszen már több mint húsz éve nem csókolózol velem nem foghattam meg a szép melleidet és a puncidat sem csókolhattam meg nem nyalhattam a puncid finom levét. Erre közölte undorító vagy , de beleengedem,de előtte remélem valaki telelöki gecivel a pinámat. Mondtam neki az fenséges ízű lenne.

Mivel nem akarom,hogy ebbe a városba csináljuk és elmehetnénk máshová,majd megbeszéltük hová és foglaltatok majd szobát a következő hétvégére. Mikor ki akartam menni a fürdőből mondta segítsek kiszállni neki ha már bejöttem, de akár meg is mosdathatsz, mert még sose mosdattál meg, de ne ruhában vetkőzz le. Ott ledobtam magamról mindent,majd odafordultam mire a feleségem megfogta a tökömet és bekapta a fonnyadt farkamat és elkezdte szopni harapdálni. Mondtam neki ez nagyon finom erre közölte,legszívesebben leharapná az egészet és megrágva megenné.Mondtam neki jó legalább megdöglök. Mondta erre ne is álmodozzál,majd felállt és lesmárolta a számat.Persze bár nem állt fel a farkam egy csomó lé kijött belőle és amikor szájon csókolt a nyelvével a számba nyomta a farkam nedvét. Régen volt már ilyen finom íz a számba.

Majd elkezdtem beszappanozni a folyékony szappannal amit használ és magamat is bekentem közben ő elkezdte a farkamat ingerelni húzogatni és lassan elkezdett nőni majd keményedni. Gyorsan magába illesztette és nem zavarta,hogy az ő puncija is tele van tusfürdői anyaggal elkezdtünk baszni, majd teleélveztem a nagy pináját. Mikor lemostam róla a sok habot a lába közé dugtam a zuhanyrózsát ami majdnem teljesen felcsúszott és a kevert vizet még jobban megengedtem. Oltári nagyot élvezett az asszonyom és rengeteg habos lé jött ki belőle. Mikor teljesen lejött és kijött belőle a habos lé kiszálltunk a vízből,majd odament az ablakhoz kinyitotta, hogy kimenjen a gőz. Nem zavarta egyáltalán,hogy az utca másik oldalán három férfi állt és gyönyörködött benne. Sajnos csak a mellei látszottak ki.

Majd nagyjából megtörölköztünk és úgy meztelen bementünk az ágyra és elkezdtünk csókolózni, majd megfogta a kezemet rátette az egyiket a mellére a másikat a seggére.nagyon örültem ennek a dolognak,hiszen már huszonöt éve basztam utoljára vele azóta csak másokkal ,feketékkel, sárgákkal és arabokkal kefélt rendszeresen.Megengedte,hogy a melleit a számba szívjam egymás után, majd másfél órai kefélés után bekapta végre a farkamat és a farkamból kijövő teljes anyagot beengedte a szájába,öblögetett vele, majd lenyelte és a nyelvét kinyújtva letisztította a farkam makkját és az egészet.

Elmondta,hogy ha sikerül egy olyan helyremennünk ahol tánc is lesz és valaki felkér táncolni odahívom magunkhoz hátha eljön velünk és egy nagyot tudok vele kefélni a te segítségeddel. Már nagyon várom,hogy egy nagy vastag fiatal fasz járjon bennem,kitöltsön és utána megitassa velem a gecijét.

egy hét múlva elmentünk és ott egy olyan blúzt vett fel ami alá csak egy áttetsző melltartót vett fel a szoknya sem volt hosszú csak a térdét érte, de ahogy leült mindig felcsúszott és a combjai félig kilátszottak hiszen bő rakott szoknya volt.Még mikor felmentünk és átöltözött lementem a portára és megrendeltem egy komát aki nekem is szimpatikus volt és vállalta,hogy felkéri a feleségemet táncolni,fogdossa és majd megbassza , de megengedi neki,hogy leszophassa és nem szed fel tőle semmit. A srác közölte,ha hajlandó vagyok megengedni,hogy másnap amikor kijelentkezünk a szállóból elviszem hozzájuk ott három barátjával két napig állandóan döngetni fogják és legalább vagy húszan megbasszák mert mindnek jó vastag fasza van és szeretnek baszni is és mivel mindegyik egészségügyi dolgozó garantálja,hogy senkitől sem fog felszedni semmit.

Így is történt nagyon finom kaját ettünk és jó volt látni ahogy elkezdett táncolni a mellei csak úgy rezegtek és nagyon élveztem.hogy fogdoshattam. Később felkérte a srác táncolni és jóformán majdnem egész éjszaka táncoltak kidobósat is és ilyenkor mindig kilátszott az alig látszó pici bugyija. Eleinte nem akart ilyet felvenni,mert mondta,hogy ki fog látszani a nagy szőrzete, de a szálló fodrásza leborotválta a teljes punciját sőt a segge környékét is.

Mikor elkísért bennünket a szállóba, majd felmentünk a szobába alig mentünk be elkezdte lesimogatni a feleségemről az összes ruhát és a villany alatt már megdöntötte és el kezdte baszni. A szobánk ablakai nem voltak bezárva és az utca túloldalán lévő lakásból gyönyörűen lehetett látni ahogy baszták min egy kefélőgép lett volna a srác. Később én is csatlakoztam felállítottam az ágyba és élveztem,hogy mások is láthatják ahogy kefél. A srác nem fogadott el semmit és még ő akart nekem pénzt adni,mert a hová mentünk,már várták a srácok a feleségemet a baszásra. Mikor elkezdtek vele baszni és végigment rajta egy csomó srác a végén mindegyiket leszopta és akit nem tudott egy nagy pezsgős pohárba engedte a szájából a gecit és később mielőtt eljöttünk mindet megitta,

Hát nem gondoltam volna,hogy ennyien meg tudják majd baszni és még élvezi is ezeket a srácokat. Mikor eljöttünk előtte lefürdött majd közölte eltűnt a bugyija és elővett egy másik újfajta bugyit és azt húzta fel, majd közölte ezentúl csak ilyen bugyit fog hordani vagy megint visszatér oda,hogy nem használ semmit. Már jöttünk hazafelé mikor felhúzta a szoknyáját és megmutatta,hogy nem is vett fel bugyit és az egész úton a szoknyája a derekánál volt. A teherkocsikból csodásan lehetett látni a csupasz punciját.Majd már itthon voltunk amikor megmutatta,hogy a srácoktól kapott mindegyiktől pénzt és megígérte nekik,hogy egy hónap múlva fogadja itt őket egy kiadás kefélésre.

Pár héttel később amikor a szomszéd házból elmentek a gyerekek a hegyekbe pihenni három napra meghívta azokat a fiukat aki a buli másnapján mind megkefélték és kint az udvaron díszbaszást csináltak két teljen napig . Mikor elmentek közölte velem,hogy az ötven év alatt összesen másfél millióan kefélték meg és örömmel tölti el mindig ha belegondol milyen férjet fogott is magának.Szextörténet ajánló:


Székely szex történet - Az erdőben


Nagyon meleg nyári délután volt. Nem sok kedvem volt kimozdulni a jó hűvös szobából, de tudtam, hogy el kell mennem hozzá. Amióta megláttam, mindig tudtam, hogy egyszer az övé leszek. Úgy éreztem, eljött az idő. Felvettem a legszebb, virágmintás szoknyámat, és csipkés fehér blúzt.
Nagy gonddal választottam ki a bugyimat, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek lásson. Leborotváltam a szőrzet....

Évi a mocskos szuka


Sziasztok… Éva vagyok, egy csinos kis nő, és feleség egyben… bár mostanában inkább csak egy vadóc nőstény, egy tüzelő szuka. Megcsalom a férjem, de ő persze nem tud róla. Megcsalom, méghozzá a legjobb barátjával, egy rendőrőrmesterrel. Kislánykorom óta tetszenek a rendőrök… a szexi egyenruhájuk… és hogy olyan férfiasak. Sándort már akkor izgatónak találtam, amikor férjem először bemutatta… Fél év....

Kriszta és a férje


Krisztina a férjét várta haza este a munkából, amikor is kapott egy üzenetet telefonra. - Mi ez ? - Kérdezgette magától, majd megnyitotta a levelet egy kép volt benne amint két tinédzser fiú magáévá teszi meg egy szöveg volt alatta. - Gyere holnap reggel 8kor erre a címre. - Krisztina nagyot döbbent a kép láttán, az egészet nem tudta hova tenni de nem merte elmondani a Máténak mit tett főleg arra ....

A szomszéd bögyös lány


Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az eny....

Emeletes élvezetek


- Ha elkészülök a szendvicsekkel, kinézek majd az erkélyen – nyugtatom meg magam, gondolván, hogy attól majd talán korábban megérkezel, amikor is csengetnek.

- No, éppen jókor zaklatnak, hiszen azt sem tudom, hol áll a fejem! – bosszankodom, és kirohanok, hogy ajtót nyissak. Nem hiszek a szememnek!

Szélesen mosolyogva, egyik kezedben bőröndöt a másikban bukósisakot ta....

A fékész festmény története


A lány az ágyamban feküdt, teljesen meztelen volt, testét csak egy vékony lepedő fedte. Az egyébként komor, sötét szobában egy reneszánsz festmény elevenedett meg. A meztelen testen, mint tökéletes formán a textil redőkben omlott az ágyra. A test egészét betakarta a finom ruha, mégis mindent láthattam, amire vágytam: a gömbölyű feneket, a hosszú kecses lábakat, az érzéki vállakat, amelyekre tegnap....
Szextörténet címkék

csom? | vizsgálat | 29 eves | alen | asszony |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.