Kefélések a férjes asszonyokkal


Mivel már lassan megöregedtünk és újabban a feleségem is sajnos nehezen talált már magának ágyba vihető kanit és barátnőt és véletlenül megláttam ahogy fürdött,mert nem zárta be az ajtót maga után bementem hozzá megbámulni.Mire fel volt háborodva erre mondtam neki szeretnélek elvinni egy puccos étterembe egy házassági évfordulós vacsorára,mert közeleg az ötven éves. Megkérdezte mit akarsz utána. Mondtam neki hiszen már több mint húsz éve nem csókolózol velem nem foghattam meg a szép melleidet és a puncidat sem csókolhattam meg nem nyalhattam a puncid finom levét. Erre közölte undorító vagy , de beleengedem,de előtte remélem valaki telelöki gecivel a pinámat. Mondtam neki az fenséges ízű lenne.

Mivel nem akarom,hogy ebbe a városba csináljuk és elmehetnénk máshová,majd megbeszéltük hová és foglaltatok majd szobát a következő hétvégére. Mikor ki akartam menni a fürdőből mondta segítsek kiszállni neki ha már bejöttem, de akár meg is mosdathatsz, mert még sose mosdattál meg, de ne ruhában vetkőzz le. Ott ledobtam magamról mindent,majd odafordultam mire a feleségem megfogta a tökömet és bekapta a fonnyadt farkamat és elkezdte szopni harapdálni. Mondtam neki ez nagyon finom erre közölte,legszívesebben leharapná az egészet és megrágva megenné.Mondtam neki jó legalább megdöglök. Mondta erre ne is álmodozzál,majd felállt és lesmárolta a számat.Persze bár nem állt fel a farkam egy csomó lé kijött belőle és amikor szájon csókolt a nyelvével a számba nyomta a farkam nedvét. Régen volt már ilyen finom íz a számba.

Majd elkezdtem beszappanozni a folyékony szappannal amit használ és magamat is bekentem közben ő elkezdte a farkamat ingerelni húzogatni és lassan elkezdett nőni majd keményedni. Gyorsan magába illesztette és nem zavarta,hogy az ő puncija is tele van tusfürdői anyaggal elkezdtünk baszni, majd teleélveztem a nagy pináját. Mikor lemostam róla a sok habot a lába közé dugtam a zuhanyrózsát ami majdnem teljesen felcsúszott és a kevert vizet még jobban megengedtem. Oltári nagyot élvezett az asszonyom és rengeteg habos lé jött ki belőle. Mikor teljesen lejött és kijött belőle a habos lé kiszálltunk a vízből,majd odament az ablakhoz kinyitotta, hogy kimenjen a gőz. Nem zavarta egyáltalán,hogy az utca másik oldalán három férfi állt és gyönyörködött benne. Sajnos csak a mellei látszottak ki.

Majd nagyjából megtörölköztünk és úgy meztelen bementünk az ágyra és elkezdtünk csókolózni, majd megfogta a kezemet rátette az egyiket a mellére a másikat a seggére.nagyon örültem ennek a dolognak,hiszen már huszonöt éve basztam utoljára vele azóta csak másokkal ,feketékkel, sárgákkal és arabokkal kefélt rendszeresen.Megengedte,hogy a melleit a számba szívjam egymás után, majd másfél órai kefélés után bekapta végre a farkamat és a farkamból kijövő teljes anyagot beengedte a szájába,öblögetett vele, majd lenyelte és a nyelvét kinyújtva letisztította a farkam makkját és az egészet.

Elmondta,hogy ha sikerül egy olyan helyremennünk ahol tánc is lesz és valaki felkér táncolni odahívom magunkhoz hátha eljön velünk és egy nagyot tudok vele kefélni a te segítségeddel. Már nagyon várom,hogy egy nagy vastag fiatal fasz járjon bennem,kitöltsön és utána megitassa velem a gecijét.

egy hét múlva elmentünk és ott egy olyan blúzt vett fel ami alá csak egy áttetsző melltartót vett fel a szoknya sem volt hosszú csak a térdét érte, de ahogy leült mindig felcsúszott és a combjai félig kilátszottak hiszen bő rakott szoknya volt.Még mikor felmentünk és átöltözött lementem a portára és megrendeltem egy komát aki nekem is szimpatikus volt és vállalta,hogy felkéri a feleségemet táncolni,fogdossa és majd megbassza , de megengedi neki,hogy leszophassa és nem szed fel tőle semmit. A srác közölte,ha hajlandó vagyok megengedni,hogy másnap amikor kijelentkezünk a szállóból elviszem hozzájuk ott három barátjával két napig állandóan döngetni fogják és legalább vagy húszan megbasszák mert mindnek jó vastag fasza van és szeretnek baszni is és mivel mindegyik egészségügyi dolgozó garantálja,hogy senkitől sem fog felszedni semmit.

Így is történt nagyon finom kaját ettünk és jó volt látni ahogy elkezdett táncolni a mellei csak úgy rezegtek és nagyon élveztem.hogy fogdoshattam. Később felkérte a srác táncolni és jóformán majdnem egész éjszaka táncoltak kidobósat is és ilyenkor mindig kilátszott az alig látszó pici bugyija. Eleinte nem akart ilyet felvenni,mert mondta,hogy ki fog látszani a nagy szőrzete, de a szálló fodrásza leborotválta a teljes punciját sőt a segge környékét is.

Mikor elkísért bennünket a szállóba, majd felmentünk a szobába alig mentünk be elkezdte lesimogatni a feleségemről az összes ruhát és a villany alatt már megdöntötte és el kezdte baszni. A szobánk ablakai nem voltak bezárva és az utca túloldalán lévő lakásból gyönyörűen lehetett látni ahogy baszták min egy kefélőgép lett volna a srác. Később én is csatlakoztam felállítottam az ágyba és élveztem,hogy mások is láthatják ahogy kefél. A srác nem fogadott el semmit és még ő akart nekem pénzt adni,mert a hová mentünk,már várták a srácok a feleségemet a baszásra. Mikor elkezdtek vele baszni és végigment rajta egy csomó srác a végén mindegyiket leszopta és akit nem tudott egy nagy pezsgős pohárba engedte a szájából a gecit és később mielőtt eljöttünk mindet megitta,

Hát nem gondoltam volna,hogy ennyien meg tudják majd baszni és még élvezi is ezeket a srácokat. Mikor eljöttünk előtte lefürdött majd közölte eltűnt a bugyija és elővett egy másik újfajta bugyit és azt húzta fel, majd közölte ezentúl csak ilyen bugyit fog hordani vagy megint visszatér oda,hogy nem használ semmit. Már jöttünk hazafelé mikor felhúzta a szoknyáját és megmutatta,hogy nem is vett fel bugyit és az egész úton a szoknyája a derekánál volt. A teherkocsikból csodásan lehetett látni a csupasz punciját.Majd már itthon voltunk amikor megmutatta,hogy a srácoktól kapott mindegyiktől pénzt és megígérte nekik,hogy egy hónap múlva fogadja itt őket egy kiadás kefélésre.

Pár héttel később amikor a szomszéd házból elmentek a gyerekek a hegyekbe pihenni három napra meghívta azokat a fiukat aki a buli másnapján mind megkefélték és kint az udvaron díszbaszást csináltak két teljen napig . Mikor elmentek közölte velem,hogy az ötven év alatt összesen másfél millióan kefélték meg és örömmel tölti el mindig ha belegondol milyen férjet fogott is magának.Szextörténet ajánló:


Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 1.


Pár hónappal a 15. születésnapom élőt volt a szüleim esküvője, ahol összegyűlt a nagy család és én is elhívhattam a barátomat, akivel lassan egy éve vagyunk együtt.
Nagyon vártam már a nagy napot, pedig nem is tudtam, hogy mi vár még rám aznap este. Nem vagyok egy full extrás csajszi, tenyérnyi méretű mellecskék, foghagyma popóm, szép, nem pattanásos arcom és hosszú sötétbarna hajam van, de....

Különös masztizás


Különös masztizás

kilencvenes évek elején történt minden.19 éves voltam, egy karbantartó mûhelyben dolgoztam.Édesanyámmal éltünk ketten, aki apámtól már bõ 3 éve külön élt.


A meztelen megjelenés nem igazán okozott gondott a családban.Tehát ha egyikõnket meglátta a másik meztelenül,nem jelentett különösebb problémát.


Olyan 17-18 évesen kezdtem fig....

Megbaszták az Éva nénit


Amikor Éva befordult az utcába, és meglátta a felfordulást, maradék türelme is szertefoszlott. Jobb oldalon, épp ahol ok is laktak, a hepehupás aszfaltcsík mellett friss földhányás húzódott, egyenetlen, rút hátával elcsúfítva az utcára kifutó udvarok sima zöldjét, és elzárva a házakhoz vezető bejáratot.
- Anyúúúú! - húzta a szót hátul magas hangján Lili. - Viki nem ad nekem a rágójábóóól.

A forró farok és a hűvös láb


A puha,38 as fehér talpak gyönyörű hűvös ívére feszülő fekete nejlonharisnya máig élesen él bennem.A kerekded sarokon kicsit megfoszlott harisnya itt jobban engedi átsejleni a láb puha fehér bőrét,ahogy maga alá/mellé húzott lábbal ül.A talpnál a harisnya követi a láb izgató nőies ívét,megmutatva a talpa bőrének intim selymes,érzékeny bőrét,aztán a lábpárnánál ismét jobban átüt a bőr színe,és a ha....

A barátnõm pinája


A barátnõm pinája

Pár hete megbeszéltem a barátnõmmel akinél már többször voltam a lakásán és már sikerült szájon csókolnom,meg mintegy véletlen folytán megfogni ruháján keresztül a melleit is.Megbeszéltük .hogy majd találkozunk és csevegünk egy nagyot és lehet hogy elviszem hozzám is hogy meglássa hol, hogyan lakom. Mikor a megbeszélt találkozó nem akart 9sszejönni felhívtam a lakásá....

Lakótárs, szextárs


Anita a kolléganőm volt, évek óta jól ismertük egymást, haverok voltunk. Tavaly nyáron szakított a barátjával és lakást keresett. Mivel én is terveztem elköltözni a jelenlegi helyemről így megbeszéltük, hogy miért ne keresnénk közösen. Napok alatt megtaláltuk a megfelelő lakást és be is költöztünk. Első napunkat egy nagy takarításnak szántuk. Este fele mikor mindennel végeztünk, leültünk a kanapér....Szextörténet címkék

szoptatós anya | kuth | lovas tanyán | régi ismerős | oroszországból |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.