Peep Show


Késő délelőtt volt, fél tizenkettő körül, amikor a körúton lévő "üzlethelyiséghez" értem. Peepshow, száz forint/fél perc, hirdette a kirakat üvegét elfedő grafika. Körbenéztem, mert bár nagyváros, senki sem ismer, mégis a hátamon éreztem a jövő-menő emberek megvető tekintetét hogy ilyen helyre bemegyek.
Odabent kellemes meleg fogadott, a bejárattól egy folyosó vezetett egy lépcsősorhoz, az aljában egy pulttal, az ajtótól jobbra pedig a vendéglátó helyiség, vagyis egy presszó féleség. A presszó pultjánál beszélgetett egy idősebb, ráncos képű asszony, és az ilyen helyeken megszokott kopasz állat. Beléptemkor a madam rám nézett, majd odaszólt:
- Egy pillanat uram, azonnal megyek.
- Köszönöm - feleltem, majd a lépcső aljához, a pulthoz léptem, közben előhalásztam pénztárcámat, és kivettem két darab kétszázast. Fentről kellemes női csevej ütötte meg a fülem.
- Akarsz váltani? - kérdezte a néne, mostmár tegezve, közelről látva hogy még fiatal vagyok.
- Igen, ezeket kérném. Amíg a kassza kulcsát kereste, kérdezősködött.
- Tudod az árakat?
- Ha lenne szíves...
- Odafent kabinok vannak, abban száz forintért fél percig nézheted a lányokat, aztán ha tetszik valamelyik, kihívhatod szólókabinba, az ezer forint, a többit pedig a csajjal beszéled meg.

Mikor a markomba nyomta a négy darab százforintost, vigyorogva mutatta az utat a lépcsőn felfelé. Felfelé haladtamban először finom parfüm illat csapott meg, majd hirtelen elhalt a beszéd. Egy hangulatosan megvilágított galériába érkeztem, számomra gusztustalan rózsaszín, régies függönyökkel dekorálva, amik egy kis szocreál fílinget adtak az egésznek, de mindez nem érdekes. Egy sarokkal arrébb egy valamivel nagyobb dohányzó szobába értem, ahol az alacsony asztal melletti székek egyikén egy fiatal, huszonöt év körüli lány ücsörgött és cigarettázott. Félhosszú fekete haja volt, világos arcbőre, és félig "munkaruhában" ült. Egy fekete bőrnadrág volt rajta, felül pedig egy lila csipkés melltartót viselt.

- Szia! - köszönt rám mosolyogva.
- Szia! - feleltem, majd szoba többi részét vettem szemügyre. Az egyik oldalon három ajtó volt, mindegyiken egy-egy tábla hirdette a bent várakozó hölgyek nevét. Az első ajtó mögött a felirat szerint Anna rejtőzött.
- Belehet menni? - kérdeztem nem kis izgalommal a hangomban.
- Oda most nem - felelte a lány - ugyanis én vagyok Anna, és még csak nemrég érkeztem. De Vivienhez és Zsuzsához bemehetsz. Ahogy beszélt, dús keblei rengeni kezdtek, és engedni látta hasát is. Van rajta egy kis fognivaló, de csinosnak találtam, azonnal erekcióm is támadt.
O
daléptem a Vivien feliratú ajtóhoz és beléptem. Bent elég sötét volt, maga a kabin is szűk volt, le kellett vennem a hátizsákom, hogy elférjek. A szemközti falon egy kicsi ablak volt, ami mögött a félhomályban véltem felfedezni Vivient. Gyorsan az ablakhoz léptem, majd keresni kezdtem a lyukat, ahová a százast bedobhatom.
- Ott az üvegtől jobbra édes, kicsit lejjebb - jött a hang a túloldalról, és az üvegen megjelent egy műkörmös ujj, ahogy a megfelelő irányba mutat. Végre megtaláltam a nyílást, és bedobtam egy százast. Az ablakocska alján, a túloldalon felgyulladt egy lámpasor, és ott állt előttem Vivien. Korban megegyezhetett Annával. Cigány lány volt, igen sok arcfestékkel, hosszú hajjal. Egyetlen fekete toppot viselt, amitől rögtön megszabadult. Ő is teltkarcsú volt, vagy inkább már a molett kategóriába sorolnám. A mellei azok a tipikus kövér mellek, amik csak addig nagyok, míg a gazdájuk nem kezd fogyókúrázni. A kabin fala mellett lehetett valami kis emelvény, mert feltette az egyik lábát, és kezével végigsimított a punciján. Egy kis fazoncsík kivételével csupasz volt. Közben a melleit gyúrogatta. Azt a következtetést vontam le magamban, hogy ha az arca nem lenne ilyen giccses, még szépnek is mondanám.

Nem néztem az időt, de a fél perc vége felé abbahagyta a "műsort", odahajolt az üveghez és megszólított:
- Na hogy tetszik a pinám drága?
- Hát - mondtam halkan - nem rossz.
- Vigyél ki szólókabinba, meglátod nem fogsz csalódni. Ezer forint a szólókabin, vigyél ki kedvesem. Van orális és kézi kielégítés is, de ha másra vágysz, megbeszélhetjük.
- Nem is tudom...
- Naaa, vigyél ki légy szíves!
- És azért az ezresért tapizhatlak?
Az arcán megjelent az a tipikus lenéző arckifejezés.
- Figyelj, itt mindennek ára van!
- Akkor talán megnézem a másik lányt is.
- Rendben drágám! - mondta, majd kiléptem a kabinból. Anna még mindig ott bagózott.
- Na?
- Megnézném a másik lányt is.
- Csak nyugodtan.

Zsuzsa kabinjának rossz volt az ajtaja, nem záródott rendesen. Na mindegy, mostmár rutinosan bedobtam a százast, és a felgyulladó fényben megláttam Zsuzsát. Úgy saccoltam, már meghaladhatta a harmincat. Világos bőrű, sovány volt és alacsony. Ő is csak egy toppot viselt, ami fehér volt, levette és megkezdte a már előbb látott "csábító" mozdulatsort, ami tulajdonképpen kimerült a vonaglásban. Nem tetszett. Kics mellei voltak, nagy, felálló bimbókkal.
Viviennel ellentétben ő nem engedte annyira látni a punciját, inkább csak olyan éppenhogy mozdulatokat tett. Aztán belekezdett a mondókájába, amit nem írnék le megint. Annyiban különbözött, hogy nem volt annyira rámenős, mint a másik. Mikor befejezte, megkérdezte:
- Akkor kiviszel?
- Táncolsz még egy százasért? Úgy éreztem, az előbbihez képest tőle kevesebbet kaptam a pénzemért.
Pofákat vágott és csak állt ott, kínos csönd ereszkedett a kabinra.
- Figyelj, mutass még neki valamit! - hallottam a túloldalról Vivien hangját.
Úgy gondoltam, itt az ideje távozni. Elköszöntem, majd kiléptem a kabinból.
- Szívesen, gyere máskor is! - mondta Zsuzsa kicsit keményen a kabinból utánam. Na ja, nem köszöntem meg egy kurvának a műsorát, és most beszólt nekem. Ez elég ciki.

Odakint Anna már eloltotta a cigit.
- Na, akarsz engem is látni?
- Naná - feleltem gyorsan, majd felállt és eltűnt az ajtók melletti folyosón, és pedig beléptem a fülkéjébe.
Vártam, hogy meglássam őt a túloldalon. Mikor bejött és jelezte, hogy kész, bedobtam az érmét.
Már nem volt rajta a bőrnadrág, csak egy ugyanolyan lila bugyi, mint a melltartója. Persze ezektől gyorsan megszabadult. Igen, a keblei gyönyörűek voltak, természetesek és kerekek, kellemes látványt nyújtottak a szemnek. A puncija csupasz. Nem is volt annyira duci, mint amennyire először saccoltam.
Amikor ő is kezdte volna a mese részt, türelmetlenül leintettem.
- Kijössz velem szólókabinba?
Kacéran nézett rám.
- Hát, ha nagyon szeretnéd.
- Igen, igen - szinte lihegve mondtam.
- Akkor menj Norbihoz, aztán gyere vissza.

Eltűnt a túloldalon, én pedig kijöttem, és visszamentem a földszintre, a lépcső melletti pulthoz. Nem volt ott senki. Hahóztam egyet, mire Norbi, a kopasz benga jelent meg a presszó rész ajtajában, majd meglátva felém közeledett.
- Egy szólókabin esetleg? - kérdezte barátságos hangnemben.
- Igen, Anna lenne.
- Oké, ezer forintot kérek. Miután a kezébe nyomtam, ugyanabban a stílusban folytatta: - Húsz perced van. A kabin két részre van osztva egy üvegfallal, aminek a közepén van egy lyuk. Minden továbbit vele beszélsz meg.
- És csak azon a lyukon keresztül lehet... na... szóval nem jöhet át hozzám?
- Mondom, minden mást a csajjal beszélsz meg. Ha akarod átmegy, de annak is ára van. Jó mulatást.

Visszamentem a lépcsőn, ahol a lányok már kint ácsorogtak és rámvigyorogtak. Anna is ott volt, most nem a nadrág volt rajta, hanem egy szexis hálóköntös.
- Na gyere aranyom - kézenfogott, majd eltűntünk a kabinok melletti folyosó homályában.


Szextörténet ajánló:


Ismerkedés 2


Mivel Ildikó nálam maradt fogtam magam és egy jó kiadós vacsorát készítek.
mit csinálsz kérdezte Ildikó,
vacsorát mind a kettőnknek,
s milyen vacsorát?
jó kiadósat amitől tovább tudunk baszni!
na az jó lesz , mert már a pinám kívánja a jó faszodat,
jó jó rendben van de azért nem árt enni sem,
persze,
s mi lesz a vacsora?
mit szeretnél?....

Én és a nővérem


A történet ott kezdődik, hogy nagyon sokszor álmodtam már arról, hogy a nővéremmel kényeztetjük egymást. Ilyenkor reggel mindig ki is kellett vernem rá. Az sem segít sokat, hogy az egyik híres pornószinészre hasonlít, akinek gyakran nézem a videóit.
Tudtam, hogy a nővérem tinderezik. Csináltam egy kamu profilt, majd super likeoltam őt. Szerencsére jobbra húzott, így indulhatott is a móka. ....

Családi szextitkok


Az álom kezdett egyre jobban eluralkodni rajtam, hála a több órás, fárasztó autóútnak. Egy szál köntösben ültem a tévé előtt és vártam a soromra, apa egy alsónadrágban tevékenykedett a konyhában, anya pedig éppen leöltözött. Bár lányként nem szoktam bambulni az anyám, nem tudtam elhaladni az alakja mellett: gyönyörű, nagy feneke volt, kellően vastag combokkal és a terhességtől enyhén megviselt, de....

Nem kíván a nejem, az anyóst dugtam seggbe


5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart: Nyugalmat.
Még egy ideig sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka....

Cuckolding, a barátnőm más faszán
Teltek-múltak az évek, és újra lett egy kapcsolatom, ami elég “komolynak” indult, majd végül két év lett belőle. Egy igazi kis ribanc volt az ágyban. Valójában vele teljesedett ki a szexualitásom. Rengeteg mindent kipróbáltunk, és nagyon tetszett, hogy bevállalós.

Imádta, ha lekurvázom az ágyban, szinte egy perc alatt elélvezett ha olyanokat mondtam neki például, hog....

A szobalány


Még három napom van hátra, az általam annyira nem kedvelt négy csillagos szállodában a festői Wolfgangsee mellett. Eddig csak bementem dolgozni de annyira leszívta az agyam a hely és a robotmunka, hogy észre sem vettem a talán egyetlen olyan nőt aki figyelemre érdemes.

Persze ott vannak a gyakornok lányok, Lisa és Sandra akik mindig mosolyognak de látszik rajtuk, hogy ez csak a szak....Szextörténet címkék

stephan | popsidugasz | tizenkét | miskolci | szertárban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.