Peep Show


Késő délelőtt volt, fél tizenkettő körül, amikor a körúton lévő "üzlethelyiséghez" értem. Peepshow, száz forint/fél perc, hirdette a kirakat üvegét elfedő grafika. Körbenéztem, mert bár nagyváros, senki sem ismer, mégis a hátamon éreztem a jövő-menő emberek megvető tekintetét hogy ilyen helyre bemegyek.
Odabent kellemes meleg fogadott, a bejárattól egy folyosó vezetett egy lépcsősorhoz, az aljában egy pulttal, az ajtótól jobbra pedig a vendéglátó helyiség, vagyis egy presszó féleség. A presszó pultjánál beszélgetett egy idősebb, ráncos képű asszony, és az ilyen helyeken megszokott kopasz állat. Beléptemkor a madam rám nézett, majd odaszólt:
- Egy pillanat uram, azonnal megyek.
- Köszönöm - feleltem, majd a lépcső aljához, a pulthoz léptem, közben előhalásztam pénztárcámat, és kivettem két darab kétszázast. Fentről kellemes női csevej ütötte meg a fülem.
- Akarsz váltani? - kérdezte a néne, mostmár tegezve, közelről látva hogy még fiatal vagyok.
- Igen, ezeket kérném. Amíg a kassza kulcsát kereste, kérdezősködött.
- Tudod az árakat?
- Ha lenne szíves...
- Odafent kabinok vannak, abban száz forintért fél percig nézheted a lányokat, aztán ha tetszik valamelyik, kihívhatod szólókabinba, az ezer forint, a többit pedig a csajjal beszéled meg.

Mikor a markomba nyomta a négy darab százforintost, vigyorogva mutatta az utat a lépcsőn felfelé. Felfelé haladtamban először finom parfüm illat csapott meg, majd hirtelen elhalt a beszéd. Egy hangulatosan megvilágított galériába érkeztem, számomra gusztustalan rózsaszín, régies függönyökkel dekorálva, amik egy kis szocreál fílinget adtak az egésznek, de mindez nem érdekes. Egy sarokkal arrébb egy valamivel nagyobb dohányzó szobába értem, ahol az alacsony asztal melletti székek egyikén egy fiatal, huszonöt év körüli lány ücsörgött és cigarettázott. Félhosszú fekete haja volt, világos arcbőre, és félig "munkaruhában" ült. Egy fekete bőrnadrág volt rajta, felül pedig egy lila csipkés melltartót viselt.

- Szia! - köszönt rám mosolyogva.
- Szia! - feleltem, majd szoba többi részét vettem szemügyre. Az egyik oldalon három ajtó volt, mindegyiken egy-egy tábla hirdette a bent várakozó hölgyek nevét. Az első ajtó mögött a felirat szerint Anna rejtőzött.
- Belehet menni? - kérdeztem nem kis izgalommal a hangomban.
- Oda most nem - felelte a lány - ugyanis én vagyok Anna, és még csak nemrég érkeztem. De Vivienhez és Zsuzsához bemehetsz. Ahogy beszélt, dús keblei rengeni kezdtek, és engedni látta hasát is. Van rajta egy kis fognivaló, de csinosnak találtam, azonnal erekcióm is támadt.
O
daléptem a Vivien feliratú ajtóhoz és beléptem. Bent elég sötét volt, maga a kabin is szűk volt, le kellett vennem a hátizsákom, hogy elférjek. A szemközti falon egy kicsi ablak volt, ami mögött a félhomályban véltem felfedezni Vivient. Gyorsan az ablakhoz léptem, majd keresni kezdtem a lyukat, ahová a százast bedobhatom.
- Ott az üvegtől jobbra édes, kicsit lejjebb - jött a hang a túloldalról, és az üvegen megjelent egy műkörmös ujj, ahogy a megfelelő irányba mutat. Végre megtaláltam a nyílást, és bedobtam egy százast. Az ablakocska alján, a túloldalon felgyulladt egy lámpasor, és ott állt előttem Vivien. Korban megegyezhetett Annával. Cigány lány volt, igen sok arcfestékkel, hosszú hajjal. Egyetlen fekete toppot viselt, amitől rögtön megszabadult. Ő is teltkarcsú volt, vagy inkább már a molett kategóriába sorolnám. A mellei azok a tipikus kövér mellek, amik csak addig nagyok, míg a gazdájuk nem kezd fogyókúrázni. A kabin fala mellett lehetett valami kis emelvény, mert feltette az egyik lábát, és kezével végigsimított a punciján. Egy kis fazoncsík kivételével csupasz volt. Közben a melleit gyúrogatta. Azt a következtetést vontam le magamban, hogy ha az arca nem lenne ilyen giccses, még szépnek is mondanám.

Nem néztem az időt, de a fél perc vége felé abbahagyta a "műsort", odahajolt az üveghez és megszólított:
- Na hogy tetszik a pinám drága?
- Hát - mondtam halkan - nem rossz.
- Vigyél ki szólókabinba, meglátod nem fogsz csalódni. Ezer forint a szólókabin, vigyél ki kedvesem. Van orális és kézi kielégítés is, de ha másra vágysz, megbeszélhetjük.
- Nem is tudom...
- Naaa, vigyél ki légy szíves!
- És azért az ezresért tapizhatlak?
Az arcán megjelent az a tipikus lenéző arckifejezés.
- Figyelj, itt mindennek ára van!
- Akkor talán megnézem a másik lányt is.
- Rendben drágám! - mondta, majd kiléptem a kabinból. Anna még mindig ott bagózott.
- Na?
- Megnézném a másik lányt is.
- Csak nyugodtan.

Zsuzsa kabinjának rossz volt az ajtaja, nem záródott rendesen. Na mindegy, mostmár rutinosan bedobtam a százast, és a felgyulladó fényben megláttam Zsuzsát. Úgy saccoltam, már meghaladhatta a harmincat. Világos bőrű, sovány volt és alacsony. Ő is csak egy toppot viselt, ami fehér volt, levette és megkezdte a már előbb látott "csábító" mozdulatsort, ami tulajdonképpen kimerült a vonaglásban. Nem tetszett. Kics mellei voltak, nagy, felálló bimbókkal.
Viviennel ellentétben ő nem engedte annyira látni a punciját, inkább csak olyan éppenhogy mozdulatokat tett. Aztán belekezdett a mondókájába, amit nem írnék le megint. Annyiban különbözött, hogy nem volt annyira rámenős, mint a másik. Mikor befejezte, megkérdezte:
- Akkor kiviszel?
- Táncolsz még egy százasért? Úgy éreztem, az előbbihez képest tőle kevesebbet kaptam a pénzemért.
Pofákat vágott és csak állt ott, kínos csönd ereszkedett a kabinra.
- Figyelj, mutass még neki valamit! - hallottam a túloldalról Vivien hangját.
Úgy gondoltam, itt az ideje távozni. Elköszöntem, majd kiléptem a kabinból.
- Szívesen, gyere máskor is! - mondta Zsuzsa kicsit keményen a kabinból utánam. Na ja, nem köszöntem meg egy kurvának a műsorát, és most beszólt nekem. Ez elég ciki.

Odakint Anna már eloltotta a cigit.
- Na, akarsz engem is látni?
- Naná - feleltem gyorsan, majd felállt és eltűnt az ajtók melletti folyosón, és pedig beléptem a fülkéjébe.
Vártam, hogy meglássam őt a túloldalon. Mikor bejött és jelezte, hogy kész, bedobtam az érmét.
Már nem volt rajta a bőrnadrág, csak egy ugyanolyan lila bugyi, mint a melltartója. Persze ezektől gyorsan megszabadult. Igen, a keblei gyönyörűek voltak, természetesek és kerekek, kellemes látványt nyújtottak a szemnek. A puncija csupasz. Nem is volt annyira duci, mint amennyire először saccoltam.
Amikor ő is kezdte volna a mese részt, türelmetlenül leintettem.
- Kijössz velem szólókabinba?
Kacéran nézett rám.
- Hát, ha nagyon szeretnéd.
- Igen, igen - szinte lihegve mondtam.
- Akkor menj Norbihoz, aztán gyere vissza.

Eltűnt a túloldalon, én pedig kijöttem, és visszamentem a földszintre, a lépcső melletti pulthoz. Nem volt ott senki. Hahóztam egyet, mire Norbi, a kopasz benga jelent meg a presszó rész ajtajában, majd meglátva felém közeledett.
- Egy szólókabin esetleg? - kérdezte barátságos hangnemben.
- Igen, Anna lenne.
- Oké, ezer forintot kérek. Miután a kezébe nyomtam, ugyanabban a stílusban folytatta: - Húsz perced van. A kabin két részre van osztva egy üvegfallal, aminek a közepén van egy lyuk. Minden továbbit vele beszélsz meg.
- És csak azon a lyukon keresztül lehet... na... szóval nem jöhet át hozzám?
- Mondom, minden mást a csajjal beszélsz meg. Ha akarod átmegy, de annak is ára van. Jó mulatást.

Visszamentem a lépcsőn, ahol a lányok már kint ácsorogtak és rámvigyorogtak. Anna is ott volt, most nem a nadrág volt rajta, hanem egy szexis hálóköntös.
- Na gyere aranyom - kézenfogott, majd eltűntünk a kabinok melletti folyosó homályában.


Szextörténet ajánló:


Csoportos szex az őrsön


Egy nehéz munkanap után kimerülten roskadtam a kanapéra, a jól megérdemelt szunyókálás reményében. Már épp elszenderültem volna, mikor hangokra riadtam fel - konkrétan vihorászásra, mely a konyhából jött. Az élettársam, Niki hangját felismertem, a többiekét azonban nem tudtam hova tenni.
Kíváncsi voltam, miben sántikálnak, ezért úgy döntöttem, megnézem. Igyekeztem nem megzavarni őket tényke....

Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2


Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2

Mikor a leányzóval kielégítettük egymást elment és megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog járni hozzám kefélni. Másnap este elmentem a doktorhoz vacsorázni és persze vittem két szál virágot a lányának és három szálat az anyjának. Az anyja egy nagyon csinos telt keblekkel rendelkezõ hölgy aki nem nagyon szerethette az alsó nemûjét,....

Anyu és én


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éj....

A leszbikus tanárnő 2


Néztem ahogy felül a tanári asztalra és feljebb húzza magán a szoknyát.Nem volt rajta bugyi!Húsos punciját ujjnyi vastag fekete szőrcsík díszítette.
-Tetszik?-kérdezte halkan miközben bal kezének mutatójjával végigsimított a szőrcsíkon.
-Igen...-suttogtam.
-Gyere közelebb és szagold meg hogy illatozik!...
Egy kicsit idegenkedtem de a lábai közé hajoltam és mélyet szippa....

Kriszta megujjazása


Már egy kicsit bódult állapotban voltam, amikor megpillantottam őt. Régóta tetszett nekem, de sosem mertem kezdeményezni, mert nem tudtam, hogy vonzódik-e a nőkhöz. Úgy éreztem, hogy itt a megfelelő idő és helyszín a közeledésre: egy buli közepén, kissé ittas állapotban. Ha esetleg visszautasítja a közeledésem, akkor foghatom a piára. Éppen a bárpultnál állt és italt kért. Melléléptem, majd odakia....

Az osztálytalálkozó


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívla....
Szextörténet címkék

négerekkel | boltban | vasutállomás | terhes szex judittal | nővéremmel a nyaraláson |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.