Édeshármas egy testvérpárral - igaz történet


Előre leszögezem, hogy történetem kissé hosszú lesz, de próbáltam mindent a legnagyobb részletességel leírni életem legjobb éjszakájáról.
26 éves vagyok és jó ideje szingli.A tinder világában nagyon jól elvagyok, minden hétre jut valaki egy egyéjszakás kalandra, de a lány barátaim mindig is tabutémák voltak. Fannival már kb 6 éve ismerjük egymást, egy cégnél dolgoztunk nagyon sokáig, majd utána is megmaradt a jó kapcsolat. Fanni kb 3 éve komoly párkapcsolatban élt, a barátját én is nagyon jól ismertem, vele is jóban voltam. Mindig is azt hittem, hogy az a kapcsolat örökké fog tartani, annyira boldognak tűntek mindig. Ez a kép egészen addig élt bennem, míg Fanni az egyik napon azzal a hírrel fogadott, hogy szakított Tomival. Nagyon meglepődtem, abszolút a semmiből jött ez számomra. Még aznap találkoztam is Fannival egy kis búfelejtő estére. Egy belvárosi népszerű pubba ültünk be és sorra kértük ki a rövideket, finom fröccs kíséretében. Fannival soha nem volt közöttünk téma egymás szexuális élete. Tudta rólam, hogy nagyon sok egyéjszakás kalandom volt és, hogy nagy nőcsábász vagyok. Fanniról ilyen téren semmit nem tudtam, így kissé meglepődtem mikor azon az éjszakán felhozta a témát.
- Azt hiszem most pár hónapig csak élvezni akarom az életet. - kezdte Fanni. Felrakom a Tindert és jöjjön aminek jönnie kell.
- Jöhetnek a kalandok? - kérdeztem.
- Persze. Most kiakarom élni magam. Talán ezt az oldalamat még nem ismered. Soha nem volt egyéjszakás kalandom. És mint mindenkinek, úgy nekem is vannak különleges vágyaim.
- Nyilván, ez csak természetes. Mindenkinek az életében van egy időszak mikor ki kell élnie magát. De milyen vágyakra gondolsz?
- Szexuális. Apróságok. Vagy nem tudom kinek mi az apróság.
- Na, kivele. Halljam mikről fantáziálsz.
- Hát nem tudom. Mondjuk két pasival. Gondolom azt mindenki kipróbálná. Vagy még egy lánnyal és egy fiúval. Vagy csak simán lánnyal. Ilyenek tudod...
- Fu, az édeshármas nekem is régóta bakancslistás. Megfogadtam, hogy addig nem hagyok fel az alkalmi kapcsolatokkal míg egy édeshármas össze nem jön.
És ezután a beszélgetésünk más témákkal folytatódott, de ez a rövidke párbeszéd megmaradt a fejemben. Fanni egy igazi dögös, karakán lány,minden pasi a világon szívesen eltöltene vele egy éjszakát, így nyilván én is. De mint mondtam, a lány barátok mindig is tabuk voltak. Másnap facebookon beszélgettem tovább Fannival és próbáltam a témát újra felhozni.
- Szóval édeshármasra vágysz - kezdtem bele.
- Igen. De nem tudom, annyira válogatós vagyok tudod jól. És vad idegennel nem szeretném. Nem tudom hogy kellene.
Úgy éreztem itt az ideje, hogy bevessem magam. Tudtam, hogy ha el is utasít, nem fog a barátságunk rovására menni, megfogjuk tudni beszélni a dolgokat.
- Szóval baráti társaságból. - kérdeztem.
- Igen, az lenne az ideális.
Itt mintha kezdtem volna érezni, hogy ő rám gondol, csak nem mer kezdeményezni.
- Fanni, őszinte leszek. Egy rohadt dögös csaj vagy. Szerintem a világ összes pasija szeretne veled egy éjszakát eltölteni. És tudom, hogy barátok vagyunk régóta és nem számítottál erre, de nekem is bejössz. Mint csaj, érted. Persze nem kapcsolat szempontjából, csak szex. Felizgulnék rád.
Itt elolvasta amit írtam, de hosszú percekig nem reagált. Már azon gondolkodtam, hogy gyorsan bocsánatot kérek mielőtt bármit is írna és visszaszívok mindent.
- Nem tudom ez jó ötlet-e. - válaszolta.
- Figyelj, miért ne? Felnőttek vagyunk. Szerintem mindketten tudjuk ezt kezelni. Akkor is ha működne, akkor is ha nem. Szinglik vagyunk, élvezzük az életet. Miért ne?
- Jó, ez igaz. De ez akkor is fura. - válaszolta.
- Csak egy kérdés, igennel vagy nemmel válaszolj. Jó pasinak tartasz?
- Igen.
- Ha jó pasinak tartasz, valószínűleg fel is izgulnál rám.
- Valószínűleg igen.
- Akkor? Meg is vagyunk.
- Próbáljuk. De ha nem működik, nincs harag, ugye?
- Dehogyis, nyugi.
- És mi lesz a hármassal? - kérdezte
- Nem tudom. Van ötleted? - válaszoltam.
- Nem igazán. Ismerőst szeretnék. Olyan valakit akiben megbízom.
- Ott a nővéred. - vágtam rá vicces. Tudtam, hogy vevő a poénokra és nem veszi ezeket komolyan.
- Hülye. Nem fogok lefeküdni a nővéremmel. Bár tény, hogy dögös csaj és egyedülálló. - ment bele a poénkodásba.
- Hát akkor, miért is ne? - folytattam.
- Ne legyél már hülye. Te lefeküdnél a nővéreddel? - kérdezte.
- Hát nem tudom, dögös, jó a teste. Ha belennénk rúgva és letámadna, nem ellenkeznék.
- Ezt most komolyan mondod? - kérdezte
- Tudom beteges, de azt hiszem igen. - válaszoltam.
- Álmodtál már vele, vagy verted már ki rá? - láttam megfogta a téma és próbált belemélyedni.
- Igen, párszor már álmodtam vele. Olyankor mindig úgy keltem fel, hogy majd szétdurrant a farkam és muszáj volt kivernem rá.
- Ez durva azért. - reagált röviden.
- Te még sohasem gondoltál ilyenekre?
- Nem tudom, így konkrétan még nem. Persze én is álmodtam már vele és olyankor olyan nedvesen keltem fel,hogy szinte folytam.
- Szerinted ő hogy van ezzel a témával? - kérdeztem.
- Nem tudom. Kétlem, hogy rólam fantáziálna. Bár kitudja... Mindig látjuk egymást csupaszon, meg is bámuljuk egymást. De azt hiszem ez természetes.
- Figyelj, próbáljuk meg, hátha. Egyszer élünk. - vázoltam tervem Fanninak.
- Petra már 30 éves. Nem a mi korosztályunk, nem hiszem, hogy ilyenekre vágyik.
- Nem tudhatod. Egyedülálló, biztos ki van éhezve.
- Persze, de nem rám.
Végül abban maradtunk, hogy egyik este átmegyek hozzájuk és lesz ami lesz.
El is érkezett a Péntek este. Fanni mondta Petrának, hogy átfogok menni, iszogatunk, jól érezzük magunkat és csatlakozzon, hogyha van kedve. Petra otthon is maradt, minket választott. Megérkeztem két üveg borral. Fanniék egy üveg tequilával készültek. Petra még a fürdőben volt, addig Fannival lenyomtunk pár kört, felhangosítottuk a zenét és kezdtük jól érezni magunkat.Fanni csak úgy riszálta magát, táncoltunk kicsit, csak úgy nyomta a fenekét a farkamhoz... Egymáshoz simultunk, arcaink összeértek de nem engedte, hogy megcsókoljam. Húzta még az agyam, de láttam a sunyi tekintetét. Tudtam, hogy hamarosan megkapom. Párszor megpaskoltam a fenekét és mellét ruhán keresztül, de továbbra se adta magát. Petra közben megérkezett a fürdőszobából és csatlakozott hozzánk. Jó néhány kör lemaradása volt, így Fannival próbáltuk vele ezt behozatni. Petra kevésbé bírta a piát mint mi, így 2-3 kör után már a szintünkre került. Leoltottuk a lámpákat, csak a TV és egy sarki kis lámpa fénye világította be a szobát. Nem álltunk meg a tánccal. Hol hárman, hol Fannival, hol Petrával táncoltam, de volt, hogy kettejüket néztem. Csak úgy rázták egymásnak, mint a tizenéves kis kurvák a diszkókban. Egymást átkarolták, összesimultak és szinte csak a csókok hiányoztak. Láttam, hogy forrósodik a hangulat így becsatlakoztam hozzájuk. Közéjük álltam és a két oldalamra fogtam őket. Csókot adtam Fanni nyakára, amit láthatóan nagyon élvezett. Amin meglepődtem, hogy Petra arca meg sem rezzent ezt látván. Ekkor vártam volna azt, hogy közbeszól és kilép a buliból, de nem tette meg így bizakodni kezdtem. Ezúttal Fanni arcára adtam egy nagy csókot, amit Petra ugyanúgy végignézett. Majd megcsókoltam Fannit. Milyen régóta vártam ezt a pillanatot és hányszor kivertem már rá. Nagyon izgatott. Hosszan csókolóztunk, nyelveinkkel csatáztunk miközben két kezemmel a két lány fenekét markoltam. Ekkor Petra elhúzta a fejem Fannitól, mint egy sértődött és irigy kislány akivel nem foglalkoznak. Mélyen a szemembe nézett majd megcsókolt. Hasonlóan csókolt mint Fanni, az íze is hasonló volt. Egyébként míg Fanni egy vékony, sportos lány kicsi cicivel, addig Petra sokkal inkább már egy érett nő. Nem mondanám molettnak, de nem is vékony, pont megfelelően húsos, nagy de még nem kirívóan nagy cicivel. Szóval Petrával is hússzú másodpercekig csókolóztam, majd mikor elvettem a szám ismét következett Fanni. Hihetetlenül izgatóak voltak, már ettől a nadrágomba tudtam volna élvezni. Ekkor kicsit hátrébb léptem:
- Most ti jöttök. – mondtam nekik.
Válasz nem érkezett. A lányok tekintetében a rengeteg alkohol után már nem sok tudatosság volt. Közel hajoltak egymáshoz, az ajkaik néhány mm-re egymástól, de nem csókolták meg egymást.
- Gyerünk. – bátorítottam őket.
Ekkor Fanni megmozdította ajkait és megcsókolta Petrát. Finoman, lassú mozdulatokkal összetapadtak és csókolózni kezdtek. Nagyon izgató és erotikus volt. Bevallom, nagyon sok lánnyal voltam már, de sosem smároltak még előttem. Az pedig, hogy testvérek, teljesen kikészített. Legszívesebben leültem volna és csak néztem volna őket, annyira gyönyörűek voltak.
Láttam, hogy a kis kalandot Fanni irányítja, ő volt a bátrabb. Már kb fél perce csókolóztak, láttam ahogy a nyelvek csatáznak egymással. Ekkor Fanni keze Petra arcától elindult lefelé és finoman megfogta a mellét. Nem markolta, csak finoman megfogta majd lassan masszírozni kezdte. Ekkor ismét közelebb léptem és becsatlakoztam. Felváltva csókolóztunk megint mind a hárman, majd Fannival közrefogtuk Petrát. Én beálltam mögé és kemény farkamat ruhán keresztül a fenekéhez nyomtam, kezemmel a melleit markolásztam és a nyakát csókolgattam. Fanni szemből támadott és hol a nyakát, hol a száját csókolgatta nővérének. Újabb olyan ponthoz érkeztünk, mikor féltem, hogy Petra kilép. Lassan, szinte észrevétlenül elkezdtem felhúzni a felsőjét. Mikor a mellénél jártam, megálltam és elidőztem kicsit. Melltartón keresztül markolásztam a nagy melleit, majd ezután egy határozott mozdulattal lehúztam a felsőjét. Tovább markolásztam és tovább kényeztettük Petrát. Fanni elkezdte a nővére nadrágját kigombolni és lehúzta azt. Már csak melltartó és bugyi volt rajta.
-Menjünk be a szobába. –suttogta Fanni.
Nem válaszoltunk, csak elindultunk befelé. Megálltunk az ágy fölött és a két lány levetkőztetett engem, majd a hátamra löktek. Odabújtak mellém, csókolgatni kezdtek majd a testemen apró nyelvcsapásokkal elindultak lefelé a farkam irányába. Kivették a farkam a boxerből és két oldalról nyalogatni kezdték. Sokszor fantáziáltam már édeshármasról, de álmomba sem gondoltam, hogy ennyire izgató lesz. Fanni vette be először a farkam és kezdte el szopni. Egymás szájába adták, felváltva. Fanni ekkor otthagyta nővérét a farkammal egyedül és felcsúszott hozzám. Csókolózni kezdtünk, hosszan, szenvedélyesen. A cicijét a számba dugta, azt izgattam, majd a fejem fölé csúszott és konkrétan ráült az arcomra. A punciját kezdtem nyalni. Petra anniyra jól szopta a farkam, hogy már azon vettem észre magam, hogy még pár másodperc és elélvezek. Ezért gyorsan ledobtam magamról a lányokat. Petrát a hátára fektettük és Fannival nyalni kezdtük. Szétnyitottuk a lábát és nekiestünk. Nagyon nedves volt, a nyálunkkal keveredve szó szerint már folyt a puncija. Én két ujjamat bedugtam, Fanni pedig a nyelve hegyével izgatta a csiklóját. Néhány percig csináltuk neki, amitől Petra elélvezett. Hatalmasakat nyögött, teste rángatózott, feje vörössé vált. Ekkor elmásztam a nadrágomhoz, kivettem és felhúztam a gumit. Fanni felcsúszott Petra mellé, csókolózni kezdtek. Én pedig közben finoman lassan behatoltam Petrába. Nem volt szűk puncija, éreztem, hogy azért ki van használva rendesen. Dugni kezdtem őt, Fanni pedig mint egy jó testvér simogatta az arcát és csókolgatta. Kb 10 percig dugtam Petrát, amitől megint elélvezett, de már én is a határomon voltam. Felálltam, lehúztam a gumit és mondanom sem kellett a lányoknak, máris a farkamnál térdeltek. Fanni a szájába vette, Petra pedig a zacsimmal játszott. Már csorgott a sok nyál a farkamról. Nagyon élveztem. Néhány másodperc telt csak el, amikor elélveztem. Hosszú másodpercekig löveltem ki. Azt éreztem, hogy ha a lányok nem kapták volna el a szájukkal, méterekre ellőttem volna. A két lány arcát és száját beterítette a sok geci. Petra bátrabb volt és rögtön lenyelte, Fanni még nem. A szája tele volt, nem tudta mit kezdjen vele. Petra ekkor megcsókolta, próbálta nyelvével átkanalazni a sok gecit. Láttam ahogy folyik ki a szájukból. Ezután felálltak, megtörölték az arcukat. Kezdtünk mindannyian kijózanodni és ez érződött. Petra zavarban volt ezért ki is ment a szobából. Fannival ketten maradtunk. Lefeküdtünk az ágyra, egymást átkarolva, majd elaludtunk. Hajnalban felkeltünk még és akkor Fannival lenyomtunk még egy menetet.
Fannival szexbarátok maradtunk. Élvezzük egymás társaságát de mindketten most már komoly kapcsolatot keresünk.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Dugás az iskolai szertárban


Mindenki arról álmodik, hogy a gimnáziumban menő, és sikeres lesz. Velem nem így volt. Visszahúzódó lány voltam, még 12. év közepén is csak némán figyeltem a cselekményeket körülöttem. Természetesen voltak barátaim csak iskolai körökön kívül. Nem szerettem az osztályomat.
Az évfolyamon volt egy fiú, akivel remekül kijöttünk, és sokat beszélgettünk. De nem mentem oda hozzá a suliban. Nem vol....

Ami ilyen jó, az rossz nem lehet I.


Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén ha....

Szakítós szex


A 2 éves kapcsolatunk úgy látszott már menthetetlen. Karcsi egyre többet találkozott volt menyasszonyával, akit az sem érdekelt, hogy jelek utaltak arra, hogy volt párja fiukkal is megcsalta őt. Katának semmi önbeszülése nem volt, már a harminc felé közeledve félt a magánytól, és tudta azt hogy Kari megadja számára az anyagi biztonságot, plusz külsőleg is egy nagyon helyes férfiról volt szó. Ezért....

Nikoletta fasztalicska a panzióban


Ahogy előzőleg megbeszéltük, Nikolettával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett....

Keményen megbasztam az asszisztensem, Juditot


Asszisztensem, Judit istentelenül fel tudta cseszni magát semmiségeken. Igazából nagyon is ráért az a hülye kimutatás, ami miatt még benntartottam a munkaidő legvégéig, meg egy kicsit annál is tovább, de valami elképesztő élvezetet találtam abban, hogy karótnyelt egyenességével, dühtől kipirult arccal verte a klaviatúrát. Ma egyszerű szoknyát és fehér blúzt viselt, valami borzalmas piros kendővel ....

Nyilvános Szex


Nyilvános Szex

Az egyik baratommal megbeszeltuk hogy talalkozunk a vasutnal. Mikor meglattam mar akkor rendesen begerjedtem de hat ki nem. 180 centi magas volt es szoke kek szemmel es nagyon jo kifolgozott teste volt. Koszontunk egymasnak egy-egy heves csokkal. Megbeszeltuk, hogy felmegyumk a focipalyahoz. Mikor felertunk mar nem birtunk tovabb magunkal es ott helyben levetkoztunk.


Szextörténet címkék

torokra kaptam | slave | sok srác | masi | 2020 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.