Karácsonyi buli
Ez a sztori arról fog szólni, hogy hogyan feküdtem le a főnökömmel.
Előző év tavaszán kezdtem ennél a multinál. A betanulás alatt, kb 3. héten csatlakoztak hozzánk új emberek, akik régi kollégák voltak egy másik csoportból, de eddig mást csinltak. Akkor láttam meg Robit. Ő volt az osztályvezető. Ő döntötte el, hogy ki az aki új feladatot kap. Alá tartozott az a 60 ember aki azt a 4 csoport alkotta, amelyik egyikébe engem is felvettek.
Akkor még nem tudtam, de a legalapvetőbb szabályomat miatta szegtem meg.Lassan elérkezett december és a karácsony, munkahelyi bulik, csapatépítők időszaka. A csoportunk december első hétvégéjén tartotta meg az első csapatépítőjét, így akkor kerültünk egymásoz közelebb Robival. Ő A gyorsan fogyó bor mellett, igen nyilvánvalóvá vált, hogy nem vagyunk unszinpatikusak egymásnak, nagyokat nevettünk a feladatok alatt és lassan éreztem a közeledését, már nem tartotta azt a távolságot, és így egy egy kézsimogatás, váll összeérintést is sikerült összehoznia. Várva a következő feladtara éreztem hogy a karját végig az én karomhoz érint, és akkor a döbbentettől semmi más nem tudtam tenni, mint mosolyogva mélyen a gyönyörű kék szemémbe mélyedni.

Nem sokkal később, azt vettem észre magamon hogy Robi kezét stílöröm. Nagyon szép hosszú ujjakkal, formás körömmel, erős férfias kézzel rendelkeztett. Azokban a pillanatokban már láttam is ahogy ez az erős kéz a melleimet simogatja... Sajons ez azt jelenti ,hogy igen, beindultam, és ha már a szemem a kezét nézi akkor lassan az alfelem is bizsregni kezd, és kibujik belőlem a kisördög.

Amilyen gyorsan csak tudtam eltávolodtam tőle, és próbált a kolléganőimmel lenni és átvenni hangulatukat. Viszont egész végig az járt a fejemben, hogy : „Nem nem.. házi nyúlra nem lövünk, és ő a főnököd. „ Nem akartam ezt a hibát elkövetni, hogy összgebajodom a főnökkel és veszélyeztetem a munkám és az előrelépési lehetőségem mivel cégnél hosszútávra terveztem, szerettem a munkám.


Az este lassan eltelt, de néha néha összért a pillantsunk a teremeben. A következő napok a munkahelyen semlegesen teltek. Egy egy „rossz” pillanatomban elidőztem a gyönyörű kezén, de mindig összekaptam maga hogy nem nem szabad, amúgy is ez csak képzeleti szinten maradhat meg.
Közeledett a nagy karácsonyi parti ami amire mindenki nagyon készült. Az egész országból összehoznak ilyenkor mindenkit és egy-egy szállodában szállásolják el munkatársakat.

A rendezvény napján, amikor megérkeztem a szállodába még olyan elképzelésekkel léptem be a bejárati ajtón a szobámba hogy „nem iszom, illedelmesen viselkedem, minden részletre figylek, a kis és nagyfőnökkel kollégákkal kapcsolatban.” Ez abban a pillanatben elillant amint megláttam, hogy 2 üveg bor van bekészítve a szobába és ki lett a szobatársam. A legőrültebb réges régi barátnőm volt az, akivel nagyon rég találkoztam és nem is tudtam hogy a cégnél dolgozik.
Folyt a bor majd a pezsgő a készülődés alatt és visszavedlettünk 18 éves kislányokká akik újra kiszabadultak a szülői házból, mint régen amikor egy utcára laktunk egymástól.


A rendezvény este hatkor kezdődött és egészen kilencig csak beszédek és díjátadók voltak, megbeszéltük Biankával, hogy rossz kislányok leszünk és nem megyünk el a kötelező progrramra csak a habzsi dőzsire.

Este 9 körül mikor megérekeztünk, már a cég színe java ott volt és mindenki a legjobb formáját és legjobb arcát próbálta hozni, de korlátlan alkoholfogsztással párosított vacsorával az álarcok lassan leestek és mindenkiből elbújt a régi vagy új vágya/baja/kínja.

Egy tűzpiros testhez simuló ruhát vettem fel, ami mindet tökéletsen takart de olyan részletességel mutta meg a lényeget, amiért egy szobász is hálás lenne. A kötelező beszélgetések végeztéve épp a pulthoz rohanás közben, jött velem szembe Robi. Pont egy olyan pillanat volt amire én már nem számítottam hisz előtte már párszor végignéztem a termet de őt nem láttam, így nyugtáztam magamban, hogy nem jött el.
Olyan volt a találkozás mint amikor haldsz előre az úton nézel sötétben a lábad elé, egy pillanatra felpillantasz hogy minden akadályt ki tudj kerülni, és akkor megpillantod Őt, de azonnal nem kapcsol az agyad, majd folytatnád az utad, de az agyad majd a puncid elkezd kiabálni hogy nézd már ki van itt, és visszapillantva köszöntök egymásnak. Láttam az arcán a döbbenetet. Igen, abban a pillanatban tudtam megfelő volt a ruha a simink... Minden. Tudtam ma azok a kezek felfedezik a testem minden pontját.. nem nem tudtam visszafogni magam. Már láttam magam előtt azt a méretes farkat ami a vágyam netovábbja.. Itt volt a pont amikor elvszetem. A testem elveszett. Az agyam még próbált jelezni, hogy nem, ez nem jó. Mindent bevetett.. szorongás félelem bűntudat.. de a testem minta különvált volna.. csak egy dallamot hallattot.. Pont azt amit a legjobban szeretek... a vadászat dallamát.

Biankával és egy másik kolléganőmmel egy játék mellett álltunk, és borototó játszottunk. Sajnos Robi ahogy jött úgy el is tűnt, így nem is kerestem. Viszont arra lettem figyelmes hogy mellém állt a magas termetével valaki.. A bortól kábán felpillantottam és újra ő állt mellettem. Ezt nem hiszem el... egy szót sem szóltam.. csak játszottunk. A bort nem csak kóstoltuk, kortytuk mintha az élet vize lenne.

A bortotó végén megköszöntem a játékot mindenkinek majd arrébb álltam egy kör kisasztalkához. Fohászkodtam hogy jöjjön oda Robi és kezdjünk el bezsélgetni. A lányok értették a jelzésem, ők kacsingatva arrébb is mentek a tánctérre úgy hogy ne is lássam őket.

Hogy vagy? – érkezett az első kérdés Robitól. Hosszan és nagyon sokáig elbeszélgttünk, megvittatuk sok munkahelyi dolgot, de néha néha beszurtunk egy egy magánjellgű kérdést is mint kinek van párja, és mit szól hogy itt vagy. Van e gyerek stb.


Mesélt és mesélt magáról és azon kaptam magam, hogy megigézve bámulom a óriási égszínkék szemét. Észrvétlenül leutanoztam a mozdulatait és éreztem, hogy átveszi a testem az Ő energiáit. Ebben a bódult állapotban érkezett a kérdés:
-Te is az Apollo hotelben szálltál meg? -Igen, ott. Válaszoltam mélázva.
Megyünk együtt taxival vagy mardsz még? Menjünk persze.- válaszoltam kábán.

A taxiban már olyan szorosan ült mellettem, hogy érezehette a mellem ringatózsát minden döccenőnél. A karját lazán a vallamra rakta majd olyan mélyeket lélegzett, amitől azonnal beindultam. Érzetem hogy akar, éreztem hogy kívánja minden porcikám. Hihetetlenül felizgultam. Olyan érzés volt mintha szét akarná a vágy szakítai a hüvelyem, annyira megkívántam hogy már fájt.. és ehhez az illata csak mégjobban hozzájárult.

A szobája a harmaikon volt. Nyugodt léptekkel kisért be a szobába. Helyet foglatam egy karosszékben, és úgy tettem mintha nem feszítene még mindig a vágy. Töltött két pohárba bort és folytatunk a beszélegetést aminek a pirkadat vetett véget. Hihetlen volt de lassan és biztosan az agyam újra úrrá lett a testemen, ami már hónapok óta éhsínségben szenvedett.

Köszönöm az estét Robi, de most megyek. -mondtam. Nem ellenkezett. A saját szobámban azon agyaltam, hogy igen, ez volt így a legjobb, hogy nem történt semmi.
Bianka sehol nem volt.. pedig már fél 6 volt. Ezért próbálatm felhívni.. semmi.... Lezuhanyoztam átöltöztem majd újra hívtam. Amikor már kezdtem megíjjedni, hogy baj lehet, más válsztásom nem lévén írtam Robinak. Azonnal válaszolt az sms-re, hogy menjek le hozzá és kiderítjük merre van Bia.

Újra a szobájában voltam. Ültem az ágyon, ő épp félmeztelen állt és telefonon beszélt azzal a kollégánkkal akivel együtt volt a kedves kis barátnőm.. Megnyugodtam hisz a buli elején megbeszéltük Biankával hogy lefekvés előtt kiderítjük hogy merre van a másik. Ez régen is így volt. Bármilyen fekvésről is legyen szó...

Ültem az ágy szélén és a fehér pólomban néztem a szüre szövet szerű tapétát amkor Robi felém fordult. Nem volt erősen kidolgozott teset, de minden izma a vállán, a hasán a kockák visszasejlettek és a kezén a kék erek láthatóak volt minden egyes mozdulatnál. Abban a percben amikor épp már lenyugtattam a kis éhező testem Robi tette meg azt, amire eddig vágytam. Sem kérdés, sem semmi előjel nélkül a számra tapasztotta a száját.

Csodás volt az íze. A mentolos rágó íz beleégett a tudatomba. Csókolt olyan mohón mintha sosem csókolt volna még előttem senkit. A keze erősen szorította a karom és úgy tartott leszorítva az ágyon. Az egyik keze elkezdett lejebb siklani a hasamon. Megkereste a pólóm alját és szépen lassan benyúlt alá. A bőrömön éreztem a kezét ami hidegebb volt mint az én vágytól felhevült testem. Szépen lassan haladt a melleim irányába minden egyes centiméteren végigjáratva a kezét. Amikor a keze már egy két centire volt a mellemtől rám nézett azzal a szemekkel amikben most izzó vágyat láttam a nyugodtság helyett. Tudtam érztem, hogy ez egy ki nem mondott kérdés a folytatásra. Ahogy megláttam azt a vágyat a puncimban a fájdalom még erősebb lett és már lüktett is forrságtól. Megcsókoltam, és akkor a keze utat talát. Megfogta a mellem, majd ovatosan húzni kezdte le rólam a pólót. Ő irányította a testem, arra fordultam amerre kérte, csak pont hogy hozzám kellett érni máris értettem amit szeretne. Szépen minden egyes pillanatot hosszan kihasználva, húzta le rólam a ruhadarabokat, így feszültéség egyre jobban nőtt. Láttam rajta, hogy mennyire kíván, és hogy a teste minde egyes ruhadarab levételével jobban és jobban megfeszül.
Mikor meztelen voltam az állatias erő is kijött belőle, egy mozdulattal a hasamra fordított majd a lábamtól felfelé elkezdett végnyalni, majd a kezeivel szétfeszítette a lábam az izzó vaginámat úgy lefetyelte mint egy jó kiskutya aki napok óta nem ivott.. Már ettől a fellegekben éreztem magam, de nem érem be ennyivel. Vágytam nagyon arra, hogy igenis megkapjam azt ami jár nekem, vágytam a farkára. Arra kőkemény nagy farokra amiről már hetek óta képzelődöm. Megfordított újra és most a hátamon találtam magam, kényeztetni akart tovább de mostmár nem csak Ő volt az, aki ilyenkor állatias ösztönnel felfalja az áldozatát. Felemeltem a fejét és a vállainál fogva magmra húztam. Csókotam, simogattam az izzadt hátát majd a fenekét. A boxer még rajta volt.. de már legalább a combomnál éreztem a lüktető farkát.
Annyira de annyira kívánlak, hogy már fáj. -mondtam. Erre sokkal de sokkal erősebben szorított magához. Minden illatot minden mozdulatot próbáltam elraktározni ebből a csoldálatos férfiből. Lemászott rólam az ágy elé állt lüktető izmokkal és férfiassággal és ziháló lélegzettel. Majd letolta a gatyát magáról.
El sem tudom mondani mekkor öröm volt bennem mikor megláttam azt a gyönyörű méretes farkat. Erre vágytam ez volt minden álmom középpontjában.. elolvadtam és olyan nedves lettem hogy vizes lett alattam a lepedő. Mindennél jobban akartam.. érezni akartam ahogy szépen lassan percről perce jobban és jobban belémhatol, majd amikor tövig nyomta már feszíti és teljesen kitölti a hüvelyem a farka. Csorgattam a nyálam és már támadtam volna de...
-Látom menniyre akarod.. de én is szeretnék Tőled kérni valamit .Azt akarom, hogy mindet megtegyél ma nekem. -mondta szigorúan.
-Kedves Róbert... nem ismersz még eléggé.. a legodaadóbb szeretőd leszek, mindne kívánságot teljesítem, a legapróbbtól egészen a legnagyobbik, a legmerészebb álmaidat is teljesítem, csak végre rakjon meg valai úgy hogy sikoltozzak a gyönyörtől.

Nem volt tobábbi kérdés tudtam, hogy ugyanazt akarjuk. A másodperc tört része alatt már rajtam feküdt azzal a nagy testévél és a mégnagyobb farkával. Készen voltam a befogadásra, forró és nedves voltam.
A lábaim szétnyitottam és Ő felvette a megfelel pózt a behatoláshoz. Éreztem a feszítést és azt, hogy azonnal megtalálta bejáratot. Rettentőe szűk voltam és szépen lassan centiről centire haladt egyre jobban beljebb.. Semmi mást hangot nem hallatott a morgáson kívül és én másra nem tudtam koncetrálni mint arra, hogy pillanatok belül teljesen kitölt és onnan nem sok kell, hogy orgazmusom legyen.
Teljesen eltünt bennem, pont belém illet. Mint két tökéletsen összeillő puzzle. Lassan elkezdtünk egyszerre mozogni. Akkor már éreztem, hogy a forroság mellett megjelenik az a kellemes jól eső érzés amit az orgazmus közeledét jezi. A csípőm megmeltem, majd egyre jobban erősött az érzés a hüvelyből indult ki és szépen lassan az egész testemre átterjedt az összes sejtem erősen befeszült a gyönyörtől. A csípőm mozgattam nem akartam, hogy ez a jó érzés véget értjen szinte őrjítő volt az érzés.. oriási orgazmus rázta meg a testem.
Nem volt elég.. nekem ez nem volt elég. Amikor újta kinyitottam a szemem, azt az őrjítő vágyat amit ennek a férfinak a szemében lehetett látni minden nőt újra úgy beindítana mint akkor engem. Minden nő erre a vágytól fűtött csodálatra nyílt tág szemekre vágyik. Én is így voltam. Robi elkapott, elégetett, és örökre a szemében akartam látni azt az őrjítő vágyat amit én váltottam ki.
Mint egy rendes kislányt ölba kapott majd az ölébe ültett, olyanok voltunk mint két veszett tini akit más nem hajt csaj a hormon. A kemény farka úgy meredezett, hogy már betonkemény volt. Úgy ráültem olyan késségesen mint akinek ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Úgy megkefét mint eddig még senki úgy sikítottam és vadul csókoltam. Szorítottam a mellem a melkasához. Érezni akartam a meleget ami belőle áradt, az illatát, mindenét. Újra mintha pillekönnyű lennék felállt és a karjában tartva szexeltünk tovább. Szépen lassan elindult, majd az ablak felé vitt. Nagyfelültetű nem kinyitható dupla üvegű ablak volt. Lent lehetett látni az ébredő várost. Nekinyomott a hideg ablaknak a kezem erősen a magasban tartva, csak a csipőjével mozgott. A teste a testemhez simult amivel az ablakhoz nyomtott. Teljesen kiszolgátatott voltam a farkának és az ő ritmusának. Egyre hevesebb mozgott már olyan keményen éreztem magamban, hogy elképzelni nem tudtam, hogy hogy nem szakdok szét. Minden másodpercét élveztem.. és érzetem, hogy egyre kevesebb van és lassan elélvez. Ez a gyönyörű férfi aki engem kíván és miattam feszül minden izma. Legszívesebben öleltem volna, de mást kezeim hiányában nem tudtam mint felkínátam végleg magam neki. A nyakam a szája felé fordítottam és hagytam hogy teljes erővel megjelöljön és kiélvezze a vadászata örömét. Én voltam a zsákmány, akit megkapott így elveszi amire szükége van. A vörös ajkaival amint a nyakamhoz ért a vaginám őtült táncba kezdett és egy olyan ritmust kezdtük el aminek a végén már mind a ketten a fellegekben éreztük magunkat. Csodás volt hallani ahogy a fülembe nyögött a gyönyörtől.. és közben mondogatta, hogy milyen tökéletes vagyok számára.
Minden pózban csináluk. Órákon kersztül minden vágyát teljesítttem és Ő is mindent megadott amit akrtam.

Két napig alig bírtam menni a buli után. De megérte. Megbeszéltük, hogy megismételjük. Azóta nem volt alkalmunk az repetára, de ami késik nem múlik.

Beküldő:Robin


Szextörténet ajánló:


Majdnem rokonok


Feleségem unokatestvére egykorú a párommal. Amikor megismertem õket még tinik voltak, de a feleségem sokkal fejlettebb volt az unokatestvérénél. Idõközben Annából is gyönyörû lány lett .
A családi történetek szerint nagyon jó futó volt és küzdõsportot is ûzött egy darabig. Ez meg is látszott az alakján. Nem magas, 162 cm körüli lehet, de arányos a teste. Gyönyörû, feszes combja és hihetetle....

Az asszonyaink szextörténet


Az asszonyaink szextörténet

Lassan annyira megszoktam,hogy a szomszéd bassza a feleségemet.hogy mondtam is neki míg itt vagyunk mindig dugjál vele.Mikor megláttam az arcán azt az édes kifejezést rögtön meglepõdtem.Mikor eljöttünk õk még maradtak két hétig , de mondtam nekik,ha kedvük szottyan jöjjenek le hozzánk vidékre és folytassuk ezt a cserét,mert nagyon tetszett a feleségemnek ez....

Elrabolt álmaim pasija


Átlagos őszi este volt.Sétálni indultam,gondoltam kiszellőztetem a fejem a kissé hűvöskés de kellemes koraőszi estén.Egyedül indultam útnak,így elmerülhetek a gondolataimban.nem messze tőlünk gátoldal volt,hosszú ami kivezetett a városból.futók,kutyasétáltatók,kerékpáros családok kedvelt helye.most valahogy mégis csöndesebb volt.sehol egy lélek.Sebaj!legalább nem zavar senki és nincs is kitől tart....

Az elmúlt 5 év története


Úgy 5 éve történt feleségemmel a kapcsolatunk kezdett leülni kicsit, kevesebb sex, kevesebb érzelem stb. Amikor kezdtük ezt egyre jobban észrevenni leültünk beszélgetni és arra jutottunk, hogy kipróbálunk új dolgokat a szexben. Mindkettőnknek kellett írni 20 olyan dolgot amit kipróbálna. Sok mindent kipróbáltunk és volt egy dolog aminek a rabjává váltunk. Mindkettőnk listáján szerepelt a domina já....

Az övegforgatás a kurva Nikivel


Az övegforgatás a kurva Nikivel

Még nászúton voltunk egy Mátrai üdülõbe amikor az egyik hétvégén rájöttük,hogy csak öt pár maradt az üdülõbe és mindegyik nászúton van. Már korábban összejöttünk egy közeli dombtetõn amikor megleptük egymást akaratlanul,mert mind a négy pár meztelenkedve sétálgatott. tetszettünk egymásnak és amikor az asszonyaink is összefutottak majd elkezdték nyalni e....

Kis farkú férfi, és a prosti


Becsengettem és Szandra ajtót nyitott. Már mikor megláttam, elakadt a lélegzetem. Magas, karcsú, sportos lány volt majdnem vállig érő hajjal, aminek a végét most begöndörítette. Szögletes, bájos arccal egy fürdőköpenyben nyitott ajtót. Éreztem, hogy egyre jobban izgatott vagyok.
- Szia - mosolygott - gyere csak be!
Beinvitált a szobájába, megkínált egy kis itallal, majd leült mellém ....Szextörténet címkék

vertük | ittunk mint azt | paródia | spermamegosztás | magus |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.