Az előjáték


A barátnőm lagzija januárban volt, gyönyörű téli napon. A buliba egyedül mentem, akárcsak - mint utóbb kiderült - többen is a brancsból. És ott volt Ő. szintén egyedül. Róla annyit kell tudni, ha rám néz, elvesztem a fejem, akarom őt, nagyon. Egyetlen pillantásától azt várnám elmegyek, akárhol. Valamilyen lassú számokra kért föl.

Azt hittem nem tudok parancsolni magamnak. Vendégsereg ide, vagy oda én belecsókolok a gyönyörű kreol nyakába. De úrinő vagyok, visszafogtam magam. Aztán jöttek mások felkérni, de én csak őt éreztem, s tudom, ha férfi lennék azt mondanám, állt nekem :-) Iszonyatosan vágytam rá. Nem tudom, ő ebből mit érzett, mit nem, megkérdezte haza vihet-e. Hát persze, mondtam. A hazaúton csak szemeztünk, beszélgettünk mindenről, és nem történt semmi. csak egy puszit kaptam az arcomra. Másnap elutaztam, lévén a munkahelyem egykori otthonomtól 4oo km-re van. Visszautaztam tehát oda, de végig rá gondoltam. Olyannzira óhajtottam őt, hogy visszaérve otthonomba elővettem a vibrátoromat és óriásit élveztem, mihelyst rá gondoltam - pedig még egy csók, egy szájrapuszi sem volt. Ez a pasi levett a lábamról, keményen - állapítottam meg.

Két hét múlva

Közben skype-olni kezdtünk. Fölhívott egyik délután telefonon, jön ide, mert ide kapott kiküldetést. Alig vártam. Éreztem nem bírom ki a következő 24 órát... Amikor autója megállt a megbeszélt helyen gyorsan beszálltam. Nem is emlékszem miről beszélgettünk. Azt hittem soha nem érünk haza. Két hétig vágyakoztam rá. Akartam érezni magamban lüktető hímtagját, borítson el forró csókjaival. Amikor becsuktam magunk mögött az ajtót, belecsókolt finoman a nyakamba. Teljesen nedves lettem ettől, csípőmet az övéhez szoritottam és hirtelen szájon csókoltam. Viszonozta - de még hogy. Csupa libabőr voltam. Közben keze az ingem alá nyúlt, kikapcsolta melltartómat, s benyúlt alá. Amikor tenyerébe vette melleimet a gyönyörtől felsóhajtottam. A sliccéhez nyúltam és lehúztam.

Azonban nem hagyta magát megszabadítani. Az ágyamra döntött és levette rólam az ingem, a melltartóm. Csókjaival borított el, finoman harapdálta a mellbimbómat és néha huncutul nézett a szemembe. Azt hittem megbolondulok, ekkora gyönyörközeli élményem régen nem volt, s mi lesz itt még, hiszen még csak az elején tartunk. Mikor a köldökömhöz ért, benyúlt a szoknyám alá is. Ahogy a puncimhoz ért felsikoltottam a gyönyörtől. Gyönyörűen mosolyogva szájon csókolt és kezem az öléhez tette, mintegy jelezve, rajtam a sor. Szédülten a gyönyörtől gomboltam ki ingét, borítottam csókokkal mellkasát, hasát. Közben kiszabadítottam nadrágjából és láthattam, nem vagyok közömbös neki. Ám nem értem az alsójához, gondoltam visszakapja a kölcsönt, amiért annyit kellett várjak rá. Puhán csókolgattam a hasát, köldökét, miközben nyögdécselt: Ne, ezt ne, ne csináld, elmegyek, nem bírom.

Ekkor szájon csókoltam, és puncimat az álló farkához dörzsöltem erősen, és megtelt ölem nedvességével. Talán 3 perc sem telt el, ismét megtámadott csókjaival. De most nem hagyott dominálni. Ő dolgozott. ütemesen haladt, mikor a köldökömnél járt a csókáradatával, már köd borult rám ismét, ritmikusan mozgattam csípőmet. Egyszer csak nyakamba csókolt és belémhatolt. Hatalmasat nyögtem, és elmentem. Kínozóm nem hagyta abba munkáját. Miközben nyakamat és számat csókolgatta, lassan, ritmikusan szeretett. Olyan orgazmusom volt a végén, amilyet még soha senkivel nem éltem át.

Azóta is találkozgatunk néha, ő lett a szeretőm, én az övé. Nem hittem volna, létezik a világon olyan férfi, aki első látásra levesz a lábamról, akire igy vágyakozzak, s végül úgy juttasson el a csúcsra, ahogyan soha nem reméltem eljutni.


Szextörténet ajánló:


Hármas szex


Rágyújtott egy light cigarettára és mélyen letüdőzte. A vérvörös rúzs nyomokat hagyott a cigarettáján. Vastagon feketébe burkolt szemeivel eltűnődve méregette az égő cigi papírt.

Majd még egyet szívott és odaadta a csikket a barátnőjének.

Kiki a hűvös éjszaka ellenére a többiekhez képest is lengén öltözött. Szokásos kopott mini farmerjéhez egy melléig érő, szürk....

Újévi randevú


A Szilveszteri durranás folytatása (instant, mint a kávé: kibontod, leforrázod, megkavarod, és magadévá teszed)

Helyesebb, mint a fotókon, még én pirulok el a végén, ahogy bemutatkozás közben cseppet sem szemérmesen végigmér tetőtől talpig, míg a fürdővíz nyomaiban tapicskolok egy szál köntösben.

-Egy perc, és rögtön jövök! Addig foglalj helyet - rohanok menedéket és ....

kefélési erõsítõ folyadék


kefélési erõsítõ folyadék

Még fiatal házasok voltunk amikor kimentünk németbe és ott az egyik állomáson várni kellett.A csomagokat leadtuk megõrzésre és a feleségemmel elmentem egy közeli szexstúdióba.Eleinte a nejem húzódozott nem akart bejönni, de késõbb sikerült rávennem.Mondta,hogy attól fél mások is megbasszák, de közöltem vele és az nagyon rossz lenne,hátha hosszú a farkuk akkor....

Egy mesés lány a munkahelyemről


Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természete....

A húgi és én


Egy nyári délutánon mikor volt párom már indult melózni akkor toppant be az ajtón a húga, Kitti. Tánc tanfolyamról ért haza. Páromtól elköszöntem és becsuktam az ajtót. Mindig ráfordítottam a reteszt most is így tettem. Jobb a biztonság címmel. Ekkor még semmi nem volt és halvány gondolatom sem volt arról ami később megtörténik.
Vissza mentem a szobába felültem az ágyra és olvastam tovább. ....

A feleségem élvezései


A feleségem élvezései

Mikor megismerkedtem a késõbbi feleségemmel éppen a fõnökétõl jött ki mert behívta kefélésre. Ez a kefélési sorozat már több éve tartott,hiszen az érettségi után találtam ezt a munkahelyet és pár hétre rá már lovagoltam is a fõnököm faszán. Utána kaptam egy amerikai szerzõdést egy szex clubba ahová a barátnõm protezsált be és mivel a fõnököm elintézte,hogy hat év....
Szextörténet címkék

izmo | salás | combharisnya | milf | mit csinálnál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.