Az előjáték


A barátnőm lagzija januárban volt, gyönyörű téli napon. A buliba egyedül mentem, akárcsak - mint utóbb kiderült - többen is a brancsból. És ott volt Ő. szintén egyedül. Róla annyit kell tudni, ha rám néz, elvesztem a fejem, akarom őt, nagyon. Egyetlen pillantásától azt várnám elmegyek, akárhol. Valamilyen lassú számokra kért föl.

Azt hittem nem tudok parancsolni magamnak. Vendégsereg ide, vagy oda én belecsókolok a gyönyörű kreol nyakába. De úrinő vagyok, visszafogtam magam. Aztán jöttek mások felkérni, de én csak őt éreztem, s tudom, ha férfi lennék azt mondanám, állt nekem :-) Iszonyatosan vágytam rá. Nem tudom, ő ebből mit érzett, mit nem, megkérdezte haza vihet-e. Hát persze, mondtam. A hazaúton csak szemeztünk, beszélgettünk mindenről, és nem történt semmi. csak egy puszit kaptam az arcomra. Másnap elutaztam, lévén a munkahelyem egykori otthonomtól 4oo km-re van. Visszautaztam tehát oda, de végig rá gondoltam. Olyannzira óhajtottam őt, hogy visszaérve otthonomba elővettem a vibrátoromat és óriásit élveztem, mihelyst rá gondoltam - pedig még egy csók, egy szájrapuszi sem volt. Ez a pasi levett a lábamról, keményen - állapítottam meg.

Két hét múlva

Közben skype-olni kezdtünk. Fölhívott egyik délután telefonon, jön ide, mert ide kapott kiküldetést. Alig vártam. Éreztem nem bírom ki a következő 24 órát... Amikor autója megállt a megbeszélt helyen gyorsan beszálltam. Nem is emlékszem miről beszélgettünk. Azt hittem soha nem érünk haza. Két hétig vágyakoztam rá. Akartam érezni magamban lüktető hímtagját, borítson el forró csókjaival. Amikor becsuktam magunk mögött az ajtót, belecsókolt finoman a nyakamba. Teljesen nedves lettem ettől, csípőmet az övéhez szoritottam és hirtelen szájon csókoltam. Viszonozta - de még hogy. Csupa libabőr voltam. Közben keze az ingem alá nyúlt, kikapcsolta melltartómat, s benyúlt alá. Amikor tenyerébe vette melleimet a gyönyörtől felsóhajtottam. A sliccéhez nyúltam és lehúztam.

Azonban nem hagyta magát megszabadítani. Az ágyamra döntött és levette rólam az ingem, a melltartóm. Csókjaival borított el, finoman harapdálta a mellbimbómat és néha huncutul nézett a szemembe. Azt hittem megbolondulok, ekkora gyönyörközeli élményem régen nem volt, s mi lesz itt még, hiszen még csak az elején tartunk. Mikor a köldökömhöz ért, benyúlt a szoknyám alá is. Ahogy a puncimhoz ért felsikoltottam a gyönyörtől. Gyönyörűen mosolyogva szájon csókolt és kezem az öléhez tette, mintegy jelezve, rajtam a sor. Szédülten a gyönyörtől gomboltam ki ingét, borítottam csókokkal mellkasát, hasát. Közben kiszabadítottam nadrágjából és láthattam, nem vagyok közömbös neki. Ám nem értem az alsójához, gondoltam visszakapja a kölcsönt, amiért annyit kellett várjak rá. Puhán csókolgattam a hasát, köldökét, miközben nyögdécselt: Ne, ezt ne, ne csináld, elmegyek, nem bírom.

Ekkor szájon csókoltam, és puncimat az álló farkához dörzsöltem erősen, és megtelt ölem nedvességével. Talán 3 perc sem telt el, ismét megtámadott csókjaival. De most nem hagyott dominálni. Ő dolgozott. ütemesen haladt, mikor a köldökömnél járt a csókáradatával, már köd borult rám ismét, ritmikusan mozgattam csípőmet. Egyszer csak nyakamba csókolt és belémhatolt. Hatalmasat nyögtem, és elmentem. Kínozóm nem hagyta abba munkáját. Miközben nyakamat és számat csókolgatta, lassan, ritmikusan szeretett. Olyan orgazmusom volt a végén, amilyet még soha senkivel nem éltem át.

Azóta is találkozgatunk néha, ő lett a szeretőm, én az övé. Nem hittem volna, létezik a világon olyan férfi, aki első látásra levesz a lábamról, akire igy vágyakozzak, s végül úgy juttasson el a csúcsra, ahogyan soha nem reméltem eljutni.


Szextörténet ajánló:


Csajok egymás közt


Édesen cirógatja az arcomat, majd mind két kezével a nyakamon áthaladva hátulról beletúr a hajamba. Kellemes borzongás fut végig a testemen, nagyon tudja ez a kis dög, hogy mit szeretek...

Tudja hisz az életem része, önmagam másik fele, napjaim csodája, éjszakáim álomtársa. Még érzem a kicsi pocakjának rángását csituló gyönyörének elhamvadó zenéjét.
Sóhajai a kielégültségét t....

Szexkapcsolatom a nővéremmel 2. Perverz Édeshármas


"Szexkapcsolatom a nővéremmel" posztomban leírtam a különös, de igaz kapcsolatom a nővéremmel. Abban az írásban megemlítettem, hogy már minden létező formációt kipróbáltunk. Az egyik ilyen volt, hogy egy lányt vettünk be harmadiknak, akinek nem mondtuk, hogy testvérek vagyunk. A leányzó nővérem egyik barátnője volt, aki engem nem ismert. Úgy adtuk be neki, hogy szimplán szexbarátok vagyu....

Kéjes emlékek


Délután telefonon beszéltünk a barátnõmmel és megbeszéltük, hogy estére összetrombitáljuk a csapatot bulizunk egy jót. Nem vettünk fel túl kihívó ruhát, mert most nem vadászni mentünk, de persze azért sokat sejtetõ szexi cuccot kaptunk fel.

Egész este táncoltunk, vihogtunk, beszélgettünk, ittunk. Az egyik srác a barátnõjét hazakísérte, de nem sokkal utána visszajött. Leült mellém és....

Vidéki szex gang bang


Jana viszonylag hamar beilleszkedett, be is írattam egy nyelvtanfolyamra egy régi kedves ismerősömhöz. Egy hónap elteltével már a legalapvetőbb dolgokat megértette, a boltban is elboldogult úgy ahogy. Rendszeresen szexeltünk. Nem akartuk, hogy úgy érezze, kötelessége, hogy viszonozza, amit érte teszünk, így mindig akkor került rá sor, mikor ő úgy akarta, sosem mi kezdeményeztünk. Luc amúgy is beér....

Portás a lánykoleszban


Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Há....

juszuf,a sexmániás


Mindig büszke voltam a feleségemre,büszkén mentem mindig mellette,tetszett,mikor a hapsik szinte levetkőztették a szemükkel,melltartót soha sem viselt,mindig egy kissé átlátszó blúz volt rajta,neki is nagyon tetszett,hogy megfordulnak utána a pasik!Szopni,nem csak,hogy szeretett,de,nagyon tudott is!Minap,azt vette a fejébe,hogy ezentúl nem visel alsónemüt se mondtam neki,így,akár meztelenül is jár....Szextörténet címkék

swingerklubb | mosogep | védőnő | fiatal lany | ujjaim nedvesek lettek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.