Játékok határok nélkül


Nos hát hol is kezdjem... 4 éve vagyunk együtt és két éve házasok. Az utóbbi időben kezdünk elhidegülni az ágyban. Sokat dolgozik haza jön és ahelyett hogy ledöntene és rendesen megdugna vagy leszopatná magát inkább a kezét és a telefonját választja. És erre untam rá.
Egyik kollégám Robi (munkahelyi plátói szerelmem) érezte rajtam a feszültséget és nagy nehezen rá vett egy kis délutáni sétára. Beszélgettünk sok mindenről és elértünk a szexhez is. Mint mindent kiveséztük ezt is. Ki mit mikor hogyan kivel és rátértünk a hosszú hideg télre is. Ő is kivolt már éhezve állítólag a barátnője már jó ideje nem is foglalkozik vele.
Utunk végén búcsúzásnál váratlanul lesmárolt. Meglepett de isteni volt. Folytattuk is. Kezünk a másikon kalandozott én felmértem méreteit ő a mellem markolászta és úgy bevadítottuk egymást hogy majdnem ott az utcán egymásnak estünk. De megálltunk. Mondtam neki hogy Zoli korán elemegy holnap jöjjön át. Egyből belement elköszöntünk hazamentünk és én egyből a vibrátoromért nyúltam hogy a felizgult testem lenyugtassam. Alig vártam már hogy itt legyen és érezzem magamban de terveim voltak.
Eljött a reggel. Zoli lelépett és egyből hívtam is. Kb 1óra múlva itt is volt. Én pedig készültem. Felvettem egy piros sexy bodyt és arra öltöztem fel. Robi megjött és egyből vadul nekem esett ami nagyon tetszett. Csókolózás közben elkezdett vetköztetni. Amint "kibontott" és meglátta a sexy bodyt rajtam simulni még jobban beindult. Be vitt a hálóba és ledöntött az ágyra. Finoman harapdálta a nyakam amitől úgy benedvesedtem hogy tocsogtam odalent. Elindult lefelé végig csókolt mindenhol. A bimbomat finoman szívta és harapdálta én teljesen kész voltam csak nyögtem és amíg értem kézzel vagy lábbal a meredező faszát simogattam. Aztán belenyalt a nedves puncimba. Isteni volt. Finoman körbe körbe játszott a nyelvével. Majd széthúzta a csiklóm és egyre intenzívebben nyalt mikor bedugta két ujját és elkezdte mozgatni. Pár másodperc és spriccelve el is élveztem. Minden porcikám remegett. Kis mámoromból észheztérve megfogtam a hátára fordítottam és lehúztam a boxerét, farka mereven az arcomba csapódott. Szépen elkezdtem húzogatni rajat a bőrt. Markolásztam a golyóit. Majd elöbb a nyelvem hegyével a tővétől a végéig végig nyaltam és tövig bekaptap. Teste öjsszerándult a gyönyőrtől azt hittem el is élvez de szerencsére nem. Finoman bő nyállal elkezdtem szopni. Elején csak a fejével játszottam majd egyre jobban mélyebbre vettem be. A végére teljesen eltünt a számba közbe mélyen a szemébe néztem. Tempót váltottam a golyoit se hagytam ki a játékból. Amikor éreztem hogy mindjárt ellövi magát hirtelen abba hagytam és nyaltam a zacsiját szívtam a golyokat. Mikor úijra elkezdtem szopni megkérdezte:
-Szóljak a végén? Mire csak annyit mondtam:
- Legyen meglepetés a fantáziádra bizom a többit.
Majd bekaptam és vadul szopni kezdtem nem kellett sok megfogta a fejem kicsot elkezdte dugni a számat majd megszorította a kezem jelezvén hogy elmegy. A kezébe adtam a farkát szám végig rajta jelezvén hogy verje bele. Szemébe néztem és abban a pillanatba felnyögött teste megrándult és forró gecije elönti a számat. Nagyon finom volt és meglepően sok kicsit elkezdett kifolyni a számból nem győztem nyelni. Majd ami az utolsó lövéssel a számba marad ismét a szemébe nézve lenyeltem. Szépen tisztára szoptam a faszát amitől újra katarzisba esett. Smároltunk még kicsit feküdt7nk még és terveztük a másnapot. Ez után a nap után eldöntöttem akarom ezt akarom őt és akarom magamba érezni.
De ez már a folytatás.
Beküldő:Kitti92


Szextörténet ajánló:


Pisiszex


Pisiszex

Még fiatal iskolás voltam amikor az egyik osztálytársam meglesett amikor pisilni mentem.Mikor elõvettem a fütyimet és elkezdtem pisilni odajött és elõrenyúlt megfogta a farkam és bekapta. Én annyira meglepõdtem,hogy nem tudtam abbahagyni a pisilés t és a száját telepisiltem. A barátom egyszerüen lenyelte és még követelt többet is. A dumája olyan hangos volt,hogy a közelben l....

Az én első szexuális élményem


Az én első sexuális élményem 13 évesen történt eggy osztálytársammal.(lány vagyok)Éppen aznap végeztük a 7. Osztályt és már lázban voltunk a nyáriszünet miatt.Lezajlott az évzáro és én meg az osztálytársam meg ott maradtunk az osztályban. Beszélgettünk még vagy 20 percet. Az iskolánk mellett van a focipálya és felméntünk a pálya menti lelátóra.Ott is beszélgettünk talá egy fél órát.Egyszer azon ka....

Matyi és Ratyi gay története


A történet szempontjából nézve azt hiszem a fő karaktert nevezzük jelen esetben Matyinak. És, hogy mit kell tudni róla? Álmodozó lélek, a mai világhoz nem nagyon igazodó erkölcsökkel, legalábbis az volt az első tízen néhány évben. Manapság nem tudnám megmondani. Talán majd te.
Szóval kezdjük az elején a dolgot:
Szegény kis család az ország közepén. Szerető anya, alkoholista apa egy i....

Szilveszter, avagy nemcsak a pezsgő spriccelt


Andi barátnőm - s párja – szervezett szilveszteri bulit. Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam – mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam – egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett N....

Új élet egy csendes faluban


A 27 éves Tina mint friss házasok költöztek el a nyüzsgő városi életből egy csendes és egyben kevésbé izgalmasnak itt faluba.


Őszi napon költöztek be véglegesen Tina nagyon boldog volt, hiszen mindig erre vágyott hogy egy csendes és szép környékre költözzenek.
- Milyen csodás kilátás a tengerre, csendes, nyugalmas... mit kívánhat még egy nő. -
Jegyezte meg han....

A nõvérem és a keresztanyám


A nõvérem és a keresztanyám

Nagyon fiatal voltam, 12 éves, de testileg már elég érett. Koromhoz képest izmos testem - bár ennek atörténet szempontjából semmi jelentõsége - és nagy faszom volt ami akkor még nem a gyantázás miatt volt szõrtelen. Nappal különbözõ magazinokban nézegettem a nõket, éjszakánként fantáziámra hagyatkozva könnyítettem magamon. Elõzõ nyáron kezdtem el komolyabba....Szextörténet címkék

nyelvvizsga | minden hetero férfi | gyertya | lábúj | szilvia |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.