Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Mélytorok a szerelőkkelRemek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.

Az edzőteremben a zuhanyozás után vettem észre, hogy elfelejtettem tiszta bugyit hozni magammal, úgyhogy nem is vettem fel semmiféle alsóneműt. Lehet, hogy ezt észrevették a szerelők, amikor lesétáltam előttük a lépcsőn a mosókonyhába, hogy megmutassam a légkondi központi egységét. Amíg megnézték a gépet, én felszaladtam, kipakoltam a kaját a szatyrokból, és egy kis rendet csináltam. A szerelők azt mondták, hogy egy órán át is eltarthat, míg kienged a freon cső. Úgy tűnt, hogy a szűrőt is alaposan ki kéne tisztítani, és kiszárítani, mielőtt visszaszerelnék. Így hát volt időm mindent elpakolni, és egy kicsit végre leülni a laptopomhoz.

A díványon ültem mélyen kivágott pólómban és miniszoknyámban, vártam, hogy visszatérjenek a szerelők. Megfordult a fejemben, hogy felcsigázom őket egy kicsit. Elég, ha bepillantanak a puncimhoz. Biztos nagyon fog tetszeni nekik. Valami azt súgta, hogy ebből ráharapnak majd a témára. Mondjuk elég koszosnak tűntek, szóval nem biztos, hogy arra vágyom, hogy bármelyikük is hozzám érjen. Lehet, hogy elég lenne, ha engedném, hogy lássák, ahogy játszom magammal, mintha nem vettem volna észre, hogy befejezték a munkát.

Az idő hamar elrepült, alig pillantottam fel egyszer-kétszer, máris ott állt a két izmos pasi az üvegajtó előtt. Felkeltem, kinyitottam nekik az ajtót, amit mindketten mosolyogva fogadtak, és alaposan végigmértek. Behívtam őket, és egy kis vizet ajánlottam fel nekik. Elfogadták, és amikor behoztam a két palackot, az egyik leesett. Így le kellett hajolnom, hogy felvegyem, hisz a szerelők keze tele volt a szerszámokkal. Erre megint mosolyogtak, hisz így beláttak a dekoltázsomba... elpirultam, éreztem, hogy vörösödik az arcom. Felegyenesedtem, és úgy éreztem, vetkőztetnek a szemükkel.

Próbáltam visszaterelni a témát a kezünk ügyében lévő problémára, az elromlott légkondicionálóra, főleg, hogy eléggé izzadtam. A fiatalabbik pasi azt mondta, hogy lassan vissza lehet szerelni a szűrőt. Megkértem, hogy nézhessem, ahogy berakja, hogy később én is megcsinálhassam. A pasi mosolyogva vágta rá, hogy "jó". Ezúttal ő ment elöl, én követtem. A sarokba lépett, és a szemembe nézett.

- Gyere, nézd meg közelebbről - mondta. Közelebb léptem, tekintetünk találkozott. Aztán a szűrőhöz fordult, és megmutatta, hogyan kell betenni és kivenni. Majd visszafordult hozzám, nem mondott semmit, de a fenekemnél fogva magához húzott, és felnyúlt a szoknyám alá, kitapintotta nedves puncimat.

- Nem szép tőled, hogy így incselkedsz velem - mondta, és éreztem ágyékának dudorodását.
- Na és akkor most mi lesz? - kérdeztem. A pasi szemembe nézett:
- Az lesz, amit a testünk parancsol nekünk - válaszolta.
- És mi lesz a barátoddal? - kérdeztem.
- Mi lenne? - hallottam magam mögül.

Mindhárman a kis mosókonyhában álltunk, és hallottam, ahogy bekapcsolta a légkondit. Éreztem is a hűvös levegőt a combomon. A másik pasihoz fordultam.
- Ezt érdemes megnézned - mondta neki a fiatalabbik, és felemelte a szoknyámat, megérintette duzzadt csiklómat, és benyúlt a mellemhez is.

Rögtön két pár kéz kezdett munkába rajtam, ami csodálatos érzés volt! Tenyeremen éreztem keményedni a második, magasabb pasi szerszámát. A fiatalabbik a nyakamat csókolta, közben a mellemet gyúrogatta, és egyre lejjebb kalandozott a szájával a hátamon. Kibontotta a nadrágját, letolta, aztán egyik lábamat felemelte, letérdelt, és nyalni kezdte a fenekemet. Ott még sosem nyaltak ki, de nagyon jó volt! Átfutott az agyamon, hogy ma sok olyan dologban lesz részem, amiben még sosem.

A magasabbik pasi segített fenntartani lábamat, és a puncimba csúsztatta durva ujjait, amiket benedvesített a nedvem. Lenyúltam, kigomboltam a nadrágját, előcsomagoltam gyönyörű, vastag farkát. Megszorítottam párszor, és máris ragyogott rajta pár cseppnyi előnedv.
- Meg kell kóstolnom - mondta a fiatalabbnak, és izgatottan nézett a szemembe: - Ki akarom nyalni a pinádat.

Mielőtt álmodozó arckifejezésem meglepődéssé alakult volna, az első pasi már be is állt mögém, és levette rólam a pólómat és a melltartómat, így szabaddá vált mellem és kemény mellbimbóm. Aztán a farkára tette a kezemet, hogy simogassam, miközben a második letérdelt elém és hevesen nyalogatni kezdett. Amikor a nyelve a csiklómhoz ért, beleremegtem. Mostmár kétségem sem volt felőle, hogy teljesen beindultam, és készenálltam a kefélésre!

Hirtelen nagyon kiszáradt a szám, innom kellett valamit, és gumit is hozni akartam. Finoman kiszabadítottam magam. A magasabbik pasi megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Biztosítottam őket, hogy így van, de kicsi már ez a szoba nekünk. A pasik mosolyogva követtek hiányos öltözékükben.

A nappaliban a díványra mutattam:
- Üljetek le oda mindketten, rögtön jövök.
Felszaladtam a fürdőszobába, hogy felkészüljek az előttem álló kalandra. Levettem magamról a miniszoknyát. Benedvesítettem a törölközőt, letöröltem vele az arcomat és a nyakamat, egy kis vizet engedtem a tenyerembe, és kortyoltam belőle. Aztán felvettem a selyem fürdőköpenyem és a zsebébe dugtam néhány óvszert. Visszamentem a nappaliba: a két pasi meztelenül várt a díványon. Önkéntelenül elmosolyodtam, és átfutott az agyamon, milyen gyönyör várhat rám.

- Így már jobb? - kérdezte a fiatalabbik.
- Persze - vágtam rá. - Csak egy kis vízre volt szükségem.
- Hát akkor vegyük ezt le rólad - tette hozzá a másik. Mögémállt, és lecsúsztatta a vállamról a köntöst.

Ahogy a fürdőköpeny a padlóra csúszott, a zsebéből kicsúsztak az óvszerek. A két pasi mosolyogva bólintott, így vették tudomásul, hogy kefélni akarok velük. Az első, fiatalabb pasi lábai közé térdeltem, és teljesen a szájamba toltam sima, merev farkát. Mindezt élénk érdeklődéssel nézte a magasabbik, és lazán verte a farkát, én meg hevesen szoptam a haverját.

A fiatalabbik hirtelen az ölébe húzta a fejemet, így a farka egészen a torkomig hatolt. A fenekem és a puncim a levegőben meredezett. Hallottam, hogy egy óvszer csomagolása kiszakad, és pár pillanat múlva éreztem a magasabbik pasi farkát a puncimba hatolni.
- Ahhh - nyögtem fel, ahogy mélyen kitöltötte a lyukacskámat. A szájamban lüktető farok egyre mélyebbre csúszott, egészen a torkomig. Kiengedtem a számból, és a kezemmel vertem, miközben hátulról kaptam az ívest.

A pasik kezdtek jól megdolgozni, éreztem, hogy kezd a testem megfeszülni. A lábujjaim összeszorultak, már majdnem elélveztem, mikor a mögöttem lévő pasi kihúzta a farkát. A puncim éhesen tátongott. A pasi lehúzta az óvszert, elémlépett a díványhoz, és a saját farkát is a szájamba döfte, a másik helyére.

- Ezt szereted, ugye? - nyögte, és figyelmesen nézte, hogyan csorog a nyálam az arcomon a szopástól.
- Mmm hmmm... - nyögdécseltem. Közben a fiatalabbik pasi alámcsusszant és kibontott magának egy óvszert.

Megfordítottak, úgyhogy hanyatt kerültem. A magasabbik az arcomba nyomta a farkát, a fiatalabbik pedig a vállára emelte a sarkamat. Két ujját feltolta a puncimba, hüvelykujjával a csiklómon körözött, a másik kezével pedig a fenekemre támadt: a popsilyukamba nyomta egyik ujját, és határozottan megforgatta bennem. Önkéntelenül összerándultam, ez az új érzés életem eddigi legjobb orgazmusához közelített. El se hittem, hogy bírta még a testem ezt a kemény kezelést.

- Még ne élvezz el! - parancsolta a pasi. - Még most jön a java!
Meddig fogom ezt bírni?, tűnődtem. Ekkor a pasi felült, a sarkam még mindig a vállán volt, és simogatni kezdte a makkjával a szeméremajkaimat. Levegőért kapkodtam, és sikerült kinyögnöm egy könyörgést, hogy hadd élvezzek el.

- Na készen állsz? - kérdezte a magasabbik pasi. - Megbaszhatjuk?
- Igen! - vágta rá a fiatalabbik, és mindketten felkeltek, a fiatalabbik hanyatt feküdt, és ráereszkedtem a farkára. Meg sem mertem mozdulni, attól féltem, rögtön elélvezek. Ekkor megint óvszer csomagolóanyagát hallottam zörögni, és tudtam, hogy mostmár mindkettőjükön gumi van.

A magasabbik pasi határozott nyomást fejtett ki makkjával a popsimra. Körözni kezdtem a fiatalabbik dákóján, és lassan megéreztem a fenekemben a másik szerszámot is! Kegyetlenül jó érzés volt, ennyire jó még sosem volt! A testem remegett, a nemi szerveim összerándultak, mindannyian hatalmasakat nyögtünk.
- Basszus! - sikoltottam, miközben a pasik a végsőket lökték bennem, és végül belassítottak.

Vártam egy kicsit, amíg a farkuk ellanyhult bennem, aztán óvatosan kimásztam, és izzadtan, nedvesen összebújtunk.

Egy perc múlva megszólalt a magasabbik pasi:
- Így még nem javítottam meg semmit, haver.
Aztán hozzám fordult:
- Még a nevedet sem tudom, de csodálatos voltál.
A fiatalabbik is szóhoz jutott:
- Ez király volt!
- Köszi, srácok - mondtam. - Ez jó volt, és még a légkondim is beindult. Ez egész jó nap volt! Mi lenne, ha felöltöznénk, és megbeszélnénk a számlát?
Felkeltem, a pasik és felültek, meztelenül lerogytak a díványra, és mosolyogva bizonygatták, hogy semmit sem kell fizetnem. Még ők hálásak nekem.

Felvettem a fürdőköpenyem, és felmentem a fürdőszobába. Alig bírtam járni. Eltartott egy ideig, amíg megmosdottam, felöltöztem és összeszedtem magamat. Végiggondoltam, mi is történt. Elábrándoztam. Amikor végre lementem, a pasik már eltűntek.

"Mindez tényleg megtörtént?" kérdezgettem magamtól... összezavarodtam. De aztán észrevettem a díványon egy számlát. Ezek tényleg kiszámlázták nekem a javítást, miután szétkeféltek? Felkaptam a papírt, és megkönnyebbüléssel olvastam:

"Köszönjük, baby! Hívott a főnök, mennünk kellett! Már alig várjuk a legközelebbi javítanivalót!"
Beküldő:Csintalan PicsaVéletlen szex történet:


Tanárnőből ribancot IV.Niki még érezte a szájában András gecijének ízét, mikor meghallotta Marci kemény hangját:
-Nos tanárnő az első bemutatója jutalmat érdemel, de hogy az mi lesz, majd később tudja meg.Most a második szopás következik.Legyen megint ügyes.Tátsa a száját, és várja a faszt!-nevetett Marci és vele a többi srác is.
Niki kitátotta a száját amibe szinte azonnal behatolt egy merev farok....

Nyilvános szex idegenekkel a parkolóban


Elöljáróban annyit,mint már írtam többször egy nyitott kapcsolatban vagyok egy barátnőmmel akivel sok mindent megtettünk már közösen és külön-külön is.Épp kint volt nálam Nikolett Angliában és utazott pár hétig velem együtt a kamionban.Beszéltem neki a doggingról ami azt hiszem innét indult valamikor.Szóval arról van szó,hogy elmegyünk egy olyan parkolóba este ahol lenni szoktak szabad szexre éhes....

A ló, a taj paraszt, és a lány


Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfutatták az állatokat, és ugrattak akadályokon meg ilyesmi. A lovardát hosszú kerítés vette körül, és azon a nyáron az volt a feladatom, hogy lemeszel....
Szextörténet címkék

bilincs | heni | vállalkozás | neger fasz | férjem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.