Iskolai szex


Zsófi az ölemben ült az iskolapadban, amitől már kezdett mocorogni valami a gatyámban. Nem is csoda, irtó jó csaj: magas, szőke szépség, sportos, nem sovány, nőies, kerek idomai vannak. Átkaroltam a derekát, mikor érezte, hogy mocorog a farkam, még rá is játszott, elkezdett fészkelődni az ölemben, hogy hergeljen. Arra vártunk, hogy nap végén végre mindenki elmenjen. Néhányan vetettek ránk irigy pillantásokat, pár prűd jó kislány megvetőeket ( vagy épp ők is irigyeket? ). Mikor mindenki elment, Zsófi felállt és becsukta az ajtót.
- Na végre, már azt hitem, sose mennek el. - sóhajtott.
- Én is alig bírom már.
- Akkor meg mire vársz.
Elkezdtünk ölelkezni, vadul csókolóztunk, közben tapiztam ruhán keresztül. Hamar lehúztam a felsőjét, dús alma mellei majd kibuggyantak fekete melltartójából, amit ő vett le, így kitárultak a csodás érett gyümölcsök. Megmarkoltam Zsófi puha melleit, aztán megcsókoltam és jól megszívtam a mellbimbóját. Közben ő a nadrágomnál matatott, kigombolta és miközben lehúzta, letérdelt, így szembe nézett meredező péniszemmel, ami végre a szabad levegőn volt, a nadrágom már kezdett neki szűk lenni. Zsófi megfogta a hímvesszőm finom kezeivel és elkezdte simogatni és lassan huzogatni a bőrt, másik kezével a heréim is megfogta. Miután Zsófi gyengéd törődésétől megkeményedett a farkam a kezében, 3 ujjával megfogta a tövét, a végét pedig bevette a szájába. A bőrt nem előtte húzta le a kezével a makkomról, hanem a szájával, mindig így csinálta és utána kezdte szopkodni a makkom.
Istenien csinálta, a farkam csak úgy lüktetett, ahogy Zsófi szopta. Előttem térdelt, közben a kezeit rátette csupasz fenekemre, amivel nemcsak engem izgatott és magát, de a tempót is szabályozta így. Egyre gyorsabban szopott, amitől cuppogott, mikor éreztem, hogy közel a vég, jeleztem, mire leállt.
- Na édes, milyen volt?
Alig tudtam válaszolni, remegtek a lábaim, de egy "csodást" kipréseltem magamból.
- Akkor te is dolgozz kicsit - mosolygott pajkosan.
Lehúzta a nadrágját és a bugyiját, kivillantva szép, csupasz punciját. Levettem a pólóm, odamentem hozzá, megmarkoltam kerek fenekét és megcsókoltam, majd felkaptam és rátettem a tanári asztalra. Ott széttárta a lábait, megnyitva jócskán nedves punciját. Felhúztam a gumit, megfogtam a farkam, kicsit hozzádörgöltem Zsófi csiklójához, aztán betoltam a puncijába. A könyökével támaszkodott az asztalnak, mikor lassan elkezdtem dugni.
- A cumi miatt nem fogom sokáig bírni - mondtam.
- Nem baj, én sem, tocsogok a nedvtől.
Ez igaz volt, alapból Zsófinál kitartónak kellett lenni szexnél, de most már nagyon nedves volt és egész nap egymást simiztük, csókoltuk. Az elején próbáltam húzni, lassan dugtam, közben csodáltam pucér testét. A combjánál fogtam. Aztán felült, átkarolta a vállam, én a hátát, így meztelen felsőtestünk összeolvadt, mellei hozzám préselődtek, lábait a fenekem köré kulcsolta. Megcsókolta, kicsit meg is szívta a nyakam, amitől beindultam és ütemesebben kezdtem dugni Zsófit. Löktem belé az ágyékom, amitől már nyögött.
- Uhh ezaz, dugd meg a puncim!
- Halkabban édes, meghallanak - figyelmeztettem.
- Bocsi, de..uhh, olyan jó...ahh, nem bírom, már jön.
Én is éreztem, a farkam lüktetett Zsófi puncijában, jött is a hullám.
Zsófi ajkára tapasztottam az enyémet. Remegve élveztünk el egymás karjaiban. Utána le kellet ülnöm egy székre. A lábaim már nem bírták.


Szextörténet ajánló:


Az asszonyaink szextörténet


Az asszonyaink szextörténet

Lassan annyira megszoktam,hogy a szomszéd bassza a feleségemet.hogy mondtam is neki míg itt vagyunk mindig dugjál vele.Mikor megláttam az arcán azt az édes kifejezést rögtön meglepõdtem.Mikor eljöttünk õk még maradtak két hétig , de mondtam nekik,ha kedvük szottyan jöjjenek le hozzánk vidékre és folytassuk ezt a cserét,mert nagyon tetszett a feleségemnek ez....

Balatoni élményem


Balatoni élményem

Én harminckilenc éves vagyok 185 cm magas sportos fekete hajjal nõs két gyerek atyja ,van feleségem is aki szintén magas 180cm karcsú hosszú combokkal fejlett mellekkel két gyerek után is úgy állnak a mellei mintha nem szoptatta volna a gyerekeit és nem szoptatta volna a másik gyerek után még egy fél évig azt aki megkefélte itt beleértve magamat is.


....

A kínzás


Amikor magamhoz tértem a helység félig sötét volt, de azért elég jól ki tudtam venni, hogy hol vagyok. Leginkább egy középkori börtönre emlékeztetett a hely. Ablak sehol, a falakon fáklya világított, vastag rácsok, és kő a padló meg a fal, és nagyon hideg volt. Nem voltam megkötözve, de félmeztelen voltam.
- Csakhogy felébredtél! – mondta egy hang. Közelebb jött. Egy szigorú tekintetű nő vo....

A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

Munka után hazarohantam átöltözni. Mivel az ő munkahelye közel van a buli helyszínéhez, így ő egyenesen oda ment. Ha....

Az exemmel és egy idős nővel


Megtörtént eset alapján.

Az első barátnőmmel már 5 éve, hogy szakítottam, azóta folyamatosan szerettünk volna összejárni egy kis mókára, de vagy ő volt mindig kapcsolatban vagy én. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szabad, így eljött a mi időnk. Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával. Szerettünk volna idővel valami újat kipróbálni. Én nagyon akartam....

Petra néni, a biosztanár


Meleg nyár eleji nap volt, szóbeli érettségi vizsgám első napja. Felsorakoztunk a bizottság előtt, kiderült, mégiscsak másnap kell majd jönnöm. Az ajándéknapot lazítással töltöttem, majd hirtelen ötlettől vezérelve levágattam középhosszú hajam. Jó móka lesz holnapra - gondoltam. Másnap egyetlen öltönyömet felöltve, gondosan kitisztított cipőben jelentkeztem vizsgára. Mulattatott, hogy megrökönyödt....
Szextörténet címkék

oriasi farok | szarok | tökön | tĹą | szuka kutya |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.