Elcsavarta a fejem a tulajom


Évek óta élek ebben az albérletben, de tavaly nyáron tulajdonosváltás történt. Éva az USA-ból költözött haza, az ott megspórolt pénzéből vásárolt két ingatlant. Egyiket magának, a másikat pedig (az enyémet) befektetésre. Így én jól jártam mert maradhattam a helyemen. A másik lakást ugyanebben a házban vette meg, csak két emelettel feljebb. Éva egy 45-50 év körüli nő és egyedülálló. Az első alkalommal amikor feljött hozzám, hogy megbeszéljük a részleteket, már éreztem, hogy szolidan árad belőle a pajzán kisugárzás. Fiatalos nő, energikus és abszolút követi a modern kort, így felajánlotta, hogy Facebookon jelöljem be és egyszerűbb ott beszélgetnünk ha van valami, mint hívogatni egymást. Meg is tettem, el is kezdtünk beszélgetni. Sok hivatalos ügyet kellett még intézni, így szinte napi szinten beszélgettünk. Annyira fiatalos volt, hogy fel se tűnt nekem, hogy egy 20 évvel idősebb nővel beszélgetek, aki az anyám lehetne. A második alkalommal amikor átjött, láttam, hogy kiszúrta a gumit a polcomon. Nem mondott semmit, de láttam, hogy észrevette. Eltelt néhány nap, hol többet hol kevesebbet beszélgettünk Facebookon, majd mivel voltak nálam szerelők, megkért, hogy a papírokkal szaladjak már fel hozzá. Mondtam neki, hogy csak este fogok tudni, akkor meg már nem szeretnék zavarni. Mondta, hogy nem gond, általában 11 előtt nem fekszik le, szóval mehetek nyugodtan. Így hát este 9-kor becsengettem hozzá.Hálóingben volt már, a lakásban pedig sötét volt, csak a nappali sarkában világított egy kis lámpa. Nem akartam bemenni, kicsit zavarban voltam, de addig erőltette míg bementem. Leültünk a kanapén, átadtam neki a papírokat és nagy műgonddal olvasgatni kezdte. Nagyon közel ült hozzám, féloldalasan, a térdeink szinte össze-össze értek. Egyre kínosabb volt nekem a helyzet.
- De bunkó vagyok, meg sem kínáltalak semmivel. -kezdett bele.
- Nem kell Éva, már itt sem vagyok, nem zavarok.
- Dehogy zavarsz, ne viccelj már. Legalább társaságom van. Bor? Sör? Pálinka? Mit iszol?
- Nem semmit tényleg, köszönöm.
- Jó akkor iszod amit hozok - nevetett majd kiviharzott a konyhába.
Itt már éreztem, hogy görcsösen erőlteti az alkohol témát, így biztossá vált, hogy akar valamit tőlem. Visszatért két pohár borral, valamint két kis pálinkával. Inkább azt éreztem, hogy saját magának kell a bátorítás, rám ez a kis mennyiség úgysem lenne hatással. Lehúztuk mindkettőt, majd visszaültetett a kanapéra. Félretette a papírokat, felém fordult és kérdezgetni kezdett miközben zavaróan közel volt hozzám.
- És, van jelenleg barátnőd? - kezdte a szokásos sablonos kérdéssel.
- Nem,nincs jelenleg.
- Nincs? Az, hogy lehet. Láttam a gumit a szobádban.
- Az, csak úgy van. A biztonság kedvéért.
- Végülis igaz. A biztonság kedvéért nálam is van mindig. - nevetett.
Itt kicsit megfagyott a levegő, csak néztünk egymás szemébe. Rendkívül zavarban votlam, ő viszont meglepően laza. A kezét a combomra tette. Néhány másodperc hatásszünet után próbáltam a kezemmel levenni a kezét, de megfogta a kezem és nem engedte. Egyre határozottabban kezdett simogatni. A haját hátralökte, majd a hálóingjét kissé ellazította, hogy jól láthassam mekkora mellekkel van megáldva.
- Hunyd le a szemed - szólt rám.
Nem akartam, de valamiért kezdtem felizgulni, így nem szóltam semmit, megtettem. A z arcomhoz hajolt és az arcomra finom és lassú csókokat kezdett adni. Haladt a fülem irányába. Éreztem a forró leheletét és a finom nyelvét. Az arcomon keresztül elindult az ajkaim felé. Maga felé fordította az arcom, majd megcsókolt. Meglepően izgató csók volt. Nyelvét finoman és lassan dugta át, éreztem, hogy van tapasztalata. Ezzel egyidőben a kezét a már ágaskodó farkamra helyezte és nagyon finoman simogatni kezdte. Majd egyre gyorsított a tempón. Egyre szenvedélyesebben csókolt és egy határozottabban markolta a farkam. Rámarkoltam a mellére és erre a számba sóhajtott. Éreztem, hogy minden érintéstől kikészül, valószínűleg évek óta nem lehetett pasival. Kikapcsoltam a melltartóját és a hatalmas melleivel játszani kezdtem. A számba vettem őket, markolásztam, simogattam. Majd hátradöntött a kanapén és lehúzta a nadrágom. Nem kertelt és a farkamat egyből a szájába vette. Isteni érzés volt ahogy szopni kezdte. Hátradőltem és átadtam magam az élvezeteknek. 5-10 percig szopott, sokszor a melleit rányomta a farkamra és azzal simogatott. Mikor éreztem, hogy közel vagyok, hogy elélvezzek felültem és a puncijához nyúltam. Szinte folyt a nedvességtől. Szépen le volt borotválva, készült a ma estére. Simogatni kezdtem,miközben csókolóztunk. Megfogta az ujjaim és lenyalta róla a saját puncinedvét. Ekkor a hátára döntöttem és nyalni kezdtem. A nyálam ahogy keveredett a nedvével, szinte folyt le minden. Éva hangosan élvezte. Néztem az arcát és láttam, hogy szinte más világban van a gyönyörtől. Amikor elélvezett az ujjazásomtól, ráfeküdtem. A számról lenyalta a nedvét majd a farkammal a punciját kezdte izgatni.
- Ma még nem történhet meg... - mondta sunyi hangon.
Nem értettem mire gondol ezért bambán néztem rá. Abban a másodpercben szinte lelökött magáról, felállított engem ő pedig ült a kanapén. Megálltam fölötte, rámarkolt a farkamra, hihetetlen vadul rám nézett:
- Ma be kell érned ennyivel.
Majd hihetetlen lendülettel és szenvedéllyel elkezdte szopni a farkam. Köpni nyelni nem tudtam, életem legjobb szopása közepette voltam. Szemem szinte felakadt és hangosan nyögtem majd éreztem is, hogy mindjárt elélvezek. Megfogtam a haját és erősen a farkamra nyomtam a fejét majd hatalmasat spricceltem. Minden cseppét benyelte a szájába, semmit nem hagyott kifolyni.
- Azt a kurva.... - kb csak ennyi csúszott ki a számon.
Éva nevetett és a száját törölgette.
- Tetszett aranyom? - kérdezte.
- Szerinted? Ne viccelj... Életembe nem élveztem még ekkorát.
Majd felöltöztünk mindketten, reméltem, hogy nemfogja felajánlani, hogy ott aludjak. Szerencsére nem tette. Kikísért az ajtóba, megcsókolt:
- Legközelebb már tovább mehetünk. - mondta
Majd ránéztem és gondoltam akkor adok neki egy kis előzetest. Körbenéztem a folyóson, hogy tiszta-e a levegő, kihúztam az ajtóhoz, felnyomtam rá majd vadul megcsókoltam, miközben benyúltam a bugyijába és felnyúltam neki.
- Akkor szép éjszakát. -mondtam. Majd sunyi mosollyal elsétáltam.
Beküldő:Balázs


Szextörténet ajánló:


A durva hármas szex


Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg....

Két férfi kényeztet


Régen élveztem már amikor két férfi kényeztet. Túl régen és eszembe jutott egy édes, kéjes, mámoros történet.
Este van, gondoltam ez a nap is eltelt ahogy a szürke hétköznapok átrohannak rajtam.
Valahogy ez az érzés most jobban megérintett mint máskor, vágytam már a rosszalkodásra, vágytam már a férfi ujjakra, ajkakra, nyelvekre, kezekre melyek ide-oda tévednek a testemen.
De ....

A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

Átbaszott hétvége III.


Átbaszott hétvége III

A péntek déli és esti nagy közös szex után még megittunk pár pohár bort, és megbeszéltük a történteket. Mindenki nagyon élvezte, én voltam az újdonság a történetben, ők még voltak együtt, de pasi pasival nem. Amikor már eléggé piások és fáradtak voltunk lassan elaludtunk, természetesen mindenki meztelenül, mert erről szol ez a hétvége.
Szombat reggel 9 ....

Pajzán fantáziák


A napom remekül kezdődik, megint. Hajnali fél négy körül idétlen álmom van. A kertünkben rohanok, mint egy idióta. Nem tudom, hogy hova, honnan, vagy miért, csak rohanok. Közben meg egy hülye, szorító érzés a gatyámban. Húgyoznom kell. Nincs mese, a természet óhaja szerint járok el és felszentelem azt a nagy akácfát, ami ott áll az ablakom alatt. Érzem a meleg vizeletet a lábamon. Te jó ég, lepisi....

Egy néger lánnyal szexeltem a buszon


Minden hétköznap, az esti 11-es busszal járok haza. Megszoktam, alig pár méterre lakom a megállótól. Ez, nagyban közre játszott abban, hogy elvállaltam a délutános műszakot a kenyérgyárban. Pék szakmunkásként dolgozom, a kereset nem rossz, szeretem a munkatársaimat. Könnyen telik a munkaidő.
Az utolsó előtti megállóban szoktam leszállni, az utazási idő félóra. Akkor Pénteken talán a viharos....
Szextörténet címkék

négyen basztak | eső | hottentotta | kiscsaj | teremben |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.