Elcsavarta a fejem a tulajom


Évek óta élek ebben az albérletben, de tavaly nyáron tulajdonosváltás történt. Éva az USA-ból költözött haza, az ott megspórolt pénzéből vásárolt két ingatlant. Egyiket magának, a másikat pedig (az enyémet) befektetésre. Így én jól jártam mert maradhattam a helyemen. A másik lakást ugyanebben a házban vette meg, csak két emelettel feljebb. Éva egy 45-50 év körüli nő és egyedülálló. Az első alkalommal amikor feljött hozzám, hogy megbeszéljük a részleteket, már éreztem, hogy szolidan árad belőle a pajzán kisugárzás. Fiatalos nő, energikus és abszolút követi a modern kort, így felajánlotta, hogy Facebookon jelöljem be és egyszerűbb ott beszélgetnünk ha van valami, mint hívogatni egymást. Meg is tettem, el is kezdtünk beszélgetni. Sok hivatalos ügyet kellett még intézni, így szinte napi szinten beszélgettünk. Annyira fiatalos volt, hogy fel se tűnt nekem, hogy egy 20 évvel idősebb nővel beszélgetek, aki az anyám lehetne. A második alkalommal amikor átjött, láttam, hogy kiszúrta a gumit a polcomon. Nem mondott semmit, de láttam, hogy észrevette. Eltelt néhány nap, hol többet hol kevesebbet beszélgettünk Facebookon, majd mivel voltak nálam szerelők, megkért, hogy a papírokkal szaladjak már fel hozzá. Mondtam neki, hogy csak este fogok tudni, akkor meg már nem szeretnék zavarni. Mondta, hogy nem gond, általában 11 előtt nem fekszik le, szóval mehetek nyugodtan. Így hát este 9-kor becsengettem hozzá.Hálóingben volt már, a lakásban pedig sötét volt, csak a nappali sarkában világított egy kis lámpa. Nem akartam bemenni, kicsit zavarban voltam, de addig erőltette míg bementem. Leültünk a kanapén, átadtam neki a papírokat és nagy műgonddal olvasgatni kezdte. Nagyon közel ült hozzám, féloldalasan, a térdeink szinte össze-össze értek. Egyre kínosabb volt nekem a helyzet.
- De bunkó vagyok, meg sem kínáltalak semmivel. -kezdett bele.
- Nem kell Éva, már itt sem vagyok, nem zavarok.
- Dehogy zavarsz, ne viccelj már. Legalább társaságom van. Bor? Sör? Pálinka? Mit iszol?
- Nem semmit tényleg, köszönöm.
- Jó akkor iszod amit hozok - nevetett majd kiviharzott a konyhába.
Itt már éreztem, hogy görcsösen erőlteti az alkohol témát, így biztossá vált, hogy akar valamit tőlem. Visszatért két pohár borral, valamint két kis pálinkával. Inkább azt éreztem, hogy saját magának kell a bátorítás, rám ez a kis mennyiség úgysem lenne hatással. Lehúztuk mindkettőt, majd visszaültetett a kanapéra. Félretette a papírokat, felém fordult és kérdezgetni kezdett miközben zavaróan közel volt hozzám.
- És, van jelenleg barátnőd? - kezdte a szokásos sablonos kérdéssel.
- Nem,nincs jelenleg.
- Nincs? Az, hogy lehet. Láttam a gumit a szobádban.
- Az, csak úgy van. A biztonság kedvéért.
- Végülis igaz. A biztonság kedvéért nálam is van mindig. - nevetett.
Itt kicsit megfagyott a levegő, csak néztünk egymás szemébe. Rendkívül zavarban votlam, ő viszont meglepően laza. A kezét a combomra tette. Néhány másodperc hatásszünet után próbáltam a kezemmel levenni a kezét, de megfogta a kezem és nem engedte. Egyre határozottabban kezdett simogatni. A haját hátralökte, majd a hálóingjét kissé ellazította, hogy jól láthassam mekkora mellekkel van megáldva.
- Hunyd le a szemed - szólt rám.
Nem akartam, de valamiért kezdtem felizgulni, így nem szóltam semmit, megtettem. A z arcomhoz hajolt és az arcomra finom és lassú csókokat kezdett adni. Haladt a fülem irányába. Éreztem a forró leheletét és a finom nyelvét. Az arcomon keresztül elindult az ajkaim felé. Maga felé fordította az arcom, majd megcsókolt. Meglepően izgató csók volt. Nyelvét finoman és lassan dugta át, éreztem, hogy van tapasztalata. Ezzel egyidőben a kezét a már ágaskodó farkamra helyezte és nagyon finoman simogatni kezdte. Majd egyre gyorsított a tempón. Egyre szenvedélyesebben csókolt és egy határozottabban markolta a farkam. Rámarkoltam a mellére és erre a számba sóhajtott. Éreztem, hogy minden érintéstől kikészül, valószínűleg évek óta nem lehetett pasival. Kikapcsoltam a melltartóját és a hatalmas melleivel játszani kezdtem. A számba vettem őket, markolásztam, simogattam. Majd hátradöntött a kanapén és lehúzta a nadrágom. Nem kertelt és a farkamat egyből a szájába vette. Isteni érzés volt ahogy szopni kezdte. Hátradőltem és átadtam magam az élvezeteknek. 5-10 percig szopott, sokszor a melleit rányomta a farkamra és azzal simogatott. Mikor éreztem, hogy közel vagyok, hogy elélvezzek felültem és a puncijához nyúltam. Szinte folyt a nedvességtől. Szépen le volt borotválva, készült a ma estére. Simogatni kezdtem,miközben csókolóztunk. Megfogta az ujjaim és lenyalta róla a saját puncinedvét. Ekkor a hátára döntöttem és nyalni kezdtem. A nyálam ahogy keveredett a nedvével, szinte folyt le minden. Éva hangosan élvezte. Néztem az arcát és láttam, hogy szinte más világban van a gyönyörtől. Amikor elélvezett az ujjazásomtól, ráfeküdtem. A számról lenyalta a nedvét majd a farkammal a punciját kezdte izgatni.
- Ma még nem történhet meg... - mondta sunyi hangon.
Nem értettem mire gondol ezért bambán néztem rá. Abban a másodpercben szinte lelökött magáról, felállított engem ő pedig ült a kanapén. Megálltam fölötte, rámarkolt a farkamra, hihetetlen vadul rám nézett:
- Ma be kell érned ennyivel.
Majd hihetetlen lendülettel és szenvedéllyel elkezdte szopni a farkam. Köpni nyelni nem tudtam, életem legjobb szopása közepette voltam. Szemem szinte felakadt és hangosan nyögtem majd éreztem is, hogy mindjárt elélvezek. Megfogtam a haját és erősen a farkamra nyomtam a fejét majd hatalmasat spricceltem. Minden cseppét benyelte a szájába, semmit nem hagyott kifolyni.
- Azt a kurva.... - kb csak ennyi csúszott ki a számon.
Éva nevetett és a száját törölgette.
- Tetszett aranyom? - kérdezte.
- Szerinted? Ne viccelj... Életembe nem élveztem még ekkorát.
Majd felöltöztünk mindketten, reméltem, hogy nemfogja felajánlani, hogy ott aludjak. Szerencsére nem tette. Kikísért az ajtóba, megcsókolt:
- Legközelebb már tovább mehetünk. - mondta
Majd ránéztem és gondoltam akkor adok neki egy kis előzetest. Körbenéztem a folyóson, hogy tiszta-e a levegő, kihúztam az ajtóhoz, felnyomtam rá majd vadul megcsókoltam, miközben benyúltam a bugyijába és felnyúltam neki.
- Akkor szép éjszakát. -mondtam. Majd sunyi mosollyal elsétáltam.
Beküldő:Balázs


Szextörténet ajánló:


Szex a parkolóban


Barátommal megbeszéltük, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában találkozunk, és onnan megyünk egy szállodába.

Én átültem az autójába megöleltük és csókolgattuk egymást. Az apró érintések a szájon már jelezték, hogy egyhamar nem indulunk el. Lassan érzékien elkezdte csókolgatni a nyakam, belesuttogott a fülembe és érzékien nyalogatta. Éreztem a lehelletén a forró vágyat, lassan kigom....

Niki geci


Niki geci

30 éves elvált nõ vagyok kicsit el hanyagoltam magam telt karcsu vagyok de nem kövér. A házaságom egy nula volt a férjem nem tudott örömet okozni. El váltunk albérletbe költöztem . A munkám bó elengettek nem tudtan fizetni a lakbért a fõ bérlõm álamdóan telefonált hogy ki rak. Egyszer csöngettek õ volt az egy 50-es pocakos pasi le ült a karos székbe és közölte hogy pakoljak.....

Élvezetek a szabadban


Egy kirándulást terveztünk az erdőbe. Szép napos, talán egy kicsit melegebb is volt az idő, mint ami egy ilyen erdei kiruccanáshoz alkalmas.

Hátizsákok, némi kaja, kulacsban víz, dildó, látcső, túrabot (még az a hagyományos, nem az új divat) és irány a hegy.

Szeretünk túrázni, baszni, jól kifáradni egy kis emelkedőn. Felérni a tetőre és gyönyörködni a kilátásban és jó....

A nagyapám belém hatolt


Emese vagyok,és szeretném elmesélni nektek piszkos kis tőrténetem.
Mióta nagymama meghalt szegény azóta gyakran járok a nagyapámhoz,fözők mosok takarítók rá!Egyik alkalommal mikor át mentem hozzá pont egy rossz idő kerekedett esett az eső mire végeztem a teendőimmel!
Mi tévő legyek viharban csak nem gyalogolhatok hazáig,háth be jelentettem papának hogy ott töltöm az estét és reggel m....

Egy kancigány csicskái


Dávidnak hívnak most 30 éves vagyok, 175 cm magas, világosbarna hajú , sportos helyes srác. A történet amit megosztok veletek 5 éve történt.
Olaszországban élek lassan már 6 éve, sajnos ritkán járok Budapesten, de ha megyek soha nem hagyok ki egytlen egy alkalmat sem , hogy átéljem vágyaimat Misivel.
Misit még 2011 ben ismertem meg . Abban az időben egy modellügynökségnél dolgozatam ....

Kivertem a nõvéremre


Kivertem a nõvéremre

Helló. Elõször is köszöntöm az oldalon szemlélõdõ embereket. Eddig csak olvasgattam az írásokat, de most a tettek mezejére lépek.

Én 15 éves voltam a nõvérem 2 évvel idõsebb nállam. Akkor már régen maszturbáltam, de még igazi meztelen nõt nem láttam sosem. Amikor ezek a dolgok történtek épp a nyáriszünetet töltöttük többnyir....Szextörténet címkék

finom geci | a feleségem közpréda | akarata | anyam labai | zuhanyszex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.