Irodai szex


Fél éve dolgozom a cégnél. Nem életem legizgalmasabb munkája, de sokat fejlődhetek és van hová feljebb lépnem. Kb 15-en dolgozunk itt, két szinten, többnyire idősebb korosztály. Ketten vagyunk mindössze fiatalabbak, Én és Kriszta. Krisztával az első napomon bemutatkoztunk egymásnak, utána viszont hetekig-hónapokig alig-alig beszéltünk. Az elején még gondolkodtam, hogy tudnék vele flörtölni, de miután megtudtam, hogy barátja van, letettem róla. Azonban ennek ellenére mindig is gyanús volt nekem a viselkedése. Ridegnek és távolságtartónak tűnt, de közben szinte minden nap elkaptam egy-egy pillantását amikor engem nézett. Abszolút tanácstalan voltam, gondoltam talán csak én akarok ebbe többet belelátni. A kollégák persze húzták az agyunkat, hogy két szép fiatal dolgozik itt, biztos van köztünk valami, de mindig mindent tagadtunk. Időközben facebookról Kriszta levette, hogy kapcsolatban lenne. Mivel nem beszéltünk soha, így nem tudtam, hogy most szakítottak, vagy csak jobbnak látta elrejteni a továbbiakban a státuszát. Így hát egyik este egy gyenge pillanatomban ráírtam és beszélgetni kezdtünk. Hamar kiderítettem, hogy valóban szakított a barátjával, akivel 5 évig volt együtt, de a srác folyamatosan csalta őt. Mérges volt rá és csalódott. Tudtam, hogy ez az én szempontomból csak jót jelenthet. Így hát napokig beszélgettünk, de az irodában ennek semmi jele nem mutatkozott. Ugyanolyan ridegnek és távolságtartónak tűnt, mint előtte. Mintha két külön személy lenne. Férfi fantáziám viszont ez egyre jobban izgatta. Flörtöléseink egyre nyiltabbá váltak chatelés közben. Éreztem, hogy jó vagyok nála. Merev volt és határozott, de közben éreztem, hogy akar engem. Péntek este volt, az irodából mindenki lelépett. Én bent maradtam mert egyrészt semmi programom nem volt aznap estére, másrészt egész nap hatalmas pörgés volt, így rengeteg dolgot nem tudtam befejezni. Meg amúgyse vár senki otthon, így jól elvoltam magamnak az emeleten. Már épp terveztem, hogy hazaindulok, de még előtte leugrottam egy szintet és szinte infarktust kaptam mikor láttam, hogy az általam hitt teljesen üres irodában van rajtam kívül még valaki. Kriszta volt az. Zavarban voltam kicsit mert személyesen továbbra sem beszéltünk sokat, nem tudtam, hogyan kezeljem a helyzetet. Udvariasan odaköszöntem, megkérdeztem mit csinál még bent stb stb, majd vissza felmentem. Még befejeztem az utolsó munkám amikor benyitott hozzám. Kezében egy üveg Jager, valamint két pohár.
- Hát te? - kérdeztem.
- Azt mondták Zsolt (a főnök), hogy igya meg akinek kell. Hát nekem kell. - válaszolt Kriszta.
- Nem szeretem a Jagert. - válaszoltam
- Nem szeretni kell, hanem inni.
Próbáltam gyorsan befejezni a munkám, látta, hogy elmerültem a képernyőbe. Odajött hozzám, ráült az asztalomra.
- Itt vagyok egy üveg piával, egy tök üres irodaházban és te tényleg a monitorod bámulod? - kérdezte.
- Két perc, muszáj befejeznem.
- Hát jó... addig iszok én.
És sebtében levert két felest egymás után, majd a harmadikra már nekem is töltött. Koccintottunk és lehúztuk. Benyomtam egy kis zenét, majd beszélgetni kezdtünk. Kriszta még nem volt fent a mi részlegünkön, ugyanis nemrég költöztünk fel. Sétált körbe-körbe, nézte a képeket, kezében pedig a Jager és a pohár. Folyamatosan töltögetett magának, nagyon hamar leakart részegedni úgy láttam. Én az asztalomnál ültem, feltett lábakkal, hátradőlve. Visszajött hozzám. Felült az asztalomra és nem szólt semmit. Néztünk egymásra. Szikrázott a levegő közöttünk. Annyira szexi volt az elegáns blúzában, szemüvegével és kiengedett hajával, hogy nem tudtam gondolkodni. Mintha más irányította volna a testem. Tudtuk mi fog történni. Ezt akartuk. Felálltam, odaléptem hozzá. Közelről a szemébe néztem, majd határozottan megcsókoltam. Átdugtam a nyelvem és játszottam az övével. Majd ellökött magától.
- Mit csinálsz? - kérdezte , majd megtörölte a nyálamtól nedves száját.
- Ezt akartuk, nem? - válaszoltam.
Nem szólt semmit. Egyértelműen csak az agyamat akarta húzni. Tudtam, hogy ő is akarja. Megfogta az ingem és magához húzott. Már részeg volt. Magához húzott majd vadul megcsókolt. Nyelveink csak úgy csapkodták egymást. Rámarkoltam kicsi, de formás fenekére és megemelve újra felraktam az asztalra. Közben ajkaink egy másodpercre nem engedték el egymást. Hihetetlenül bevoltunk indulva. Egymás ingjét kezdtük kigombolni, levettem róla és rámarkoltam a melleire. Nem volt azok sem nagyok, de formásak és pont tenyérbe illőek. Igazából kisebbekre számítottam. Az asztalon ülve hátratenyerelt, lábait széttárta. Mellét és ajkai felváltva nyalogattam. Lehúztam a melltartóját, kiszabítottam a cicijét és a bimbóját kezdtem el izgatni miközben nadrágján keresztül simogatni kezdtem a punciját. Sóhajtozni kezdett amitől még vadabbul csináltam neki. Kezével a farkam kezdte keresni. Közelebb álltam, hogy elérje. A farmeromon kereszetül simogatni kezdte a már kőkemény farkam. Lehúztam a nadrágját, bugyiját félrehúztam, majd letérdeltem a padlón. Pont kényelmes magasságban volt a puncija és nyalni kezdtem. Még kissé száraz volt, éreztem, hogy lassan engedi el magát. DE ahogy nyaltam és ujjaztam, egyre inkább benedvesedett. Pár perccel később már csak úgy tocsogott a puncija. Kriszta meg egyre hangosabban nyögött. Nyaltam és ujjaztam, hosszú percekig. Kriszta teste rángatózott, nagyon élvezte. Majd felült, megfogta a fejem és felhúzta magához. Néztünk egymásra, részeg és vad tekintete nagyon beindított. Megfogta az arcom és a punci és nyál elegyét lenyalta a számról. Lemászott az asztalról, kigombolta a farmerom, lehúzta a nadrágom és beleültetett a székbe. Hátradőltem és átadtam magam az élvezeteknek. Nem finomkodott, keményen szopni kezdett. Mivel elég hosszú a farkam így többször is öklendezett, de még ezt is élvezte. Bő nyála folyt le a székre, nagyon élveztem és hangosan sóhajtoztam. Kriszta látszott, hogy készült az estére mert nadrágja zsebéből kihúzott egy gumit. Felhúzta a farkamra, majd nekem háttal ülve, szép lassan beleült. Hosszú farkam csak úgy törte az utat magának a lucskos puncijában. A kezdeti ismerkedés után egyre gyorsabban mozgott rajtam. Hátrahúztam magamhoz és mellét vadul markoltam, miközben a fülét nyaldostam. Hangosan élveztük mindketten. Majd Krisztát felállítottam és határozott mozdulattal az asztalra döntöttem. Megálltam mögötte majd nem finomkodva a farkam keményen benyomtam a puncijába.
- Ahhhh, ezaz. Csináld. - nyögött Kriszta, majd a kezével mint a filmekben szinte vert le mindent az asztalról. Szerencsére semmi törékeny nem volt köztük.
- Csináld, csináld .Ezaz. - mondogatta vadul. A feneke csak úgy csattogott ahogy hátulról dugtam. Már izzadtunk mindketten olyan tempóban és olyan vadul csináltuk. Megfogtam a haját, lófarokba fogtam és elkezdtem húzni. Ez még jobban beindította.
- Uhhhh ezaz, csináld. Mindjárt... mindjárt....mindjárt.... ezaz... elélvezek, elélvezek.
Én pedig egyre csak gyorsabban és gyorsabban dugtam mire Kriszta elélvezett. Teste rángatózni kezdett, arcáról folyt az izzadság.
- Azt a kurva.... - Nevetett és rám nézett.
Soha nem láttam még nevetni. Arca vörös és izzadt volt, haja szétzilált. Tudta a kötelességét és szó nélkül letérdelt elém. Ezúttal lassan kezdte szopni a farkam. Megfontoltam, de nagy nyelvcsapásokkal és mélytorkozásokkal. Nagyon élveztem aminek hangot is adtam. Kriszta kivette a farkát a szájából és kiakarta verni.
- Ne, még ne. Szopd még. - mondtam neki.
- Ahhh, ezaz. Istenien csinálod. Ne hagyd abba. - folytattam. Még hosszú percekig folytatta, próbáltam minél tovább húzni és minél tovább élvezni isteni szopását.
- Mindjárt elélvezek. Hova akarod? -kérdeztem.
Nem válaszolt, csak ismét kivette a farkam a szájából és verni kezdte. Felnézett rám és végig a szemembe nézett mélyen. Nyelvét kinyújtotta és verni kezdte. Gyorsan, határzottan.
- Ezaz, csináld.... jövök.... - Majd épphogy ezt kimondtam hatalmasat spricceltem. Telespricceltem Kriszta arcát, aki próbálta a szájával a legtöbbet elkapni.
Majd mindketten felálltunk és rendbe tettük magunkat. Kriszta ismét komolyra és ridegre váltott. Alig szólt valamit. Miközben a melltartóját igazgatta, csak ennyit mondott:
- Legközelebb már valami kényelmes helyet kell találnunk...
Majd megfogta a piát és poharakat és kiviharzott.

Azóta eltelt 3 hónap és Krisztával szexbarátok lettünk. Rendszeresen alszom nála, de "kapcsolatunkról" senki nem tud. Egy igazi vadmacskát találtam, akiből csak ki kellett hozni az "állatot".
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A felszedett csaj megbaszása


Elég blazírt közönnyel lavírozott a futócipők és technika felsők között, de magának is be kellett vallania, hogy tudja. A fiú figyelte.
És nem is volt ellenére, mert jóképű volt és izmos. De egy sportboltban voltak, hát milyen legyen.
A plázafények csodás varázsa. Érces arcél, ruganyos test és tesztoszteron. Ó, mama.
Rajta csak egy rövid short volt és sportmelltartó, amelyben ....

Az új főnökeim - roma szex


Már jó ideje munkanélküli voltam a férjemmel együtt. Volt még egy kis tartalék pénzünk,de már kezdett elfogyni. Albérletben laktunk,az autón hitel,munka nem nagyon volt kilátásban. Hozzá tartozik a történethez,hogy a férjemmel egy szex partin ismerkedtem meg,és még azután is jártunk, egy darabig hogy összeházasodtunk,de már egy ideje nem. Nekem néha hiányzott. Szerettem a csoportos szexet,több fér....

Tengerparti szex


Öt óra fele járhatott az idő, amikor elkezdtünk készülődni a tengerpartra. Csini ruci smink tökéletes haj minden megvolt egy fergeteges partihoz. Az utolsó mozzanat, amire igazán emlékszem, ahogy leheletnyi parfümöt fújtunk magunkra és közben azt kívántuk ez az este tökéletes legyen. Indulás előtt még gyors fotó hogy megörökítsük a tökéletességünk tetőfokát.

Elindultunk nagy nehezen....

kefélési erõsítõ folyadék


kefélési erõsítõ folyadék

Még fiatal házasok voltunk amikor kimentünk németbe és ott az egyik állomáson várni kellett.A csomagokat leadtuk megõrzésre és a feleségemmel elmentem egy közeli szexstúdióba.Eleinte a nejem húzódozott nem akart bejönni, de késõbb sikerült rávennem.Mondta,hogy attól fél mások is megbasszák, de közöltem vele és az nagyon rossz lenne,hátha hosszú a farkuk akkor....

Egy jó kis szadoszex


Bélával a neten keresztül ismerkedtem meg, nagyon felkeltette a vágyat bennem az a hosszas hirdetése, amiből az derült ki, hogy a szado-mazo dolgoknak ő azért lett kedvelője mostanság, mert nem igazán volt kielégítő a közelmúltban a szexuális élete.

Megismerkedtünk, felmentem vele a lakására. Egy ideig beszélgettünk, mindketten intelligens emberek lévén, filmekről, méghozzá mélyreha....

MILF tanárnő megszoptatása


Alapjába véve jó tanuló vagyok,de eljártam korrepetálásra,így biztos átmegyek.
A tanárunk sötétbarna hajú volt,30-40 éves körüli,fiatalos,de tapasztalt ,,MILF"-es kinézete,szemüveges volt,haját lófarokba kötötte általában,HATALMAS csöcsei voltak.
Nyáron egy kicsit kigombolta az ingjét,így teljesen látszódott a csík.
Egyik nyári nap elmentem Vele egy oszályterembe, korrepetálni....
Szextörténet címkék

beavatta | kutya | fizika tanár | elrabolt álmaim | a vörös tini |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.