Kihasználtam nagynéném gyengeségét.


Tavaly nyáron nagynéném családjánál voltam 1 hónapot Franciaországban. Nagynéném 2 éve vált el, két kisgyerekkel egyedül maradt, így ilyenkor amikor tudok kimegyek neki segíteni. Teljesen normális család vagyunk, teljesen betegesnek tartunk mindenféle családi szexkapcsolatot, de fantáziám mint mindenkinek, nekem is vannak. Zsuzsa nagynéném nem a legkecsesebb testtel rendelkezik a világon, de két gyerek után ez szerintem nem is probléma. Nem kövér, pont jó húsos alkata van és hatalmas mellei. Főként ezek miatt fantáziáltam sokat róla, nyaranta ki tud készíteni mikor valami kivágott felső van rajta. Zsuzsáról mindig is tudtam, hogy egy nagyon érzékeny nő, csak úgy mint anyukám. Le se tagadhatják egymást. És tény, hogy Zsuzsa a válás óta nagyon rossz passzban van, nem igazán tudja túltenni magát a dolgokon. Nem is egy egyszerű nő, ráadásul már a korban is benne van, így nagyon aggódik, hogy egyedül fog megöregedni. Az alatt az egy hónap alatt is rengetegszer hallottam őt sírni esténként, reggelente pedig kisírt és fáradt arccal kelt mindig. Nagyon sajnáltam őt. A gyerekek miatt viszont napközben mindig a sarkára állt és próbálta ezeket nem kimutatni nekik. Az ott tartózkodásom alatt tapasztaltam, hogy nagyon megváltozott. Folyton megölelt ha épp elmentem valahova, meg puszikat adott. Néha azt éreztem, hogy úgy kezel mintha a férje lennék, néha meg mint a gyermeke. Zavarodott volt az egész. Egyik este a két gyerek egy másik magyar családnál töltötte az éjszakát. Zsuzsával nem terveztünk semmit. Megvacsoráztunk, megittunk egy üveg bort, majd leültünk TV-zni. Egy nagyobb kanapéjuk van, azon ültünk mindketten. Zsuzsa mint szinte minden esti tévézésnél, elaludt. A feje a combomon volt, háttal nekem és már húzta is a lóbőrt én pedig néztem a tévét. Már kb fél óra is eltelt mikor Zsuzsa álmában vagy sem, de megfogta a kezem. Átkulcsolt az ujjaival és magára nyomta. Kissé zavarban voltm, de hagytam magam, nem csináltam semmit. Néztem az arcát és megsajnáltam. Szépen nyugodtan aludt, de tudtam, hogy mi játszódik le minden nap a fejében és miken megy keresztül. Nem sokkal később mozgolódni kezdett. A hátára fordult és kinyitotta a szemét. Rám nézett és mosolyogni kezdett.
- Elaludtam kicsit. - mondta mosolyogva, álmos hangon.
- Igen, észrevettem. - nevettem rá.
A kezeink még mindig összevoltak kulcsolva.
- Köszönöm, hogy itt vagy és segítesz. Nem is tudod mekkora segítség ez nekem. - mondta.
- Ez csak természetes. Jövök amikor tudok.
- Annyira jó ember vagy... - majd kihúzta a kezünket a pokróc alól és egy puszit adott rá. Másik kezével pedig megsimította az arcom. Láttam, hogy nagyon elvan gyengülve lelkileg. Felült mellém és rám nézett.
- Megölelhetlek? - kérdezte.
Nem válaszoltam, hanem cserébe megöleltem én. Erősen, határozottan, férfiasan. Fejét a vállamra hajtotta. Szája a nyakamhoz értek, de nem csókolt, nem puszilt. Simogatni kezdte az arcom és fejét szép lassan felemelte, úgy, hogy az arcát az arcomon simította végig majd orrainkat összeértinve néhány mm-re megállította a fejét az enyémtől. Megcsókolt. Egy nagyon lassú, finom, óvatos csókot adott a számra majd elhúzta. A szemembe nézett és mosolygott. Gyenge, álmos és fáradt hangon egy "bocsánat"-ot suttogott. Rámosolyogtam, megsimítottam az arcát majd megcsókoltam. Ez már kissé szenvedélyesebb volt. Több volt mint az ő szájra puszija. Ajkaimat az izgató ajkaira tapasztottam és csókolni kezdtem. Nyelvemet átdugtam és megkerestem az övét. Hosszú percekig csókolóztunk lassan, érzékien, romantikusan. Eszünkbe sem jutott, hogy ez nem történhet meg, hogy ez nem helyes. Minden olyan természetes volt. Símogattuk egymást. Éreztem, hogy neki most egy gyengéd férfira van szüksége és nem elsősorban a kemény szexre vágyik, így nem erőltettem semmit.
- Aludj ma este velem. - mondta Zsuzsa.
Nem válaszoltam semmit, csak mosolyogtam és bólintottam. Láttam, hogy ez boldogsággal és megkönnyebbüléssel tölti el így megcsókolt újra.
- Menj fel, hamarosan megyek én is. - mondta
Felmentem, megmosakodtam, levetkőztem pizsamára, majd befeküdtem az ágyába. Furcsa érzés volt. A helyemet kerestem ebben az ágyban. Majd hallottam, hogy jön fel a lépcsőn. Mielőtt belépett volna a szobába, szólt, hogy oltsam le a kislámpát. Megtettem, majd belépett a szobába. A folyosó fénye gyengén megvilágította a szobát és Zsuzsa testét. Megállt az ajtóban. Melltartó, bugyi és egy hálóing volt rajta. Szemével jelzett, hogy lépjek oda hozzá. Felálltam az ágyból, tekinteteink egy pillanatra sem engedték el egymást. Odaléptem hozzá. Jobb kezemmel megsimítottam az arcát, közel hajoltam hozzá. Bal kezemmel megfogtam a csípőjét. Néhány centiméterről néztünk egymás szemébe hosszasan.
- Biztos ezt akarod? -kérdeztem suttogva.
- Igen. - válaszolta alig hallhatóan.
Szétnyitottam a hálóingjét és szenvedélyesen megcsókoltam.
Folyt.köv.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Lilla frzurája


Ami megfogott a lányba, rögtön az első napon hosszú sötétbarna haja volt. Emlékszem pontosan a jobb válla fölött előre húzta a haját, ami így is a derekánál lejjebb ért. Pár hónap múlva meztelen testét is meglátogattam, amint kicsiny mellei fölött a hajzuhstag izgatóan hullámzott, és a vénuszfombján néhány szál fekete pihe mutatta, már nemsokára asszonyok formái lesznek a kislánynak, természetesen....

Szextúra


Barátnőmmel elhatároztuk, hogy ha már úgy is itt járunk a Dunakanyarban, akkor felsétálunk a visegrádi hegyre. Kicsit ismertük a járást, mert korábban osztály kirándulás alkalmával jártunk már ott. Most azonban csak ketten voltunk, és az még is csak más. Augusztus volt, és nagyon jó idő, a nap szinte égette a bőrünket. A hegyre a Duna felellői oldalon mentünk fel a turista útvonalon. Számunkra nem....

Faszverés az udvaron


Egyszer kiverte egy kolegina a farkam. Nyár volt, meglátogattam, az udvaron ücsörgött egy piros ruhában. Látszott hogy nincs altta semmi. Beszélgetés alatt felállt a farkam, amit észre is vett . Mikor el akartam köszönni, megkérdezte hogy el akarok menni? Hát már muszáj, mondtam. Azt látom mosolygott és megsimogatta dudorodó nadrágomat. Csak megálltam hogy mi lesz ebből.

Szép lassan....

A szipus ribanc


Élményre vágytam és ilyen alkalmakkor szinte mindegy volt, hogy fiús, vagy lányos kalandot élek meg, az élmény volt a fő, mert hiszen "tilosban" jártam, mivel rendesen volt barátnőm. Mégis, néha nem bírtam magammal és muszáj volt elindulnom vadászni. Rendszerint ilyenkor a homo-pályán indultam el, mert a hetero-oldalamat jórészt kiélhettem a csajommal. Ráadásul azt tapasztaltam, hogy ezen a téren....

A gonosz mostoha 2.


Melindának hívnak. A sztori, amelyet olvashattok, a hetvenes években történt. Történetem, úgy is mondhatnánk a tipikusan balszerencsés sorsú lány esete. Sokáig nem akarok ezzel fárasztani senkit, mert tudom, hogy volt olyan, akivel sokkal rosszabbak is megtörténtek, mint velem.

Apám sajnos otthagyta anyámat és az egész családját; lelépett egy kubai vendégmunkás macával valahová külf....

Hamu alatt szunnyad a parázs


Már alig vártam, hogy kifizessem a két teát és felmenjünk hozzá. Ez volt az első randink, most láttuk egymást először szemtől szemben, mégis úgy éreztem, ismerem és ő is engem. Az Interneten chatelgetve találtunk egymásra. Ártatlan párbeszédnek indult. Szimpatikus volt a reglapja vagy egyszerűen átsugárzott a sorok között a lénye? Magam sem tudom. Megírtuk, mit csinálunk, hol és hogyan lakunk, mit....
Szextörténet címkék

testsz | terem | olvasni | leszbi | éni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.