Rám mászott a lány barátom.


Vivivel nagyjából 8 éve ismerjük egymást, egy képzésen haverkodtunk össze. Soha nem volt köztünk semmi, soha fel sem merült. Ami viszont tény, hogy Vivi egy bombázó csaj, nyilván minden férfi sorban állna érte de mivel nem egyszerű személyiség így szinte mindig is egyedülálló volt. Tudtam, hogy engem is jó pasinak tart, ezt sokszor elmondta de azt is tudtam, hogy soha nem feküdne le velem. Az elmúlt 1 évben viszont kicsit eltávolodtunk egymástól. Alig beszéltünk és nem is találkoztunk. Majd felköszöntött a szülinapomon és beszélgetni kezdtünk. Nekme közben lett egy barátnőm és azt éreztem, hogy Vivi talán emiatt, de teljesen megváltozott. Találkoztunk, hogy beszélgessünk és láttam, hogy most már máshogy néz rám. Éreztem, hogy itt baj lehet. Sokat kérdezett Angi barátnőmről és folyton mondogatta hogy ez mennyire jó és mennyire örül nekünk, de láttam a szemében, hogy ez nem igaz. Féltékeny volt. Zavarta, hogy van egy másik nő az életembe aki most már fontosabb mint ő. Szóval a találkozónk óta ismét közelebb kerültünk egymáshoz, barátilag. Sokszor írogatott, beszélgettünk. Egy szombati napon megkért, hogy menjek már el egy tortáért, mert neki vidéken kell lennie és majd este átjön érte. El is mentem, meglett a torta, felhoztam magamhoz. Este írt, hogy akkor mindjárt itt van érte. Nem akartam felhívni a lakásra, ezért rögtön levittem neki a ház elé. Láttam, hogy ezen meglepődött és nem tudta kezelni a helyzetet. Ő úgy készült, hogy feljön hozzám. Furán viselkedett. Mélyen a szemembe nézett és azt éreztem (férfi megérzés) hogy be van indulva rám. Elég nehezen ment a búcsúzkodás is, valószínűleg arra várt mindvéig, hogy felhívjam. De ez nem történt meg. Beült a kocsijába és elindult. Én pedig feljöttem a lakásba. Nagyjából 5-10 perc telhetett el amikor is kopogtak. Nem akartam kinyitni, mert mindig valami hülyeséggel zavarnak, de annyi ideig kopogott már, hogy végül kinyitottam. Vivi állt ott.
- Egyedül vagy? Bejöhetek? - kérdezte. Viselkedése határozott volt és enyhén szigorú, enyhén sértődött.
- Persze, kivel lennék (barátnőm akkor még vidéken élt, csak terveztük, hogy felköltözik majd)
Belépett,körbenézett a lakásba majd besétáltunk a nappaliba. Esteledett már, szürkület volt kint. Mindig hirtelen és gyorsan történt, reagálni sem tudtam. Vivi lekapcsolta a lámpát. Ledobta a cipőjét és odalépett hozzám. Átkarolt és határozottan, vadul megcsókolt. Elsőnek fura volt, majd annyira izgató érzés fogott el. Ez a lány mindig is a barátzónámban volt, soha nem gondoltam volna, hogy bármi is történni fog közöttünk. Mint amikor megkapod az elérhetetlen álomnőt. Teljesen megkeményedtem néhány másodperc alatt. Vivi csak csókolt és csókolt, ki nem mászott a számból. Ellenkezni akartam de nem tudtam. Élveztem. A nyakamat kezdte csókolgatni, majd hátralökött a kanapéra. Levette a felsőjét és nadrágját, lehúzta a nadrágom és rám ült. Ő még bugyiban, én boxerben. Vadul csókolóztunk miközben a punciját a farkamhoz kezdte dörzsölni. Éreztem, hogy szinte remeg a teste annyira felvan izgulva. Nyögni kezdett. Lemászott rólam, lehúzta a boxerem és gyorsan a szájába vette a farkam. Szopni kezdett. Vadul, nem körülményeskedve. Én csak nyögtem és nyögtem.
- Szedek gyógyszert. Mehet gumi nélkül? - kérdezte
- Menjen. - mondtam.
Majd újra rámült. Megfogta a farkam és szépen behelyezte magának. Forró lucskos és szűk puncija volt. Már az első behatolásnál éreztem, hogy hamar elfogok élvezni. Levettem a melltartóját és ahogy a farkamon ugrált, a mellét nyaldostam. Nem volt nagy melle, de pont kézbe valóak voltak. NAgyon élveztem. Vivi csak szorított magához.
- Elfogok élvezni- kezdtem neki nyögdécselni
- Még egy kicsit, még egy kicsit.... - nyögte Vivi.
Gyorsított a tempón, majd kezével a puncijához nyúlt és kézzel rásegített magának. Néhány másodperc múlva elélvezett. A farkamról és combomról folyt le a nedvessége. ENnyire felvolt izgulva. Kitudja mióta nem szexelt. Megcsókolt, majd szétzilált és vörös tekintetével elindult lefelé a farkam felé. Elsőnek körbenyalt mindenhol, lenyalta a saját nedvét majd ismét a szájába vette a farkam. Egy ideig csak szopta finoman, majd a kezével is besegített. Tudta a dolgát, nagyon jól csinálta.
- ahhhh ezaz, ne hagyd abba. - nyögtem neki
Erre csak gyorsított és vadult. A nyála csorgott mindenfelé. Néhány másodperc múlva pedig a szájába élveztem. Hosszú másodpercekig löveltem ki, Vivi nem győzte nyelni. Majd felcsúszott mellém és finoman megcsókolt. Nem szóltunk semmit. Néhány perc múlva Vivi felöltözött és szó nélkül kisétált. Azóta nem beszéltünk.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Portás a lánykoleszban


Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Há....

eleségemet a családban más is használja


eleségemet a családban más is használja

Még fiatal házas voltam amikor rájöttem,hogy a feleségem az egyik fiatal rokonom szeretõje. Igaz azt mondta én vettem rá,hogy vele is keféljen,mert amikor az egyik albérletben laktunk és feljött hozzánk azzal,ha lehet itt aludna a nejemmel vacsorát csináltattam és már elõtte is meg közvetlen a kaja elõtt mindhárman ittunk egy kis pálinkát az apó....

A szerencsés fogorvos, és a ribanc nővér 2.


Elég nehezemre esett elszakadni Gina rosszalló, mégis gerjesztő nézésétől, ám Erikáért megérte. Talán ő sem ilyen fogadtatásra számított, mert el nem tudom képzelni, hogy ne szűrődött volna ki pár olyan hang, ami egyértelművé ne tette volna, hogy itt bizony nem a szokásos rendelői előkészületek zajlottak. Talán a pillanatokkal ezelőtt még javában zajló szex szagát is érezni lehetett, a látványos v....

Egy éjszaka anyámmal, teljes szex történet


Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk isko....

Ivett szilánkok


Csak lehunyom a szemem, és megint ott vagyok. Vele. Próbálok a munkára figyelni, de újra és újra villámként hasítanak belém azok pillanatok.


Hazaindulok, állok a vasútállomáson, és megint egy villanás
- ahogy a leheletét a nyakamon érzem.


Felszállok, leülök egy üres kabinban. A vonat nagy zökkenéssel elindul
- kissé hevesen a falnak nyom,....

A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt ....
Szextörténet címkék

leselkedni | a szégyenlős tinilány | szüzek | fantas | réka, a hivatásos |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.