Lezbi kaland a barátnőmmel


A legtöbb fiú nem nézi ki belőlem azt, hogy bevállalós vagyok. /De nem úgy, nem vagyok ribi./ Nem hiszik hogy én is nézek pornót. Azt gondolják, hogy a lányok később érnek fejben, mint testben. De ez nem igaz. Én speciel előbb lettem érett belül, mint kívül. Ezért is van, hogy agyilag 20-nak néznek, míg kívül valójában 17 vagyok. De egy dolog még hiányzott.
A gyakorlat.

Kora tavasz lehetett amikor hazafelé mentem gimnasztikáról, és egy barátnőmmel találkoztam teljesen véletlen. Odajött hozzám és megkérdezte:
-Mizu?
Ránéztem és látszott rajta, hogy kicsit spiccesebb volt a kelleténél.
-Nagyon fáradt vagyok. Te?
-Hát jól alakul a dolog Danival...
-Ez a harmadik fiúd a hónapban.
-De most ő a tökéj. Olyan izmos, és az a szem.
Közben finoman körbenyalta a száját. Melodi tapasztaltabb mint én szóval tudta mit akar.
-Milyen messze laksz?
-5 percre innen.
Válaszoltam és utánna rávágtam.
-Nem jössz be?
Megegyeztünk, hogy max. két óra és mennie kell. Ahogy felértünk, bezártam az ajtót hogy ne zavarjon meg semmi.
-Mit csináljunk Petra?
-Nem is tudom.
Válaszoltam, és belenyultam a fiókomba és kivettem belőle egy hosszú jointot.
-Jó választás
Meglepődve mosolygott és rágyújtott. Adtam egy kicsit a fűtésre és mellé ültem. Ahogy ott ültünk, éreztem Melodi mély lélegzetvételeit és amikor ránéztem, akkor láttam milyen jó nő is valójában.
Megcsillanó izzadtságcseppek a mellén gyöngyözve emelték ki idomait.
Biztos meglátta, hogy nézem, közelebb ült és megfogta a belsőcombom.
Simogatni kezdte, és egyre kényelmesebb volt ott ülni. Erre megfogtam az alhasát a blúza alatt, a köldökével játszottam és néha-néha a melltartó felé kalandoztam.
-Csókolóztál már nővel?
Kérdezte suttogva.
-Nem. De érdekel milyen lehet.
Azzal megcsókolt. Istenem az az érzés. Teljesen más mint egy pasival. Kicsit bele is harapott és ez teljesen felhúzott. Ezt még vagy 5 percig csináltuk. Aztán benyultam a melltartója alá, ő pedig már a nagyajkaimat és a csiklómat a cicanadrágomon keresztül simogatta, ami már teljesen átnedvesedett. Ezután felfektetett az ágyra és végigcsókolta az egész testem.
-Látom használ a gimnasztika.
Mondta mosolyogva, ezután levette rólam a melltartót. Aznap egy csipkés push up-osat vettem fel. Aznap reggel még nem is sejtettem, hogy valaki más fogja levenni rólam. Közben végig csókolóztunk, és láttam, kezd kibuggyanni a melle a helyéről úgyhogy letéptem róla. Annyira bevadult ettől, hogy széttépte a cicanacimat és elkezdte simogatni az ujjbegyeivel a csiklómat. Ekkor berakta 2 ujját és pár másodperc múlva elélveztem. -Azta. Nem tudtam, hogy ilyen jó vagyok.
-Nagyon jó vagy!
Nem tudom mi történhetett velem. Biztos az új ingerek miatt volt vagy nemtudom de nagyon jó érzés volt. Erre felbátorodtam és lelöktem az ágyra és szívni kezdtem a mellbimbóját. Ekorra már ő is nagyon nedves lett és lehúztam róla a nadrágot, ő pedig rólam. Magamhoz húztam és elkezdtük ollózni egymást. Ellentétesen ringatóztunk egymáson de Melodi hirtelen gyorsabb tempóra váltott. Látszott rajta, hogy mindjárt a csúcson van. Hamar egy hatalmas nyögéssel el is ment. Azután pózt cseréltünk és így ő volt lent, én pedig az alhasán csücsülve a hátam mögé nyúlva a csiklóját dörzsöltem. Míg ő elölről ujjazott most már 3 ujjal, és még mindig istenien csinálta. Pont úgy hogy el érje a G-pontomat. Mivel látta hogy már nem bírom sokáig, hirtelen megfogta a csípőmet, és a szájára húzott. Istenem. Még szexisebb dolgot a mai napig nem tapasztaltam. Az egész olyan szürreálisan gyönyörű volt. Ordítva mentem el a gyönyörtől. Most kicsit megpihenünk és kérdezte:
-Ez leírhatatlan volt. Van valami játékszered?
Erre szó nélkül kivettem a fiókomból egy vibrátort, és a hátam mögé rejtettem.
-Csukd be a szemed!
Amint becsukta, a leggyengébb fokozatra raktam, és felhelyeztem neki. Ő ezt egy halk sóhajjal honorálta.
-Ehz az.
Feljebb kapcsoltam, és láttam ahogy sikoltva kitör az orgazmusa. Pár perc múlva gyengén lihegtem:
-Szünet?
-Oké
Azzal lementem a konyhába és összeütöttem két pohár wiskey kólát és felvittem.
-Oh nem kellett volna.
-A vendégnek mindent.
-Voltál már nővel?
-Nem. És te?
-Csak egyszer de az nem volt ilyen fantasztikus.
-És az milyen volt?
-Egy fogadás miatt kellett megtennem.
-És a pasiddal mi lesz?
-Nem mondom el neki.
-Én nem fogom elmondani senkinek ha te se.
-Oké.
-A szüleid mikor jönnek?
-Apám jön majd de csak egy óra mulva.
-Addig el lehetünk egy darabig.
Eközben kivettem a jégkockát a pohárból, és lassan a csiklójához simítottam és néha a lyukába is bele-bele dugtam. Így simogattam egy darabig, és miután az összes jégkocka elfogyott, megint feldugtam neki a vibrátort. Most már a legnagyobb fokozaton. Csak úgy nyögött és nyögött az izgalomtól. Egyszercsak megfordult, és rácsápott a seggére.
-Most a fenekemet.
És beledugtam1 ujjamat a kerek posijába és köröztem belül. Nem volt ott semmi, kosz. Valószínűleg a pasi miatt.
-A pasid szereti seggbe?
-Igen. De én nem. Eddig!
De a mondata közepén benyomtam még két ujjam.
-Ez az! Igeen! Igeen!
Még ringatózott is hozzá, és egyre ütemesebben. Hangos cuppogó hangot hallatott a forró lyuka.
-Akarsz még?
Erre nem mondott semmit csak nyögött és nyögött. Lassan bedugtam az összes ujjam. De csak hangos ordítás hallatszott. Ökölbe szorítottam belül a kezem és úgy mozgattam benne. Pár perc utánhátranyúlt és onnan izgatta a csiklómat. Egyszer csak elélvezett és csak úgy nomta ki magából az öklömet. Alíg birtam visszanyomni.
-Feküdj az oldaladra. Amikor lefeküdtem, azt mondta:
-Most viszzaadom.
Benyomta 2-2 ujját nekem. Egyet a fenekembe, egyet a nunimba. Még hasonlót sem éltem át ezelőtt. Senki sem okozott nekem ekkora örömöt análisan.
-Istenem, ez az!
Arra eszméltem, hogy két oldalról öklöz meg. Azután őrületes orgazmusom volt. Szakadt rólam a víz, és egész testem forró volt.
-Indulnom kell.
-Ahh ne menj még!
Felöltöztünk és kikísértem. Megbeszéltük, hogy máskor is csinálunk ilyet, és azóta is havonta legalább egyszer összejövünk. Újabban pornót nézni...
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Profi szexmasszázs


Mint a mesében, egy életem egy halálom…
Eldöntöttem, hogy kipróbálom.
A környékünkön működik egy színvonalas, vendégeit megválogató, kellemesnek mondott testápoló stúdió, amelynek szűk kapacitású e-masszőr részlege is van, e mint erotikus…
Egyik hétvégén felkerestem az intézményt, ahol a recepciós pár perc türelmet kért, amíg a munkatársait az adott helyiségbe küldi. Nem sokka....

Szomszédasszony


Tizen évek óta egymás mellett lakunk. Rég felnőttek a gyerekeink. Nézegetjük egymást évek óta, de soha nem jött el az alkalom. Mindkettőnk körül mindig volt valaki, de főleg körülötte. Beszélgetések közben becsusszant egy-két sikamlós megjegyzés, de ennél tovább nem jutottunk a közönség miatt. Ha összefutottunk az utcán mindig megnézte a szerelést hogy megfelelő e.
Egy nyári délután épp meg....

Megbasztak a betörők, és élveztem


Harmincnyolc éves vagyok, Mici, a hétéves kislány és Danika, a két és féléves kisfiú anyukája. Férjem, Ákos, egy olyan cégnél dolgozik, mely beléptető rendszereket telepít, gyakran küldik őt vidékre, ahonnan csak másnap, harmadnap keveredik haza, rendszerint holtfáradtan. Ez is egy olyan estének indult, amit magányosan reméltem eltölteni, de végül egészen másképp alakult…
Aznap a szokásosná....

Szia, beülhetek?


Április délután, a vonat a Déliből indul a Balatonra. A kora délutáni időpont na meg az, hogy hétköznap van és lehet hogy a borús, felhős szemerkélő spanesővel érkező front is közrejátszhatott abban, hogy szinte senki nem volt a pályaudvaron. A lány már a vonat indulása előtt kiért az állomásra, nem szeretett elkésni sehonnan, inkább odaért 5 perccel előbb, mint 1 perccel később. Mondjuk kicsit tú....

A női bugyis fiú


Sziasztok,

újra jelentkezem, történt a legutóbbi sztori óta egy két dolog, ami megéri, hogy leírjam.

Az az illető, akiről az előbbi történetem szólt, nemrég felhívott, hogy nem lenne e kedvem találkozni vele. Igent mondtam, mert rég voltam már "meleg helyzetben", és nagyon dugni akartam.
Vettem időközben néhány szexi bugyit, meg harisnyát, felvettem a....

Telefonszex sztori


Pár éve kipróbáltam sok társkereső oldalt,de nem sok sikerrel.
Az ismerkedés ezen formája nálam nem jött be,ismerősöket találni lehet,de társat..azt nem.
Az egyik oldalon valahogy ott ragadtam,beszélgettem pár pasival,de annál több nem esett meg :)
Egyik este rámirt egy fazon.Volt fotója is,megnéztem nagyban..hm-gondoltam,nem is rossz,igy elkezdtünk beszélgetni...Elsőre semmit....Szextörténet címkék

felhanggal | nevelt fiam | nagy farkával | zsarolás | alál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.