Lezbi kaland a barátnőmmel


A legtöbb fiú nem nézi ki belőlem azt, hogy bevállalós vagyok. /De nem úgy, nem vagyok ribi./ Nem hiszik hogy én is nézek pornót. Azt gondolják, hogy a lányok később érnek fejben, mint testben. De ez nem igaz. Én speciel előbb lettem érett belül, mint kívül. Ezért is van, hogy agyilag 20-nak néznek, míg kívül valójában 17 vagyok. De egy dolog még hiányzott.
A gyakorlat.

Kora tavasz lehetett amikor hazafelé mentem gimnasztikáról, és egy barátnőmmel találkoztam teljesen véletlen. Odajött hozzám és megkérdezte:
-Mizu?
Ránéztem és látszott rajta, hogy kicsit spiccesebb volt a kelleténél.
-Nagyon fáradt vagyok. Te?
-Hát jól alakul a dolog Danival...
-Ez a harmadik fiúd a hónapban.
-De most ő a tökéj. Olyan izmos, és az a szem.
Közben finoman körbenyalta a száját. Melodi tapasztaltabb mint én szóval tudta mit akar.
-Milyen messze laksz?
-5 percre innen.
Válaszoltam és utánna rávágtam.
-Nem jössz be?
Megegyeztünk, hogy max. két óra és mennie kell. Ahogy felértünk, bezártam az ajtót hogy ne zavarjon meg semmi.
-Mit csináljunk Petra?
-Nem is tudom.
Válaszoltam, és belenyultam a fiókomba és kivettem belőle egy hosszú jointot.
-Jó választás
Meglepődve mosolygott és rágyújtott. Adtam egy kicsit a fűtésre és mellé ültem. Ahogy ott ültünk, éreztem Melodi mély lélegzetvételeit és amikor ránéztem, akkor láttam milyen jó nő is valójában.
Megcsillanó izzadtságcseppek a mellén gyöngyözve emelték ki idomait.
Biztos meglátta, hogy nézem, közelebb ült és megfogta a belsőcombom.
Simogatni kezdte, és egyre kényelmesebb volt ott ülni. Erre megfogtam az alhasát a blúza alatt, a köldökével játszottam és néha-néha a melltartó felé kalandoztam.
-Csókolóztál már nővel?
Kérdezte suttogva.
-Nem. De érdekel milyen lehet.
Azzal megcsókolt. Istenem az az érzés. Teljesen más mint egy pasival. Kicsit bele is harapott és ez teljesen felhúzott. Ezt még vagy 5 percig csináltuk. Aztán benyultam a melltartója alá, ő pedig már a nagyajkaimat és a csiklómat a cicanadrágomon keresztül simogatta, ami már teljesen átnedvesedett. Ezután felfektetett az ágyra és végigcsókolta az egész testem.
-Látom használ a gimnasztika.
Mondta mosolyogva, ezután levette rólam a melltartót. Aznap egy csipkés push up-osat vettem fel. Aznap reggel még nem is sejtettem, hogy valaki más fogja levenni rólam. Közben végig csókolóztunk, és láttam, kezd kibuggyanni a melle a helyéről úgyhogy letéptem róla. Annyira bevadult ettől, hogy széttépte a cicanacimat és elkezdte simogatni az ujjbegyeivel a csiklómat. Ekkor berakta 2 ujját és pár másodperc múlva elélveztem. -Azta. Nem tudtam, hogy ilyen jó vagyok.
-Nagyon jó vagy!
Nem tudom mi történhetett velem. Biztos az új ingerek miatt volt vagy nemtudom de nagyon jó érzés volt. Erre felbátorodtam és lelöktem az ágyra és szívni kezdtem a mellbimbóját. Ekorra már ő is nagyon nedves lett és lehúztam róla a nadrágot, ő pedig rólam. Magamhoz húztam és elkezdtük ollózni egymást. Ellentétesen ringatóztunk egymáson de Melodi hirtelen gyorsabb tempóra váltott. Látszott rajta, hogy mindjárt a csúcson van. Hamar egy hatalmas nyögéssel el is ment. Azután pózt cseréltünk és így ő volt lent, én pedig az alhasán csücsülve a hátam mögé nyúlva a csiklóját dörzsöltem. Míg ő elölről ujjazott most már 3 ujjal, és még mindig istenien csinálta. Pont úgy hogy el érje a G-pontomat. Mivel látta hogy már nem bírom sokáig, hirtelen megfogta a csípőmet, és a szájára húzott. Istenem. Még szexisebb dolgot a mai napig nem tapasztaltam. Az egész olyan szürreálisan gyönyörű volt. Ordítva mentem el a gyönyörtől. Most kicsit megpihenünk és kérdezte:
-Ez leírhatatlan volt. Van valami játékszered?
Erre szó nélkül kivettem a fiókomból egy vibrátort, és a hátam mögé rejtettem.
-Csukd be a szemed!
Amint becsukta, a leggyengébb fokozatra raktam, és felhelyeztem neki. Ő ezt egy halk sóhajjal honorálta.
-Ehz az.
Feljebb kapcsoltam, és láttam ahogy sikoltva kitör az orgazmusa. Pár perc múlva gyengén lihegtem:
-Szünet?
-Oké
Azzal lementem a konyhába és összeütöttem két pohár wiskey kólát és felvittem.
-Oh nem kellett volna.
-A vendégnek mindent.
-Voltál már nővel?
-Nem. És te?
-Csak egyszer de az nem volt ilyen fantasztikus.
-És az milyen volt?
-Egy fogadás miatt kellett megtennem.
-És a pasiddal mi lesz?
-Nem mondom el neki.
-Én nem fogom elmondani senkinek ha te se.
-Oké.
-A szüleid mikor jönnek?
-Apám jön majd de csak egy óra mulva.
-Addig el lehetünk egy darabig.
Eközben kivettem a jégkockát a pohárból, és lassan a csiklójához simítottam és néha a lyukába is bele-bele dugtam. Így simogattam egy darabig, és miután az összes jégkocka elfogyott, megint feldugtam neki a vibrátort. Most már a legnagyobb fokozaton. Csak úgy nyögött és nyögött az izgalomtól. Egyszercsak megfordult, és rácsápott a seggére.
-Most a fenekemet.
És beledugtam1 ujjamat a kerek posijába és köröztem belül. Nem volt ott semmi, kosz. Valószínűleg a pasi miatt.
-A pasid szereti seggbe?
-Igen. De én nem. Eddig!
De a mondata közepén benyomtam még két ujjam.
-Ez az! Igeen! Igeen!
Még ringatózott is hozzá, és egyre ütemesebben. Hangos cuppogó hangot hallatott a forró lyuka.
-Akarsz még?
Erre nem mondott semmit csak nyögött és nyögött. Lassan bedugtam az összes ujjam. De csak hangos ordítás hallatszott. Ökölbe szorítottam belül a kezem és úgy mozgattam benne. Pár perc utánhátranyúlt és onnan izgatta a csiklómat. Egyszer csak elélvezett és csak úgy nomta ki magából az öklömet. Alíg birtam visszanyomni.
-Feküdj az oldaladra. Amikor lefeküdtem, azt mondta:
-Most viszzaadom.
Benyomta 2-2 ujját nekem. Egyet a fenekembe, egyet a nunimba. Még hasonlót sem éltem át ezelőtt. Senki sem okozott nekem ekkora örömöt análisan.
-Istenem, ez az!
Arra eszméltem, hogy két oldalról öklöz meg. Azután őrületes orgazmusom volt. Szakadt rólam a víz, és egész testem forró volt.
-Indulnom kell.
-Ahh ne menj még!
Felöltöztünk és kikísértem. Megbeszéltük, hogy máskor is csinálunk ilyet, és azóta is havonta legalább egyszer összejövünk. Újabban pornót nézni...
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A szoknya


A szoknya, meg ami alatta nincs

Ahhoz, hogy értsétek a sztori vicces oldalát, el kell mesélnem, hogy a történet főszereplői, alias én, és most bemutatkoznék: Mia vagyok, illetve a volt pasim Tomi, hogy kerültünk kapcsolatba, majd még mélyebb kapcsolatba egymással.

Fanni hibája az egész.

Fanni, aki egy évvel idősebb nálam, de már óvodás korunk óta ismer....

Az első youtuber pinám


Minden ember életében eljön az első masztizás egy kapcsoaltban a társ erotikus képére.
Magam már rég benne vagyok az írói szakmába, és most jutottam el oda hogy ezt le is írjam, de jó ízesen!

Na ez úgy kezdődött, hogy 2012-ben gondolkoztam januárba, hát, hogy már el kőne veszíteni a szüzességem, és megkértem Vitó cimborámat, aki ma már híres youtube videós, hogy mutasson vala....

Segítség, a tanárnőm egy kurva !


Amit most leírok, még nem mondtam el senkinek, de mivel nem bírom tovább, így megosztom másokkal. Tavaly augusztusban történt az eset, ekkor 16 éves voltam. Van egy nagyon dögös fizika tanárnőm, akit Tündének hívnak. Akkor 29 éves volt. A fizika sohasem volt a legszeretettebb tantárgyam, de ő tanította, így szerettem órára járni…

Korrepetálásra is jártam hozzá. Azon a bizonyos szerd....

Anyu és én


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éj....

A megkefélt könyvtároslány


Hol is hagytam abba a múltkor? Bocs a félbeszakításért de el kellett mennem:). Szóval ha a a fantáziának engedünk utat, akkor általában ismeretlenekkel, netalán ismerősökkel élünk át olyan kalandot, amit a valóságban kivitelezhetetlennek érzünk. Ennek oka lehet az önbizalomhiány, egy meglévő kapcsolat békessége, esetleg a távolság, ami nem elsősorban földrajzi értelemben értendő. Ezek az apró kis ....

Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.
-Szopja Tanárnő-súgta a fülébe egy forró leheletű srác.Niki rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni.....
Szextörténet címkék

leskelőd | tangás | hardfetish | első buli | noverke |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.