A perverz fotós


Gyere be! – mondtam Andi-nek, miután kinyitottam a műtermem bejárati ajtaját.
- Szia! – mondta a lány szemlesütve. – Jó helyen járok? Lion Fotóstúdiót keresem.
- Jó helyen jársz, Laci vagyok, velem beszéltél telefonon.
A lányon láttam, hogy mennyire zavarban van, pedig a telefonban egy határozott nőt ismertem meg benne, aki tudja, mit akar, akinek konkrét elképzelése van. De most…
Egy félszeg őz gidácska szemeit véltem felfedezni az arcán. Sokszor találkoztam már ilyen esettel, hisz meztelenül pózolni egy vad idegen előtt nem mindenkinek egyszerű.
Már lassan öt éve tértem át a természetfotózásról az erotikus aktfotózásra. Akkor még nem is gondoltam, hogy szinte csak hetekre előre lehet hozzám bejelentkezni, mert olyan nagy igény van a szolgáltatásomra. A 14 éves lányoktól kezdve – akik szülői felügyelettel érkeznek hozzám – a 63 éves nagymamáig, minden korosztály megfordult már nálam, azzal a szándékkal, hogy készítsek róluk egy erotikus fotó sorozatot.
Már tudtam mi ilyen esetekben a megoldás, hogy lehet feloldani a kezdeti feszültségeket. A stúdióm fogadó szobáját egy indiai barátom rendezte be, amely keleti hangulata, a santál illatú füstölő, a gyertyafény, egy lazító hatású dardzsilingi tea, negyed óra múlva már megoldotta Andi nyelvét is. Az Urának – így mondta – születésnapjára akar egy fotósorozatot adni ajándékba. Már a telefonon is jelezte a lány, hogy ezek különleges fotók lesznek.
- Nálam nincs lehetetlen, kedves! – mondtam akkor neki. – Szeptember 5-én délután tudnánk találkozni. Sajnos addig nincs más szabad időpontom.
- Ó, az nagy baj, az Uram szüli napja augusztus végén lesz. Nem tudna beszorítani valahova előbb? – szinte könyörgött a telefonba.
- Hát, esetleg, ha este 8 után is megfelel, akkor a héten pénteken működhetne a dolog. – javasoltam. Ebben meg is állapodtunk.
Az eddigi munkáimat nézegettük egymás mellett ülve egy nagy párnán, finoman hozzá-hozzá értem a lány testéhez. Ő először meglepődött, de nem húzódott el. Érezte szavak nélkül is, hogy teljesen meg kell nyílnia előttem, levetnie a gátlásait, ha tökéletes fotókat szeretne készíttetni.
Én nem siettettem a fotózás elkezdését, hisz szerettem volna megismerni egyrészt a lányt, másrészt a kapcsolatát is szerelmével, akit meg akart lepni. Lassan kezdett bennem kialakulni egy kép. Megtudtam, hogy az Ura, egyben a Parancsolója egy Dom, aki a Nagy Játékban Andi legnagyobb örömére, uralkodik rajta, felette.
A vékony bőr nyakörv, ami a lány nyakán ékeskedett is bizonyította, hogy itt igazán érdekes fotók fognak ma készülni. Bevallom, ez a helyzet felizgatta a fantáziám, és ezt csak növelte a lány viselkedése, és az a tény is, hogy a mini szoknyája alatt nem hordott bugyit, amit nem is titkolt előttem sem.
- Gyere, megmutatom a műtermemet. – javasoltam neki. Megfogtam a kezét és bevezettem a stúdióba.
- Gyönyörű! – szakadt fel a kiáltás belőle.
Elengedtem a fülem mellett a megjegyzést, már kíváncsi voltam a lány testére, hisz az lesz ma a munkám tárgya.
- Megkérlek, vetkőzz meztelenre, szeretném megismerni a tested is...
Andi rám nézett, csak a szemeink beszéltek.
- Igenis Uram! – szaladt ki a száján. Rögtön rájött, hogy mit is mondott, de nem reagáltam rá, hisz akkor lesznek a fotók teljesen élethűek, ha beleképzeli magát abba a helyzetbe, amiben az Urával szokott lenni.
Karcsú, de sportos, izmos test bontakozott ki a szemem előtt. Formás mellek, darázsderék, sportos lábak, teljesen borotvált szeméremdomb...
Láttam már szebb, vonzóbb nőt is az életemben, a munkáim során, de körbevett valami megmagyarázhatatlan varázs, én is beleéltem magam a domináns szerepbe, és ezután már csak parancsokat osztogattam neki. A szemein láttam azt a tüzet, amit az Urával érezhet, a teste behódolt nekem is.
Meg sem szólaltam, csak kattintgattam a gépemet. Leemeltem a tartójáról a masinát, a kezeimbe fogva mentem egész közel hozzá, folyamatosan dolgozva, fotózva az extázis határán vonagló női testet.
Szinte transzba esett, parancsomra verte egyik kezével a fenekét, csavargatta a mellbimbóit, meghúzta a nyakörvet a nyakán, egy nyeles korbácsot vett a szájába, terpeszülésben mind az öt ujját feldugta a pinájába. Teljesen benedvesedett, teljesen felizgult a lány, és nem törődve velem és az őt körülvevő külvilággal, elkezdte kielégíteni magát. Puncija rövid időn belül fröcskölve élvezett el. Néhány csepp a gépem szélén landolt, de nem foglalkoztam vele... Félelmetes fotókat tudtam készíteni mindeközben...
Fölé álltam, megfogtam a haját, belemarkoltam, és megszólaltam:
- Nézz fel rám, szuka! Érezzem a szemeidben a hatalmam feletted! Azaz, tökéletes...
Folytasd!
- Csináld azt, amit az Uraddal szoktál!
Legnagyobb meglepetésemre, Andi lesütötte a szemét, és a nadrágomon keresztül elkezdte masszírozni, a már valljuk be, keményen meredező szerszámom. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy megszabadítson a ruházatomtól és elkezdje simogatni a merev, teljesen sima és szőrtelen büszkeségem. Én eközben alig győztem kattintgatni a gépemet. A farkam teljesen eltűnt a torkában, hol csak a makkom körül körözött, a nyelve őrült táncot járt a farkam teljes hosszában. A borotvált golyóim sem maradtak kényeztetés nélkül.
- Megfelelek Önnek, Uram? – kérdezte a lány, de szemein láttam, hogy nem is engem lát maga előtt, nem is hozzám szól, én csak egy tárgy vagyok, aki az Urát testesíti itt meg.
- Akarom a magját, tisztelje meg vele a szám, a torkom. Kérem Uram, könyörgök, adja nekem a nektárját... Mindeközben a szemét lehunyva a legváltozatosabb módokon nyalta, szopta, harapdálta a farkam. Az eredményre nem is kellett sokat várnia. Amikor a középső ujját feldugta az anusomba, szinte azonnal elélveztem. Andi a farkam tövénél fogva irányította, azt hogy hol landoljon a nedűm. Kapott a szája, a nyelve, az arca, de jutott a melleire is. Ő, mikor befejeztem a kilövelésem, alaposan megtisztította magát a gecimtől, az ujjaival törölte le mindenhonnan és a szájába tette, tisztára nyalta az ujjait. Gyönyörű fotókat készítettem ekkor róla... Majd váratlanul megfordult, kinyomta felém a kőkemény fenekét, két kezével széthúzta a halmait, szinte felkínálta nekem használatra. Kicsit elbizonytalanodtam... Folytatni akarja ez a lány? Hátranézett a válla felett és megszólalt:
- Könyörgöm Uram, bassza meg a seggem! Akarom! Kérem! Könyörgöm!
Még mindig kissé bizonytalanul indultam meg felé. Nem tudtam, hogy engem akar a lány, vagy azt hiszi, az Urának kínálja fel a teste legbizalmasabb nyílását. A fényképező gépemet egy kis állványra állítottam és beprogramoztam rajta, hogy 5 mp-ként készítsen egy fotót.
- Jöjjön már Uram, vagy nem vagyok Önnek ma elég kívánatos?
Tudtam, hogy Andi transzba esett, tudtam, hogy nem teljesen korrekt ezt a helyzetet kihasználni, de döntött bennem a vágy, és a művészet. Ilyen fotókat még sosem csinálhattam. Mögé térdeltem, megfogtam keményen a csípőjét. Ő a farkam fogta marokra, beirányította a sötét lukacskába, beleillesztette a makkomat. A csípőjét markolva egy erőteljes mozdulattal magamra rántottam a lányt. Nem tiltakozott, de egy halk sziszegés jelezte, hogy váratlanul érte ez a kemény behatolás.
- Igen, használja a seggem! – szólt a kérés, parancsolás.... – Üsse a fenekem, kérem, keményen...
- Jajj, áááhhh, igen, még, akarom, kérem, folytassa! – törtek elő belőle a csapongó szavak.
Nem kíméltem a fenekét, kezeim ütéseinek hatására már mindkét halma vörös volt, de folytattam tovább. Eközben a lábaim a teste mellé raktam, a farkam teljesen belefeszült a seggébe. Ő lefelé kezdte feszíteni a faszom, majd körözni kezdett rajta. Sosem éreztem még ilyen gyönyört az életemben. A lány szinte eszét vesztve vonaglott rajtam, hangosan sikítozott, érthetetlen szavak hagyták el a torkát...
Mind az öt ujját bedugta a hüvelyébe, és onnan kezdte el masszírozni a fenekében feszülő farkam. Szinte körbevette az ujjaival, hol csak csiklandozta, hol keményen megmarkolta. Folyamatosan, nagy sebességgel tolta a csípőjét felém, a feneke is nedvedzett, csöpögött ki a farkam mellett a kéj leve onnan is. Éreztem, hogy ezt a gyönyört már nem bírom sokáig.
- Jövök! – mondtam, de abban a pillanatban Andi teste elkezdett rángani, vonaglani. Majdnem letörte a farkam a helyéről, oly nagy volt a hév, a lendület. Addig soha át nem élt gyönyörhullám vonult végig a testemen. Percekig remegett mindenem. Rádőltem a lányra, aki összecsuklott a súlyom alatt és hasra feküdt. Én ráborultam és beleptem a testét. Percekig éreztem, ahogy alattam remeg, rázkódik a teste. A feneke záróizmai össze-össze szorították a farkam, kisajtolva belőle a kéjem utolsó cseppjeit is.
Nem tudom mennyi ideig feküdtünk így egymáson, de azt akartam, hogy megálljon az idő... Andi mozdult meg előbb. Lefordultam a testéről, ő is megfordult, csukott szemmel átölelt és egy hosszú csókban forrt össze az ajkunk.
Kinyitotta a szemeit, majd rám nézett. Láttam rajta a megdöbbenést, a meglepődést...
- Mi történt itt? Mit csináltam? – törtek fel belőle a szavak.
- Semmit Drága, csak beleélted magad a szituációba. Tökéletes voltál! Gyere, nézzük meg a fotóidat.
Egy ideig még minden reakció nélkül szemléltük az elkészült felvételeket, de aztán a páros felvételek láttán elpirult.
- Ugye ezek a felvételek nem kerülnek napvilágra?
- Dehogy is kedves! Ezek lesznek, - ha megengeded – az én legféltettebben őrzött kincseim. Az Uradnak készülő albumban csak a rólad készült fantasztikus fotók fognak bekerülni.
- Köszönöm! – volt a válasz, és Andi szempillái lecsukva jelezték a hálát.
A lány lezuhanyozott, felöltözött, majd sietve távozott.

Az Ura születésnapja előtt egy nappal elkészült a fotóalbum. Felhívtam a lányt, hogy jöhet érte. Egy óra múlva már nálam volt. Megnézte és megköszönte a munkámat, a fotózás második részéről nem esett szó...
- Mennyivel tartozom? – kérdezte.
- Te már többet fizettél ezért, mint bárki más. Egyet ígérhetek. Ez a legmélyebb titkom marad egész életemben, a legfantasztikusabb és a legboldogabb órák emléke. Nagyszerű nő vagy, büszke lehet rá az Urad!
Andi megfogta a vállaim, egyik kezével végig simított a tarkómon, majd hosszan megcsókolt.
- Te vagy a legfantasztikusabb fotós, akit valaha megismertem. Köszönöm!
Ezzel megfordult és kiment a házamból. Az ablakból sokáig néztem karcsú, vékony alakját, Ő mintha érezte volna ezt a sarkon hátrafordult és intett a kezeivel, majd eltűnt a messzeségben.


Szextörténet ajánló:


Ágika megint ki tett magáért 4


Szia mond mi a probléma!,
Azt gondolom, felmegyek hozzád,
Rendben van gyere,de megint mit akarsz,
egy meglepetést
jó de mit?
majd megtudod ha felmentem!
Oké gyere,de egyedül jössz
Igen egyedül
De nincs ott a kurvád?
Nincs de miért érdekel hogy itt van vagy nincs itt
Azért mert azt szeretném ha ketten lennénk!
Na jó gyere!....

Perverz sztori


Csönd, csak a vér dobol a fülemben, majd hallom, ahogy a víz zuhog a fürdőszobában. Nem térek magamhoz. Néhány perce még dolgozom, próbálom rendbetenni a restanciámat, most meg a vágytól majd szétpattanva, tehetetlenné kötözve térdelek egy lányszobában, kényére-kedvére kiszolgáltatva a barátom lányának. A legmegdöbbentőbb azonban a helyzetemhez méltatlanul ágaskodó farkam, mintha élvezné ezt a hel....

Vacsora után megbaszlak


Ha izgató fantáziálásról van szó, én egy megtörtént eseményt szoktam újra és újra felidézni: azt, amikor a kettővel ezelőtti pasimmal összejöttem. A vele való kapcsolatom teljesen megváltoztatta az intimitásról és a szexről való látásmódomat. (Egyébként nem is a szex miatt szakítottunk, de ez már egy másik történet.)

Valahogy így történt: már elég régóta nézegettük egymást, lehetett....

Művészi fotók


Tracy a szombati újságban vette észre a művészeti vásár reklámját. A legjobb barátnője születésnapja előtt két héttel úgy vélte, hogy ott biztosan talál majd valami, ami Luciának tetszeni fog. Talán valami ékszert vagy díszt a hajába.
Így hát buszra szállt és elment a megadott parkba. Mire az utolsó bemutató sátorhoz ért, csalódott volt. Semmit sem talált, amit megfelelőnek tartott volna. A....

A sznob szűzkurva


Kata kilépett a fürdőkádból. A légben könnyű parfümök illata terjengett. A csapból zubogott még a pára. Kata letörölte a tükröt, és leborotválta a bajuszszöszeit. Csinos akart lenni este. Közben végsimított a punciján. Azon gondolkozott, mért gyanús a fiúknak, ha egy nő baszni akar. Nem értik. Jó ő még nem nő csak 16 éves. És farok sem volt még benne. Mégis eléggé jó dolognak gondolta, az lehet bi....

Megcsalás egy motelban


Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyunk beteljesülésének zálogát fogom kezemben. Kézen fogva lépünk be a szobába. Megszűnik a külvilág, csak ketten vagyunk. Érz....
Szextörténet címkék

a nagy kefélés ii | kenyszeredetten | kiskoromban | anyám naplója | a csajom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.