Szexkapcsolatom a nagynénémmel.


Magdi, apukám nővére kb 20 éve költözött Dániába az akkori pasijával. Anyáék és az itthon maradt rokonság kapcsolata megromlott vele, ugyanis szinte egyik napról a másikra lépett le, egy szinte vadidegen emberrel. Előtte is eléggé csapongó életet élt, rengeteg kétes ügye volt ami a visszafogott és mélyen vallásos családunkkal abszolút nem volt összeegyeztethető. Évente kb 1x 2x beszéltünk vele Skype-on, én személyesen még sosem láttam őt. Magdi most már 45 év körül lehet, képekről és videókról megítélve nem egy karcsú alkat, de cserébe szép keblekkel megáldva. Vagány nőnek tűnt mindig is. Tavaly márciusban történt amikor Magdi kissé váratlanul rám írt Facebookon, hogy szakított a barátjával (azóta se házasodtak össze) és hazafog költözni és a segítségemet kéri. Kérte, hogy a családból senkinek ne szóljak, mert úgyse engednék meg nekem, hogy segítsek neki, maradjon ez a mi titkunk. Tartottam magam ehhez, lakásokat néztem neki,hogy egyszer mikor hazalátogat két napra akkor egyszerre megtudjon nézni többet és választhasson. Sok elképzelése nem volt, ígyis úgyis felakarta újítani majd amit venni fog. Haza is utazott, a két napot rászántunk a lakások nézegetésére majd rögtön vissza is utazott. Ekkor már úgy ment vissza, hogy csak a cuccaiért és költözik is haza. Megvette a lakást Budapesten, pár metrómegállóval arrébb ahol én laktam. A lakás lelakott volt, ellenben jó helyen és szépen felújítható. Neki is kezdett, rengeteg munkást vezényelt a helyszínre akik neki is estek a lakásnak. Hétvégente amikor a munkások nem jöttek, akkor mindig áthívott magához, hogy segítsek neki. Ilyen festegettünk, rendezgettünk, pakolásztunk, természetesen a családunk tudta nélkül. Magdi játszotta a vagány nőt, mintha mindig is ismertük volna egymást és mindig is világi cimborák lettünk volna. Laza volt, de mégis nőies. Hol söröztünk, hol boroztunk munka közben, mindig jól telt az idő, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Szombat este volt, egész napos munka után már a vége felé közeledtünk. A létrán álltam és fal felső részét festettem. Létrán még lábujjhegyen állva próbáltam elérni a legfelső pontokat is. Magdi csak mászkált körülöttem és folyton fura, két értelmű megjegyzéseket tett rám. Nem tudtam hova rakni ezeket, sokszor zavarba is jöttem. Egyébként nincs kidolgozott testem, de próbálok sporolni és egészségesen élni így alap izomzatom van. Amikor lábujjhegyen csimpaszkodtam Magdi odajött és fogdosni kezdte a vádlimat.
- Ez igen, micsoda izmok... - mondta nevetve
- Bizony. Van is benne munka bőven - válaszoltam
Magdi ezen felbátorodva tovább simogatta.
- Így nehezen fogom befejezni mára - mondtam neki.
- Nem is kell. Gyere le. Igyunk. Elég volt mára.
- Mindjárt kész vagyok. Pár perc.
- Mondom gyere le... ne mondjam még egyszer. -nevetett Magdi és közben elég veszélyesen elkezdett leráncigálni a létráról.
Már dőlt a létra de éppen leugrottam róla és szinte pont Magdihoz.Mivel 100fok volt panel 7.-en így nem volt rajtam felső. Ahogy leestem elé, pár centire álltam meg tőle és nevetve elkezdte a felső izomzaton is fogdosni.
- Micsoda izmok itt is... - folytatta tovább és leheletén éreztem, hogy ő már megivott ezt azt sunyiba. - Ha ezt tudom, hogy ilyen pasi vár, hamarabb hazaköltözök és nem maradok kint ezzel a f*szfejjel.
- Hát most erre mit mondjak? - néztem a szemébe sunyi tekintettel.
Centikre álltunk egymástól. Néhány másodperc néma csend majd Magdi csókot adott a mellemre.
- Semmit, ne mondj semmit. - nézett rám és közben újból csókot adott a mellemre.
- Szerinted ez jó ötlet? -kérdeztem.
- Szerinted érdekel? - válaszolta.
Csókolgatni és csalogatni kezdte a kemény mellbimbóm. Nem tagadom, nagyon élveztem. Majd elindult felfelé a nyakamon, és elért a számig.
- Cssshhh. Ne mondj semmit. -mondta
Majd megcsókolt. Finom, gyengéd csókot adott. Majd átdugtam a nyelvem a szájába és smárolni kezdtünk. Nagyon beindultam rá. Hatalmas mellei ahogy nekifeszültek a testemnek, a farkam már kőkemény volt tőle. A falnak nyomtam és egyre inkább bevadultunk. A nyakát nyalogattam, majd leráncigáltam a felsőjét, kiszabítottam a mellét és nyalogatni kezdtem. Magdi felnyögött,hangosan élvezte. Jobb kezemmel a puncijához nyúltam és simogatni kezdtem. Vékony kis rövidnadrág volt rajta így jól éreztem az érett, húsos punciját. Majd felálltam, a lábát feltettem a mellettünk lévő székre és miközben smároltunk, benyúltam a bugyijába és a tovább izgattam. Egyre hangosabban nyögött és élvezett. Mintha ezer éve nem lett volna pasival. A nyakamat harapdálta és a hajam tépte. Hihetetlenül bevolt vadulva. Néhány perc ujjazás után elélvezett. Még egy kicsi csorgott is ki neki. Elhúzta a kezem és megcsókolt. Kielégültnek látszott.
- Menjünk, igyunk valamit. - mondta
A hűtőhöz ment és talált egy fél üveg tequilat. Mindketten meghúztuk. Én még felvoltam izgulva,farkam kőkemény volt szóval miután letette az üveget ismét megcsókoltam. Csók közben lenyúlt a farkamhoz és simogatni kezdte. Bármikor eltudtam volna élvezni annyira bevoltam indulva. Letérdelt elém és a szájába vette ágaskodó farkam. Fel se fogtam mi történik. Minden rutinját beleadta és szopni kezdte a farkam. Ennyire szopást még nem élveztem mint ezt. Nagyjából fél perc telhetett el és máris lüktetni kezdtem, éreztem mindjárt elélvezek.
- Elélvezek mindjárt - mondtam.
Magdi nem reagált, az egész farkam a szájába vette és verni kezdte. Minden csepp gecit beakart gyűjteni.
- Ah ezaz, mindjárt elélvezek. -nyögtem hangosan.
Majd épphogy ezt kimondtam, hatalmas spricceltem. Meg is leptem vele Magdit. Hosszú másodpercekig spriccelt ki belőlem a rengeteg geci, nem is bírta nyelni és a felét a földre csorgatta.
- Ez igen Dávid. Volt benned anyag bőven. - nevetett miközben szája tiszta fehér volt.
- Ez isteni volt. -válaszoltam majd csókot nyomtam a szájára. - Jövőhéten is jövök. - nevettem.
- Mindenképp.
Ezek után befejeztük a munkát és elpakoltunk. Haza indultam, búcsúzskor egy csókot kaptam Magditól:
- Tudsz jönni holnap is?
- Ezek után? Ne viccelj.
Másnap kicsit későn keltem,egyből hívtam is Magdit, hogy mi a terv, átmenjek-e akkor.
- Persze, gyere. Mikor tudsz jönni?
- Akár már most is.
- Rendben, akkor várlak.
Nagyjából 1 óra múlva már nála is voltam. Ajtót nyitott és rögtön az ölembe ugrott. Megcsókolt majd rögtön az ajtóban hosszasan csókolóztunk.
- Azért bemehetek? - kérdeztem.
Nevetett majd beengedett. Teljesen emberségesebben viselkedett így józanul, ami mégjobban beindított engem. Elkezdtünk volna dolgozni, de csak ő járt az agyamba, nem tudtam másra koncentrálni. A másik szobában volt éppen amikor odamentem hozzá, megfogtam a kezét és bevezettem a hálóba ahol csak egy matrac volt a földre rakva. Átöleltem, csókolni és vetkőztetni kezdtem. A hátára fektettem és amire egész éjjel vágytam, elkezdtem nyalni a punciját. Sokkal finomabban és nőiesebben nyögött mint tegnap. De ugyanúgy élvezte. Amikor nyalás közben bedugtam a két ujjam akkor pedig ismét elélvezett. Felhúzott magához, megcsókolt majd a hátamra fektetett. Szopni kezdte a farkam majd a hatalmas mellei közé rakta őket. Már ettől eltudtam volna élvezni, alig bírtam visszafogni magam.
- Ülj bele mert nem bírom sokáig. - mondtam neki.
Felcsúszott, miközben végig vadul a szemembe nézett és éreztem, hogy a forró nedves puncija szép lassan bekebelezi a csupasz farkam. Szép lassan csúsztatta fel magának, miközben mindketten nagyokat nyögtünk. Talán 3-4 ki-be mozdulat lehetett amikor nem bírtam tovább és kihúztam a farkam és abban a pillanatban elélveztem. Nevetésbe törtünk ki mindketten. Közben Magdi a hasamról lenyalta a gecimet, majd mellém feküdt.
- Legközelebb talán majd tovább tart. -Nevetett.
- Talán... válaszoltam.

Ez történt az ominózus hétvégénken. Azóta még többször lefeküdtünk egymással, volt hogy a felújítás alatt többször nálam is aludt. Életem legjobb szexei voltak ezek. Majd néhány hét után bejelentettük a családnak, hogy hazaköltözött és ezzel egyidejűleg befejeztük a kis kapcsolatunkat.
Beküldő:Dávid (25)


Szextörténet ajánló:


A barátnőm megdugott


Sziasztok, Donkopil vagyok! Ide is írok egy két történetet, meleg illetve bisex témában. Remélem tetszeni fog.

Barátnőmmel, Mártival már évek óta együtt élünk. Dacára annak, hogy sokan féltettek minket mivel ő 8 évvel idősebb nálam. Most a 40-es évei második felében jár, rövid szőke haja van, szürke szemei és kissé telt alkata. Szexuális téren is az első pillanattól kezdve megvolt k....

A peches nap


Peches napom volt. Már negyedik órája zötykölődtem a gyorsnak kikiáltott vonat, működésképtelen légkondival közlekedő első osztályú fülkéjében, valahol a szerelvény utolsó kocsiban. Budapest impozáns városa mindig lenyűgözött, és még az apró bosszúságok sem tudták elrontani a napomat. A késő délutáni órák ellenére rengeteg látnivaló akadt. Alig győztem kapkodni a fejem a csinos kis fruskák és az é....

A középiskolai szex buli


Ez idő tájt három-négy hetente valamelyikünknél házi buli volt. Középiskolában ez eléggé megszokott, azt hiszem.

Az társaságba egy nemrég bekerült lánnyal a legutóbbi buli óta leveleztünk. Időközben szakítottak a barátjával, és egyéb okokból kifolyólag hamarabb érkezett a helyszínre.

Kajáztunk beszélgettünk, elvoltunk, aztán elkezdtek szállingózni az emberek. Fogyott ....

Dobott a férjem, még aznap megdugtak


Az nap, amikor a férjem közölte velem, hogy van valaki más is az életében, azt hittem vége a világnak, óriási veszekedést csaptam. Döbbenten bámultam és próbáltam lebeszélni arról a másikról, nem hittem el, hogy igaz. Könyörögtem is, két kézzel próbáltam bele csimpaszkodni. A testébe és a lelkébe ugyanúgy. Azt gondoltam, a mi kapcsolatunkkal nem történhet meg az ilyesmi soha! Mi mások vagyunk, a ....

Az új vendég - bdsm


Jenny emlékezetében már homályosan élt az időpont amikor először találkozott Mesterével akit kezdetben Davidként ismert meg. Jenny valamivel 20 éves kora után házasodott össze Daviddel és költözött be Virginiai álomházába messze az otthonától.
A kapcsolatuk sokba változott, de nem lett egy cseppet sem rosszabb. Bár Jenny már kizárólag Mesternek szólítja Davidet és a mostani szerepe a házban....

Az áldozatkész anya és apa


Imre 56 évesen, élt Ildivel, aki 38 éves volt. Egy fiúk volt Palika, aki most múlt 14, egy kissé el volt kényeztetve, és anyja szűnni nem akaró imádatának tárgya volt. Ildi egy fekete hajú finom megjelenésű kis nő volt, még mindig kifejezetten jó alakkal. Helyes huncut kis pofikáját jól kiegészítette még mindig szinte lányos külleme. Kifejezetten jó alakú nőnek számított még mindig. Különösen szép....
Szextörténet címkék

Éjszakai műszak | feleségem | netes | Óvszer anya | feherm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.