Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Egy jó pina.Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű ,a hirdetésének megfelelően tényleg 27 évesnek kinéző hölgy fogadott, csöcstartóban és bugyiban, semmi súly felesleg, és a cicik kellemes egy kezesek.Jó hangulatúnak tűnt, mosolygott rám, és már nyújtotta is a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.


-Judit - mondta a pina.

Én is bemutatkoztam.

- Levegyem a cipőm?- kérdeztem a háló szoba előtt.
- Azt jól teszed- válaszolta a kurva.

A szobában , jobb oldalt közvetlenül az ágy mellet az éjjeli szekrényen, egy meglepően kisméretű tv. Be volt kapcsolva, valami könnyű zenei műsor ment. Meglehetősen halkan.

-Vetkőzz le, nyugodtan- mondta a csaj.

És kiment a szobából, először a zöld színű kabátom vettem le, majd a fehér pólóm, végül a gatyám, szomorúan néztem lefelé, hogy a faszom még fél merev állapotban sincs,
A farkamba életet akartam lehelni, ezért húzkodtam a kezemmel.Vissza jött a lány. Láthatóan nem zavarta a szolid fasz verésem, társalgási hangon, közölte az ajándék mértékét. Újra hibáztam, mert a telefonban nem kérdeztem meg előre, de ezúttal nem ért meglepetés.


-Feküdj le, az ágyra - mondta.

Igazából a beszélgetésünk tő mondatokra korlátozódott. De én nem voltam kezdeményező , biztos vagyok benne ha akartam volna , beszélgetett volna velem. Picit zavart, hogy nem ajánlotta fel, hogy zuhanyozást.

Levette a melltartóját , én akkor már az ágyon feküdtem, továbbra is lekonyult fasszal. A bugyi levételt, és a fazonra igazított pina szőr, - ami egy vékony csík volt - , látványát már kényelmesen az ágyon feküdve élvezhetem.

Leült mellém és a kezével finoman elkezdte húzkodni a faszkalapomról a bőrt le, és vissza, egyáltalán nem sietősen, nem rángatta, mint más kolléga női akik azon vannak, hogy már ilyenkor süljön el a fasz. kb. fél perc múlva, negyed merev állapotba került a farkam. Kellemes vizuális látvány volt a jó formás, nem bolti csöcse. Úgy helyezkedett el , hogy a jobb melle a kezem ügyébe tudott kerülni. Így illik. Én szopatás közben mindig igényelem a csöcs markolást. Azzal kiegészítve az orális sex kurva jó élményét.

Kurva bunkó az a nő, aki szopatás közben úgy helyezkedik el az ágyon, hogy a csöcseihez, nem lehet hozzá férni.

Judit, úgy gondolta már felhúzhatja gumit. Egy pillanat alatt felcsapta. A kis méretű tv előtt, kb. 8, 10 gumi volt kivéve a papír dobozából. Szerte szét voltak ott szórva.

Nagyon finoman elkezdte szopni a faszom, szinte semmit nem éreztem, a gumi erősen gyengíti az élményt,de jó volt, mert a jobb kezemmel a jobb csöcse után kaptam, azt tapiztam élveztem imádtam, akartam. A hosszú fekete egyenes haja a mellemhez ért, örültem, hogy egy ilyen formás kurvát választottam. Fogtam a jobb csöcsét, mert az volt hozzám közelebb és a szopatás egész ideje alatt markoltam. Gyengében, erősebben. Újra meg kellet állapítanom, hogy az eredeti csöcs érintése, össze sem hasonlítható a bolti csöcs tapintásával. A bolti cici ugyan kurva jól néz ki, meg meredeznek a bimbók az ég felé keményen, de érintésre jóval gyengébb mint az eredetinek. Nekem fontos,hogy a tenyeremben valóban kurva jó tapintású csöcsöt érezhessek.


-Szólj majd ha szeretnéd kezdeni-mondta a csaj ,és újra bekapta a faszkalapom.

Szívta a faszom, a fasz szopó csaj mindig kellemes látvány, főleg ha az én faszomat szívja.

Tette a dolgát a kurva , markoltam a jobb formás kis csöcsét, épen bele illet a tenyerembe. Kibaszott jó érzés csöcsök után kapni. Ezzel minden kurvázó makktársam tisztában van.

Baszott jó dolog, hogy vannak: Kicsi , nagy, logó, formás, eredeti és bolti csöcsök.Kurva nagy a választék.

A 18 éves pinák csöcseinek a tapintása egészen más mint egy 50 éves logó csöcs.

Judit aki egy 27 éves pina. Az ő csöcse, tapintásra és látványra is tökéletes.

Behunytam a szemem és átadtam magam a cici tapogatás élvezetének. Feküdtem az ágyon, ő a faszom fölé hajolt, mozgott a feje, láttam,hogy a fasz kalapom időről, időre eltűnik a szájában. Nekem a szopatás mellé, csöcs tapizás is kell, mint másnak a kávé mellé a cigaretta.Jobbra fordítottam a fejem, a tévében, valami csaj énekelt, alig lehetett hallani.Szívta a faszom. Férfinak mindig ünnep mikor leszopják, sajnos a gumi sokat elvesz a dolog élvezeti értékéből. De majd a barátnőm gumi nélkül leszop. Szívta a párduc testű pina, a tévében megint valami csaj énekelt, kurvára élveztem a tudatott, hogy pár perc múlva felpróbálhatom Juditot. Nem is bírtam sokáig várni, kurvára kívánta a faszom már a lyukat.


. Tele volt a tököm gecivel, napok óta nem jutottam valami olcsó picsa közelébe. A kurva picsába!

-Szeretném kezdeni- mondtam
- Hogy szeretnéd?-kérdezte
-Hogy én vagyok felül válaszoltam.

Nálam már évek óta ez a műsor megy, először szopatás, csöcs tapizással, majd baszás, úgy hogy én vagyok felül. Baszás hátulról. Majd újra én vagyok elől, szeretem látni a kurvák arcát, mikor beléjük engedem a gecim. Persze velem is sokszor előfordult már, hogy a kelleténél hamarabb köpködte a faszom a tejet.Legközelebb változtatok a műsoron.

Szeretném, hogy egy csaj a számba hugyozzon.Miközben egy büdös cigi lóg a szájából.

Judit fazonra igazított pinája kellemes látvány volt , és újra csak örömmel állapítottam meg, hogy kurva kibaszott jó teste van, a kellemes egy kezes cicik felfelé álltak mint a cövek, nem lógtak.

Beigazította a faszom a lyukába. Véletlenül rögtön kihúztam.


-Ne húzd ki- mondta Judit.

Újra berakta. Alattam feküdt a csaj. Rögtön arra gondoltam,hogy baszás közben kellemes vizuális látvány lesz a kettő csöcsét bámulni ahogy mozognak a lökéseim hatására. Kurvázó pálya futásom újabb szép pillanatához érkeztem el.Nem tudom megunni a kurvázást, kívánja a faszom a változatosságot. Szeretek, mindig más, és más pinákat felpróbálni, ezért baszok meg minden lyukat ami szembe jön, de csak egyszer.Legközelebb már a változatosságra szavazok, vagyis egy másik picsára.

Neki álltam baszni, közben próbáltam kényelmesen elhelyezkedni a csajon, úgy, hogy a lehető legmélyebbre tudjam nyomni a faszom. A két kinyújtott kezemen támaszkodtam, középtempóban vertem. Amira jobbra hajtotta a fejét és a tévét nézte, egy pina énekelt. Úgy tűnt a csajt nem érdekli a tévé adás, mert becsukta a szemeit. Egy, egy erősebb lökésemnél hangosabban felnyögött.

A lyuk meglehetősen tágnak tűnt, szinte alig éreztem valamit a hüvelyből, vertem gyorsabban, keményebben, próbáltam, helyezkedni a csajon, talán jobban be tudom nyomni a faszom, de akkor sem lett jobb! Mintha a légüres teret basztam volna. A csaj nagyon rendben volt alattam, kurva jó fiatal pina. Próbáltam kicsit bele feszíteni a faszom a lyukba, hogy érezem a hüvelyt. Méréskelt eredményre jutottam

Megálltam csöcs tapizásra, és szopni a bimbókat.
Körbe járattam a nyelvem a csöcsön . Gyakorlatilag úgy szoptam, ahogy Judit szopta a faszom.Imádok csöcs bimbókat szopni.Kurvára csöcs centrikus vagyok.

Zavart, hogy szinte a légüres teret baszom, így meg szólaltam, először a baszás kezdete óta.

-Hátulról szeretném - mondtam

Következő pillanatban már ott volt előttem, Judit formás picsája és a kitágult frissen baszott lyukja. Nem nyomta lefelé a picsáját, láttam ahogy hívogatóan tátong a lyuk. Kurva jó volt!

Újra a csaj rakta be a faszom, én természetesen megsimogattam a pinát, majd jól eső érzésekkel lenyaltam az ujjaimról a pina szaftot.

Keményen megmarkoltam a formás picsáját és boldogan elkezdtem verni a faszom, most már éreztem a hüvelyt. Ez már valódi baszás élmény volt. Ezért járok kurvákhoz. Kibaszott jó volt!

Gyorsan vertem a faszom. Megálltam, előre hajoltam és az egyik csöcsét markoltam, meglehetősen keményen nyomkodtam a kezemmel. Kihangsúlyoznám, hogy Judit , nem szólt rám, mint más kibaszott kurvák, akiknél még megérinteni sem szabad a csöcsöt, mert érzékeny. Itt ilyen probléma nem volt, keményen markoltam a ciciket,
egyszer a jobbat, egyszer a balt. Kurva jó volt a tapintása!

Véletlenül kicsúszott a faszom a meleg lyukból
-Eléveztél?-kérdezte Judit
-Nem. válaszoltam

Huncut módon le ellenőrizte a gumit, hogy valóban nem élveztem e el? Úgy tűnt a gumiban lévő friss gecim mennyisége nem utalt arra, hogy elélveztem volna. Nem lepődtem meg mert ,más alkalommal másik kurva is ellenőrizte már, hogy nem e fröcsögött már ki a gecim?

Minden rendben talált , vissza rakta a lyukába a faszom, ránéztem a tévére, megint egy csaj énekelt. Kurva jó formás test volt előttem,férfi szemet gyönyörködtető látvány. Gyönyörű szép szabályosan kerek picsa. Szeretek hátulról baszni.

Felemeltem a kezeim a csajról, úgy basztam, hogy nem fogtam a picsáját. Kurva jó , és praktikus hátulról keményen verni a faszt a pinába. Tökéletes pozíció, mert könnyen a lehető legmélyebbre lehet lökni a faszt. Leálltam a baszással , mert éreztem, hogy a gecim, el akar indulni a tökömből.
-Elélveztél?-kérdezte a csaj
- Nem csak leálltam- válaszoltam
- Hogy ne élvez el túl hamar.-mondta Judit.

Kurva okos vagy.

A mozgás szünetében, újra a csöcseit markoltam , és mivel fel figyeltem rá, hogy egyáltalán nem zavarja a kemény markolás, egyre szorosabbra zártam a tenyerem. Gyakorlatilag keményen, de mivel csöcsökről van szó, természetesen nem durván élveztem a ciciket.

A baszásban volt egy rész, mikor kurvára felgyorsultam , Judit is hallatta a hangját. Örültem, hogy nem fenyeget a veszély, hogy túl korán fröcsögök. Szabadon verhetem keményen , gyorsan. Kurva szar érzés, mikor csak lassan óvatosan lehet a párzó mozdulatokat végezni, mert ha rendesen baszunk már fröcsög is a geci.
A pár napja termelődő kan tejem, nem akart még fröcsögni , ennek kibaszottul örültem.

Kurva jó formás teste volt a csajnak, nem győzöm kihangsúlyozni, a kurvázó makktársaimnak akik szintén meg akarják majd baszni. Semmi súly felesleg nincs rajta, az tipikus, párduc testű kis formás mellű pina.Kurva jó filigrán testalkatú a csaj!

-Előröl szeretném befejezni- mondtam

Pozíciót váltottunk és már előttem is feküdt szét rakott lábakkal, és kitágult lyukkal.

Berakta a faszom. Rögtön éreztem,hogy így lényegesen inger szegényebb a pinája, szinte semmit nem éreztem, vernem is kellet gyorsan, hogy hajlandó legyen elindulni a gecim a tökömből. Azért annyira nem siettem, többször megálltam csöcs tapizásra, és mellbimbó szopásra,

A csaj egyáltalán nem nézett a szemeimbe. Kurva szép volt a hosszú gyönyörű fekete haja.

Vertem gyorsan, hogy elinduljon a gecim. Hiba próbáltam, elhelyezkedni a csajon, más szögből benyomni a faszom, nem éreztem többet. Keményen vertem. Próbáltam kicsit befeszíteni a lyukba a farkam. Véletlenül kicsúszott a faszom. Judit rögtön vissza akarta tenni.

Szerintem látta ,hogy átszellemült , a tekintetem. Gondolom épen elég gecit fröcsögtető férfit látott már.Így rajtam is felismerte, hogy köpködi a meleg tejet a faszom.


Tudta jól, hogy milyen arcot vág egy férfi miközben fröcsög a meleg gecije.

-Elélveztél?-kérdezte
-Elélveztem- válaszoltam
-Sajnálom-mondta Judit.


Jobb lett a volna a pinán belül elsülni, de így is tökéletes félórás alap baszás volt.

Adott törlő kendőt bőséggel, nedveset és szárazat is.

Meztelenül kísért a bejárati ajtóhoz, egy idős botra támaszkodó férfi akkor sétált el,mikor kiléptem a lakásból. Lehet, hogy látta Judit ,kurva jó formás csöcseit, és fazonra igazított pináját. A picsája is kibaszott jó formás!
Tökélestes filigrán test alkatú a kurva.

- Szép napot- mondta búcsúzás képen

-Szép napot -válaszoltam

És utoljára még egy pillantást vetetem a kellemes egy kezes nem bolti csöcseire és a fazonra igazított pinájára,


Utoljára mert én egy pinát, csak egyszer baszok meg


Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Pina kényeztetés


Meg kellene fordulnom, mert szénné égek! - gondolta Éva és felült. A késő délelőtti nap már rettentően égette testét. Körülnézett és látta, hogy a meztelenül napozóknak elkerített kicsiny kis területen megfogyatkoztak a nap szerelmesei. - Nem csoda. - gondolta, hisz ilyenkor napozni szinte már önkínzás. Felállt és begyalogolt a tenger hűsítő hullámai közé. Érezte bőrén a kellemesen hűs simogatást,....

A szomszéd fiatalember


Augusztusi, langyos nyári este volt. Hazafelé tartottam a délutáni műszakból. A falu felé vezető út kihalt volt így tizenegy óra tájékán. Nem törte meg a sötétséget egy autó fényszórója sem, nem kellett figyelnem túlzottan a vezetésre. Elgondolkodhattam az elmúlt nyolc hónap eseményein.

A karácsonyt még együtt töltöttük. A férjem,a huszonöt éves fiam,meg én, a szűk család. Gyertyafé....

A szülinapi buli


Meghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis e....
Szextörténet címkék

kalk | kirándulás | pisilj | erotikus képzelgés | kemény |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.