Az ukrán főnök felesége


Évek óta ismertük egymást. Meglehetősen szekánt főnököm felesége volt, vékony, kicsit csontos, de izgalmas testű nő, aki időnként nagyon izgató tudott lenni. Nem egyszer előfordult, hogy nagyon megkívántam, de megközelíthetetlen volt, katonás és rideg, de őszintén reméltem, hogy egyszer adódik valami alkalom, és kedves főnökömnek pár nem egészen törvényes döféssel hálálhatom meg undorító természetét. Sokszor néztem vágyakozva, ahogy szalad a dolga után, hiszen én voltam a sofőrje, ha valami nagyobb vásárlása volt, ő tudta, hogy mennyire tetszik nekem, és én erre építettem alattomos kis reményeimet, hogy egyszer csak kinyílik házastársi erényeinek közönyfala, és én ezen a nyíláson át benyújthatom neki mézédességű farkam, s vele zamatos kéjét a zsarnok férjek rémét jelentő egzotikus félrekúrásnak. Vágyakozva néztem keskenyre összeszorított száját, bele képzeltem valamit, amitől szélesre nyílik és oválisra, és amitől elmegy a nők hangja, amíg ki nem cuppan az ajkaik közül, ami némaságukat okozta. Szó, ami szó, nagyon szerettem volna szoptatós dajkája lenni ennek a nyurga, bár csöppet sem magasnak számító, kicsikét raplis tyúknak, ámbár a dolognak volt némi kockázata.
Eleget mustráltam, nem voltam oda érte halálosan, de folytonosan irritált. Szemeim kihámozták a ruhákból, különösen furcsa ívű csípője izgatott fel, sokszor elképzeltem, kiállunk az útról, leteperem és megbaszom, de hát ez nem megy ilyen egyszerűen. Persze, ha ő akarta volna!... Férje külföldről hozta, őrizte, mint kutya a csontot, a háztartás és a gyerek rabszolgája volt. Kiejtése mindvégig idegenes maradt, a szép nőknél azonban ez ugyanolyan szexis, mit az enyhe kancsalság, mely a bent mélyen kotró hímvessző okozta gyönyörűségtől mindig erősre vált át az orgazmus görcseiben.
Egyébként volt benne egy jó adag amolyan keleties prüdéria.
Egy este benn volt a férje irodájában. A két gyerekkel már órák óta vártak a hazaindulásra, és közben sötét lett. Én a másik épületben voltam kinn a biztonságiak kutyái ugattak, de valami neszt hallottam kintről, ezért kinéztem a sötét folyosóra.. Rögtön megismertem. Jellegzetes járásával belépett, megint a hódítóbb külsejét vette fel, úgy hogy bizonyos gondolataim támadtak. Fejét felvetve, makacs tartással állt az ajtóban. Furcsa gondolatom támadt, de csak néztem, elhessentve gonosz képzelődéseimet, de már nem volt időm töprengeni. Fele olyan idős volt, mint én magázódtunk az első pillanattól fogva. Most nagyon szépnek látszott, karcsú, lányos lábai különösen. Mindig szerettem csókolgatni a női lábakat, mert az én kódexemben a női lábaknak, a vádliknak, és a női seggeknek nincs riválisa a szerelem fegyvertárában. Ezek látványukkal szíven ütnek, és kész vagyok. A combforgók táján jellegzetes mozdulattal simította meg szoknyáját egyszerre mindkét oldalon.
- Nincs kedve valami szokatlan? - kérdezte, de én már értettem. Közben a szoknyát kicsikét feljebb húzta. Szívem kalapálni kezdett és ugyanakkor Zeusz villáma kegyetlen erővel eltalálta fejem mellett a másik legnemesebb részem. Hirtelen úgy éreztem, szűk (vajon szűk?) punija egészem a vesszőm tövét szorítva szívódik rám. Percek teltek el, de ekkor már fehér színű pamutbugyija is feltűnt a szoknya alja alól. Hát ez félreérthetetlen volt.
- Tudom magának hogy tetszek. Nem kell titkolózás. Nekem felesleges.
Nem szóltam, már ő se, csak a levegő forrt körülöttünk. Mérlegeltem. Aztán már nem mérlegeltem. A szoknya alja már a derekán volt, a bugyit azonban rám hagyta, de egyelőre eszemben se volt hozzányúlni. Az asztalhoz ment. Lekapcsolta a lámpát egészen magyarosan ("erre most nem lesz szükség"). Lehelete az arcomat érte, édes volt és izgató, aztán megéreztem a száját is, forró volt és nedves, mint odalenn, legalább is ez jutott az eszembe mindjárt, hogy lenn is valami hasonló lehet a helyzet.
- Add kezembe farkad! - mondta csendesen. Benyúlt a nadrágomba, kicsit fogta, szorongatta, aztán az asztalhoz lépett - épp a szemérméig ért -, már nem méricskélte a vastagságát és a hosszát, egyenesen előre nyújtott kezeire dőlt.
- Eleg lesz bugyit félrehuznod - váltott hirtelen tegezésre. Mögé álltam és beléptem a lábai közé jobb lábbal, hogy kicsit széjjelebb tegye. Még mindig nem hittem el, hogy igaz, ami itt történik, de el kellett, és igyekeztem hasznossá tenni magam. A bugyi ekkor már a bokájánál volt, fülébe súgtam, lépjen ki belőle, mert csak akadályozza majd, ő pedig kilépett és elszántan düllesztette felém oly sok nyálamat csorgásra késztető csupasz kis formás valagát. Sajnáltam, hogy csak a kinti fények adnak némi világosságot, ebben a szűrt fényben kicsit gyönyörködtem a nem várt préda gyönyörűségében, benyálazott ujjam végével lenyúltam, hogy a rést megkeressem, mert úgy sejtettem nincs sok időnk, a szertartást most nem végezhetem a maya papok módszerességével, mert aztán nem lesz semmi a megnyílt paradicsom ínyencségeiből. Gyorsan kell lekapkodni a gyümölcsöket, és majd aztán élvezni édességüket, mint gyerekkorunkban, ha cseresznyét csórtunk, és féltünk, jön a fa gazdája.
Szokásom szerint szétválasztottam a nyílást, aztán beljebb toltam az ujjam. Izgatottan fújt, ahogy felcsúszott, még inkább, amikor kivettem, és a főszereplő vetette be fejjel magát a mélybe, föl, föl, ameddig csak útja volt. Aztán megállt, mert már nem volt út. Mély nyögés volt a válasz, és nem a fájdalom hangja volt. Mereven felment a test mélyébe, mint egy nyílvesző. Előre nyúltam jobb kézzel, és a hasát kezdtem leheletfinoman simogatni, ő zihálva, csukladozva szedte a levegőt, azt hittem, kimennek a lábai alóla. Én közben elindultam felfelé, a melleit kerítettem sorra. Eltűnt a két tenyeremben a két apró madár, valahol a sors vonala körül éreztem, hogy a bimbók bökdösik a tenyerem mindkét kezemen, akár szopósborjak a anyjuk csöcsét. Nem akartam megzavarni azt a csendes idillt. Ekkor már az asztalon hevert. Koplalástól zsírtalan, kemény feneke szétnyílt, s mivel a lámpa fénye kintről kegyesen épp rá esett a szétnyíló vágásra, végre láttam valamit, amit ő biztosan nem szánt nekem ma estére: tisztán láttam ánusza gyűrűs körét, és külön élveztem, ha ezt tudná, valószínűleg akkorát rúgna, mint a ló. Volt egy tollam, mely egy gömböcskében végződött, ezt a tekergő nő mellett, akinek zavartalanul élveztem fehér csípője látványát, óvatosan előkészítettem az asztalra, s megnyálazott ujjammal motoszkálni kezdtem a barna kör ívén, de már kezdtem elveszíteni a fejem,. Előre nyúltam, és ajkai közé toltam az ujja,, habozás nélkül ráharapott, nincs a csuka, s ebből a harapásból úgy éreztem, túl lassú vagyok hozzája képest. Benyálaztam a toll gömböcskéjét, a ráncos lukhoz közelítettem, és harmadik próbálkozásra egy újabb nyáladaggal sikerült áttolnom a szoros lukacskán, ő pedig felnyüszögött, vonítva rángatni kezdte a csípőjét, egy szempillantás alatt a csúcsra ért, és valósággal szétesett előttem az asztalon. Teljes erővel benyomtam magam ellazult hüvelyébe, előlről benyúltam a csiklójára, aztán eszelős hörgéssel addig vertem magam az ágyékába, amíg ismét el nem szállt. Nagyon gyorsan történt a dolog. Ekkor átfogtam vékony derekát, ráhúztam tövig a nyársra, és most már én vertem magam a csúcsra felfelé. Éreztem, hogy a makkom szétfeszíti benn a szűk járatot, belefejel többször egymás után a méhszáj körüli zsákba, és kilőttem az egész masszát, ráfecskendezve a legbelső területre. Már nem volt idő új menetre. Odakinn felgyúlt a férje kocsijának a reflektora, most ő vezet maga. Belebújt a bugyijába és jelentőségteljesen, nagyon hevesen szájon csókolt. Ez tényleg meglepett.
- Figyelsz. Legközelebb megcsinálod seggembe... Férjem hülye. Nekem kellene, ő undorog. Azt mondja, seggbe disznó dolog, ő segg utál. Én segg viszket. Ugye megcsinálsz engem? Akarok másik lukba.
Hosszú csókot váltottunk. Édes volt a nyála, és előlegként belefúrtam az ujjam, ahová várta. Aztán pedig vártam, az a legközelebb mikor jön el.
Bizony soká érkezett meg, egészen pontosan négy hónap múlva, amikor azt hittem, már nem is lesz legközelebb.

- - - - -


Bármilyen sokára is, csak eljött. Sokszor láttam magam előtt az íróasztalon szétnyakló állapotában, ahogyan megvastagodott farkamat húzom benne, mint cigány a vonót, odaadással, műgonddal, élvezettel, ejakulációra csigázva, és éreztem újra, ahogy durván fölszaladó műszeremből áramlik öle mélyébe a trutymó. Általában hidegen nézett rám, ha kocsijuk kisuhant a telepről, mintha béka lettem volna. Már rég letettem arról, hogy kifúrjam a fenekét, beértem volna még egyszer egy olyannal, mint amiben már részem volt, de erre sem láttam esélyt, abszolút idegenné váltunk egymás számára.
Aztán egyszer a főnök üzent, hogy vigyek el délután három láda almát hozzájuk, s mivel az ilyesmi mindennapos volt, nem gondoltam semmire, inkább bántott, nem akartam találkozni a csajjal. Bizonyára kínos, felejteni kívánt gyenge pillanatára emlékeztetem, erre semmi szükség, de mit tegyek. Mondtam is neki, ő is elvihetné az almát, hiszen már megy.
A csengetésre azonban nem ő, hanem a felesége jött ki, és megint rohadtul ingerlően nézett ki. Én udvariasan elmondtam a szöveget, mintha soha semmi nem lett volna köztünk, a nő mutatta merre vigyem a ládát,, a melle hozzám ért, amikor lementem a pincébe, de rossz jel - ő fenn maradt. Felfelé jövet éreztem, hosszan néz rám, kimentem a másik ládáért, majd a harmadikért. "Kapd be!" gondoltam felfelé, ahogy ismét feltűnően nézett engem, és villám szaladt át a farkamon, milyen jó is lenne a szájában. Vajon szopik? Ezt már nem tudom meg. Játszani azonban szabad, így játszogattam a gondolattal, hogy a torkára tolom, a szemei kijönnek, levegőért kapkod, de én csak tolom lefelé, miközben vergődik és csapkod, hogy levegőt kapjon. Már az utcaajtóban jártam ezzel a kellemes képzelgéssel, és épp a nyelőcsövébe akartam élvezni, amikor megszólalt a hátam mögött: "Kell bejönni. "
- No, ez soha nem tanul meg magyar - gondoltam -, mi a francot akar még? Csak nem?... Á! egy fenét!
Jönni be! - invitált nagyon lágy hangon, mintha az őrmestert szabadságolta volna, csillogó szemekkel. - Emlékszel múltkor? Volt nekem gond sok, te szenved.
Én igen gondoltam, és a kígyó megint megmozdult lenn.
- Én akar baszni, te?
Nocsak
- Én is.
- Akkor jo!
Hozzám lépett, és vadul a számba csókolt.
- Szeretsz?
- Én igen. És te.
- Szeeeretlek. Kicsit. Talán még jobban.
- Én férjem ment el. Nincs. Kislány alszik. Akarok veled, ha te akarsz, mint múltkor.
- Úgy akarod, mint a múltkor?
- Da. De akarok fenekemnek. Te én fenekem.
- A seggedbe.
- Seggem be. Bele.
- Tudod mi a segg? Magyarul. Régen.
- Mi a segg?
- Domb.
- Domb?... kis dombocska?
Hosszan kacarászott ezen, én meg felmértem, mit kapok. Mit mondjak, gusztáltam a dombjait, és elhatároztam, hogy okvetlenül felmegyek rájuk. Előbb azonban összekapaszkodtunk, a farkam hozzányomtam a bugyin át a vénuszdombjához, az meg úgy szimatolt, mint a nyomozókutya, győztem csitítani. Amikor rátettem a kezem és széthajtottam a bájos kis cafrangjait, amelyek nedvesen lengtek fekete szőrzete alatt, magyaráztam neki, hogy ez is domb, ő viszont úgy értette, hogy a domb ez, és egészen bevadult. Kézzel - lábbal magyarázta, hogy ez nem domb, és nekem ne merre a dombra kell felmásznom, a domb az ott hátul van, és nekem arra kell vennem az irányt. Ekkor azonban már fogta a farkam, rákulcsolta a kezét, és ugyancsak serény munka folyt azon a tájon, de közben egyre kotkodácsolt, hogy ő nem a punciba kéri. Ekkor nekiálltam, hogy megdolgozzam előlről, s ahogy a kezem rákúszott mellecskéire, mindjárt lecsillapodott, és most egyelőre nem azzal foglalkozott, merről közelítek hozzá. lenyomtam a vállait, s a cöveket jó mélyre eresztettem benne, hogy igazán meg lehetett elégedve, mert kinyomta a fenekét és csak úgy szippantott befelé.. Emelgetni kezdte a medencéjét, és már sokkal kevésbé érdekelte, hogy oda kapta, ahová. Most azonban nem vártam meg, hogy rájöjjön a görcs, mert azt már tudtam, hihetetlenül gyorsan képes elszállni, ha igazán felizgatják. Kis szünetet tartottunk, én hevertem benne, mint kanoroszlán a párjában. Amikor hanyatt fordultam, ő hálásan borult a mellemre, miközben levecses ujjammal belepiszkáltam a másik nyílásba. Hideglelősen összehúzta magát, valóban nagyon odavolt azért, amit csaknem fél éve a fejébe vett.
- A férjed meddig lesz oda?
- Harom nap meg egy kicsi!
Erre én izgultam fel. De hiszen akkor szüret!
- Te drága - jött rám a gyengédség - hiszen én akkor az agyadat kikefélem.
Újra beletúrtam erőszakosan tolakodó kis seggébe, mert abban már nem kételkedtem, hogy ezt ma megfúrom, mint fogorvos a gyökérkezelt metszőt. Ekkor azonban sírás hallatszott.
- Varj! Adok neki cumi, mindjárt lesz csend. Jó kislány.
Hát ezt nagyon reméltem, de igaza volt. Másodperceken belül csend lett.
- Reggelig nincs baj - futott vissza a szobába, mint kismacska az etetőre.

Még nem sok nőnek jártam ezen a részén, magam is tapasztalatlan voltam. Akarod? - kérdeztem - fájhat is, sőt először bizonyosan, de majd igyekszem.
- Seggembe bele.
- Ha fájni fog?
- Élet is fáj.
Hát ez igaz. Magyaráztam neki, hogy eleinte ez nem feltétlenül egyszerű, de
Lesöpörte a problémát az asztalról.
- Most kell megvanni. Kész.
Hát ennek nem lehetett ellenállni.
- Érted meg? Lóránd hülye. Seggbe - mondja - disznó dolog, szégyen, utálatos. Én nem szégyen, de ő nem dug. Én akarok fasz seggemnek, de kinek? Csak téged ismer, te jó fiú, kedves, gondolok mi egymást boldoggá, és senki nem beszél.. Gondoltam, téged fasz én seggem.
Ez világos beszéd.
- Csinálj mindent, ahogy te kell. Én engedelmes lány neked, csak te csinálj, ne aggodalmas te nekem. Tabletta van, probléma nyet, geci mehet bele. Punciba, seggbe lehet geci. Geci csúnya?
- Miért lenne csúnya. Lóránd mondta?
- Lóránd mondta.
- Kértem szépen seggbe, ő nem. Feje rázza. Móndtam neki, ne rázz, de ő csak ráz.
Mondtam neki, hozzon kenőcsöt, de ezt nem értette.
- Vazelin.
- Vaazelin? Jo, vaazelin van! Kell neked?
- Neked kell.
- Nekem kell?
Bugyit húzott - hogy minek? - kiszaladt és már jött is vissza.
- Tessék.
Amikor megjött, az ajtóban elkaptam hátulról, betúrtam a hasa táján a bugyiba, elkaptam a csöcsét és a markomba zártam. Ő a fenekét izgatottan nekem feszítette, és sárlott rajta, mint egy rossz kurva.
- Nekem fenék naaatyon izgul. Kislány koromban mindig csináltam ujjammal mélyen. Volt jó. Most is csinálom. Nem szűk.
Bekrémeztem a tapogató ujjam, aztán az asztalhoz hátráltunk, de ahelyett, hogy őt löktem volna rá, én támasztottam neki a fenekem az asztal lapjának. Magamhoz húztam a csajt, zsíros ujjam tövig belöktem a segge lukába. Fölmiákolt, mint a bagzó macska, de inkább csak a meglepetéstől és elégedettségében. Igaza lehetett, mert reszketni kezdett a gyönyörűségtől már pusztán az ujjam hatására. A szemeit lehúnyta, remegett reszketett, én még ilyet nem láttam. Olyan volt, mint a hideglelős, és észbontó nyelveseket kaptam tőle. Befelé mosolyogtam magamban, micsoda éneklés lesz itt, ha a hús megy befelé, de akkor már támolyogtunk az ágy irányába. A vesszőm bökdöste a segge partját, ő pedig vinnyogott a gyönyörűségtől arra a gondolatra, hogy befelé készül, amiről annyi év fantáziál. Biztos voltam benne, hogy fájdalom ide vagy oda, ez a csaj élvezni fog a nyárson, mert régesrég készül erre, egész pszichéje ehhez alakult a szexben. A bugyi ekkor már a földön árválkodott, lépés közben a nyárs feje be - besuhant a szeméremajakak közé, ott kenőanyagot szedve fel, a hangokból már arra következtettem, ettől a szurkálástól elélvez, kire elérjük az ágyat. A farkam szortyogott a levesben, ő levegőért kapkodott, pedig még semmi oka nem volt rá. Különösen felizgatott, hogy ez a kefélésre aszalt nyurga test nekem adja legextrább csemegéjét, amiért úgy fut a kanoknak a nyála, mintha citromot ettek volna. Rávetettem magam, lerúgtam az alsóm, felmeredő farkam látványától boldog sikolyokat hallatott, leszorítottam a hitvesi ágyra, ahol a ganéj férje szokta megtankolni. Arra a gondolatra, hogy most én töltöm meg ott, ahol ez a balfasz nem volt képes, engem is kezdett elhagyni a józan eszem. Újabb lés újabb vazelin adagokat nyomtam be neki. Úgy tűnt tágulékony bele van, és talán tényleg nem ordítja tele a házat, amikor bele engedem a fúrómat, de azt elhatároztam, akkor már nekem ordíthat, addig ki nem veszem belőle, amíg a csaj meg nem volt ebből az irányból akkor se, ha csillagok potyognak. Különben is már nagyon akarja, hogy a fenekén kisámfázzák, és ez sokat jelent, mert ilyenkor a záróizmok lazulnak, és ő maga nem fog ellenállni, sőt ha igaz, amit mondott, akkor már a befelé csúszó valamit is megszokhatta. Szóval sok előny van itt, és egyáltalán nem biztos, hogy szopránban fog menni a dolog.
A hasán feküdt, én rajta, ideális lett volna még egy faszi, mert ha én elsülök, mielőtt átjutnék kis valagának védősáncán, a varázspálca cserben hagy. Hátra fordította a fejét, szétnyitotta csókoktól megduzzadt ajkait, amelyet most olyan jól esett nyalogatni, és ismét eszembe jutott, vajon szop - e a csaj. Épp beszopta nyáltól sikamlós nyelvem, és úgy kezdett szopni, mintha fasz lenne, aztán cseréltünk, és most ő dugta át forró nyelvét, ezt meg én szoptam meg, de úgy, hogy majdnem elélveztünk mind a ketten. Talán el is kellett volna. Csak rajtam múlt, de én bevágtam a féket.
Először a feneke. Aki jóllakott, már a legfinomabb csemegét se találja igazinak. Kezemmel odasegítettem a bökőt, ahol a kis lyuknak lennie kellett, az meg szimatot vett aztán neki.
- Azt hiszem, ha ezt megkapod, az csúcsélmény lesz - lihegtem a tarkójába, hevesen csókolva finom bőrét - és igazán emlékezetes lesz neked, s nem is fogod egyhamar elfelejteni Balázst, aki először húzta fel a faszára Tányuska pici seggét, aki betette neked ide a vízköpőjét, hogy a kis szláv szuka kifejhessen innen egy kis sűrű mézet. De ha egyszer bevetted a fejhúst, ne is álmodozz róla, hogy kiszedem belőled, mert a lányok általában ezt tartják kötelező sorrendnek, és amikor már benn van nekik, elég sürgőssé válik, hogy már meg ne legyen benn. Szóval, csak tudd, felesleges lenne engem kifelé hessegetni, mint a legyet, mert ha a gyerekcsináló már benn van, akkor annak ott a jó, és nem is akar kijönni, ha összeszarod magad, akkor is feldugom neked tövig, egészen a gyomrodig, legalább lesz benne valami, úgyis annyit koplalsz, hogy csinos legyen a kis picsád. Szóval nincs szaladgálás a vécére, legfeljebb utána lemossuk a szart. Vártam, hogy indul az análária, de semmi. Tánya szuszogott, izgalma csak nőtt, bár hogy mit értett, nem tudom. A makkom már jobban nyomta az ánusz gyűrűjét, mint lidérc az áldozatát, de a nő hallgatott, aztán izgalma hirtelen megnőtt, visszanyúlva elkapta a fejem, kemény fenekével riszálni kezdett, mintha már gyakorlata lenne a dologban. Felizgulva nyomtam magam a gyűrűnek
- Faszt be... faszt be... - hadarta egyre eszelősebben - be... be... nem sajnálni... davaj... gyerrünk, gyerrrünk... nyomás...
Ekkor már olyan kemény voltam, hogy a falat is átszúrtam volna, és a csaj segge luka meglepően gyorsan nyílt a kezdeti ellenállás után. Felsikoltott, mikor beugrott a kúpos fej, a makk pereme alatt éreztem a gyűrű hihetetlen szorítását, és azt annyira élvezetesnek találtam, hogy egyelőre nem is nyomtam be jobban neki, míg csak követelni nem kezdte, hogy mi lesz a többivel.
- Nyomni, nyomni! - kiáltott hirtelen élesen - csúsz kifele. Tolni rendes! Nem vissza.
Nohát visszahúzni eszemben sem volt. Rágörbítettem magam, mint a szaró macska, és akkorát toltam rajta, hogy mélységesen elég lehetett (láttam is rajta, hogy elég volt). Mély sóhaj szakad fel az ajkai közt, de a vesszőm már ellenállás nélkül csúszott. Kicsit vinnyogott, el kell ismerni. Egy hihetetlenül szoros, de engedő csőbe ment felfelé az ismeretlenbe a szondám, de hogy egy kis szadi is legyen a dologban, elkaptam feketére festett hosszú haját, hátra rántottam a fejét, és a nyelvem letoltam a torkába, hogy fuldokolni kezdett, ugyanakkor alulról ezzel egy időben a karó merev húsát toltam fel a beleibe, ne legyen minden pánik híján a lyukasztás. Vergődött alattam, aztán levegőt adtam neki, lent pedig kotortam a mája környékét.
Sziszegve szedte a levegőt, rohadt állatnak kezdett titulálni, csődör, bika, kanszamár szavak hagyták el összefüggéstelenül a száját. Szeme homályosodni kezdett, én benyúltam előlről a pinájába, hogy a csiklójára tegyem az ujjam, de megmarkolta a kezem és erőszakosan eltolta, úgyhogy nem sikerült duplán használatba vennem ingerlő kis szajhatestét. De neki volt, igaza. Jött enélkül is a roham, az életben nőt ilyen vad önkívületben nem láttam, azt hiszem, bandzsítani kezdtem a gyönyörűségtől. A nyurga kamaszlányos test alattam vonaglott, mintha korbácsolnák, a korbácsot helyettesítő egyszál farkam terjedelmesre duzzadt fullánkként lüktetett a dombocskák között, mint egy szivattyú csöve, mely a pince mélyébe vezet, és ahelyett, hogy onnan szívná felfelé az anyagot, épp oda viszi le, hogy ott elömöljék és szétömöljön mindenfelé. Vesszőm üríteni kezdte teste mélyébe, ami a halálosan felizgatott herékből feltört, a két helyes kis cipó közt erőszakosan felnyitott hústölcsérbe töltve sűrű magját.
Jézusom! - gondoltam magamban - megtoltam, mint hóeke a Trabantot, és ez nem álom. Nem volt az. A főnököm tyúkja ott pihegett az ágyra omolva hason, mint a meglőtt galamb (az is volt). Az utolsó fázisban olyan artikulátlan üvöltésbe kezdett, hogy kezdtem megijedni, de élveztem is, hogy ennyire kínlódik a fasszal a seggében. Csak a legvégén jöttem rá megspékelt segge vad, szivattyúzó mozgásából, hogy a csaj a csak fenn van a Mount Everesten, és az üvöltés nem a fájdalom jele, hanem a belefúródott fasz lüktetésének a gyönyöre szülte. Ennek a nőnek tényleg van valami a seggében, talán különleges őstehetség, talán biológiai ritkaság, most nem is ez a kérdés.
Amikor a vesszőm kicuppant a seggéből, magánkívül hevert az ágyon, azt hiszem, most bármit megtehettem volna vele. Annyira igéző volt meztelensége, kielégültsége és öntudatlansága, hogy kiszaladtam, villámgyorsan lemostam a vesszőm, aztán a még le se lankadt húst párszor megrántva hátára fordítottam, gyorsan széttoltam ernyedt combjait, szembetérdeltem kinyíló ágyékával, beszúrtam neki, és kb. tíz gyors és mély tolás a hüvelye mélyére spricceltem. Úgy éreztem, nem bírom ki, ha ezt a gyors, egyoldalú szeretkezést kihagyom, amelyből ő nem is érzékelt semmit. Legszívesebben reggelig adtam volna neki az injekciókat, de aztán elnyúltam mellette, mert én is szépen ki voltam sajtolva.


Szextörténet ajánló:


A család összetart (kitalált történet)


23 éves fiatal asszony voltam amikor a férjem munkahelyi baleset következtében itthagyott a kislányommal. Házasságot nem kötöttem egyedül neveltem leányomat. Partneri kapcsolataim voltak de ezek nem lettek véglegesek.
Fiatal asszony lévén puncim gyakran percegett ezért kerestem a megoldást egy tartós kapcsolatra.

Ismerős barati kör hozott össze egy elvált férfivel aki egyedül....

Felizgulva


Vékony kis átlátszó ruhában várt, mellbimbói látszottak, testét épphogy csak takarta, ami a hasa aljáig ért. Vénuszdombja a friss szőrtelenítéstől szinte hamvas rózsaszín volt. Kicsit szégyelltem magam, mert a teste miatt bánhattam, annak ellenére, hogy odaadó, fergeteges volt. Viselt mindig ruhát kefélés alatt, szégyellős volt. Útközben felhívtam, kértem készítse ki a tusfürdőmet, le szeretnék zu....

Az én dominám


Már lassan egy éve, hogy együtt voltunk. Csak hetente találkoztunk, mert 35 km-re lakhatott tőlem és így az időbeosztás miatt nem tudtunk mindig találkozni csak hétvégén.
Természetesen ennyi idő után hevesen tevékenykedtünk az ágyban is már, gondolom ezt mondanom sem kell, azonban a számomra "betegesnek" tartott lábfétisemet sohasem mertem felvállalni előtte. Alvásnál is mindig á....

A tanárnőkét dolgozó anyuka folyamatosan meglesi a lányát a barátjával


Elvált anyuka, fejemre nőtt kamaszlány. Ez jellemzi a mindennapjaimat. Tanárnő vagyok egy kis település általános iskolájában. Hamar eltelnek a napjaim. Fegyelmezés, kiabálás, otthon takarítás, főzés, kertművelés. Mindig kidőlök este. Nőként nincs nagyon időm kiélni a napjaimat. Meg kivel? A helyi férfi embereknek többnyire azért van felesége, családja Aki meg egyedül él, vagy nem akar egy gyereke....

A barátnőm, és az anyukája


Feljött hozzánk barátnőm anyukája. Szombaton délután elmentünk vacsorázni egy étterembe. A kaja nagyon finom volt, ittunk rá egy kis bort, majd elmentünk sétálni a városba. Este nyolcra értünk haza Én gyorsan lefürödtem, amíg a lányok a tévét nézték. Amíg ment a híradó leendő anyósom is lefürdött, utána megágyaztunk neki a vendégszobában, majd barátnőm, Móni is elment zuhanyozni.
Már elég r....

Családban marad, Anyuci dildóinak a tesztelése


Sziasztok, újra Viktor vagyok és ahogy ígértem íme a történet, hogyan is használtam először anyám dildóit.

Aki nem olvasta volna a másik történetet, egy lassan 20 éves lányos, pici, crossdresser, meleg fiú vagyok.
Valamint nagyon szeretek alaposan belemenni a részletekbe a történet meséléseknél, ezért elnézést.

De érdemes maradni és elolvasni.

Mi....Szextörténet címkék

gape | elhanyagolt feleség | keménye | az Énektanárnő szétbaszva | dokinál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.