A Feleségem harmincadik születésnapja


Feleségem harmincadik születésnapját egy japán utazással ünnepeltük. Ezt szeretném elmesélni. A szálloda bárjában második este össze ismerkedtünk egy szimpatikus negyvenes japán úrral. Iszogattunk és személyes dolgokról beszélgettünk. Kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után a szex is szóba került. Kiderült, hogy szeretjük a különleges szexet. Erre Ő felajánlotta elvisz bennünket egy speciális szex klubba. Nejemre néztem és láttam nincs ellenére, elfogadtuk a meghívást. Taxival átvitt bennünket egy külvárosi bárba. A bejáratnál japánul beszélt egy alkalmazottal, majd bevezettek bennünket egy szobába ahol rajtunk kívül senki nem volt. Italt rendelt folytattuk az iszogatást. Beszélgettünk mikor kellően oldottá váltunk barátunk előhúzott egy selyemsálat. Szeretné, ha kizárnánk a külvilágot és csak az élvezetre figyelnénk, bekötötte nejem szemét. Semmi kellemetlen nem fog történni különleges élményben lesz, részünk bízzunk benne. Felállitotta nejemet és kérte pörgessük meg. Közben bejött egy húsz év körüli fiú alsó nadrágban megfogta a kezemet egy karosszékbe ültetett és a karfához szijjazot. Nejem ezt nem vette észre öt közben végig pörgették, és kibujtatták kardigánjából, megszabadították blúzától. A fiú hátulról átölelte és egy matracra húzta.
Mellét kezdte simogatni és kiszabadítani a melltartóból. Engem nagyon izgatott a látvány, fészkelődni kezdtem, hogy a farkam elférjen a gatyámban. Ekkor elém térdelt egy fiatal távol keleti lány és elkezdte gombolni a nadrágom. Én le sem vettem szememet nejemről, már csupasz ciciket gyúrta a fiú és a bimbókat morzsolgatta. Közben barátunk ölébe vette a lábát és simogatva szabadította meg cipőjétől-harisnyájától. Szoknyáját felgyűrte a derekáig már nejem tangájánál járt a keze. Közben rólam is lekerült a nadrág és az alsó gatya. Farkam úgy ágaskodott, mint a cövek. Barátunk bugyin keresztül izgatja nejem punciját, majd szép lassan levarázsolja róla. Nejem nem is sejti hogy nem Én izgatom sőt távolról figyelem ahogy egyre nedvesebb lesz. Közben a farkam már az idegen lány szájában duzzad tovább. Feleségem teljesesen meztelen barátunk nyelvével izgatja, és közben ujjazza. A látványtól és a lány szopásától majd eldurranok. Most a fiú két combjánál fogva felemeli és hozza felém. Óvatosan a lány segítségével rácsúsztatják a farkamra. Mindketten annyira fel voltunk izgulva hogy pár lökés után bele élveztem nejembe, éreztem Ö is hatalmasat élvezett. Barátunk leveszi nejem szeméről a sálat és kioldja a kezemet.
A szobában csak hárman vagyunk, nyoma sincs a fiúnak és a lánynak. Miután kicsit lehiggadtunk megmutatta a fürdőt rendbe tudtuk szedni magunkat. Még ittunk pár pohárral és taxival visszamentünk a szállodába. Meg köszöntük a felejthetetlen estét, holnap még itt leszünk, remélem, összefutunk.
Jó éjszakát kívántunk és felmentünk szobánkba. Bezuhantunk az ágyba és már aludtunk is. Másnap reggel a folyóson össze futottam barátunkkal, most Én kértem segítséget tőle. Szeretném, ha örök emlék maradna, ez a szülinap azt gondoltam meglepem nejemet egy tetoválással. A szalon kiválasztásában szeretném segítségét kérni. Van, egy különleges szalon szívesen elkísér bennünket és segít tolmácsolni, mert a mester csak japánul beszél. Ha megfelel, azonnal felhívja és meg kérdezi, tud e fogadni bennünket. Szerencsénk van, azonnal mehetünk. Én bemegyek nejemért Ö kerít egy taxit és már indulunk is. Szalonban a mester fogad bennünket barátunk segítségével elmondtam különleges szülinapi tetoválást szeretnék a feleségemnek. A mester egy színes sárkányt javasol, nejem hátára nagyon tetszik jó lesz, lelkesen elfogadjuk. A mester megkérte barátunkat ismertesse, hogy történik a tetoválás addig Ö felkészül s vár bennünket. Az a különlegessége a szalonnak hogy izgalmi állapotban készül, teljesesen le kell vetkőzni és kell egy segéd, aki tartja a hölgyet. Ha javasolhatom, legyen ön a segéd hatalmas élményben lesz része. Jó megpróbálom átadott mind kettőnknek egy selyem köntöst és kérte vetkőzzünk le és vegyük fel a köntöst. Bekísért bennünket a tetováló helységbe ahol hasonló köntösben várt a mester. Mellette egy kocsin voltak a műszerek mögötte egy matrac. Barátunk segítségével elmagyarázta, hogy hanyatt feküdjek a matracra és rám fektetik a feleségem.
Majd lehúzzák nejemről a köntöst, az enyémet pedig széthúzzák így meztelenül fekszik, rajtam a feleségem a kezemet rá helyezik a vállára. Ezzel az előkészületek befejeződtek barátunk közölte kint vár bennünket már nem lesz rá szükség, de ha még is meg fogja hallani és segít. A mester letérdelt mellénk és elkezdte a munkát. Először finoman át masszírozta nejem hátát éreztem kezd felizgulni. Elkezdődött a tetoválás a mester érintése és a fájdalom fokozta a szexuális izgalmat. Ettől nekem is elkezdett fölállni a farkam. Húsz perc után a mester kicsit meg pihent Én kihasználtam és beigazítottam a farkam a punciba, annyira nedves volt szinte magától becsúszott. Mester folytatta a munkát Én pedig próbáltam stabilan tartani a feleségemet, akin éreztem közelit az orgazmushoz.
Mester köntösén is látszik nem hagyták közömbösen a látottak neki is áll a farka. Közben elkészült a sárkány most nyugtató krémmel elkezdte bedörzsölni. Közben keze egyre lejjebb téved, már popóját krémezi. Most már Én is szeretném befejezni és elkezdtem mozogni nejemben. Ekkor éreztem a fenekét ujjazza, nagyon izgató volt érezni farkammal az ujját. Nem is bírtam sokáig bele élveztem mester kihúzta az ujját és mély hajlongással távozott. Lassan mi is föltápászkodtunk meg néztük a művet nagyon gyönyörű lett. Fel vettük a köntösöket és meg kerestük a barátunkat neki is megmutattuk a sárkányt neki is nagyon tetszett. Érdeklődött meg vagyunk e elégedve nem győztünk hálálkodni óriási élmény volt. Mire rendbe szedtük magunkat a mester is elő került kértük hadrendezzük a számlát, de nem engedett fizetni ez az Ö ajándéka öröm volt velünk dolgozni Mi meg köszöntük és meghívtuk Magyarországra látogassanak meg bennünket a barátunkkal. Ha eljönnek azt is elmesélem biztosan az is jó történet lesz.Szextörténet ajánló:


egy régi munkatársnőmmel


Tehát az első 2001. vagy 2002. áprilisában történt. Ekkor már pár hónapja találkozgattam egy lánnyal, aki abban az irodaházban dolgozott ahol én is. Barátságnak indult, majd szép lassan eljutottunk az első csókig, ölelésig, simogatásig. Ez persze mind munkaqidőben, az egyik félreeső lépcsőházban, mert neki és nekem is párom volt, s a munkahelyen kívül nem igazán volt megoldható a találkozás. A név....

Szexéhes gay tesók


Sziasztok ! Rólam annyit érdemes tudni hogy Alexandritnak hívnak és 16 éves vagyok , és van egy bátyám akit Balázsnak hívnak és 18 éves lehet elfogult vagyok de nagyon helyes sötétbarna haj kékeszöld szem kidolgozott test és olyan 1,80 van magas . Sokszor haljuk anyáéktól hogy szinte olyanok vagyunk mint az ikrek mint külsőre mint belsőre . Jelenleg nincs barátnője pedig oda vannak a csajok érte é....

Apám és a hugom


Apám és a hugom

Sziasztok, én egy 19 éves srác vagyok és apám elõzõ barátnõje (apám barátnõje 22 éves volt) sokszor izgatta a fantáziám és addig ügyeskedtem amíg "közelebb" nem került hozzám. A kishúgom akkor 9 volt, most 12, õ meg ránk nyitott.
Minden 3 évvel ez elõtt kezdõdött amikor a szüleim válása után összeszedett egy cs....

A szomszéd csaj


Zajos hangorkán vert fel az álmomból. Ahogy az már lenni szokott, eleinte azt sem tudtam, hol vagyok. Hol vagyok, ki vagyok, hogy kerültem ide, és mégis mikor. Pár pillanat alatt viszont összeállt a fejemben a kép. Az ágyamon hevertem, takaróm összegyűrve, egyik oldalon átvetve a vállamon, a másikon pedig lecsúszva a derekamig. Egyik lábam pedig kilógott alóla, nagylábujjam majdnem érinti a földet....

kefélési erõsítõ folyadék


kefélési erõsítõ folyadék

Még fiatal házasok voltunk amikor kimentünk németbe és ott az egyik állomáson várni kellett.A csomagokat leadtuk megõrzésre és a feleségemmel elmentem egy közeli szexstúdióba.Eleinte a nejem húzódozott nem akart bejönni, de késõbb sikerült rávennem.Mondta,hogy attól fél mások is megbasszák, de közöltem vele és az nagyon rossz lenne,hátha hosszú a farkuk akkor....

A bűnbe csábítás


Mellé húzodott. Tudta, hogy itt az idő, egymáséi lesznek.
Már nem volt mit tűrni, a vágy elhatalmaskodott rajta...
Itt volt ő, akit mindig is szeretett, a karjaiban volt, és élvezte gyengéd csókjait.
Érezte a férfi forró ajkait, a perzselő tekintetét, és koromfekete puha haját.
- Mylord... kérem ne.
Próbált tiltakozni, de tudta, hogy nincs mit tenni... a férfi is....
Szextörténet címkék

pinaszag | jó testvéri | a dögös titkárnő | társas játékok | szoknyában |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.