A férjem ma nagyon sokáig dolgozik, félre is baszok


Eléggé elfoglalt napom volt, ezért rendeltem pizzát és amíg vártam a pizzafutárt, vettem egy meleg hosszú fürdőt pihenésképen. A férjem ma nagyon sokáig dolgozik. Az egyik gyermekünk alszik, a másik pedig egy barátunknál van éjszakára.


Jó erősen dörzsöltem testemet a fürdőszivaccsal, hogy felpezsdüljön a vérkeringésem. Megszólalt a csengő, de nem tudtam, ki lehet az. Hirtelen eszembe jutott, hogy pizzát rendeltem. Tudtam, hogy a pizzafutár kint áll az esőben, így gyorsan magamra kaptam egy rövid piros kis köntöst. Kissé fáztam, mivel nem egészen takarta testemet. Odarohantam az ajtóhoz, és kinyitottam, a lassan teljesen elázó pizzás fiúnak.

Behívtam, hogy ne ázzon kint az esőben. Mikor belépett a megvilágított hallba, és megláttam nagyon megörültem neki. Úgy 180 cm magas lehetett, fekete hajjal, barna szemek, szimpatikus vonzó kinézet, hozzám fiatal, de nekem megfelelt. Azonnal hozzá léptem. A bimbóim hirtelen megkeményedtek a lágy köntös alatt, látszott rajta, hogy azonnal észre vette. A köntös kissé szétnyílt amint hozzáléptem, hogy átvegyem tőle a pizzát. Amikor elmentem a pénzért, valószínűleg többet is látott a testemből, mivel a köntös hátul kevesebbet takart. Kicsit ringattam a testem amikor visszatértem a konyhába a pénzzel. Elkövettem azt a trükköt, hogy egy kevés pénzt leejtettem. Segitett nekem felvenni, nem álltam meg, hogy meg ne kérdezzem, hogy miért veszi ilyen szaporán a levegöt. Mikor felálltunk, megjegyeztem hogy milyen keményen áll. Erre ö gyorsan lepillantott, a nadrágjára, ekkor már tudtam, hogy nem fog ellenálni probálkozásomnak. Most már csak néhány apró kedves mondatot kellett mondanom, hogy itt tartsam magamnál. Rám nézett, pillantásából mindketten tudtuk, hogy nincs szükség magyarázkodásra. Közelebb lépetem hozzá, olyan közel hogy testétöl a kezem csak egy mozdulatra volt. Megérintettem, mindkettönket egy jólesö bizsergés járt át. Kezemmel addig nyujtozkodtam amig el nem értem a farkát. Nadrágon keresztül a kezemmel dörzsöltem. Mielött meg tudott volna szólalni, megcsókoltam az ajkait. Beszivtam ajkait, hevesen és mélyebben amig a szája nyitva volt a csodálkozástól. Éreztem szép formás és kemény fenekét és már meredezö farkát a nadrágon keresztül.

Nagyon akartam őt!

Gyorsan kutattam a nadrág zipzárja után, hogy minél elöbb megkaparinthassam azt ami ugy felcsigázott. Ő végig a kezében tartott. Egyre gyorsabban lélegeztem, már vágytam rá. Levette rólam a köntöst, amitöl szabadabbnak éreztem magam. Megkérdeztem hogy most van-e elöször növel. Csak annyit mondott szerényen, hogy "Ja!". Meglepődtem, de gyengéden közöltem vele: "Bizz bennem nagyon jó lesz neked!!" Mikor levettem a nadrágját, megpillantottam hatamas és gyönyörü farkát. Tudtam, hogy azonnal elélveznék ahogy belém csuszna. A puncim nedves és csuszos volt és csak azt várta hogy kitöltse ez a hatalmas fasz. De sajnos punimnak még erre várnia kellett. Meztelenül még jobban látszott igen vonzó és kidolgozott teste, nagyon jó érzés volt megérinteni. Megkértem, hogy üljön le a lépcsöre.

Le akartam szopni mélytorkosan!

Leültem a padlóra vele szemben a lábai között. Egy tökéletes pozicióba kerültem ahhoz hogy jól leszopjam ot. Elkezdtem a nyelvemmel nyalogatni a farka hegyét, föleg a makkja izgatott, belenyaltam a hegyébe ugy hogy a nyelvem hegyét kissé belemélyesztem oda ahol pisil, majd a kalap alá is benyaltam. Ezt sokáig élvezettel csináltam neki. Ezt a rész szeretem a legjobban (jól rátapadni csak a farka fejére és gyengéden nyalogatni, szivogatni) mert ez hatalmas élvezetet ad nekem és partneremnek.

Azt akartam hogy megerőszakoljon!

Megint belenyaltam a makkjának a hegyébe egyenesen a hugynyílásba. Aztán keményen és mélyen a számba nyomta a farkát. Nagyon élvezte amit velem tehetett és annyira beindult, hogy baszni kezdte a számat. Imádtam. Helyet cseréltünk a lépcsön, én feljebb ültem és közelebb természetesen. Szétnyitottam a lábaimat neki, igy izgatva öt. A csiklóm nagy és kemény volt, úgy goldolom, hogy nagyon tetszett neki. Az izgalomtól teljesen nedves volt a puncim, már nagyon vártam, hogy ö is kielégitsen emgem. A farka ujra felém meredezett, láttam rajta, hogy mennyire megbaszná a pinámat. Megkértem hogy nyalogassa a nyuszikámat, nem tul gyorsan és hogy szivja mélyen és ritmikusan addig amig én élvezek és élvezek. Bármilyen jól esett, mégsem élveztük egymás testét igazán, ezért most ö ült a lépcsöre hátradölt, én pedig a meredezö farkába ültem. Könnyedén és lassan. Az érzés olyan hihetetlen volt ugy éreztem menten szét repedek. Idövel minden pózban kipróbáltuk egymást és sorra éltük ál az orgazmusokat. Gyorsan éltem át egyszerre többet is. Fantasztikusan érezem magam hogy farka teljesen felért a méhemig, és teljesen kitöltötte a pinámat. Nemsokára ujra megkeményedett és ujra nekiláttunk egy hoszabb szeretkezésnek. Ugy ézertem, hogy most a farka mégnagyobb és mégmélyebbere hatol belém mint azelött. Hihetetlenül fantasztikus volt. Megfordult és most o volt felul és ugy baszott. Ugy éreztem, hogy nem sokára ö is beteljesül, ezért hátranyultam, és kissé izgattam a csiklómat ugy hogy közben néha a belölem kijövö farkák kezembe vettem.

Végül belém lövellte magját. Segítettem neki felöltözni, mikor megcsókoltam Ö szintén visszacsokolt. Csodálkoztam, hogy mennyi pizzát kell még az éjszaka kiszállitani. Talán a megkéne próbálkoznom nálam idösebbekkel is.
Beküldő:don káccó


Szextörténet ajánló:


A nejem fotózása


A nejem fotózása

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal a nejem mondta,lehet,hogy a fõnöke eljön hozzá,mert szeretné közelebbrõl megismerni.Kérdeztem ez mit jelent.Valószínûleg szeretne megbaszni ami ellen nekem sem lenne kifogásom.Szeretnéd látni.Igen, de közben csinálnék rólatok fényképet amin az arcotok is látszik.Már sokat csináltál,nem baj mondtam de szeretnék mind....

Sógor 69


A történetem rólam és az exférjem testvéréről szól.
Akkor már elváltunk és utólag derült ki, hogy már az esküvő óta vonzódott hozzám. Nekem is tetszett, de kezdetben még minden rendben volt a férjemmel, nem vagyok egy hűtlen típus. Miután elváltunk, mégis összejöttünk. Egyik este egy házibuli volt. Akkor tudtam meg, hogy az exem újra megnősülni készül.
Kiborultam. A sógor vigasztal....

Szex Japán módra


Japán egy európai számára mindig egzotikus és misztikus ország marad, hiszen a távol-kelet e varázslatos országa percenként rejteget meglepetéseket az utazó számára. A teljesen eltérő építészet, a más kultúra, az ételek és az italok furcsasága örök rejtelmeket hordoz a nyüzsgő nagyvárosok pezsgő sodrásában, amiből nem maradhat ki a levegőben és a tudatalattiban állandóan lebegő izgató erotika sem.....

A közös kis kurva


Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm-hez a 75-80 kg még soványnak is mondható.

Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint....

Néger fasz volt a számban


Ezt szerettem volna már régóta, de eddig valahogy nem jött össze. Most igen! A hétvégén egy barátnőmmel elmentünk szórakozni, egy budapesti helyre. Mindegy hova, lényeg, hogy ott volt megbeszélve a randi pár ismivel. Persze azok rendesen elkéstek és elég nagy társasággal érkeztek. Nem nagyon sikerült közösen bulizni, mert a késők ismijei nem akartak befogadni minket, mi sem erőltettük, a közös ism....

Négerek és lányok szeretője vagyok


Amióta a belvárosba költöztünk mindig könnyebb volt srácokat fogni akik rendszeresen megbasztak. Az volt a csúcs amikor felfedeztem,hogy a szembe levő lakásba három néger koma lakik és volt egy köztük aki már a korábbi életem során sokszor megkefélt és a seggembe is belenyomta a több mint harmincöt centis faszát és mindig teleélvezte.

Persze amikor összefutottunk megint rendszeresen....
Szextörténet címkék

cicanaci | sziszka | szeretkeznek | egyház | az üzlet az üzlet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.