Kaland a szomszédasszonnyal - Marika I.


Hogy őszinte legyek ez az eset vagy 10 éve történt. A szomszédasszony Marika elvált, óvónőként dolgozott, alapvetően egy jól öltözött, ápolt nő volt, de soha nem tekintettem rá potenciális nőként mivel az 50-es évei közepén járt és nagy volt a korkülönbség köztünk. Kedves volt, jókedvű, néha vigyázott a gyerekekre pár órára, de semmi különös dolog nem történt. Ahogy nőttek a gyerekek, a feleségem gyakran ment vidékre a szüleihez a gyerekekkel pár napokra, én meg sokszor hétvégén is dolgoztam, nem tudtam csatlakozni.
Egyszer este értem haza, és összetalálkoztunk az emeletes ház folyosóján (egymással szemben laktunk), meg is kérdezte:

- Eddig tartott a műszak?
- Az hagyján -válaszoltam, de épp az orrom előtt csukott be az ABC, nem tudtam bevásárolni vacsorára.
- Ha csak ez a baj, gyere át nyugodtan, épp lecsót terveztem estére.


Nem tudtam hirtelen mit válaszoljak erre, de megörültem az ajánlatnak:

- Marika, nagyon köszönöm, de csak ha nem zavarok!
- Persze, 10 perc múlva ugorj át! Addig előkészülök.


Lepakoltam, és gondoltam viszonoznom kellene a kedvességet, felkaptam egy üveg bort és kisvártatva kopogtattam. Marika már főzésben volt, megörült a bornak, kinyitottam, töltöttem kisvártatva a vacsorán is túllendültünk. Fogyott az olaszrizling, Marika egy pólóban és egy leggingsben volt, otthonosan ült a foteljében, csacsogott minden féléről. A gömbölyű idomai szépen domborodtak, lágy, nagy keblei vonzották a tekintetemet. Alighanem észrevehette, mert megkérdezte, hogy tetszik a pólóm? :D Majd elsüllyedtem, és mondtam, hogy elnézést de alighanem sokat ittam, indulnom kellene. Da amúgy igen, nagyon is tetszik, ez az igazság.

- Na, ha tetszik, haza ne menj!  Nem szégyen ha valakinek nem olyan tökéletes a látása mint gimnazista korában. Nézd csak meg közelebbről! 


Te jó ég, gondoltam magamban, most lehet, hogy ez felkérés keringőre?! Azzal felállt és odalépett hozzám. Finom illata volt. A hasa meg a mellei nőiesen gömbölyödő látványától éreztem, hogy menthetetlenül felforr a vérem.

- Olyan jó anyagnak tűnik! - próbáltam leplezni meglepődésemet.
- Szerintem is! Tapintsd meg nyugodtan, olyan puha!


Azzal a pólója anyagát két ujjbeggyel megfogtam a derekánál, közben figyeltem az arcát, hogy reagál. Nem akartam tolakodni, a mozdulatom inkább semleges volt, arra az esetre,ha ki kell táncolnom a helyzetből. Marika mosollyal biztatott. Még egyszer megtapintottam a póló anyagát, a csipőjénél, a kezem pedig véletlenül a leggingséhez ért.

- Marika, nem csak a pólód, finom tapintású. Ez a leggings! Fantasztikus! - folytattam a támadást.
- Ó, nem lehet azt megállapítani egy ilyen semmicske hozzáérésből!


Nekem sem kellett több, lassan végigsimítottam a lágy vonalain egészen a kívánatos asszonypopsijáig, aztán átkaroltam és óvatosan megcsókoltam. Marika kezei átfontak és egybeforrtunk egy 3 perces nyelves csókban. Annyira puha és buja volt, hogy én azt sem bántam volna, ha 3 órásra nyúlik. Akkor halkan a fülembe súgta elcsukló hangon, hogy

- Istenien csókolsz, édes!


A teste közelségétől és az izgató csóktól a nadrágom kőkeményre domborodott. Ez pedig nyilvánvaló lehetett Marika számára is a szoros ölelésben.

- Megkívántál kincsem? Hát én is téged! Nincs abban semmi szégyellnivaló!


Azzal kezét a férfiasságomra tette, és alaposan feltérképezte a vágyam fizikai megtestesülését.

- Úgy látszik a magadfajta férfiakat a puhaság izgatja, és minket, elvált, beporosodott asszonyokat ez az ígéretes keménység. Nem szép a világ? 


Azzal kigombolta a nadrágot, benyúlt az alsómba és marokra fogta szerszámot. Szája a számhoz ért és odaadóan csókolni kezdett. Kezem finoman simogatta a nagy kerek popsiját, fel a pólója alá a mellére, a gyönyörűen ringó kebleire melyek még a melltartó ellenére is aláhulltak. Ahogy a kezem a dombocskája felé tartott, a gömbölyű hasán megakadt valamin. Harisnyanadrág a leggings alatt, és felhúzta a hasára? Éreztem, hogy azonnal gerjedek.

- Marika, ez a harisnyás poci a gyengém! Annyira szexi vagy!
- Megtalálta a zsák a foltját? - kérdezte.

Valószínűleg jól eshetett neki a dícséret, vagy az elfogadás, mert erősebben kezdte szorítani a lüktető hímvesszőmet.

Az ujjaim végigsimították a hasát és továbbindultak a gegginles puncija irányába. Szép nagy vénuszdombja volt, meglepődve tapasztaltam, hogy Marika izgalmától teljesen bepárásodott és forrón nedves volt. A tudat, hogy átnedvesedett a harisnyája és a leggingse is, egy lucskosan cuppogó szeretkezés képét villantotta fel az agyamban, amitől megrándult a testem. Marika észrevette a reakciómat.

- Nyúlj be szívem! Érintsd meg, szinte folyik már tőled!


Szófogadó fiúként, benyúltam a harisnya alá, és felbukkanó buja, természetes szőrzet játékra csábított. Fésűként fúrtam az ujjaimat a szőrpihék közé, újra és újra, aztán az ujjbegyemmel a csikójára tértem, majd két ujjam közé vettem és finoman húzogatni kezdtem. Aztán a szirmok széléhez értem és érezni akartam a puncija ragadós lucskát. Kihúztam az ujjam és a szeme láttára megnyaltam.

- Isteni ízed van, kicsim! Kóstold meg te is!


Azzal az ajkai elé tettem. Türelmetlenül bukott rá és nagyokat sóhajtva szopizta le az érett muff ízt. Ekkor a tarkóján a hajába túrtam és szenvedélyesen csókolni kezdtem a pinaízű száját. Felhajtottam a pólót, lehúztam a melltartót és finoman elkezdtem csókolni a hatalmas ereszkedett melleket. Az ujjam sem volt rest, a folyó, kívánós pinácskát ujjazta. Éreztem, hogy Marikából dől a kéjlé.

- Menjünk be a hálóba! - nyögte.


Marika az ágyra vetette magát, én pedig villámgyorsan lekaptam magamról a ruhát. A leggings tenyérnyi felületen nedvesedett át és sötét foltként virított. Majd felfalt a tekintetével. Lehúztam róla a harisnyát és feltárulkozó lucsoktól csillogó szőrös punci látványa teljességgel felvillanyozott.

- Olyan szexi vagy Marika! Gyönyörű a dombocskád! Imádom, hogy ilyen vágykeltően természetes!
- Gyere kis csődöröm, mutasd meg mennyire! Nem nyalta férfi 5 éve!


Elé feküdtem és a vágytól fűtötten csókolgatni kezdtem a belső combjait. A folydogáló kielégítetlen asszonypina illata végleg felkeltette bennem a szendergő állatot.

- Húzd szét a szirmaidat, te édes kis ribanc! Nyalni akarlak!

Neki sem kellett több azonnal szót fogadva széthúzta rózsaszín szirmait én pedig mohón rábuktam. Nyelvem csattogva lefetyelte a tüzelő 50-es nő kiéhezett muffját. Akartam, hogy boldog legyen, mert régóta gondolkoztam szeretőn, otthon ugyanis nem jutottam keféléshez egy jóideje, ezt a praktikus megoldást pedig nem akartam elszalasztani. Izgató volt, belegondolni, hogy ez megismétlődhet, emiatt igen szerencsésnek gondoltam magam, akinek most alaposan meg kell dolgoznia a jövőjéért. Nyelvem odaadóan járt ennek a középszerű, kissé elhízott, kiéhezett nő vagináján, de boldog voltam, hogy egyáltalán nőhöz jutottam. Őszintén szólva soha nem érdekeltek a középszerű nők, pláne az idősebbek, de most meglehetősen izgatott a helyzet és a lehetőség. Ami pedig az ízét illeti, hát azt kell mondjam nem olyan volt, mint a feleségemé: kissé szúrós ízű, hanem selymesen édes. Pont, amit hosszan nyalogatnék pusztán az íze miatt is. Bár a feleségem fazonra borotválta magát, Marika itt-ott őszülő pihés dúsan szőrös vénuszdombjának látványa teljesen felhergelt. Az illata belengte a hálószobát, markáns, érett, tettre sarkalló pinaszag volt. Letagadhatatlanul lüktetett tőle a harcrakész fallosz.

- Cica, úgy nyalsz, mint aki nem látott puncit 2 hete! Imááááádom….
- Hát ami azt illeti, nem láttam vagy fél éve...
- Ó, te szegény! Micsoda veszteség. Mostantól másképp lesz! -nyögte érzékien.


Nem tudtam, jól hallottam-e. Lehet, hogy megérezte az odaadásom? Minden esetre mégjobban rákapcsoltam, és az ujjaimmal a hüvelyét kényeztettem, a számmal pedig a vágytól megduzzadt csiklóját nyaltam. Kéjesen nyögdécselt.

- De istenien csinálod! Már teljesen elfelejtettem milyen jó is ez!


Ekkor hirtelen bekaptam a csiklót és finoman szívni kezdtem. Azonnal a hajamba túrt és nyomta a számba a csiklóját, ahogy csak tudta.

- Szopjad a csiklóm, kis szivem! Szopjad!


Nem kellett kétszer mondani. Mint egy rakéta porszívó cuppantam rá a borsójára. A klitorisz egyre nagyobb lett az odaadó kényeztetésre, teljesen kiemelkedett.

- Nyomjad csak kiscica, gyönyörűen duzzadt már! 


Azzal, a popsijától a csiklójáig kezdtem el odavissza nyalni. Felszisszent a direkt ingertől és az élvezettől. Teljesen elvesztettem a fejem és miközben két ujjam is a kéjbarlangban járt cuppova, a nyelvem a popsilukat nyálazta.

- Uuuuúúúúúú! Te aztán tudod, hogy kell nyalni!
- Szeretném ha jó lenne a szexi szomszédasszonynak! - feleltem.
- Ne hagyd abba drágám! Mindjárt elélvezek! Folytasd!


Miközben a számmal visszaértem a puncijára, elkezdtem erősen szívni a csiklót, felkaptam a nem túl messzire dobott testszínű harisnyanadrágot és az egyik szárát a kitágult puncikába kezdtem óvatosan tömni. Mikor már teljesen bent volt, bekaptam a nagy mellbimbóját és apró harapásokkalizgattam. Aztán a fülébe súgtam, hogy most óvatosan kihúzom a harisnyát a kívánós kehelyből. Így is tettem, méghozzá úgy, hogy a kihúzás közben a finom anyag a csiklót izgassa. Vadul vonaglott Marika teste. Közben a fülébe súgtam, hogy most beteszem a szádba a harisnyát és kemény csődörfasszal teszlek a magamévá. Felnyögött a gondolattól. A puncinedvtől illatos és nedves harisnyát Marika szájába tettem és a kőkemény lüktető makkot bevezettem az érett asszonypinába. Életemben nem éreztem még ilyen forró kanca hüvelyt. A kezei a fenekembe martak, magára húzott. Azonnal döfködtem. Az érzés leírhatatlan volt. A punciíízű lucskos harisnyával a szájában, a farkam a szőrös vaginát cuppogva keféli, a gyönyörű kerek hasa és melle minden lökésnél megremeg, és ennek a csodálatos női szexualitással csordultig teli univerzumnak én vagyok a királya. Én uralom, én irányítom, az istálló érett kancáját ma megbassza a keményfarkú csődör. Életemben nem éreztem még olyan erős vágyat, hogy megmártózzak egy nő nedveiben. Hogy magamon tudjam a buja, intim illatát, hogy meg legyek jelölve általa. Egyszerűen vágytam rá, hogy birtokoljon. Miközben ezen járt az agyam, a lábait a nyakamba vettem, és vadul keféltem a buja asszonyságot. A forró patakokban folyó pinalevét a zacskómon éreztem. Izzadt arcunkat összeérintettük, és éreztem a harisnyából erősen áradó gerincvelőig ható nemi illatot amitől úgy éreztem, hogy azonnal meg kell kapnom őt. Kivettem a harisnyát, és a szemébe nézve finoman csókolni kezdtem a pinanedv ízű száját. A nyelve őrült táncot járt, teste megfeszült, hangosan felnyögött és hosszan remegve élvezett el.

- Élvezz az ágaskodó csőrörfaszra, kincsem! -súgtam a fülébe.


Közben olyan szorosan tartottam amennyire lehet, hogy moccanni se tudjon, csak élvezni az új hercegének. Közben én is felértem a csúcsra.

- Tartok tőle, hogy nem bírom már sokáig, kiscica! -mondtam.
- Gyere, élvezz a pocimra! Érezni akarom a forró cseppjeidet! Akarom látni a gyönyörödet, szívem!


Kihúztam a vörösen lüktető farkamat. A golyóim mar bizseregtek, készen álltak a díszlövésre.

- De gyönyörű vagy! - mondta mosolyogva. 


Közben a keze a farkamon, gyorsítva masszírozta. Térdeit felhúzva mutatva a tocsogósra lökött szirmait. Másik kezébe fogta a bizsergő golyókat, finoman megszorítva őket.

- Kérem a krémemet! 

Közben az egyik ujját a fenekembe nyomta. Abban a pillanatban elöntött a hév, és egy nagy sugárban lövellt ki az édes vaníliakrém a lüktető faszból.

- Ez azzz! -kiáltott fel.

A cseppek a hasától a melléig terítették be. Tovább verte a szerszámom, míg el nem kezdett leengedni. Akkor a hasához nyúlt és az ujjaival elkente rajta a mannát majd az ujját a szájához emelte, megszagolta és lenyalogatta.

- Hmm, finom édes vagy!


Aztán felkúsztam hozzá és szájon csókoltam. Valójában nagyon hálás voltam neki. A harisnyát újra felvettem az ágyról és az ondótól csillogó hasáról feltörölgettem vele a cseppeket.

- Marika, megteszel valamit nekem?
- Persze, ezután kérhetsz bármit :)
- Felveszed ezt az ondós harisnyát holnap munkába, a kedvemért? :)
- Juj, de huncut vagy!
- Boldoggá tennél, tudod?!
- Izgatna, persze! Várhatom, hogy holnap is átjössz és megnézed rajtam?
- Örömmel!


Folyt.köv.

Beküldő:nylonspot


Szextörténet ajánló:


Az új biszex barátnő


Asszonyom így szólt egyik reggel: Hosszabb időre el kell utaznom,de az üzletnek mennie kell, ezért Dia fog helyettesíteni. Még nem ismered, de mindenben, mondom mindenben a rendelkezésére kell állnod.Megértetted? Jó, akkor segítségél összeszedni a legfontosabb iratokat, amíg dia nem ér ide nézzük át azokat. Az idő gyorsan repült, egyszer csak csengetnek és Asszonyom így szól: gyere ismerkedjetek m....

A barátnőm és a szűz húgom


Tavaly nyáron történt velem az eset.
Barátnőmmel és a húgommel kirandulni mentünk az erdőbe. Szállásunk egy kis pofás kis faházban volt. Nekem külön szobám volt, meg a lányoknak volt egy külön szobájuk.
Húgom és barátnőm (Mia) jó barátok voltak rég. Hugi hozott össze minket. Pár hónappal az eset előtt.

Délután 4 körül érettünk a szállásra, a házigazda kedves volt, hozo....

Anális kényeztetés 2. Rész


Az 1. Részben 69 pózban a nyelvével kényeztetett a férjem.
Most megtörtént az életem első análszexeje.

Szegény férjem azóta sem merte kezdeményezni az anált, mert ahányszor meg tette, én annyiszor utasítottam vissza.
Viszont gondoltam ha már legutóbb amikor a nyelvével csinálta nagyon élveztem, el szántam magam, és ucu neki vágjunk bele.
Körülbelül este 9 órára ....

Négerek, kutya, póniló szex


Négerek, kutya, póniló szex

Szaisztok,Niki vagyok a VII kerbõl.


Mint korábban írtam a barátnõm aki kurva volt otthon rávett,hogy menjek ki az Usábaa testvérével és töltsek ott el három négy évet,mert így megtanulok angolul is.Egyébként is mivel szeretem a hosszú farkakat ott mint kurva hivatalosan is hozzájuthatok és még vigyáznak rám az orvosok is.A fõnököm ahol ....

Baráti házaspárral


A baráti házaspárral elkövetett laza kis, hát nem is igazán csoportszex, inkább csak egy kis petting társaságban, kinyitott egy kaput. Kaput, akaratlanul, vagy akarattal, de elfojtott érzelmek, vágyak előtt, oda ahova eddig nem mertünk, vagy nem is akartunk belépni mi magunk sem, nem hogy másokat beengedni. Előre szólok egyikünkben sem tomboltak beteges, vagy különösebben perverz vágyak, így ilyen....

Megbaszták a feleségem


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha egy csepp élvezethez juttatna, hiszen szereted, ha mások simogatnak, felizgatnak engem, s akár orgazmusig is juttatna....
Szextörténet címkék

tavkapcsolat | stephan | kĂŠta | szophatnék | alan szülei |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.