Perverz kaland barátnőm családjával.


Hétvégén barátnőmnél töltöttem vidéken. Este filmet néztünk és hallottuk, hogy a szomszéd szobában jó a buli és a szüleik hangosan szexelnek. Nem igazán fogták vissza magukat. Mi próbáltunk nem figyelni rájuk, csak nevettünk és néztük a filmet tovább. Rólam tudni érdemes, hogy másodpercek alatt bármikor felizgulok, szinte bármire. Így már most is kőkemény voltam. Evelin a takaró alatt átnyúlt és megfogta a kemény farkam.
- Te felizgultál anyámékra? - kérdezte
- Mi? Dehogy...
- Dehogynem, kőkemény a farkad.
Nem tudtam tagadni tovább. Átnyúltam Evelinhez, a bugyijához nyúltam.
- De hisz te csöpögsz a nedvességtől.. - mondtam
Nem szólt csak nevetett. Tovább néztük a filmet, majd kimentem a konyhába egy pohár vízért. Kisgatyában voltam, nem kapcsoltam lámpát, a sötétben álltam ott egyedül és ittam. Megjelent Kati néni, Evelin anyukája, a semmiből. A szívbajt hozta rám, úgy megijedtem.
- Hát te, mit csinálsz itt? - kérdezte suttogva.
- Én? Csak iszok. - válaszoltam
Majd közelebb lépett és akkor láttam, hogy csak a lenge hálóinge van rajta. Aprócska cicije átütötte a vékony ruhát. A farkam mivel pár perccel előtte még kőkemény volt, még volt benne vér így kicsit dudorodott az alsónadrágom.
- Remélem védekeztek.
- Hogy mi, tessék? - kérdeztem vissza zavarodottan.
- Remélem használtok gumit.
- Természetesen.
Ekkor közelebb lépett hozzám, szinte centikkel állt előttem. Éreztem, hogy valamit akar.
- Jó vele a szex? - kérdezte majd az arcomhoz közel hajolt,mintha megakarna csókolni.
- Igen, Isteni.
- Akkor jó, tőlem örökölte.
Majd finoman rámarkolt a farkamra és ezzel egyidejűleg megcsókolt.
- Nenene, ezt ne. - mondtam.
Nem válaszolt, számat a szájával fogta be. Nyelvét átdugta és vadul smárolni kezdtünk. Lehúzta a nadrágom és már azon vettem észre magam, hogy a farkam a szájában. Felnézett rám, végig egymás szemébe néztünk. Nem nyöghettem mert Evelin a szobánkba, az apukája pedig az ő szobájukban feküdt. Nagyon élveztem ahogy csinálja, teljesen elmerültünk egymásban. Mielőtt elélveztem volna, befejezte és felállt. Csókolóztunk, majd szétnyitottam a hálóingjét és a mellét kezdtem nyalni ujjammal pedig a punciját izgattam.
- Ti mi a faszt csináltok? - szólt egy hang a sötétből.
Evelin volt az. Odalépett hozzánk.
Köpni nyelni nem tudtunk. Se én, se Kati néni, se Evelin. Másodpercekig néztük egymást és vártuk ki szólal meg. Evelin megmozdult és kezét finoman a farkamra tette. Közben mélyen a szemembe nézett. Mintha az anyjának akarta volna jelezni, hogy ez a farok az övé, nem másé. Finoman , nagyon lassan verni kezdte a farkam. Az anyja pedig nézte. Majd Evelin lassú mozdulattal letérdelt és szájába vette. Kati nénivel csókolózni kezdtünk miközben Evelin a farkamat szopta. Majd Kati néni is letérdelt és felváltva szoptak. Pár perc után Kati néni felállt, felállította Evelin és megfogta a kezünket.
- Gyertek velem. - mondta
Evelinnel nem tudtuk mi történik, felvoltunk izgulva. Azt hittük a mi üres szobánkba akar bevinni, ehelyett besétáltunk Evelin apukájához, aki meztelenül feküdt az ágyon. Ahogy beléptünk hirtelen magára kapta a takarót, majd mikor látta mi a helyzet, megnyugodott. Senki nem szólt egy szót sem. Odasétáltunk az ágyhoz, leültünk. Kati néni újra megcsókolt és verni kezdte a farkam. Nem tudtam Evelinnel mi történik, mert a szemem csukva volt. Kinyitom és azt látom, hogy az apukája hátulról átkarolja és a mellét simogatja. Becsuktam a szemem újra és átadtam magam az élvezeteknek. Kati néni újra a szájába vette a farkam, hátradőltem. Mellettem Evelin az apját kényeztette. Kati néni felült és lovagló pózban beleült a farkamba. Nem sokáig bírtam már így néhány perc után elélveztem. Kati néni átfordudlt Evelinékhez és miközben Evelin az apján lovagolt ő a punciját nyalta. Evelin arcán láttam, hogy ekkora gyönyörben még soha nem volt része. Pár perc dugás után Evelin elélvezett, majd az anyjával ketten szopni kezdték az apját. Miután az apja is elélvezett Evelinnel szó nélkül kispricceltünk a szobából, befeküdtünk az ágyba és egy szót sem szóltunk. Azóta ez soha nem volt téma közöttünk.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Masszázs meglepetéssel 1.Masszázs ágy és meglepi

Sziasztok! Megosztanék veletek egy fantázia történetet Kingáról, az exem barátnőjéről és arról, mikor felkeresett egy masszázs miatt.

Én frissítő svéd, és indiai talp és fejmasszázzsal foglalkozom, pusztán kiegészítés céljából. Szeretem csinálni, mert jól esik, hogy adhatok valami jót a vendégeimnek. Jelentősen fokozza az örömöm, ha dö....

Anyós baszás


Körülbelül egy éve voltam nos. Volt egy kis lakásunk Budán, és boldogan éltem a feleségemmel. A szexszel soha nem volt semmilyen problémánk, úgy is mondhatnám jókat kúrtunk. Hetente 4,5-szer. Szerettem ot soha nem jutott eszembe hogy megcsaljam.Aztán egyszer csak azzal az ötlettel állt elo,hogy az anyja töltse nálunk az ünnepeket,hogy ne legyen egyedül. Tudni illik apósom az esküvönk elott két hón....

Nagyfaszú Péter története


Péter leállítja a kocsi motorját. A közöttünk lévő feszültség szinte szikrákat szór. Nem hiszem el, hogy beadtam a derekam és eljöttem vele abba az eldugott, sötét parkolóba ahol többen veszítették el a szüzességüket mint Enzós Niki legendás bulijain. Péter felém fordul és alaposan végig mér. Szinte érzem ahogy pillantásával lehúzza rólam a ruhát.
-Mondtam már milyen szexi vagy ma este? – h....

A huszadik születésnap


Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit. A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi. Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat. Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni. Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és a hang effekteket.
Én....

A popsiszex tábor


Két fantasztikus nővel töltöttem elmúlt 5 napot! Az egyikbe jól bele is estem!
Mégis kivert kutyaként állok, és bámulom a hazatartó vonat lehúzott ablakát.
- Hogy cseszhettem így el, felnőttkorom hajnalát?

Az érettségi és a felvételi jól elvette a nyarat! Máskor egy jó hónapot szoktam melózni, hogy aztán a keresett pénzből nyaralhassak. Egyik tanárnőm mentette meg a he....

Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a mu....
Szextörténet címkék

alszik | megdugott | erosza | harisnya tél | klein |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.