Ne haragudj, de már nagyon kell! (pisilni)


A csaj nem volt sem különösen szép, sem túl érdekes. Úgy ült velem szemben, mintha egy véget nem érő közgazdaságtan előadás harmadik órája vége felé próbálna még valami kis érdeklődést az arcára erőltetni, fel is merült bennem, hogy ennyire azért csak nem vagyok unalmas…
Pedig volt egy olyan érzésem, hogy tetszem neki, talán pont az lökte bele ebbe az apátiába, hogy
pontosan tudta magáról, ő egy szürke kisegér, én meg nála ha nem is szebb, de legalábbis
érdekesebb csajokra utazom...

Pár szavas válaszaiból, mondataiból azért éreztem, hogy Réka a felszín alatt rejthet még izgalmakat, azt viszont egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy tényleg ennyire gátlásos, magába zárkózó, vagy az én sodrásom, lendületem kényszeríti bele ebbe a passzivitásba.

Az már az eltelt fél óra után is világos volt, hogy kóláink és limonádéink számának gyarapítása nem fogja oldani a hangulatot, Így azt javasoltam hogy keressünk egy parkot, sétáljunk inkább a szabad levegőn. Szép, de picit hűvös idő volt, nem is csoda, hiszen már egész késő őszre járt. A lányok fázósak, de az valahogy az első pillanatban szemembe ötlött, hogy Rékán rengeteg ruha van: kicsit semmitmondó,természetesen szürke színű nadrágkosztümje alatt valamiért biztos voltam benne, hogy ott feszül a testszínű harisnyanadrág, és a hosszú ujjú, garbós fehér top is pont úgy feszült, hogy egyértelmű legyen, az egy body... Így nehéz lesz petefészek-gyulladást kapni, gonoszkodtam magamban…

Az egészet egy váratlanul szexi magas, már-már tűsarkú cipő dobta fel, persze az is szürke, (kicsit csillogó, már-már ezüst), de önmagában a tény, hogy nem valami kényelmes, nagymama-cipőben jelent meg, kisebb bizsergést indított meg bennem. Igen, szeretem a szép (és kényelmetlen) cipőket….

Magassarkú ide, hűvös szelek oda, Réka nem tiltakozott javaslatom ellen. Akkor még többször átfutott rajtam, hogy mi a francnak pazarlom az időmet, először is, akarom-e egyáltalán, hogy az ágyamban kössön ki a lány, másodszor is, ha oda is kerülünk, mi jó sülhet ki belőle… De már benne voltam, nem volt visszaút, és a kihalt utcácskák tényleg jót tettek: kezdtünk egész kellemes, egyre kevésbé egyoldalú beszélgetésbe bonyolódni, ráadásul a meredek budai utcák, itt-ott felbukkanó lépcsők, kockakövek jó alkalmat adtak, hogy először csak gáláns segítségképpen felajánljam karom, aztán meg úgy is maradtunk, kézen fogva sétálgattunk, mint egy igazi pár.

Meglepően gyorsan telt az idő, volt padon üldögélés, kisebb-nagyobb nevetgélések, de az is gyorsan kiderült, hogy már most is feszegetjük a csaj határait, ebből több ma biztosan nem lesz…

A presszó óta órák teltek el, és egyre egyértelműbb lett számomra, hogy Rékának pisilnie kell. Viselkedése megint zárkózottá vált, egyre zavartabb lett, és már kisebb, de annál egyértelműbb mozdulatok is utaltak szorult helyzetére. Gonosz vagyok és perverz, de egyre jobban kezdtem a helyzetet élvezni. Magam sem gondoltam komolyan, hogy ebből komoly izgalom, bepisilés, szex lehet, de eljátszottam a gondolattal, és Réka gátlásossága, a hűvös, a magassarkú cipő, minden csak az én malmomra hajtotta a vizet. Ekkor már a jellegtelen, szürke nadrágkosztümöt is megbocsájtottam neki, ennél szexibb szcenáriót el sem tudtam volna képzelni.

Vártam, hogy “bevallja”, hogy pisilnie kell, és amilyen gonosz vagyok, nem segítettem neki. Még legalább egy fél óra eltelt, már-már azt hittem, tévedek (bár tudtam, hogy kizárt), ennyi ideig nem bírhatja, gondoltam magamban, és el sem tudtam képzelni, mi lesz ennek a vége. Egy szokásosnál is hosszabb csend után, láthatóan nagyon zavarban, szinte iskolás kislányként szólalt meg:
⁃ Van itt valahol egy wc?
Akkor sem tudtam volna okosat, számára megnyugtatót válaszolni, ha nem bújik belém a kisördög, így meg, gondolhatjátok:
⁃ WC? - méláztam el, mintha nem érteném sem a szó jelentését, sem kimondásának okát.
⁃ Igen - sóhajtotta, majd nehezen kimondta: pisilni kell!
Igyekezett megfontolt, nyugodt maradni, de nem volt számomra kérdés, a helyzete nagyon sürgető, ez meg számomra volt annyira erotikus, hogy egyre nehezebben tudtam elrejteni minden szempontból duzzadó érdeklődésemet.
- Hát… nem tudom, ilyen késői órán mit találunk nyitva a környéken… de ha visszafordulunk negyed óra alatt odaérhetünk a lakásomhoz... (nem mintha a közelében lettünk volna addig akár a gondolathoz is, hogy ma este még feljöjjön hozzám)
Elképzelni nem tudtam, mi lesz a reakciója, de ő sem állt készen bármilyen válaszra. Egyre kétségbeesettebb arccal, toporogva állt a félhomályban, ebben a szürrealisztikus, de számomra rettenetesen izgató helyzetben.
- Ne haragudj, de már nagyon kell! – mondta megtörten, és éreztem rajta, hogy mindjárt el is sírja magát.
Átöleltem, úgysem mozdultunk már percek óta, és ez tűnt a legjobb iránynak, kockázatát pont szorult helyzete, zárkózott, elegáns nőből a bepisilés határán toporgó kislánnyá szolídulása csökkentette szinte nullára.

Megkérdezhettem volna, hogy nem akar-e ott levetkőzni, leguggolni, de nem akartam megadni neki ezt a menekülést... Meg a sok réteg, a szégyenlőssége, minden ellene szólt... Nem beszélve arról, hogy mennyire szerettem volna már megsimogatni a két lába között, legyen ott bármi is a „helyzet”.
Nem tiltakozott, sőt, olyan érzésem volt, mintha a szexuális vágy egy másodpercre felülírta volna egész lényét, helyzetét. Vállamra hajtotta fejét, „elbújt”, és visszafojtottan elsírta magát. Ebből tudtam, hogy feladta, már nem is akar megoldást találni, menekülni, beletörődött, csak azt nem tudtam, hogy mi lesz „utána”.

Mivel semmit sem veszthettem és rettenetesen kívántam, lassan simogatni, csókolgatni kezdtem. Néhány perc után abbamaradt a sírás, halk sóhajtozás váltotta föl. Ekkor már a kezeim is vándoroltak, meglepetésemre ellenállásnak legkisebb jelét sem fedeztem fel, még akkor sem, mikor végre punciját kezdtem simogatni, az akkor már tapintható rengeteg rétegen keresztül. Nem tudtam, hogy az egyre hevesebb zihálásnak az apró csókok és intenzív simogatás az oka, vagy tényleg mindjárt bepisil ott a karjaim között. Nem is emlékszem, mikor kívántam nőt ennyire utoljára, így muszáj volt szájon csókolnom! Finom, a könnycseppektől picit sós volt az íze, visszacsókolt és már-már belefeledkezett a hirtelen jött erotikába, amikor egyszer csak eltolt magától, szemembe nézett, talán az egész este során először, és már-már kacéran kimondta:
- Mindjárt bepisilek!
Nem volt már sem keserűség, sem szégyen a hangjában: feszítette a vágy, és helyzet, illetve az elmúlt percek tükrében már ő is tudta: teljesen egy irányban megyünk...
Ránéztem, újra megcsókoltam, már-már majdnem a szemébe mondtam:
- Pisilj!
De inkább lassan, nyaka csókolgatása közben megkerültem, mögé álltam, jobb kezemmel megmarkoltam elölről a punciját, ballal cickóját simogattam, meredező farkam popsijának toltam és fülébe súgtam:
- Itt az idő, engedd el!
Érezni akartam, ahogy a sok rétegen át utat találnak az első cseppek a felszínre, és ujjaimmal megérezhetem, hogy Réka a karjaim között pisili össze magát, de azt is sejtettem, hogy ez már sok lesz forrongó, popsija által masszírozott, ágaskodó férfiasságom számára, így megtehettem neki azt a szívességet, hogy szégyenéből átvállalhassak egy adagot:
- Annyira szexi vagy... rettenetesen kívánlak... olyan erotikus ez a helyzet... asszem, ki sem bírom... ha bepisilsz én a gatyába durranok...
És ez hatott... minden ellenállás megszűnt... engedte, hogy óvatosan simogassam a nadrágján át, közben a nyakát csókolgattam, és figyeltem, ahogy az egyre hevesebb sóhajtozás egyszer csak elakad... és egyszer csak megindul az ár... Annyira izgató volt, ahogy a forró pisi elöntötte a kezem, muszáj volt megszorítanom, minden addiginál hevesebben csókoltam a nyakát és teljes erőből simogattam a forró árban úszó punciját... Másodpercekre voltam egy óriási, ráadásul majdhogynem spontán eldurranástól, így ahogy saját vágyam fokozódott, úgy csókoltam, simogattam őt is egyre hevesebben...

... Még mindig pisilt... már úszott minden, az én nadrágom, cipőm is kapott belőle... mikor is mint a partarvetett hal kezdett el zihálni, lebukással fenyegető hangerővel sikoltani, és pár másodperc múlva a csúcson találta magát!
Mint aki megőrült, remegett a teste, levegőt alig kapott, teljes erőmből tartanom kellett, hogy mint egy rongybaba össze ne csukoljék...

A döbbenet, a szégyen és a gyönyör kevergett szemében: megszólalni nem mert percekig... Lassan elindultunk, óvatosan lépkedett előttem, mögöttem, nem is kérdezte, hova, miért. Nem akármilyen kaland volt már a hazajutás sem, de ami utána következett, az biztosan megér egy külön történetet!
Beküldő:jumibepi@gmail.com


Szextörténet ajánló:


A köldök perverz


Hazafelé ballagtam, (átlag 17 éves srác) befordultam az utolsó előtti sarkon. Épp a jól sikerült házibulin törtem a fejem, mikor egy ismerős lány bukkant fel a sötétből velem szemben. A sulimba jár, visszahúzódó, és bár nagyon vonzó, mindig magányos. Most meglepően kaján mosollyal üdvözölt, és érdeklődött mi járatban vagyok ilyenkor. Én elkezdtem mesélni a buliról, de hamar kiült az arcára az érde....

A démon - erotikus történet


Figyeltem a mozdulatait, a szemét, a mosolyát, a kis oldalpillantásokat, amikben néha megpróbált felderíteni. Vannak megállíthatatlan dolgok, amik sosem akkor jönnek, amikor jó, amikor illik. A húga esküvője, ott ül a lenyűgözően szőke és szolibarna barátnőjével, jobbra a csaj, balra a szülei. Ő mégis kifelé tekintget.

Nem én tehetek róla, hogy olyan ostoba módon összekoccantunk a m....

A húgom szüzessége


A szüleimmel minden évben a Balatonnál nyaraltunk, de amikor betöltöttem a 18-at, úgy gondolták, nagykorúságom megünneplésére külföldre utazunk. Az úti cél Velence volt, én pedig nem gondoltam, hogy milyen fantasztikus ajándékot fogok kapni.
Velence maga volt a mennyország, bár akkoriban nem volt barátnőm, szóval nem éreztem magam felhőtlenül, ráadásul az olasz nők sem az igaziak.
Eg....

Esőzés után az erdőben


Egyik tavaszi délután szokásunk szerint kimentünk sétálni a térre. Jókat beszélgettünk ilyenkor minden elképzelhető dologról. Ez alkalommal kicsit hosszabbra nyúlt a séta s elérkeztünk a város melletti erdőbe, ahova betért egy kirándulóösvény. Gondolkodás nélkül tértünk be, még volt sötétedésig jó egy-két órácska. Kézen fogva sétáltunk s hirtelen elöntött a vágy. A beszélgetés közben egyre csak a ....

Hármas tini szex, creampie


Ezen az eseményen nem voltam jelen, később mesélték csak el a lányok.
Kata főiskolai csoporttársa és kollégiumi szobatársa volt Bogi. A párcserés akciónk után kb. egy héttel Gabesznak haza kellett utaznia csütörtökön, hogy vmi okmányirodai dolgot megcsináljon, ezért Kata nem jött ki az albérletbe, hanem a koliban maradt (neki is megmaradt a szobája, mint nekem – a szülei miatt). Bogival isz....

Szexi szerető


A lány már nagyon várta szeretőjét. Mindig ilyentájt találkoztak, és ő minden alkalommal várakozással nézett elébe a fantasztikus szeretkezéseknek. Amikor hazaért gyorsan összekapta a lakást, lezuhanyzott. Egy kis smink, gyönyörű, izgató fehérnemű és egy kevés parfüm. Fölvett egy lenge ruhát is, ha véletlenül valamelyik szomszéd kopogtatna be, ne egy szál fűzőben, bugyiban nyisson ajtót.
Szextörténet címkék

csöpögő | videok | megkötözés | egy igaz | tetk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.