Az exemmel és egy idős nővel


Megtörtént eset alapján.

Az első barátnőmmel már 5 éve, hogy szakítottam, azóta folyamatosan szerettünk volna összejárni egy kis mókára, de vagy ő volt mindig kapcsolatban vagy én. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szabad, így eljött a mi időnk. Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával. Szerettünk volna idővel valami újat kipróbálni. Én nagyon akartam már egy hármast és egy kis unszolás hatására őt is sikerült rávenni. Sokat gondolkodtunk milyen lány legyen a beugró, végül meglepődésemre bevallotta, hogy sokszor fantáziált már idősebb nőkről, ilyen anyuka típusakról. Szóval megvolt, hogy mit akarunk, de annál nehezebb volt találni valakit az elég magas elvárásainknak. Szinte ezzel egy időben kezdődött nálam valami furcsaság. Egy barátom anyukája aki távoli rokonom is (nem vérszerinti) rám írt. A faluban lakott ahonnan én is felköltöztem és tőlem szeretett volna segítséget kérni, ugyanis 1 hetes továbbképzésre kellett jönnie. Úgy alakult a történet, hogy Csillával szinte minden nap kezdtünk beszélgetni. Már az elejétől gyanús volt nekem, hogy miért írogat, de aztán elkezdtem élvezni a helyzetet. Csilla már egy 45-50 év körüli elvált anyuka, gyermekei velem egykorúak és velem együtt költöztek el a faluba, csak ők Debrecenbe. Szóval jó ideje egymagában van, bár azt nem tudom, hogy otthon volt-e valakije. Szóval Csillával már napok óta flörtölgetünk, persze csaptam neki a szelet, hogy majd mindent megmutatok neki itt Budapesten és hogy ha nem talál szállást arra a hétre akkor nálam van egy üres szoba, nyugodtan jöhet. El is érkezett a nap mikor Csilla feljött. Kimentem érte a vonatállomásra és eljöttünk hozzám. Lecuccoltunk, majd felajánlottam, hogy nézzünk ki a városba.
- Ilyenkor? Már késő van. Én inkább maradnék.
Így leszaladtam egy üveg borért, majd a kanapén beszélgetni kezdtünk. Nem tudtam hozzá, hogy közeledni, nem igazán adott jelet, hogy benne lenne a buliban. Tanácstalan voltam. Kimentem a konyhába és sunyiba lenyomtam 3 pálinkát, hogy még több bátorságom legyen. Visszamentem és leültem közvetlenül mellé. Most már sokkal határozottabb voltam és úgy is tűnt ennek hatására ő is megváltozott. Simogatni kezdtem a combját, mélyen a szemébe néztem, bókoltam neki.
- Tudod nem vagyok már fiatal. Megéltem ezt azt. Nem kell kertelnünk, mindketten tudjuk miért vagyok itt. - hangzott el a mondat elég váratlanul a szájából.
Nem regáltam semmit, csak mosolyogtam és a szemébe néztem. Lassan közelhajoltam és megcsókoltam. Apró, puha, izgató ajkai voltak. Nagyon élveztem a csókot, de azt is éreztem, hogy ezer éve nem csinálta. Átdugtam a nyelvem. Majd amire gyerekkorom óta vártam: a mellei. Ruhán keresztül markolászni kezdtem ami hallhatóan nagyon tetszett neki. Levettem a felsőjét, majd a melltartóját, ő kiszabadította a farkam. Gyors menet volt, nem igazán tudtam magam sokáig tartani. Lefeküdtünk utána az ágyba és akkor jött csak az ötlet, hogy megpróbálom finoman felhozni a hármas témát. Kerülgettem, majd felvezettem a témát és feltettem a kérdést amire meglepő módon azonnal igent mondott, anélkül, hogy megnézte volna Vivi képét. Másnapra áthívtam. Bemutatni nem kellett őket egymásnak mert mint kiderült ismerték egymást (Vivi is a környékünkről származik). Szóval a felállás hasonló volt. Bor, pálinka, beszélgetés, lágy zene. Szerettem volna hagyni, hogy a lányok kibontakozzanak. Mikor a sokadik kör pálinkánál felálltunk koccintani, akkor mindkét lánynak adtam egy egy csókot. Majd kértem, hogy ezt ők is tegyék meg. Komolyan vették a feladatot. Lehúzták a pálinkát, letették a poharat majd szinte egymásnak is estek. Finom, érzéki, ismerkedős csókok voltak. Csilla irányított, Vivi elég félős típus. Az én farkam már szinte szétdurrant. Soha nem láttam még élőben lányokat csókolózni. Vivi is Csilla melléra kapott rá elsőnek, nem is csodálom. Leültek a kanapéra és ott folytatták tovább a nyalakodást. Teljesen meg is feledkeztek rólam de én egy pillanatra sem bántam. Lekerültek a felsők és a melltartók. Egymás mellbimbóját izgatták. Majd Csilla lehúzta Vivi nadrágját és bugyiját és nyalni kezdte. Vivi az elején még türtőztette magát, majd egyre hangosabban élvezte. Az volt az érzésem, hogy Csilla nem először csinálja. Közben kiszabadítottam a farkam és kényeztetni kezdtem magam miközben néztem őket. Melléjük ültem és miközben Csilla tovább nyalta Vivi én simogatni kezdtem őt. Apró pici cicijét nyalogattam, csókolgattam majd a szájába adtam a farkam. Dugni kezdtem ütemesen, midnig is imádtam ahogy szopott. Majd Csilla felállt és beszállt a szopásba. Felváltva nyalogatták a farkam. Majd Vivi beleült. Lovagolni kezdett rajtam, miközben Csilla a nyelvével izgatta a farkam és a punciját. Majd ezután cseréltünk és Csillát kezdtem el dugni. A hátára fektettem és dugtam, miközben Vivi hol a száját, hol a mellét csókolgatta. Én annyira felvoltam izgulva, hogy sokáig már nem tudtam tartani. Szóltam nekik, hogy elfogok élvezni. Mint a pornó filmekben mindketten letérdeltek elém. Felváltva adtam a szájukba, majd pont Csillánál jártam amikor hatalmasat élveztem. Az összes a szájába ment, de nem nyelte le. Megfogta Vivi arcát és megcsókolta. Láttam ahogy a sok gecit átnyomja a szájába, egy kevés ki is folyt. Ezután lezuhanyoztunk, Vivi hazament, Csillával pedig lefeküdtünk aludni. Azt a hetet amíg itt volt végigszexeltük, majd utána soha többet nem beszéltünk.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Megbasztam egy régi ismerősömet


- Veszting! – szólt az unott hangú felszólítás. Megragadtam a kézifék fogantyúját, felhúztam a nyaka körül a gyűrűt, és hátralöktem a kart; a teherautó nagyot szusszant.
- Na ez ma nem volt olyan katasztrofális. Holnap találkozunk, viszlát! – és az oktató le is mászott a fülkéből, hogy rágyújthasson, nem hagyva időd bármiféle válaszra. Eltapostam a motort, megragadtam az ülés mögött heverő ....

A szénapadlás, Feri aki a faszát belém veri


Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy m....

Crosdressing


Már elég régóta izgattak a női ruhák de sajnos nem volt olyan amit felvehetnék amíg apum és én össze nem költöztünk az új barátnőjével és a lányával.Tőlem 2 évvel volt idősebb.Nagyin csinos és szexi volt.Szép ruhái voltak.Egyik hétvégén úgy alakult hogy mentek Pestre testvérem meg a barátnőjénél aludt és magamba maradtam otthon.Kaptam az alkalmon gyorsan letusoltam majd mentem a szobájába hogy m....

ki kell elégítenünk több mint 10 embert


Amy másnap reggel saját ágyában ébredt fel, mellette Sheril feküdt. Aki mélyen lélegzett, egy kicsit nézte, elkezdett bederengenie neki hogy mi is történt. De nem tudta tisztázni magában hogy ez vajon megtörtént, vagy sem. Hosszas elmélkedését barátnője puha keze törte meg, aki rá csúszott a combjára.
- Jó reggelt Amy. -Szemeivel Sheril arcára tekintet, amin kicsi kacér mosoly jelent meg.

Szex a strandon két férfivel


Kellemesen telt a strandolás. Reggel kifeküdtél a férjeddel egy nyugodt, tiszta helyre, és lubickolással vegyes napozással töltöttétek az időt. Merész fürdőruhát vettél fel, és a nap folyamán élvezettel figyelted, ahogy több férfi szeme megragad a formás idomaidon. Te, mintha ezt észre sem vetted volna, élvezettel helyezkedtél el mindig úgy, hogy mások a lehető legtöbbet lássák belőled. Fürdőzés k....

Fantázia Szátrjaimmal


Napok óta a csokikat majszoltam és az elcseszett kapcsolatomra gondoltam. Nem tudtam rájönni, hogy mégis miért hagyott el az a rohadék Derrick, pedig a melleim sem kicsik, a fenekem kerek és nem vagyok egy agyatlan elől deszka hátul léc. Órákon keresztül gondolkodtam, hogy mit szúrhattam el, mi olyat mondtam, tettem, ami nem tetszett neki. De még azt sem mondta el nekem, hogy miért.

....
Szextörténet címkék

lenyelès | üzlet | becsatlakoz | sütit is vitt | gravitációs |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.