Barátnőmmel befűztük az anyját


5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel és másfél éve lakunk az anyukájánál. Így hármasban élünk, jól megvagyunk. Kicsit fura a család, talán túl nyitottak vagyunk mindannyian és gátlástalanok. Kati néni szinte mintha már az anyám lenne. Simán mászkálunk egymás előtt fehérneműben, vagy nem jövünk zavarba ha véletlenül meglátjuk egymást meztelenül, vagy Nikivel lebukunk, hogy szexelünk. Minden természetes, könnyed és laza. Kati néninek hosszú ideig volt egy szexkapcsolata, de már annak is fél éve vége. Azóta nem láttuk pasival. Nikivel ketten már mindent kipróbáltunk szexuális téren, nem igazán tudtunk már újat kitalálni. A kapcsolata az anyjával fura, túlságosan közvetlen. Folyton a szexről beszélnek meg egymás testéről, tapasztalatairól, mintha csak az esti főző műsort elemeznék ki. Egyik este Nikivel otthon feküdtünk. Beszélgettünk sok dologról, majd a szex témájánál lyukadtunk ki, azon belül is a családi szexre terelődött a téma. Niki véleménye és hozzáállása teljesen meglepett olyan természetességgel és őszinteséggel beszélt róla. Szerinte nincs benne semmi kivetnivaló, ugyanúgy mint a homoszexualitás, ez mindenkinek a magánügye. Látta, hogy meglepődtem az őszinteségén:
- Jaj nemár, ne legyél álszent. Mindenki gondolt már arra, hogy milyen lehet a szex az anyjával, apjával, vagy testvérével. Csak senki nem beszél róla, de mindenkit izgat. - Kezdett bele. - Biztosan te is gondoltál már anyukádra vagy a nővéredre.
- Hát igen, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem... - válaszoltam.
Látta, hogy ebben a témában partnerére akadt, így belelkesült.
- Kire gondoltál már miközben maszturbáltál vagy velem szexeltél? - kérdezte
- Őszintén?! Szinte már mindenkire a családból. Legjobban a nagynéném izgat.
- És anyukád vagy nővéred?
- Hát, fantáziámban sokszor gondolok rájuk, de mikor ott állnak előttem, nem tudom elképzelni, hogy bármi történjen. És te?
- Hát tudod, hogy nekem anyával más a kapcsolatom mint a többieké.
- Igen, tudom, hogy nagyon szoros a kötelék.
- Igen, szóval ugyan nem beszélünk róla de abszolút nem kínos ez. Biztosan ő is úgy gondol rá ahogy én.
- Maszturbáltál már rá? - kérdeztem.
Elvörösödött és mosolygott.
- Igen. Rendszeresen.
- Rendszeresen? Vonzódsz hozzá?
- Kicsit.
- Történt már köztetek valami?
- Nem. Vagyis semmi komoly.
- Semmi komoly? Akkor mi?
- Csók az tudod, hogy mindennapos köztünk. Meg egyszer kétszer megvizsgáltuk egymás melleit, de csak kitapogattuk, hogy egészségesek vagyunk-e.
Itt megakadtunk. Niki rámarkolt a farkamra.
- Kőkemény vagy. felizgultál? - kérdezte
- Igen,eléggé.
- Anyám vagy a téma miatt?
- Is is.
- Lefeküdnél az anyámmal?
- Nem, dehogy én csak veled...
- Jaj gyerünk már, scak kíváncsi vagyok. Lefeküdnél vele?
- Szerintem igen. Simán.
- Mi izgat fel rajta?
- Nem tudom, nehéz elmondani. Talán a tudat, hogy itt van és tilos. Nem szabad. Minden nap látom, de nem nyúlhatok hozzá.
- Megfognád a mellét mi?!
- Bizony meg. Szép formásak.
- Igen és puhák is.
- Hmm, meghiszem azt.
Azt hiszem itt mindketten nagyon durván begerjedtünk.
Niki megfogta a kezem és kihúzott a szobából a nappaliba ahol az anyja TV-zett.
- Hova mész? Mit akarsz? Niki ne csináld kérlek. Ez marhára nem vicces. - mondogattam neki.
- Csh csh csh. Jó lesz, nyugi. Lazán kezeli meglátod. Te nem ismered annyira mint én.
- Niki dehogy, te teljesen hülye vagy. Állj már meg.
De mire ezt kimondtam, már ott voltunk az anyjánál. Leültünk mellé. Kati néni már az esti köntösében volt, alatta csak fehérnemű. Leültünk mintha mi is néznénk a TV-t. Niki elkezdte Kati néni testét stírölni.
- Új melltartó? - kérdezte.
- Nem, dehogy. Ez már rég megvan.
- Mi, ez? Soha nem láttam még.
- Pedig sokat hordom szívem, már vagy ezer éves.
- Nem tudom. Mutasd légyszi...
Majd Niki félrehúzta az anyja köntösét, hogy jobban szemügyre vehesse a melltartót. Én hihetetlenül zavarban voltam így mintha észre se venném mi zajlik körülöttem, elmerültem a telefonomban. Szemem sarkából persze próbáltam oda-oda pillantgatni, de csak óvatosan. Láttam ahogy Niki vizsgálja a melltartót mintha csak a világ sorsa múlna rajta.
- Leveszed? Felpróbálhatom? - kérdezte
- Minek neked az én melltartóm? Használd a tiédet.
- De kiakarom próbálni, kíváncsi vagyok milyen.
- Mindig is fura voltál te lány...
Majd levette a melltartóját és Niki kezébe adta. A köntösét elfelejtette visszahúzni, így mikor odanéztem megláttam Kati néni nem túl nagy, de formás, már lógadozó mellét.
- Megfoghatom? - nézett Niki az anyjára.
Ő nem válaszolt semmit.
- Akkor ezt igennek veszem. - folytatta.
És finoman, bátortalanul rámarkolt Kati néni mellére. Ekkor már nem tudtam nem odanézni. Rámarkolt, majd finoman masszírozni kezdte. Teljesen megfeledkeztek magukról, mintha ott se lennék. Kati néni szeme szép lassan lecsukódott, átadta magát a helyzetnek. Niki lehajolt és finoman rányalt az anyja mellbimbójára.
Kati néni erre felszisszent majd hirtelen észbe kapott.
- Na elég volt a mókából. Add vissza a melltartóm.
Niki visszaadta, Kati néni felöltözött majd néhány perc múlva zavarosan elment aludni. Nikivel mi is bementünk a szobánkba és alváshoz készültünk.
- Szerinted felizgult? - kérdezte.
- Nem tudom. Lehet. Sőt. Biztos.
- Nekem nagyon tetszett. Ahh, annyira isteni az a mell. Nem bírok betelni vele. Láttad, hogy megnyaltam neki?
- Igen, láttam. Izgató voltál. Jó volt nézni titeket.
Majd elcsendesültünk. Néhány perc után megszólalt:
- Átmegyek anyához. Jössz?
- Mi? Minek?
- Szerinted mégis minek? Valamit tennem kell. Most vagy soha.
- Te hülye vagy, ne menj sehova.
Mire ezt kimondtam már az ajtóban volt, meg se hallotta mit mondtam. Úgy tettem mintha nem mennék vele, így megvártam, hogy bemenjen és utána mentem. Láttam ahogy befeküdt mellé. Az anyja már félig aludt, Niki pedig átkarolva mellé feküdt. Pár percig csak feküdt mellette, majd láttam ahogy simogatni kezdi. Az anyja már csak színlelte az alvást. Végigsimította a mellét, majd láttam ahogy a keze becsúszik a takaró alá, le az anyja puncijához. Láttam ahogy mozgatni kezdi a kezét és ahogy Kati néni arca eltorzul. Tudtam, hogy már izgatja odalent, a farkam már majdnem szétdurrant. Egyre hevesebben izgatta, már hallottam ahogy csattog a nedves puncija, de közben próbálta leplezni mennyire élvezi. Majd hirtelen Niki megcsókolta, vadul, szenvedélyesen. Itt már Kati néni is csatlakozott és viszonozta a csókot. Átkarolták egymást és egymás mellét kezdték fogdosni. Kati néni ujjazni kezdte Nikit, aki olyan szenvedélyesen nyögött, hogy az öröm volt hallgatni. Majd Kati néni bemászott a takaró alá és nyalni kezdte. Ekkor elborult az agyam és nem tudtam magam tovább tartani, besétáltam csendben. Leültem Niki mellé és miközben az anyja nyalta őt, csókolni kezdtem. A csókolózás hangjára Kati néni lerántotta a takarót, megijedt. Majd mikor látta és realizálta a helyzetet, tovább folytatta. Ketten kényeztettük az ő kicsi lányát. Niki kiszabadította a farkam és közben verni kezdte nekem. Én a mellét nyalogattam. Az anyja közben feljött és csatlakozott hozzánk. Megcsókoltam Kati nénit. Az íze és a nyelve olyan volt mint Nikié. Kicsit megfeledkeztünk Nikiről, úgy elmerültünk a csókolózásban. De közben Niki minket nézett és ujjazta magát. Kati néni hátradöntött engem majd rámarkolt a farkamra. Verni kezdte majd bekapta. Kicsi szájában alig fért el a farkam. Niki csatlakozott hozzá és ketten kezdtek el szopni. Felváltva, anyja lánya. Ajkaik sokszor összeértek, ekkor csókot váltottak. Majd Kati néni szólt:
- Beleakarok ülni. Érezni akarom magamban. - mondta nyögve.
- Csináld anya. Ma este csak a tiéd - mondta Niki
Kati néni felcsúszott majd beleült a csupasz farkamba. Őszintén szólva mi Nikivel mindig gumival szexelünk, így nagyon rég nem volt dolgom csupasz puncival. Hihetetlenül szűk volt, de nagyon nedves. Ennek ellenére nagyon nehezen csúszott fel benne a farkam, látszott, hogy kicsit fáj neki. Szép lassan beleült tövig és én szinte már ettől eltudtam volna élvezni. Elkezdett rajtam mozogni, fel-le. Elsőnek lassan, nagyon lassan majd egyre gyorsabban. Közben Nikivel csókolóztam.
- Élvezed bébi? -kérdezte tőlem rohadt erotikusan
- Igen, nagyon...
- Élvezed az anyámat? Élvezed a punciját?
- Igen, nagyon élvezem. Isteni a puncija anyukádnak.
- Csak a tiéd. Basszad akkor. LÁtni akarom ahogy élvezitek egymást.
Ezt hallva az anyja felbátorodott és keményen lovagolni kezdett rajtam. Niki odaement hozzá és hol a mellét nyalogatta, hogy csókolóztak. Én már teljesen kivoltam, éreztem mindjárt elélvezek.
- Ahhh, nem bírom sokáig. - nyögtem nekik.
Ekkor Kati néni szép lassan kihúzta magából a farkamat és lecsúszott hozzá. Nikit is odahúzta. Niki lenyalta az anyja puncinedvét a farkamról majd felváltva szopni kezdtek. 1-2 perc után már annyira nem bírtam magammal, hogy hatalmasat spricceltem. Ekkora élvezetbe még soha nem volt részem. Másodperekig jött belőle a geci, mintha csak pisilnék. Ment aztán mindkettejük arcára bőven. A gecis arcukkal és szájukkal pedig csókolózni kezdtek. Itt éreztem, hogy kezdek felesleges lenni. Felálltam és elkezdtem magam törölgetni, ők tovább folytatták a csókolózást. Majd mintha ott se lennék:
- Maradj itt velem ma éjszaka- mondta Kati néni Nikinek.
Ő nem válaszolt, mosolygott és bólintott. Csendben kisétáltam és visszamentem a szobánkba. Teljesen kimerült és elaludtam. Az éjszaka egyszer felkeltem rá, hogy szexelnek. Szerettem volna nagyon csatlakozni újra, de gondoltam, hogy ezt most már rájuk hagyom. Másnap reggel felkeltem, ők ketten már a konyhában voltak és készítették a reggelit. Mindketten mintha a lottó 5-öst nyerték volna olyan felszabadultak voltak.
- Jó reggelt szerelmem - üdvözölt Niki majd egy mély nyelves csókot adott.
- Szia... - válaszoltam. Én még kicsit zavarban voltam.
Majd ahogy Kati néni elsltált mellettem egy tányérral, csókot nyomott a számra.
Leültünk, elkezdtünk reggelizni. Ők ketten mint egy lezbi szerelmes pár endelegtek, csókolgatták egymást. Én pedig csak néztem ki a fejemből és máig nem értem az egészet. De nem is baj. Lényeg, hogy megtörtént.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Leszoptam és kész


Van néhány barátunk, akikkel néha elmegyünk egy kis kiruccanásra. Nem az a fontos, hogy sok helyre eljussunk, hanem, hogy 2-3 napra együtt legyünk.
Egy nagy tó partján béreltünk ki egy 2 szintes házikót, de nem is volt annyira kicsi.
Elég nagy hodály, az alsó szinten egy nagy társalgóval, ahol közösen eltölthettük az időt beszélgetésekkel, kisebb bulikkal.
Az elrendezése is na....

Nikaka első bulija


Nikoletta világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Nikakát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szol....

Addig basszál, amíg el nem élvezünk


Édes kettesben ünnepeljük a szilvesztert. Pezsgőt bontunk és koccintunk vele. Majd megcsókollak. Először gyengéden, majd egyre vadabbul. Leszednék rólad minden ruhát, de nem engedném, hogy hozzám érj... Úgy kellene tenned, mintha a kezed meg lenne bilincselve.
A poharamból a mellkasodra öntöm a pezsgőt és onnan nyalom fel. Előbb a hasadról, a melledről, majd az ágyékodról.Minden egyes része....

Kerti mulatság Anikóval


Egy kerti mulatságon találkoztunk Anikóval. Átlagos magasságú, hosszabb, barna hajú, csinos arcú lány volt. Olyan töltött galamb. Formás test, gömbölyded mellek, domborodó poci, hívogatóan ringó kerekded fenék. Egy könnyű nyári ruha volt rajta, mely aló formás, hamvas vádlija villant ki. Talán semmi más alatta? Ezt nem lehetett eldönteni, bár izgató volt a kérdés. Tisztában volt az értékeivel és e....

Családi biszex balhé


A barátnőm kései gyerekként született. Ő most 19 éves, de a bátyja 37, a nővére 35. Én 21 vagyok, és még most sem értem, hogyan kötött ki a sógornőm nyelve a számban.

Még csak nem is az esetem. De úgy csókol, mint egy éhes fenevad, és az ajkamba harap, amint a nadrágomba csúsztatott kezével megmarkolja az egyre keményedő farkamat.

Azt mondta vetkőzzek le, és engedelme....

Beteg vagyok, nem vitás


A mai napig sem értem, hogy volt ekkora mázlim, hogy összejött. Még a saját bátorságomat sem tudom megfejteni, mi vitt rá, hogy kihasználjam ezt az alkalmat. Egy bál utáni afterparty-n voltunk egy háromszintes villában a Németvölgyi úton. Sok volt a fiatal, igazából nem is tudom, kik voltak, én csak a házigazdát ismertem, aki korombeli. Én akkor 35 éves voltam. Mivel bálból jöttünk, minden pasi öl....
Szextörténet címkék

punciszőr | gecis arcú | ndk | a kadban | barátai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.