Ketten dugtuk a barátnőmet


A barátnőm egy igazi főnyeremény. Több mint egy éve vagyunk együtt és hatalmas a szerelem. A szex pedig valami Isteni. Egy igazi vadmacska aki mindenben benne van, mindent szívesen kipróbál. Nem finnyás, nem undorodik semmitől. Egyik este átlagos este a szokásos pohár borunkat kortyolgattuk amikor is feljött a szex téma. Régi kalandokról meséltünk, legjobb és legrosszabb szexuális élményeinkről. Teljesen nyíltan, tabuk nélkül tudunk mindenről beszélni, így amikor kettőnk közt feljön a szex téma, mindketten hihetetlenül felizgulunk és nem bírjuk ki, hogy ne essünk egymásnak. Szóval kértem, hogy mesélje el a legjobb szexuális élményét ami még a kapcsolatunk előtt történt. Kértem, hogy legyen annyira részletes, amennyire csak szeretne. Egymással szemben ültünk az ágyon és akkor elkezdte a történetet.
"Hetek óta ismerkedtem a sráccal és mindketten ugyanazt akartuk. Egy éjszakát, semmi többet. Ez volt az egyetlen egyéjszakás kalandom, de nem bántam meg. Hihetetlenül felizgatott a srác. Egy hétvégén történt, kibéreltünk egy hotel szobát vidéken. Napközben a városnézés, majd este megérkeztünk a szobába. Akkor már mindketten teljesen bevoltunk indulva egymásra. Városnézés közben elcsattant 1-2 csók így én már teljesen nedves voltam. Beértünk a szobába, levettük a kabátjainkat majd váratlanul felnyomott a falra és megcsókolt. Határozott volt de mégis gyengéd. Imádtam. Ruhán keresztül markolta a mellem és a puncim én pedig csak nyögtem az izgalomtól." - ekkor már teljesen kemény voltam, amit Niki is észrevett ezért a történetet úgy folytatta tovább, hogy közben engem símogatni kezdett - "Lehúzta a nadrágom és a bugyim, letérdelt elém és elkezdte nyalni a puncim. Én beterpesztettem neki, a hajába markoltam és csak nyomtam a puncimba a fejét. Nagyon élveztem. Kértem, hogy dugja be az egyik ujját finoman, ettől szinte eltudtam volna élvezni. Majd nem bírtam tovább, felállítottam, vadul megcsókoltam, az összes puncidnedvet lenyaltam róla, majd rámarkoltam a hatalmas és kőkemény farkára. Lehúztam a nadrágját, elé térdeltem és a számba vettem. Próbáltam tövig bevenni, de nem sikerült. Szopni kezdtem, nyálasan, vadul, ütemesen. Hatalmasakat nyögött így azt hiszem jól csináltam. Pár perc után megfogta a fejem, hátrafogta a hajam és dugni kezdte a számat. Közben a golyóit masszíroztam. Néhány perc után elélvezett. Ezután elmentem lezuhanyozni, miközben ő besötétített a szobában és előkészítette a terepet. Kijöttem, csókolózni kezdtünk, majd az ágyba vetettük magunkat és órákon át szexeltünk. " zárta történetét Niki. A történet felénél már kivette a farkam és úgy mesélte, hogy közben verte nekem és úgy időzített, hogy a végén elélvezzek.
- Látom nagyon felizgatott ez téged. - mondta
- Ami azt illeti igen. Tudod egyrészt undorító ha belegondolok, hogy más miket csinált veled, de másrészt ha ettől elvonatkoztatok akkor szexuális értelemben nagyon felizgat. - válaszoltam.
- Tudom miről beszélsz. Én is így érzek. Megmondom őszintén próbáltam már arról fantáziálni, hogy nézlek téged egy másik nővel. Amíg maszturbáltam rendkívül izgató volt, utána viszont nagyon rosszul éreztem magam.
- Igen, én is így érzek most.
Itt végül le is zártuk a témát, azonban pár nappal később újra előjött. Niki születésnapját terveztük és mondtam neki, hogy az a nap csak az övé. Az ágyban is és az életben is azt kérhet amit csak akar. Elsőre nem mondott csak átlagos dolgokat, majd utána viszont felhozta amire nem számítottam. Szeretné nézni ahogy mással szexelek úgy, hogy utána majd ő is becsatlakozik. Természetesen nem ellenkeztem így elkezdtünk keresgélni egy harmadik személyt. Tinderre mentünk, de sokáig nem találtunk senkit, elég válogatósak vagyunk. Majd valahogy feldobott egy srácot a tinder és Niki behúzta jobbra és matcheltünk vele. Lányt még nem találtunk, de Niki márt talált egy srácot magának, így megbeszéltük, hogy mi lenne ha elsőnek egy fiúval csinálnánk hármast és majd utána lánnyal. Niki elmondott mindent a fiúnak. CSak egy éjszakáról van szó ami úgy nézne ki, hogy randiznak a városban, berúgnak, hazajönnek ahol én fogom őket várni. Ők egymásnak esnek és talán idővel én is becsatlakozom. Elmondta még továbbá, hogy majd úgy kell kezelnie a szituációt, hogy amikor hazajönnek én mintha itt se lennék. Mintha szellem vagy levegő lennék.
Szóval mindent elterveztünk, megbeszéltünk. A srácnak minden világos volt, tetszett az ötlet és elég tapasztaltnak tűnt, semmivel nem tudtuk meglepni. Elérkezett a péntek este. Niki felvette a legszexibb ruháját és elindult a városba. Én otthon bekészültem, elkészítettem a terepet, letusoltam és piálni kezdtem. Kinyitottam egy üveg bort, valamint a nagyi pálinkája is előkerült. Ültem, neteztem, iszogattam és vártam, hogy megjöjjenek. Már elég későre járt, kezdtem idegeskedni amikor jött az üzenet Nikitől: "10 perc és otthon vagyunk". Hirtelen felélénkültem. Levertem még egy pálinkat, lehúztam a maradék bort a pohárból és a kényelmes székemben ülve vártam őket. Majd hallani kezdtem, hogy jó hangulatban érkeznek a folyosón. Benyitnak a lakásba, nevetgélnek majd mikor meglátnak engem, reflexből rám köszöntek. "Na ennyit arról, hogy szellem leszek" -gondoltam magamban. De szerencsére rögtön leesett nekik a tantusz és máris váltottak, mintha ott se lennék. A srác tudta a dolgát. Már az előszobában hatalmas csókot adott Nikinek, mintha csak felém akarna ezzel jelezni. Majd beléptek a szobába, elvették az üveg bort és tovább folytatták a piálást. Niki hangosan benyomta a zenét és táncolni kezdtek. Nagyon erotikusan, csak úgy simultak egymáshoz. Niki játszott a srsác agyával, többször is megakrata csókolni de Niki nem hagyta. Próbálta felhúzni még jobban. Bevallom már ekkor állt a farkam, ahogy néztem őket ahogy simogatják egymást. Végül csókolózni kezdtek. A srác nem hagyta, hogy végül Niki tovább húzza az agyát és határozottan megfogta és megcsókolta. Vad smárolásba törtek ki és a ruhák is szép lassan a földre kerültek. Nikin láttam, hogy többször elbizonytalanodott. Sokszor rám nézett, de a szememmel próbáltam jelezni, hogy ne féljen, én is élvezem és mehet tovább minden. Ekkor mindig bebátorodott kicsit. A kanapén leültette a srácot, hátra döntötte, lehúzta a nadrágját és szopni kezdte. Mivel a hátuk mögött ülte így felálltam és melléjük ültem a kanapén. Lehúztam a nadrágomat és símogatni kezdtem magam. Niki ahogy a srácot szopta fél szemmel engem nézett. Nézte ahogy a farkam verem és láttam a szemében, hogy szeretné az enyémet is bekapni. Tovább néztem ahogy szopja a farkát, majd helyet cseréltek. A srác lehúzta Niki bugyiját és nyalni kezdte. Niki nagyon élvezte, közben végig a szemembe nézett és nyögött. A mellét markolászta.
- Csókolj meg. Csókolj meg szerelmem - súgta halkan nekem.
Odahajoltam, megfogta a fejem és nem engedte, hogy elhúzzam magam. Hosszasan smároltunk, miközben a srác nyalta őt. Lecsúsztam a melléhez és izgatni kezdtem a mellbimbóját, mire ő rámarkolt a farkamra és verni kezdte. A srác közben végzett a nyalással és nagy farkát szép lassan bedugta Niki puncijába, mire ő hatalmasat felnyögött. Teste megremegett, a hatalmas pénisz kitöltötte a punciját. A farkamat egyre hevesebben kezdte verni, mindannyian kezdtünk bevadulni kicsit. Miközben teste rángatózott a dugástól megint hozzám szólt:
- Add a számba kérlek. Érezni akarlak.
Ekkor fölétérdeltem és a farkamat a szájához tettem. Szopni kezdte és verni. Majd elkezdtem dugni a száját. A szeme már könnyezett a nagy farkamtól és közben hatalmasakat nyögött ahogy a srác keményen és gyorsan dugta közben. Majd pozíciót váltottunk. Niki felmászott négykézláb és a srác hátulról kezdte dugni. Én leültem Nikivel szembe és egy ideig csak néztem az arcát ahogy élvezi. Majd megfogtam a nyakát és szorítani kezdtem. Élvezi ha erősen bánnak vele, szóval tudtam, hogy ez tetszeni fog neki. A srác közben hátulról rámarkolt a hajára és azt is húzta. Niki teljesen extázisban volt, láttam hogy ekkora örömben régen volt része, hiába jó nagyon a szex köztünk. Majd miután végeztünk ebben a pózban is Niki már szerette volna lezárni. Kérte, hogy álljunk fölé. Két kezébe rámarkolt a két farokra és felváltva szopni kezdte őket. Ha az enyémet szopta akkor az én szemembe nézett, ha a srácét akkor a srácra nézett. Összefogta a két nagy farkat és egyszerre rakta a szájába. Elég fura érzés volt ahogy a farkam más farkával érintkezik, de annyira felvoltam izgulva, hogy semmi nem érdekelt. Majd a sráccal egyre hangosabban kezdtünk nyögni, egyre közelebb voltunk ahhoz, hogy elélvezzünk. Niki kivette a szájából a két farkat és verte őket, gyorsan, hevese. A srác kis pofont adott Niki arcára amit láttam nagyon élvezett így én is adtam neki. Élvezte ahogy alárendelt szerepben van egész este.
- Élvezzetek az arcomra, gyerünk. Érezni akarom - mondta Niki nagyon vadul.
- Jövök bébi, gyerünk, csináld. -válaszoltam. - Szopjad a farkam. Imádod ugye?
- Igen, imádom. Gyere, élvezz rám.
- Jövök bébi....
És abban a másodpercben hatalmasat élveztem az arcára. Hosszú hosszú másodpercekig löveltem ki, miközben láttam, hogy a srác is hatalmasat élvezett. Pillanatok alatt beterítettük Niki arcát a rengeteg gecivel. Aki ezután még kicsit a szájába vette a farkunkat, még kicsit szopta majd felálltunk. Megkértük as srácot, hogy zuhanyzás után távozzon.
Furcsa, de hihetetlenül izgató éjszaka volt. Biztos vagyok benne, hogy sem Nikinek sem nekem nem volt még ekkora élvezetben részünk. Elmentünk közösen lezuhanyoztunk, majd lefeküdtünk. Még egy lassú, romantikus szex belefért, csak hogy újra egymáséinak érezzük magunkat, majd elaludtunk.
Beküldő:Tibi 25


Szextörténet ajánló:


Kiszolgáltatottan


Én egy 26 éves lány vagyok. 176 centiméter magas, 60 kilogram súlyú átlagos testalkatú. Félhosszú, barna hajam van. Humán érdeklődésű vagyok, érdekel a zene és a sport. Szeretek kapcsolatokat kiépíteni, ismerkedni érdekes emberekkel. az elmúlt évek során több partnerkapcsolatom is volt. Az egyik ilyen alkalommal a párom szeretkezés közben kikötözött az ágyhoz és úgy tett magáévá. Ez olyan fantaszt....

1.rész - A beavatás


Hol is kezdjem a történetemet.....
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leírjam -e, de úgy döntöttem hogy kis szemelvényekben nyilvánosság elé tárom kalandjaimat. Kíváncsivá tesz a dolog, hogy mások hogyan
vélekednek és hogy tetszik-e egyáltalán.
Szóval hol is kezdjem. Talán ott, hogy nem vagyok egy könnyű eset. Már nagyon nagyon régóta vonzódom a jóval idősebb férfiakhoz. Jómagam ....

Niki és a két fasz


Nem terveztünk semmi különöset arra az estére. Két hete laktunk akkor közös albérletben. Niki, Zoli meg én felvételről néztük a Forma 1 -et, megittunk pár boros kólát, hevertünk a kanapén és álmomban nem gondoltam volna arra ami ezután megtörtént.

Zoli és én a kanapé két végén ültünk, Niki pedig elhevert rajt hosszában, a feje Zoli combján, a lábait meg a combomhoz nyomta. Ahogy egy....

Így élveztem bele a csajomba, erotikus történet


Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)

Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé....

Életem egyik legjobb éjszakája


Magamról annyit, hogy 20 éves egyetemista lány vagyok. Amit most leirok ez tavaly nyáron történt meg velem.

Van egy legjobb fiú barátom 4 éve. Mindent megbeszéltünk egymással megosztottuk gondolatainkat, érzéseinket. Csak sajnos kicsit eltávolodtunk egymástól... Pedig ő vette el a szüzességem is. De ez egy másik történet.

A szex mindent megváltoztat.Tartja a mondás. i....

Szomszéd pinája


Mielőtt belekezdenék a történetbe tisztázzunk egy s más dolgot. Régen írtam már nektek, ezért elmondanám gyorsan hogy mi is történt velem az elmúlt szűk nyolc évben, előzményeket az előző történeteimben olvashatjátok, előre is elnézést a felvezetés nem lesz túl rövid. Hát egyrészről túl sok minden nem történt, Krisztával végül is nem házasodtunk össze, nem azért mert nem szerettem, hanem mert sose....
Szextörténet címkék

perverz nő | kefélése | szomszéd öreg néni | fogamzás | borbely |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.