Pisiszex egy romával


Forró nyári nap volt. Autóval indultam vissza Budapestre, vidékről. Ilyenkor mindig meghirdetem mások számára az üres helyeimet, de most nem jelentkezett senki, így hát elindultam egyedül. Alig pár perce voltam úton mikor hívott egy hölgy, hogy betud-e még szállni. Pont útba esett, így elmentem és felvettem. Meglepődésemre egy roma nő volt, kb 30-35 év körüli. Voltak fenntartásaim, de végül engedtem beszállni, igényes nőnek tűnt. Feszes farmer, kivágott felső ami jól mutatta adottságait. Elindultunk és beszélgetni kezdtünk. Valahogy nagyon közvetlenné vált a kapcsolat, barátok-barátnők témája került elő. Rajtam volt a sor és elmeséltem neki miért lett vége a legutolsó kapcsolatomnak, többek között mert a szex szörnyű volt, vagy nem is volt.
- Pedig az fontos. - kezdett bele a monológjába. - Legalábbis nekem. Elég nagyok az igényeim még most is, ennyi idősen. Nincs most barátom, de a szexre szükségem van. Nem tudok vele mit csinálni.
- Az a baj, hogy ezzel én is így vagyok. Eléggé szexmániás vagyok az az igazság. - válaszoltam.
- Kérdezhetek valamit?
- Persze.
- Mi volt a legdurvább szexélményed?
- Nem tudom, annyira durva nem volt. - reagáltam.
- Akkor valami extrém helyszín? - kérdezősködött tovább.
- Nem tudom, az se sok. Autó, erdő, park. Ilyenek.
- Autó? Ez amiben most ülünk?
- Amit azt illeti igen - nevettem
- Itt dugtatok én meg most itt ülök benne?
- Igen, pontosan
- Ó te jó ég. Remélem akkor legalább jó volt.
- Hát, annyira nem.
- Na jó itt fejezzük be mert még a végén felizgulok... - zárta a beszélgetést.
Szép lassan besötétedett én pedig csendben szeltem az autópályát, ő elaludt mellettem. Vezetés közben szemem többször is a mellére tévedt. Szinte, tényleg kiesett a felsőből, nem tudtam nem odanézni. Egyszer viszont hirtelen kinyitotta a szemét és látta, hogy a mellét nézem. Nem szólt, visszacsukta a szemét. Beégtem mint állat, rohadt kellemetlen volt, utána már nem néztem oda. Visszaaludt, majd kis idő után újra felkelt.
- Megállunk valahol? Pisilnem kell.
- Persze, benzinkút jó lesz?
- Ne, ne benzinkutat. Valami olyat ahol nincsenek sokan.
- Oké, ahogy gondolod
Itt kezdett nekem gyanús lenni. A következő megálló pont egy sima megálló volt, emberek és benzinkút nélkül. Félrehúzódtam és megálltam.
- Neked nem kell? - kérdezte.
- De, beszaladok én is.
Bementem a férfi mosdóba, majd szinte még le se húztam a nadrágom máris bent volt mögöttem. Zavarba jöttem és bár a szituáció egyértelmű volt, mégis csak ennyit tudtam reagálni:
- Zárva a női mosdó?
- Nem tudom, nem néztem. Ide akartam jönni.
Mögöttem állt én pedig a piszoárba elkezdtem pisilni. Ezt a pillanatot várta, hirtelen mögém állt, átkarolt és megfogta a farkam és hagyta, hogy pisiljek tovább. Aztán a kezét a pisim alá tette, érezni akarta a melegségét. Majd még javában folyt a pisim amikor hirtelen megfordított és letérdelt elém. Ellenkezni se tudtam volna, annyira profin és gyorsan csinált mindent. Fogta a farkam és hagyta, hogy a rengeteg pisi a mellére és a mellei közé folyjon. Amikor kezdett alábbhagyni a pisilésem akkor pedig a szájába vette a farkam és szopni kezdte. Soha nem volt még alkalmam roma nőhöz, nem is terveztem de amit ott a wc-ben csinált, azt nem bántam meg. Valami isteni érzés volt. Lassan, de ütemesen szopta így nem bírtam ki, hogy ne nyögjek hangosan. Az se érdekelt ha valaki meghall minket. Pár perc szopás után felállt és a táskájából kihúzott egy gumit. A farkamra húzta, lehúzta farmerját és bepucsított nekem. Benyálaztam a punciját és a farkam, majd szép lassan bedugtam neki. Nagyon izgató, formás feneke volt így nagy élvezet volt ahogy dugtam hátulról. Az őrületes szopása után viszont éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Hiába volt tág és nedves puncija, néhány perc kemény dugás után elélveztem. Utána lehúzta a gumit a farkamról és a maradék gecit lenyalta róla. Ezután visszaültünk az autóba és jó hangulatban folytattuk az utunkat.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A fasz szopás - pornó történet


A fasz szopás - pornó történet

A barátom bevezetett a fasz szopására.


Még fiatal srác voltam amikor az egyik alkalommal azt hittem nem látja a barátom és elkezdtem a farkammal játszani és amikor megnõtt bekaptam és addig harapdáltam a nyelvemmel izgattam amíg elsült és a torkomra szaladt a geci ami kijött belõle. Ezt rendszeresen csináltam,mert mindig is ízlett neke....

Nyereményutazás


A lány gyönyörű homokos tengerpartra nyert egy utazást. Két személyre. Nem kellett sokat gondolkodni kit vigyen, mivel pasija, épp nem volt, így maradt a mindig jó, mindig számítani lehet barátnő.

Mindent a nyereményből fizettek, a repülőt, a szállást, még költőpénzt is kaptak. A repcsi leszállt a várva várt érkezési ponton. Már várta a taxi, ami a szállodába viszi a nyertest és kís....

Egy külföldi swinger élmény


Tavaly nyáron történt amit elmesélek. Barátainkat több évi rábeszélés után rábírtuk, hogy menjünk Olaszországba nyaralni.Egy kocsival indultunk, s Pesttől Lignanóig egyvégtébe tettük meg az utat.A kempingben két kis házat béreltünk, s úgy terveztük ott maradunk egész idő (10 nap) alatt. Annyi időnk még volt estig, hogy lemenjünk a partra, megmártózzunk a tenger lágy vízében.Másnap korán (kilenc ór....

Erőszakos szex az egyetemen


Egyetem, első félév.
Gólyaként kicsit tartottam tőle hogy nem fogok tudni beilleszkedni ugyanis nem vagyok az a könnyen barátkozó típus. De a félév végére szereztem barátokat, ismerősöket. Volt egy lány, aki már az első hetekben megtetszett, de nem igen vettem rá magam hogy megszólítsam. Kicsit furcsának találtam, mármint magát a lányt, kinézetre egy csendes, visszahúzódó lánynak tűnt, ám m....

Öcsi és én


Eze egy friss, nem olyan régi sztori ami velem történt meg.

Röviden rólam: szüleim újraházasodtam van két mostoha testvérem egy 23 éves lány és egy 17 éves fiú.
Én 21 vagyok formás sportos testtel, hála a sok úszásnak. Barna hajú 172 cm-es.

Egyik hétvégén történt, szülők ilyenkor is dolgoztak, nővérem meg barátjánál élt tehát csak ketten voltunk otthon.
....

A szerencsés fogorvos, és a ribanc nővér


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....
Szextörténet címkék

elfenekelt | orgazmus után | nyeljed | maszti a fürdőben | izmok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.