Pisiszex egy romával


Forró nyári nap volt. Autóval indultam vissza Budapestre, vidékről. Ilyenkor mindig meghirdetem mások számára az üres helyeimet, de most nem jelentkezett senki, így hát elindultam egyedül. Alig pár perce voltam úton mikor hívott egy hölgy, hogy betud-e még szállni. Pont útba esett, így elmentem és felvettem. Meglepődésemre egy roma nő volt, kb 30-35 év körüli. Voltak fenntartásaim, de végül engedtem beszállni, igényes nőnek tűnt. Feszes farmer, kivágott felső ami jól mutatta adottságait. Elindultunk és beszélgetni kezdtünk. Valahogy nagyon közvetlenné vált a kapcsolat, barátok-barátnők témája került elő. Rajtam volt a sor és elmeséltem neki miért lett vége a legutolsó kapcsolatomnak, többek között mert a szex szörnyű volt, vagy nem is volt.
- Pedig az fontos. - kezdett bele a monológjába. - Legalábbis nekem. Elég nagyok az igényeim még most is, ennyi idősen. Nincs most barátom, de a szexre szükségem van. Nem tudok vele mit csinálni.
- Az a baj, hogy ezzel én is így vagyok. Eléggé szexmániás vagyok az az igazság. - válaszoltam.
- Kérdezhetek valamit?
- Persze.
- Mi volt a legdurvább szexélményed?
- Nem tudom, annyira durva nem volt. - reagáltam.
- Akkor valami extrém helyszín? - kérdezősködött tovább.
- Nem tudom, az se sok. Autó, erdő, park. Ilyenek.
- Autó? Ez amiben most ülünk?
- Amit azt illeti igen - nevettem
- Itt dugtatok én meg most itt ülök benne?
- Igen, pontosan
- Ó te jó ég. Remélem akkor legalább jó volt.
- Hát, annyira nem.
- Na jó itt fejezzük be mert még a végén felizgulok... - zárta a beszélgetést.
Szép lassan besötétedett én pedig csendben szeltem az autópályát, ő elaludt mellettem. Vezetés közben szemem többször is a mellére tévedt. Szinte, tényleg kiesett a felsőből, nem tudtam nem odanézni. Egyszer viszont hirtelen kinyitotta a szemét és látta, hogy a mellét nézem. Nem szólt, visszacsukta a szemét. Beégtem mint állat, rohadt kellemetlen volt, utána már nem néztem oda. Visszaaludt, majd kis idő után újra felkelt.
- Megállunk valahol? Pisilnem kell.
- Persze, benzinkút jó lesz?
- Ne, ne benzinkutat. Valami olyat ahol nincsenek sokan.
- Oké, ahogy gondolod
Itt kezdett nekem gyanús lenni. A következő megálló pont egy sima megálló volt, emberek és benzinkút nélkül. Félrehúzódtam és megálltam.
- Neked nem kell? - kérdezte.
- De, beszaladok én is.
Bementem a férfi mosdóba, majd szinte még le se húztam a nadrágom máris bent volt mögöttem. Zavarba jöttem és bár a szituáció egyértelmű volt, mégis csak ennyit tudtam reagálni:
- Zárva a női mosdó?
- Nem tudom, nem néztem. Ide akartam jönni.
Mögöttem állt én pedig a piszoárba elkezdtem pisilni. Ezt a pillanatot várta, hirtelen mögém állt, átkarolt és megfogta a farkam és hagyta, hogy pisiljek tovább. Aztán a kezét a pisim alá tette, érezni akarta a melegségét. Majd még javában folyt a pisim amikor hirtelen megfordított és letérdelt elém. Ellenkezni se tudtam volna, annyira profin és gyorsan csinált mindent. Fogta a farkam és hagyta, hogy a rengeteg pisi a mellére és a mellei közé folyjon. Amikor kezdett alábbhagyni a pisilésem akkor pedig a szájába vette a farkam és szopni kezdte. Soha nem volt még alkalmam roma nőhöz, nem is terveztem de amit ott a wc-ben csinált, azt nem bántam meg. Valami isteni érzés volt. Lassan, de ütemesen szopta így nem bírtam ki, hogy ne nyögjek hangosan. Az se érdekelt ha valaki meghall minket. Pár perc szopás után felállt és a táskájából kihúzott egy gumit. A farkamra húzta, lehúzta farmerját és bepucsított nekem. Benyálaztam a punciját és a farkam, majd szép lassan bedugtam neki. Nagyon izgató, formás feneke volt így nagy élvezet volt ahogy dugtam hátulról. Az őrületes szopása után viszont éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Hiába volt tág és nedves puncija, néhány perc kemény dugás után elélveztem. Utána lehúzta a gumit a farkamról és a maradék gecit lenyalta róla. Ezután visszaültünk az autóba és jó hangulatban folytattuk az utunkat.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Kukkoló vagyok


Egy szerdai napon történt a suliban. Sanyitól kölcsönkértem egy pendrive-ot, amin volt rajta egy számítógépes játék. 9-kor oda adta nekem. A tanár egyszercsak megszólalt,hogy 11-kor már lehet hazamenni, mert rövidített órák lesznek. Természetesen mindenki örült ennek. (Merthát ki nem? :) )

Mikor véget ért az utolsó óra is, szóltam Sanyinak, hogy délután vissza tudom neki vinni a pen....

Szexalbérlet


Pár éve egy kétszobás lakást vettem egy kisvárosban befektetési céllal, úgy gondoltam, bérbe adom. Megmutattam barátomnak, Bélának is a kéglit. Béla a hatvanas évei elején járt ( én 55 voltam), de folyton fiatal csajokkal mászkált. Elmondása szerint a húsz év alatti lányok az igaziak. Az sem zavarta, hogy egyébként nős volt, felesége korabeli asszony, aki vagy elnézte neki effajta hóbortját, vagy ....

Késő esti erotika


A városban találkozunk és együtt indulunk majd a kiválasztott szállásra, de előtte beugrunk egy bárba és megiszunk egy-egy pohár finom bort... Miközben sétálunk megfogom a kezed és amikor sötétebb helyre érünk, ahová nem ér a lámpa fénye, magamhoz húzlak és megcsókollak... Hosszan szenvedélyesen csókollak, miközben megmarkolom a feneked és ahogy lágyékunk összeér érzed a vágyam, hogy mennyire kívá....
Szextörténet címkék

anyu bugyija | rom | fogadóóra | mÁv | nyaraláson megbasztak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.