Nikivel a parkban


Tegnap voltam egyik városliget parkjában egy ronda nővel, Nikolettával . Sétáltunk, beszélgettünk, s kerestünk 1 padot. Leültünk, s beszélgettünk. Ő a vállamra hajtotta a fejét. Idővel simogatni kezdtem a kezét, majd csókolgatni a nyakát. Kellemesen pirosodni kezdett az arca, s mélyebben vette a levegőt. Szerettem volna egyből kielégíteni. Sajna a parkban a kutyasétáltatók mindig az orgazmus közeledtével kezdtek el szaporodni. Aztán ahogy az ujjaimmal Hozzáfértem úgy akartam egyre inkább látni érezni, hogy elélvez. Elővettem a kis vibrátort és elkezdtem izgatni a csiklóját. szoknya térdközépig felhúzva, tangája félrehúzva s mindezt így fényes nappal kint 1 parkban! Aztán bedugtam a puncijába. Nagyon nedves volt már. Ki-be mozgattam a kis fürgét, miközben maximális fokozaton vibrált. Az első orgazmusánál még elhagyhatta magát és hangos volt. Éppen nem járt arra senki sem. Így eldobta magát hátra a padon, lábai szét és felhúzott szoknyája a comb közepén. Én meg nagy "szakértelemmel" és odaadó figyelemmel mozgattam benne a vibrit. Tetszett ahogy emelkedett a csipője, ahogy hangosodott, ahogy megfeszültek az izmai. Aztán sajnos beindultak a kutyák és sétáltatóik. A vibri Nikolettában maradt, jól elhelyezve. Beszélgettünk közben pedig jöttek az apró rángások, amik az orgazmusig vezettek. Egyik ilyen esetben éppen újabb csúcshoz érkezett Nikoletta fasztalicska, amikor felénk sétált egy néni a kutyájával. Éppen a hátunk mögött sétált el, amikor Nikoletta fasztalicska elélvezett. :)) Imádtam a hylzet profánságát. A néninek fogalma sem lehetett arról, hogy Nikoletta fasztalicska szoknyája alatt bugyi félrehúzva, s benne egy zümmögő vibrátor. Többször mikor élvezett átölelt, kapaszkodott belém, s a fülembe nyögdécselt. Nehezen bírtam én is. Szerettem volna azonmód hirtelen a szájába lenni, elélvezni a vibrátorral cserélni. Aztkértem Tőle, mikor már érezhetően hamarosan újból elélvezett, hogy szoritsa össze az izmait és teljesen feszüljön rá a vibrire. Így még intenzívebb orgazmusai voltak. 0-6

A hatodik élvezete után felállt sétálni. Miközben magában tartotta a vibrit. Én átöleltem. Tetseztt ismét az, hogy mászkáltak kötrülöttünk emberek, miközben Nikoletta fasztalicska élvezett. Mintha egy külön dimenzióban lettünk volna. :) Amikor aztán kezdett letisztulni a park, akkor kibuggyantottam a mellét a melltartójából és a ruháját felhúzva tapadtam rá Óriási mellei vannak, de nagyon kemények. Mikor már állva is élvezett háromszor [mondta így erősebb az érzés. remegtek is a lábai folyamatosan], akkor kértem jöjjön a padhoz. Elővettem a nagyobbik vibrit is és kis ügyeskedéssel kicseréltem a kicsivel. Imádtam éreztem hogy feszül rá a puncija a nagy vibrátorra. Ennek a motorja gyengébb volt [vagy az elem volt lemerülőben], így kicsit széttette a lábát s mozgattam benne fel-le. Újabb élvezet. Bár hideg volt, nem fáztam, mert fűtött a vágy. Már én akartam Benne lenni. 2 ujjal mozogtam benne, Hol megfeszítve az ujjaim, hol lazábban hagyva. Sajna ekkor ismét kisebb vándorlási hullám indult meg. Mindenki tartott az otthona felé. Kb háromszor kellett megszakítani az ujjazást az orgazmus előtti pillanatokban. Aztán nem érdekelt semmi, mondtam kicsit nagyobb terpeszben legyen..es most akar jön valaki, akár nem én befejezem amit elkezdtem. Vad ujjazászba kezdtem aminek aztán meg is lett az eredménye. 0-11

Még folytattam tovább de leállított és "eltáncolt" előlem. Felálltam a padról, s mellé mentem. Incselegtünk egymással. Ekkor már az én lábam is nagyon remegett. Mondtam Neki, hogy mégegyszer had ujjazzam meg. De erre Ő, hogy nekem is jár valami. Ahogy beszélgettünk úgy uralkodott el a vágy rajtam lettem kemény.. s nem bírtam megállni a lábamon. Leültem a padra, Ő elém állt. Elkezdtem újból simogatni. Közben lehuztam a sliccet a nadrágomon és kivettem a merev farkam az alsónadrágból is. Ő gyengéden simogatta, nem húzta vissza rajta a bőrt. Teljesen begerjedtem a mozdulataitól. Abba is hagytam az izgatását és átadtam magam az irányításának. Közben csókolóztunk. Ekkor megkértem rá, hogy próbálja meg a szájával. [korábban nem sűrűn csinálta, s a szájába még senki sem élvezett] Vagy nagyon tehetséges vagy nagyon fel voltam húzva vagy nem tudom mi... de ahhoz képest, hogy először volt szájába pasi nagyon ráérzett. Tetszett,hogy hosszan lassan bevetteteljesen a szájába, s hogy csak a forró ajkait éreztem végi hosszában a farkamon. Hihetetlen élmény volt. Pad, este, Budapest, park, égnek a lámpák, s egy Nő a lábam között teljesen elgyengít a "szájmunkájával". Nem is bírtam öt percig sem. hangosan nyögdécseltem és mikor egy mozdulatsorra ráérzett, kértem így csinálja mert mindjárt kész vagyok. S mikor megindult belőlem minden kifelé, akkor azért szóltam. Nem tudtam a szájába szeretné-e vagy csak úgy a levegőbe élvezzek el. A jobbik megoldást választotta. A Szájába élveztem el. Ő lenyelte, majd tovább izgatott még egy-két percig. Felöltöztem, de a lábam remegett és istenien jól éreztem magam. Most már mindig arra vágyakozok, hogy Ő elégítsenki minél többször a szájával. Erre valószínű alig másfél hét múlva lesz is lehetőségünk.
Este aztán ennek a vágynak hatására...:)
Nagyon vágyok a szájára azóta is. Amúgy utólag kiderült, hogy amikor azt mondta, hogy nekem is jár valami, akkor Ő a lovaglásra gondolt meg én is.


Szextörténet ajánló:


Rossz lányok


Az osztályban minden lány ugyanabba a tanárba volt szerelmes. A szünetekben ódákat zengtek arról, hogy a Miklósnak milyen szép szeme van, milyen feszes a feneke, és hogy milyen mennyei lehet vele az ágyban. Én a Miklóst egy beképzelt, öntelt hólyagnak láttam, és hitetlenkedve hallgattam a barátnőimet, nem értettem miről beszélnek. Viszont én nem mertem elmondani nekik az én titkos álmaimat.
....

Ivett szilánkok


Csak lehunyom a szemem, és megint ott vagyok. Vele. Próbálok a munkára figyelni, de újra és újra villámként hasítanak belém azok pillanatok.


Hazaindulok, állok a vasútállomáson, és megint egy villanás
- ahogy a leheletét a nyakamon érzem.


Felszállok, leülök egy üres kabinban. A vonat nagy zökkenéssel elindul
- kissé hevesen a falnak nyom,....

A barátnőm néha más lányokkal is lefekszik


Delilah nagyon unatkozott, ezért elment a kávézóba,ahol összetalálkozott Miával. Mivel Delilah már régen dugott, nagyon megakarta szorongatni Mia mellkasán ékeskedő két nagy csecset. Meghívta őt egy kávéra. A kávé után ezt mondta neki:

- Te,mi lenne ha az asztal alatt dugnánk?
- Őrült vagy?! Pont itt?!
- Ja,ja bebújunk az asztal alá és nem vesz minket észre senki!

Nem csak melegek nézik a szürke ötven árnyalatát


Épp a szürke ötven árnyalatát olvastuk mindketten némi időbeni késleltetéssel, minek hatására ötletem támadt. El is kezdtem hozzá az előkészületeket, hogy ha eljön az ideje, minden készen álljon.
Kivettem a köntöseinkből a öveket, behűtöttem egy doboz tejszínhabot, csináltam jégkockát, szereztem puha tollat, selymes anyagot, szemfedőt.
Apránként felvezettem a dolgot, hogy mi lenne, h....

A hajótörés


A hajótörés

Hajótörést szenvedtem,de sikerült kijutnom a közeli szigetre egy szexi lány társaságában. A szigeten nappal nagyon meleg éjszaka nagyon hideg volt. A lány nem szexi bombázó volt csak ugy szexi, hogy annak született. Nem összerakott ribanc volt. Szóval amikor partot értünk a Nap nagyon tûzött. A lány levetkõzött csak bugyi és melltartó volt rajta, én követtem példáját és al....

A hatalmas fasz


Minden évben eljön ez a csodálatos időszak, amikor a felnőttek is egy kicsit gyerekké válnak, és izgatottan várják, vajon milyen meglepetést kapnak szeretteiktől. Sokszor egy apró, szívből szóló mondat, vagy tett sokkal többet ér, mint egy tárgy.
December 23. volt. Kint nagy pelyhekben hullott a hó, vakító fehérség lepte el az egész tájat. Idén a karácsonyt egyedül egy kis kunyhóban töltött....Szextörténet címkék

Útmutató | a szobában | ujjak | tizenhat éves | peca |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.