Kocsmai Szexorgia


Amikor hosszús szokott lenni este mindig érte megyek. Aznap egy összevont születésnap és névnapi bulit tartottak. Én pedig aznap kaptam el valami kórságot ami rendesen levert a lábamról, így küldtem neki egy SMS-t, hogy amikor végez csörögjön és indulok érte. Már jóval zárás felé járt az idő ezért felhívtam, hogy mi újság. Elmondta, hogy még buliznak, de nemsoká zár. Összeszedtem magam és a kocsmához hajtottam, mivel voltak még és nem voltam a toppon gondoltam távolabb parkolom le az autót a csehótól, így nem kell beszélnem a kilépő vendégekkel. Kis idő múlva kezdtek hazaindulni a vendégek. Barátnőm is kilépett a csehó kerthelyiségébe és becsukta a kertkaput, lekapcsolta a nyitva táblát és visszament az épületbe. Felhívtam, hogy mi a helyzet, azt mondta hogy még vannak és majd szól ha menjek. Bezártam az autót és odamentem a bejárathoz. Beléptem a kert-helységbe ahol az egyik törzsvendég robogója állt. A bejárati ajtó sem volt kulcsra zárva és amikor beléptem akkor csukódott be a raktár ajtaja. Az volt az eljárás, hogy zárás után a belső raktárt fel kell tölteni és a napi forgalmat az irodában lévő trezorba kell rakni. Úgy voltam vele, hogy a napfolyamán 1-2 ingyen sörért a vendég hátrament és kintről behordja a sörösládákat és hordókat. Émelyegtem ezért elmentem a WC-re, míg ott voltam hallottam hogy nyílik a raktárajtó majd a bejárati, közben beszéd:

- Hová rakjam?
- Told a pulthoz ott nem lesz útban és nem is látszik. Már lekapcsoltam a kinti lámpát és ha betoltad a motort lekapcsolom a bentit is. Hátul még van 1-2perces dolgom.

Ahogy pár perc múlva kiléptem a raktár ajtó behajtva, a motor a csehó közepén. Elindultam a kijárat felé, de az ajtó zárva volt, a kulcs belül. Beszéd szűrődött ki a raktárból.

- Mikor fog jönni?
- Azt mondtam neki, hogy majd hívom. - mondta Marcsi
Aztán neszezés és pusmogás hallatszott. Aztán:
- Ezt levetem...
- Jaj ne csináld már, ráadásul itt a raktárban.
- Gyere menjünk be ide.

A fülemben elkezdett dübörögni a vér, te jó ég a barátnőmet odabent valaki épp készül megkefélni. Egyből elfelejtettem, hogy rosszul vagyok. Furcsállom, de izgalom és kíváncsiság öntött el és nem a düh vagy a féltékenység. Távolodtak az ajtóból gondoltam az irodába mennek. Néhány másodpercnyi várakozás után óvatosan megmozdítottam az ajtót, majd még egy kicsit egészen addig míg legalább be tudok nézni. Már bent voltak az irodában. Az irodának az egyik falán ami közös volt a raktárral volt egy ablak nagyságú ételkiadó nyílás. Odamentem a nyíláshoz, ahonnan remekül ráláttam a dolgokra. Éppen csókolóztak, a barátnőm kezei eltűnve a vendég nadrágjában éppen a farkával játszott. A vendég Marcsi melleit fogdosta ruhán keresztül. A vendég lehúzta kétoldalt Marcsi válláról a spagetti pántot lehúzva a toppot a melle alá.

- Számba vehetem? - kérdezte.

Válaszra sem várva kifordította a jobb mellét a melltartóból. Marcsi hátra vetette a fejét és kéjesen felsóhajtott. Közben a vendég kiszabadította a farkát és rátette barátnőm kezét. Ő egyből neki látott verni a faszt. Ahogy a vendég befejezte a mellei kényeztetését Marcsi egy pillanatra lehajolt és gyorsan körbenyalta a makkot majd egy rövid ideig teljesen bekapta és szopni kezdte a faszt. Aztán felállt levette a rövidnadrágját és a melltartóját majd letérdelt és folytatta alkalmi partnere faszát szopni. Míg szopott kéjes hangokat hallatott és hol a melleit simogatta hol a punciját ujjazta. Majd a férfi felfektette barátnőmet az irodai asztalra, lábait a vállára vette és nekilátott ujjazni és kinyalni a punciját. Barátnőm, ahogy izgatták a pináját hamar elélvezett. A férfi odaillesztette farkát Marcsi puncijához és egy erős ökleléssel betolta tövig. Hangos cuppogással pumpálta Marcsit aki kéjes sikongatásba kezdett. A lábait a vendég vállára tette így az mélyen belé tudott hatolni. -Kefélj meg, ne hagyd abba... csináld. Még erősebben. Beszélj hozzám... Ne hagyd abba!!!!

Ennyire még soha nem voltam felizgulva mint most, hogy látom amint egy másik férfi keféli barátnőmet. Kivettem a farkam és nekiláttam kiverni. Egész hamar elsültem, közben barátnőm leszállt az asztalról és rátérdelt egy székre, hogy hátulról is magába fogadhassa a vendége faszát. Hirtelen támadt ötlettől vezérelve betoppantam az irodába. Úgy egymásba voltak merülve hogy csak akkor vettek észre amikor már ott voltam Marcsi arcánál. Magyarázkodni próbáltak, én kivettem a farkam és barátnőm szájába raktam amit ő mohón szopni kezdett. A férfi óvatosan ismét nekilátott barátnőm keféléséhez. Amikor újra kemény voltam utasítottam a férfit, hogy feküdjön a földre, barátnőmnek pedig szóltam, hogy üljön bele a férfi farkába. Aztán én beraktam Marcsi fenekébe és óvatosan kefélni kezdtem. Még a feneke szűz volt, de nem ellenkezett.

-hhhhahhh... dugjatok meeeeg ne hagyjátok abba, kérlek ne...

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen dologban lesz részem. A férfi teste megfeszült és telepumpálta Marcsi pináját. Abbahagytam a seggekefélését Marcsit leszállítottam a férfiról. Ahogy leszállt folyni kezdett belőle a geci. Hátrább húztam annyira, hogy szopni tudja a faszt ami az imént telelőtte. Én pedig beraktam a telelőtt pinájába a faszom és kíméletlen tempóban kezdtem kefélni. Marcsi akkor sem hagyta abba a szopást amikor elélvezett. A férfit hamar felkeményítette, én kiszálltam a puncijából és elé léptem. Ő feltérdelt és felváltva leszopott mindkettőnket. Miután elélveztünk kimentünk a pulthoz a barátnőm meztelenül kiszolgált minket. A férfi elköszönt és elsomfordált. Akkor este még ott a pultnál leszopott barátnőm és még keféltünk egy hatalmasat. Ebből rendszert is csináltunk és egy idő múlva összejártunk más párokkal is. Ez az eset 7 éve volt, 2éve szétmentünk.


Szextörténet ajánló:


Maja és a szex 1


Ez a történet a "Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 2" folytatasa.

Az esküvő óta fél év telt el és azóta sem hagyott alább az egymás iránti vágyakozásunk, de nem igazán tudtuk megoldani, hogy egymáséi lehessünk, mivel Zsombi a város másik szélén lakott és a szüleim álláspontja sem változott.
És ott jött a megoldás, ahol legkevésbé vártam. Az egyik régi barátnő....

A gyönyör cseppjei


Elhatároztuk ,hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni ,se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk ,ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az er....

Análszex a sógornőmmel


Általában mikor felkelek, már a párom elmegy dolgozni. Én reggel a fürdõ felé vettem az irányt. Gondoltam lezuhanyzok, aztán kezdek valamit a szabadnapommal. Minden nomálisan indult, épp nagyban fürdök, amikor hallom, hogy valaki benyit a fürdõbe. Hát nagyon megulyedtem, mert hát az ember mégis valamilyen szinten idegenben van és akkor rányitnak... Hát a sógornõm Erika volt az. Õ azt gondolta, hog....

Csajok a butikban


Egyedül vagy éppen a butikban, mikor besétálok, a fehérneműket nézegetjük, Tetszek neked és hamar fokozódni kezd a dolog és finoman izgatni kezdelek. Be vagy már indulva, már épp a bugyid tolom le rólad mikor észreveszed hogy jön valaki, és gyorsan az íróasztal alá bújtatsz, majd gyorsan leülsz elém széttárt lábakkal. Nem jönnek be, csak a butik előtt beszélgetnek. Miközben őket figyeled én lassan....

Ismerkedés 3


Közben elkezdtünk beszélgetni,
Miki te mikor vesztetted el szüzességedet az az
mikor kezdtél ilyen szexet élni.
elég korán,
mégis hány éves voltál,
hát mennyi is? úgy 14- éves lehettem mikor először
kivertem a farkam,
és kire verted ki a faszod?
mit tudom én! azt hiszem,hogy láttam egy pornó filmet akkor még 8 mm - es filmeket csináltak és

Maszti történetem


Én a kedvenc maszturbálás technikámról szeretnék írni. 22 éves vagyok és kb 14 éves korom óta maszturbálok. Kipróbáltam nagyon sokféle módszert: kézzel, zuhanyrózsával, vízsugárral, maszírozóval, fogkefével... Igazából mindegyikkel sikerül magam eljuttatni a csúcsra, de mégis a legintenzívebb orgazmus-élményt az adja, mikor párnát szorítok erősen a lábaim közé, hogy erősen nyomja a puncimat és azo....
Szextörténet címkék

mocskos nyári | zuhanyzo | Átbaszott hétvége iii. | erőszakolva | eszbikus |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.