Kocsmai Szexorgia


Amikor hosszús szokott lenni este mindig érte megyek. Aznap egy összevont születésnap és névnapi bulit tartottak. Én pedig aznap kaptam el valami kórságot ami rendesen levert a lábamról, így küldtem neki egy SMS-t, hogy amikor végez csörögjön és indulok érte. Már jóval zárás felé járt az idő ezért felhívtam, hogy mi újság. Elmondta, hogy még buliznak, de nemsoká zár. Összeszedtem magam és a kocsmához hajtottam, mivel voltak még és nem voltam a toppon gondoltam távolabb parkolom le az autót a csehótól, így nem kell beszélnem a kilépő vendégekkel. Kis idő múlva kezdtek hazaindulni a vendégek. Barátnőm is kilépett a csehó kerthelyiségébe és becsukta a kertkaput, lekapcsolta a nyitva táblát és visszament az épületbe. Felhívtam, hogy mi a helyzet, azt mondta hogy még vannak és majd szól ha menjek. Bezártam az autót és odamentem a bejárathoz. Beléptem a kert-helységbe ahol az egyik törzsvendég robogója állt. A bejárati ajtó sem volt kulcsra zárva és amikor beléptem akkor csukódott be a raktár ajtaja. Az volt az eljárás, hogy zárás után a belső raktárt fel kell tölteni és a napi forgalmat az irodában lévő trezorba kell rakni. Úgy voltam vele, hogy a napfolyamán 1-2 ingyen sörért a vendég hátrament és kintről behordja a sörösládákat és hordókat. Émelyegtem ezért elmentem a WC-re, míg ott voltam hallottam hogy nyílik a raktárajtó majd a bejárati, közben beszéd:

- Hová rakjam?
- Told a pulthoz ott nem lesz útban és nem is látszik. Már lekapcsoltam a kinti lámpát és ha betoltad a motort lekapcsolom a bentit is. Hátul még van 1-2perces dolgom.

Ahogy pár perc múlva kiléptem a raktár ajtó behajtva, a motor a csehó közepén. Elindultam a kijárat felé, de az ajtó zárva volt, a kulcs belül. Beszéd szűrődött ki a raktárból.

- Mikor fog jönni?
- Azt mondtam neki, hogy majd hívom. - mondta Marcsi
Aztán neszezés és pusmogás hallatszott. Aztán:
- Ezt levetem...
- Jaj ne csináld már, ráadásul itt a raktárban.
- Gyere menjünk be ide.

A fülemben elkezdett dübörögni a vér, te jó ég a barátnőmet odabent valaki épp készül megkefélni. Egyből elfelejtettem, hogy rosszul vagyok. Furcsállom, de izgalom és kíváncsiság öntött el és nem a düh vagy a féltékenység. Távolodtak az ajtóból gondoltam az irodába mennek. Néhány másodpercnyi várakozás után óvatosan megmozdítottam az ajtót, majd még egy kicsit egészen addig míg legalább be tudok nézni. Már bent voltak az irodában. Az irodának az egyik falán ami közös volt a raktárral volt egy ablak nagyságú ételkiadó nyílás. Odamentem a nyíláshoz, ahonnan remekül ráláttam a dolgokra. Éppen csókolóztak, a barátnőm kezei eltűnve a vendég nadrágjában éppen a farkával játszott. A vendég Marcsi melleit fogdosta ruhán keresztül. A vendég lehúzta kétoldalt Marcsi válláról a spagetti pántot lehúzva a toppot a melle alá.

- Számba vehetem? - kérdezte.

Válaszra sem várva kifordította a jobb mellét a melltartóból. Marcsi hátra vetette a fejét és kéjesen felsóhajtott. Közben a vendég kiszabadította a farkát és rátette barátnőm kezét. Ő egyből neki látott verni a faszt. Ahogy a vendég befejezte a mellei kényeztetését Marcsi egy pillanatra lehajolt és gyorsan körbenyalta a makkot majd egy rövid ideig teljesen bekapta és szopni kezdte a faszt. Aztán felállt levette a rövidnadrágját és a melltartóját majd letérdelt és folytatta alkalmi partnere faszát szopni. Míg szopott kéjes hangokat hallatott és hol a melleit simogatta hol a punciját ujjazta. Majd a férfi felfektette barátnőmet az irodai asztalra, lábait a vállára vette és nekilátott ujjazni és kinyalni a punciját. Barátnőm, ahogy izgatták a pináját hamar elélvezett. A férfi odaillesztette farkát Marcsi puncijához és egy erős ökleléssel betolta tövig. Hangos cuppogással pumpálta Marcsit aki kéjes sikongatásba kezdett. A lábait a vendég vállára tette így az mélyen belé tudott hatolni. -Kefélj meg, ne hagyd abba... csináld. Még erősebben. Beszélj hozzám... Ne hagyd abba!!!!

Ennyire még soha nem voltam felizgulva mint most, hogy látom amint egy másik férfi keféli barátnőmet. Kivettem a farkam és nekiláttam kiverni. Egész hamar elsültem, közben barátnőm leszállt az asztalról és rátérdelt egy székre, hogy hátulról is magába fogadhassa a vendége faszát. Hirtelen támadt ötlettől vezérelve betoppantam az irodába. Úgy egymásba voltak merülve hogy csak akkor vettek észre amikor már ott voltam Marcsi arcánál. Magyarázkodni próbáltak, én kivettem a farkam és barátnőm szájába raktam amit ő mohón szopni kezdett. A férfi óvatosan ismét nekilátott barátnőm keféléséhez. Amikor újra kemény voltam utasítottam a férfit, hogy feküdjön a földre, barátnőmnek pedig szóltam, hogy üljön bele a férfi farkába. Aztán én beraktam Marcsi fenekébe és óvatosan kefélni kezdtem. Még a feneke szűz volt, de nem ellenkezett.

-hhhhahhh... dugjatok meeeeg ne hagyjátok abba, kérlek ne...

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen dologban lesz részem. A férfi teste megfeszült és telepumpálta Marcsi pináját. Abbahagytam a seggekefélését Marcsit leszállítottam a férfiról. Ahogy leszállt folyni kezdett belőle a geci. Hátrább húztam annyira, hogy szopni tudja a faszt ami az imént telelőtte. Én pedig beraktam a telelőtt pinájába a faszom és kíméletlen tempóban kezdtem kefélni. Marcsi akkor sem hagyta abba a szopást amikor elélvezett. A férfit hamar felkeményítette, én kiszálltam a puncijából és elé léptem. Ő feltérdelt és felváltva leszopott mindkettőnket. Miután elélveztünk kimentünk a pulthoz a barátnőm meztelenül kiszolgált minket. A férfi elköszönt és elsomfordált. Akkor este még ott a pultnál leszopott barátnőm és még keféltünk egy hatalmasat. Ebből rendszert is csináltunk és egy idő múlva összejártunk más párokkal is. Ez az eset 7 éve volt, 2éve szétmentünk.


Szextörténet ajánló:


Egy cigányasszonnyal a pincében


Ez a történet nyáron esett meg velem,van egy cigánylány az utcában,akit már régóta figyeltem,de nem azért mert olyan szép,hanem mert marha nagy csöcse van,és azt mondják róla ,hogy könnyen be lehet kurni. Mesélték,hogy egyszer az álomáson végigverte 6 ember faszát egymás után pár felesért.Kitaláltam mikor nincs otthon senki,akkor átcsalom valamivel! De mivel csaljam át? Kitaláltam,mondom jöjjön át....

A nővéremmel


A nővéremmel


Üdv mindenkinek. A nevem Gergő ( Geri ), 25 éves vagyok, 180 magas, szálkás izomzatú, nem kigyúrt, a nővérem Vivien ( Vivi ) 27 éves., 175 cm, nagyon dekoratív, gyönyörű nő, hosszú szőke haj, kis göndörséggel a végén, két tenyérnyi kerek, feszes cicik, vékony derék és a ma divatos enyhén széles csípő, kerek, kemény fenék, hosszú formás lábak, helyes, szép arc. T....

Nyitott házasság.


Sokan nincsenek tisztában a nyitott házasság fogalmával... A nyitott házasság, a laza kapcsi anyakönyvvezetővel vagy pappal szentesített változata. A nyitott házasság is valaha házasság volt, igazi szövetség, de félúton eltévedtünk a holtomiglan-holtodiglan felé vezető úton. Keresztúthoz érkeztetünk, a három útjelző tábla háromfelé mutatott. Nem fordultunk a válás irányába, túl nagy fájdalommal já....

Anna és Viktor


- Szia drágám, ha nem bánod, akkor ma később mennék haza, Viktoréknál lesz egy kis dolgozói parti.
- Kicsim, ha gondolod, persze, menj csak el, érezd jól magad. Én még dolgozok valamin, ha nem jössz addig, akkor éjfél körül lefekszem.
- Köszönöm! És drágám… szeretlek!
Azzal Anna letette a telefont, Péter már csak a süket telefont tartotta még pár másodpercig a füléhez. Kicsit ....

Seggbedugva 2.


Hosszú idő telt el az első találkozás óta, amit több is követett már, de eddig csak nyilvános helyen találkoztunk. Ez alkalommal mást terveztünk. Az ebéd után meghívott magához egy kávéra.
Vártam az ebédet, hogy mihamarabb találkozzam vele és eljussunk a kávézásig vagy inkább hozzá.
Kíváncsi voltam, milyen lehet a lakás, ami esetleg többet elárul róla. Készülődés közben csak ő járt a....

Balatoni hármasIdén nyáron a baráti társaságommal és a barátnőmmel lementünk fesztiválozni a balatonhoz.
Béreltünk egy elég nagy házat így a pároknak is volt különszobája. Az egyik délután kiürrült
a ház mert mindenki lement a stranda. A barátnőmmel otthon maradtunk kicsit punnyadni. Az ágyba
fekve beszélgettünk és tv-t néztünk. Megjött a kedvem egy kis akciózáshoz. Elkezdtem simo....Szextörténet címkék

rituálé | kihuztam | birkóz | dahi | topless |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.