Tinikurvák akcióban


Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
- Szia! - köszöntem.
- Helló!
- Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
- Szia Márti! - üdvözölt.
- Itt várjak, vagy bemehetek végre? - kérdeztem epésen Istvántól, aki szinte elállta az ajtót.
- Persze, gyere csak - hallottam Enikő hangját.
- Rosszkor jöttem? - kérdeztem, és közben beljebb nyomultam.
- Ne hülyéskedj, csak éppen olvastunk - próbált megnyugtatni Enikő, de éreztem, hogy valami vibrál a levegőben. István a szobaajtóban állt.
- Olvasópróba volt? - kérdeztem, mert láttam, hogy Enikő párnákat és mindenféle ruhákat rakosgat közben a szobájában. - Mi a darab címe?
- Gyere egy pillanatra!

Húzott át Eni a kisszobába titokzatosan. - Hülyéskedünk az öcsémmel. Találtunk egy könyvet a nappaliban, és felolvasunk belőle részleteket egymásnak - suttogta.
- De miért kell suttogni? - kérdeztem én is suttogva.
- Várj! Ismered? - kérdezte, és előhúzott egy vastag könyvet a háta mögül.
- Fritz Kahn: A szerelem iskolája - betűztem a címét. - Mi a retek? Ez egy ősrégi könyv! Akkor nektek most tulajdonképpen órátok volt? - vigyorogtam.
- Hát éppen ez az! - nevette el magát. - A múltkor anyu megjegyezte, hogy ebből tanulták apámmal a szexet. Az iskolai felvilágosításról beszéltem neki, és akkor jutott eszébe ez a könyv. Az öcsémmel megbeszéltük, hogy délutánonként, amíg az ősök gályáznak, áttanulmányozzuk. Még van három óránk, és most ... szóval ... érted?
- Szóval tényleg rosszkor jöttem?
- Hááát ... Figyelj, beszállhatsz te is. Megkérdezem Istit.
- Kiment, pusmogtak egy darabig, én meg belelapoztam. Ilyeneket olvastam: "Nem baj, ha pattan a gomb, ha szakad a bugyi!", meg "a férfi pénisze, mint a szerelem zászlórúdja...". Úristen, milyen ásatag dumák!
- OK! - jelent meg Enikő az ajtóban az öccsével. - Elmondjam a játékszabályt?
- Ühüm!
- Mindenki kiválaszt magának valami szexi göncöt, és körbe ülünk. Felváltva olvasunk. Nézhetjük közben a másikat, de nem érhetünk egymáshoz.

Most láttam csak, hogy Enikőn a múltkori átlátszó bugyi van, és valami klepetus. Az öccse magára dobott egy fürdőköpenyt, alatta egy jó szabású fehér alsó volt.
- Mi zuhanyoztunk, de erre most nincs idő. Válassz magadnak valamit! - mondta Enikő, és átterelte Istvánt a szobájába, miközben kibújtam a ruhámból. "Még szerencse, hogy napoztam a Balatonon" - gondoltam magamban, amíg a barnára sült combomon felhúztam egy csipke bugyit, és a nyakamba vettem a mamája egyik hosszú, könnyű sálszerűségét.
- Gyere, kösd meg légszi! - kiáltottam át Enikőnek, aki összecsapta a kezét, miután szemügyre vett.
- Hű, ez baromi jó lesz! - lelkendezett. A sálat melltartónak használtam keresztben. Megkötötte hátul a lapockám alatt, és szemügyre vettem magam a tükörben. Egy kicsit felhúztam, hogy eltakarja a mellbimbómat, de így meg alul látszott ki egy csík a cicimből.
- Nem baj, így még szexibb! - mondta Eni. - Öcsi el fog élvezni! A francba, hogy ez nekem nem jutott eszembe!... - Átvonultunk Istvánhoz, aki majd felfalt a pillantásával.
- Miért nem tudtál hamarabb jönni! - sóhajtotta, és megigazította a fütykösét a feszülő nadrágban.
- És én nem tetszem? - csinált Eni egy piruettet.
- Te vagy a legszebb nővér a világon! - nyúlt István a nővére melle után.
- Megbeszéltük! - fenyegette meg Enikő ujjával az öccsét. - Gyere! - intett nekem. - Még csak az előjátéknál tartottunk - mondta mosolyogva, és odaadta Istvánnak a könyvet.
- Ez nem ér! Olvasson a későn jövő!

Engedelmesen elkezdtem a fejezetet, amit Enikő megmutatott. Az előjátékok típusairól volt benne szó, eléggé avítt, kispolgári stílusban. A kézzel történő izgatásnál felpillantottam, és láttam, hogy a két testvér egymást bámulja. Eni feltette egyik lábát a széke karfájára, és kezével a mellét masszírozta. Istváné eltűnt az alsógatyájában. Egy hatalmas dudort lehetett csak látni szétnyíló köpenye hasadékában. Én is a mellbimbóm simogattam, miközben Enikő bugyiját fixíroztam, ahol csak egy kis pamacs sötétlett a puncija tetején. Gyönyörű volt a nunija rése a bugyin keresztül. Ha megálltam egy pillanatra, mindketten rám néztek.
- Meddig kell olvasni? - kérdeztem egy idő után.
- Elég lesz - jelentette ki Enikő, és átvette a könyvet. Rákezdett, és széthúzta egy picit a mellén a köntöst, hogy lehessen látni a meredező mellbimbóját. Mindkét lábát felhúzta, és a bugyiján játszott a keze. Én is terpeszbe ültem, hogy beférjen a kezem az átnedvesedett bugyimba, és odaadóan figyeltem István markát.
- Lehet közben disznókat mondani? - kérdezte István, ahogy meglátta, hogy a csiklómon körözök.
- Éhes makk disznókat álmodik? - vihorásztam.
- Mi az, hogy? - rikkantotta Enikő. - Áll már a bránered? - kérdezte az öccsére nézve.

Kuncogni kezdtem, de elhallgattam, mikor István kibújtatta a dákóját a nadrágjából, hogy bebizonyítsa, jól megtanulta a leckét.
- Nem fogom kibírni, ha így masztizol, és közben remegnek a cickóid - mondta, és jelentőségteljesen a szemembe nézett.
- Az az igazság, hogy már tiszta lucsok vagyok. Látjátok? - kérdeztem, és felhúztam a nedvességtől átlátszó bugyit a csípőmre.
- Levehetem? - Enikő válasz helyett magasba emelte a lábát, és elkezdte lehúzni a naciját. Isti lecsúszott a székben.
- Ne csináljátok lányok! Kimenjek, ha élveznem kell? - közben alig tudta levenni a szemét a bugyiból kiszabaduló, az izgatottságtól libabőrös vágatomról.
- Na neeee! Látni akarjuk! Ugye Márti?
- Csináljuk együtt, mert már ... én se bírom sokáig - lihegtem sóhajtva, miközben a mellbimbóimon köröztem a könnyű anyagon keresztül - Ugye milyen szép Enikő popsija? - kérdeztem, szemtelenül izgatva az öccsét.
- Látjuk ... a lukacskádat... a hátsót is - nézett a nővérére István.
- És tetszik? - tárta ki magát nekünk mindkét kezével.
- De szépek vagytok! ... Már nem bírom sokáig... - nyöszörgött István.
- Nekünk meg a hosszú dákód tetszik - mondta Eni, az öccse markát figyelve, aztán rám pillantott kipirulva.

Úgy éreztem, mintha az ő keze simogatná a nedves csiklóm.
- Moooost! - nyögött fel az öccse, és a hasára fröccsent a spermája ... kétszer ... háromszor, majd az utolsó is lassan lecsöppent a combjára.
- Isteni veletek élvezni! - rázkódtam meg én is.
- Én már mindkettőtökön elmentem egyszer - mondta piros arccal Enikő.
- Tényleg, annyira gyönyörűek a melleid! Megmutatod őket? - Együtt masztiztunk, de elpirultam, amikor előugrottak a sálból a ruganyos félgömbök. Úgy ágaskodtak a mellbimbóim, hogy Enikő nem bírta ki, felállt, és elindult felém.
- Kivételesen - jegyezte meg, majd odahajolt a szájával. Felkínáltam neki, és közben segélykérően Istire néztem.

Mellém állt, és egy hatalmasat smároltunk. Majd befeküdt szétnyitott lábaim közé, és most nem volt szívem nemet mondani, ráadásul nagyon hiányzott már valami a nunámból. Hallottam, ahogy István lefetyeli a megduzzadt, érzékeny csiklóm, én meg közben Eni melleit kerestem. István felnézett, és a látványtól elkezdte simogatni az újra megkeményedő farkát. A nővérével már egymás pinusában jártunk csókolózás közben. Isti akkor élvezett el újra, mikor hosszú idő után lerogytunk a szőnyegre. Fölénk térdelt, és mindkettőnknek juttatott a nedveiből. Bedörzsöltük vele a mellünket, aztán pihegtünk egy picit egymáson. Enikő az órájára nézett, és együtt vettük be rohammal a fürdőt.


Szextörténet ajánló:


A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt ....

Popószex fantázia


Az álmaimban folyton jelen vagy, úgy, mint egy megtestesült Tündér! Egyszerűen fenomenális szeretkezéseket művelünk és nincs tabu számunkra! Egyszerűen csak tépjük egymásról a ruhát, hogy minél előbb a lényeghez jussunk. Lélegzetvételnyi időt se akarunk elvesztegetni a gyönyörök fellegvárában! Mikor találkozunk és összeölelkezünk, kezünk felfedezőútra indul egymás domborulatain és úgy fogdossuk si....

nárnő Valentin napi szopásaKét évig, titkos viszonyom volt egy közismert zenész barátnőjével, aki általános iskolai tanárnő és akkor már 12 éve tartott, a kapcsolatuk.
A nő kedves, kellemes társaság, de nagyon féltékeny a párja múltjára, ezért lépten-nyomon titokban szexuálisan félrelép hogy bosszút álljon azért, merthogy a párja szerinte "túl sokat élt" hozzá képest, és ő ebből annak idején kimarad....

Popószex a fürdőben


Már a szobában éreztem, hogy jól esne egy ki szexparty . Átöltöztünk, és lementünk a wellness részlegbe. Kettő medence, kettő szauna, egy jacuzzi. Persze, hogy az utóbbit választottuk. A víz meleg volt, a medence fala kellemesen csúszós. Beindítottuk a pezsgést. Erős vízsugár kényeztette a hátamat, és a puncimat… nem éreztem még ilyet! Megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy gyönyörömet fokozzam. A b....

A mi első hármasunk.


Az egész talán azzal kezdődött, hogy kicsit sokára élvezek el. A hármas gondolata a férjem fejében született: előjáték során olykor a fülembe duruzsolta, hogy képzeljem el, hogy még két férfikéz simogat, vagy hogy a nyelvével besegít. Eleinte csak mosolyogtam rajta, de melegséggel töltött el a képzelgés. Aztán a gondolat el lett vetve, és elkezdett foglalkoztatni: milyen lenne egyszerre két férfiv....

Szeretem a pasikat és szeretek dugni


Már régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a....
Szextörténet címkék

neem | 210 | doki | beküldő:jumibepi@gmail.co | nincs |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.