Tinikurvák akcióban


Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
- Szia! - köszöntem.
- Helló!
- Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
- Szia Márti! - üdvözölt.
- Itt várjak, vagy bemehetek végre? - kérdeztem epésen Istvántól, aki szinte elállta az ajtót.
- Persze, gyere csak - hallottam Enikő hangját.
- Rosszkor jöttem? - kérdeztem, és közben beljebb nyomultam.
- Ne hülyéskedj, csak éppen olvastunk - próbált megnyugtatni Enikő, de éreztem, hogy valami vibrál a levegőben. István a szobaajtóban állt.
- Olvasópróba volt? - kérdeztem, mert láttam, hogy Enikő párnákat és mindenféle ruhákat rakosgat közben a szobájában. - Mi a darab címe?
- Gyere egy pillanatra!

Húzott át Eni a kisszobába titokzatosan. - Hülyéskedünk az öcsémmel. Találtunk egy könyvet a nappaliban, és felolvasunk belőle részleteket egymásnak - suttogta.
- De miért kell suttogni? - kérdeztem én is suttogva.
- Várj! Ismered? - kérdezte, és előhúzott egy vastag könyvet a háta mögül.
- Fritz Kahn: A szerelem iskolája - betűztem a címét. - Mi a retek? Ez egy ősrégi könyv! Akkor nektek most tulajdonképpen órátok volt? - vigyorogtam.
- Hát éppen ez az! - nevette el magát. - A múltkor anyu megjegyezte, hogy ebből tanulták apámmal a szexet. Az iskolai felvilágosításról beszéltem neki, és akkor jutott eszébe ez a könyv. Az öcsémmel megbeszéltük, hogy délutánonként, amíg az ősök gályáznak, áttanulmányozzuk. Még van három óránk, és most ... szóval ... érted?
- Szóval tényleg rosszkor jöttem?
- Hááát ... Figyelj, beszállhatsz te is. Megkérdezem Istit.
- Kiment, pusmogtak egy darabig, én meg belelapoztam. Ilyeneket olvastam: "Nem baj, ha pattan a gomb, ha szakad a bugyi!", meg "a férfi pénisze, mint a szerelem zászlórúdja...". Úristen, milyen ásatag dumák!
- OK! - jelent meg Enikő az ajtóban az öccsével. - Elmondjam a játékszabályt?
- Ühüm!
- Mindenki kiválaszt magának valami szexi göncöt, és körbe ülünk. Felváltva olvasunk. Nézhetjük közben a másikat, de nem érhetünk egymáshoz.

Most láttam csak, hogy Enikőn a múltkori átlátszó bugyi van, és valami klepetus. Az öccse magára dobott egy fürdőköpenyt, alatta egy jó szabású fehér alsó volt.
- Mi zuhanyoztunk, de erre most nincs idő. Válassz magadnak valamit! - mondta Enikő, és átterelte Istvánt a szobájába, miközben kibújtam a ruhámból. "Még szerencse, hogy napoztam a Balatonon" - gondoltam magamban, amíg a barnára sült combomon felhúztam egy csipke bugyit, és a nyakamba vettem a mamája egyik hosszú, könnyű sálszerűségét.
- Gyere, kösd meg légszi! - kiáltottam át Enikőnek, aki összecsapta a kezét, miután szemügyre vett.
- Hű, ez baromi jó lesz! - lelkendezett. A sálat melltartónak használtam keresztben. Megkötötte hátul a lapockám alatt, és szemügyre vettem magam a tükörben. Egy kicsit felhúztam, hogy eltakarja a mellbimbómat, de így meg alul látszott ki egy csík a cicimből.
- Nem baj, így még szexibb! - mondta Eni. - Öcsi el fog élvezni! A francba, hogy ez nekem nem jutott eszembe!... - Átvonultunk Istvánhoz, aki majd felfalt a pillantásával.
- Miért nem tudtál hamarabb jönni! - sóhajtotta, és megigazította a fütykösét a feszülő nadrágban.
- És én nem tetszem? - csinált Eni egy piruettet.
- Te vagy a legszebb nővér a világon! - nyúlt István a nővére melle után.
- Megbeszéltük! - fenyegette meg Enikő ujjával az öccsét. - Gyere! - intett nekem. - Még csak az előjátéknál tartottunk - mondta mosolyogva, és odaadta Istvánnak a könyvet.
- Ez nem ér! Olvasson a későn jövő!

Engedelmesen elkezdtem a fejezetet, amit Enikő megmutatott. Az előjátékok típusairól volt benne szó, eléggé avítt, kispolgári stílusban. A kézzel történő izgatásnál felpillantottam, és láttam, hogy a két testvér egymást bámulja. Eni feltette egyik lábát a széke karfájára, és kezével a mellét masszírozta. Istváné eltűnt az alsógatyájában. Egy hatalmas dudort lehetett csak látni szétnyíló köpenye hasadékában. Én is a mellbimbóm simogattam, miközben Enikő bugyiját fixíroztam, ahol csak egy kis pamacs sötétlett a puncija tetején. Gyönyörű volt a nunija rése a bugyin keresztül. Ha megálltam egy pillanatra, mindketten rám néztek.
- Meddig kell olvasni? - kérdeztem egy idő után.
- Elég lesz - jelentette ki Enikő, és átvette a könyvet. Rákezdett, és széthúzta egy picit a mellén a köntöst, hogy lehessen látni a meredező mellbimbóját. Mindkét lábát felhúzta, és a bugyiján játszott a keze. Én is terpeszbe ültem, hogy beférjen a kezem az átnedvesedett bugyimba, és odaadóan figyeltem István markát.
- Lehet közben disznókat mondani? - kérdezte István, ahogy meglátta, hogy a csiklómon körözök.
- Éhes makk disznókat álmodik? - vihorásztam.
- Mi az, hogy? - rikkantotta Enikő. - Áll már a bránered? - kérdezte az öccsére nézve.

Kuncogni kezdtem, de elhallgattam, mikor István kibújtatta a dákóját a nadrágjából, hogy bebizonyítsa, jól megtanulta a leckét.
- Nem fogom kibírni, ha így masztizol, és közben remegnek a cickóid - mondta, és jelentőségteljesen a szemembe nézett.
- Az az igazság, hogy már tiszta lucsok vagyok. Látjátok? - kérdeztem, és felhúztam a nedvességtől átlátszó bugyit a csípőmre.
- Levehetem? - Enikő válasz helyett magasba emelte a lábát, és elkezdte lehúzni a naciját. Isti lecsúszott a székben.
- Ne csináljátok lányok! Kimenjek, ha élveznem kell? - közben alig tudta levenni a szemét a bugyiból kiszabaduló, az izgatottságtól libabőrös vágatomról.
- Na neeee! Látni akarjuk! Ugye Márti?
- Csináljuk együtt, mert már ... én se bírom sokáig - lihegtem sóhajtva, miközben a mellbimbóimon köröztem a könnyű anyagon keresztül - Ugye milyen szép Enikő popsija? - kérdeztem, szemtelenül izgatva az öccsét.
- Látjuk ... a lukacskádat... a hátsót is - nézett a nővérére István.
- És tetszik? - tárta ki magát nekünk mindkét kezével.
- De szépek vagytok! ... Már nem bírom sokáig... - nyöszörgött István.
- Nekünk meg a hosszú dákód tetszik - mondta Eni, az öccse markát figyelve, aztán rám pillantott kipirulva.

Úgy éreztem, mintha az ő keze simogatná a nedves csiklóm.
- Moooost! - nyögött fel az öccse, és a hasára fröccsent a spermája ... kétszer ... háromszor, majd az utolsó is lassan lecsöppent a combjára.
- Isteni veletek élvezni! - rázkódtam meg én is.
- Én már mindkettőtökön elmentem egyszer - mondta piros arccal Enikő.
- Tényleg, annyira gyönyörűek a melleid! Megmutatod őket? - Együtt masztiztunk, de elpirultam, amikor előugrottak a sálból a ruganyos félgömbök. Úgy ágaskodtak a mellbimbóim, hogy Enikő nem bírta ki, felállt, és elindult felém.
- Kivételesen - jegyezte meg, majd odahajolt a szájával. Felkínáltam neki, és közben segélykérően Istire néztem.

Mellém állt, és egy hatalmasat smároltunk. Majd befeküdt szétnyitott lábaim közé, és most nem volt szívem nemet mondani, ráadásul nagyon hiányzott már valami a nunámból. Hallottam, ahogy István lefetyeli a megduzzadt, érzékeny csiklóm, én meg közben Eni melleit kerestem. István felnézett, és a látványtól elkezdte simogatni az újra megkeményedő farkát. A nővérével már egymás pinusában jártunk csókolózás közben. Isti akkor élvezett el újra, mikor hosszú idő után lerogytunk a szőnyegre. Fölénk térdelt, és mindkettőnknek juttatott a nedveiből. Bedörzsöltük vele a mellünket, aztán pihegtünk egy picit egymáson. Enikő az órájára nézett, és együtt vettük be rohammal a fürdőt.


Szextörténet ajánló:


Vintage Anál


Nevem Elizabeth Warner-Jones és ma meghalok. Newgate börtönében várom sorsom beteljesedését, miután elítéltek francia szeretőm, Sauville Chabrier meggyilkolásáért. Bálint nap van, 1815-öt írunk. Itt ülök, magas derekú fehér muszlin köntösömben, divatos övvel, fehér muszlin sapkában, magas szárú csizmában, szóval esküvőhöz öltözve, amely ma lenne,ehelyett azonban felakasztanak, így halok majd meg.<....

Vörös démon


Sziasztok! Ez a sztori 2018 júliusában történt. Remélem tetszeni fog nektek. Bennem mély nyomot hagyott. Laci vagyok 28 éves és a legjobb haverom Ádám szülinapján eldöntöttük, hogy nem megyünk bulizni, inkább felállítjuk az újonnan vett medencémet a kertünkben és iszogatunk stb. Így is tettünk. Egy-két óra múlva hazajött a barátnőm a munkából. Dori 19 éves eredeti vörös hajú, szeplős, tetovált csa....

Fiatal barát „háziasítása” (házibaráttá avatása) és valószínűleg „szűzietlenítése” is


Egy másik vendéggel nem „csalattam meg magamat” illetve csaptam be Ágit a „Feleségem akarata ellenére megcsalt” című történetemben említett módon. Idősebb barátnőjének tizennyolc éves fia, Ervin, egy időben gyakran volt nálunk, vigyázott a gyerekekre, segítette Ágit a háztartási munkákban. Bíztattam Ágit, hogy csábítsa el a távollétemben, de akkor ő még nem volt hajlandó ilyesmire, pedig én gyakr....

Barátok Közt


A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál v....

Meleg történet


Egy erotikus társkereső oldalon ismerkedtem meg egy bisex férfival. Mekem eddig nem volt ilyen téren tapasztalatom,így kicsit félve de elfogadtam az invitálást és beadtam a derekam.
Elmentem a megbeszélt helyre (mindketten egy városban lakunk),kis beszélgetést követően elkezdett érzékien izgatni, lehúzta a nadrágom majd már félig merev farkam az ajkai közé vette.
Lágyan elkezdte szop....

A monc (bdsm)


A monc

Éppen moncom van. A nappaliban ülök a nappali sarkában. Sárkányos melegítő van rajtam, és persze a legnagyobb fajta moncbugyi. A Switchet nyomogatom (tápolok).

Te a kanapé másik oldalán heversz, a vékony kék pizsiben, alsógatya nélkül, mint általában. Tévét nézel.

Slattyogást hallok a lépcsőház irányából. A barátnőm jön le az emeletről, frissen a....Szextörténet címkék

lillát megbasszák | két kis csoda | apa,anya | koráh | labimadat |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.