Anális legénybúcsú Timivel


36 éves férfi vagyok, 2 hete volt az esküvőm. Azt megelőző hétvégén tartottam a hagyományos legénybúcsút, ami általában, az esetek jó részénél arról szól, hogy fiúk összejönnek, isznak, lerészegednek, majd a cimborák közlik a férj-jelölttel, hogy mekkora marhaságot csinál, titkon azért némi irigységgel gondolnak arra, hogy a barátnak már legalább egyenesbe jön az élete, nem kell hosszú éjszakákat részegen valami eszement lélekvesztő kocsmában eltöltenie. Pláne, ha a feleségjelölt is egy belevaló, dögös kis leányzó.

Az enyém az, minden tekintetben: laza, az Életet nyitott szemmel élő, 85C-melltartóméretet hordó, kemény fenekű, szűk puncival megáldott férfiálom, 29 éves, és Erikának hívják.

Talán elítéltek majd, főleg kedves Hölgyolvasók azért, amit tettem, de aki már átélt ehhez fogható izgalmat, legyen az nő vagy férfi, tudni fogja, milyen helyzetbe kerültem én akkor.

Ahogy írtam is, elkezdődött egy szombat kora délután egy dél-dunántúli kisvárosban a legénybúcsúnak nevezett ivászat. Semmi rosszra nem kel gondolni, nem voltak kurvák, nem voltak gogo lányok, csak mi, a fiúk: Laci, az önkéntes tűzoltó, Pista, a sofőr, Tomi, a benzinkutas, Ádám, a medika, Karesz, az alkoholista és munkakerülő életművész, és a többiek.

Volt nekem egy havercsaj barátnőm, Timi, akivel amióta csak ismerjük egymást, mindent, hangsúlyozom, mindent megbeszéltünk : ha neki új pasija volt, és dugtak, akkor elmesélte, milyen volt, volt-e fitymája, szerette-e nyalni Timi punciját, Timi elmesélte, mekkorát és hova spriccelt az új szerzemény. Ugyanakkor azt is velem osztotta meg először, amikor édesapjáról kiderült, hogy inoperábilis tüdődaganata van, és hátravan az életéből max. fél év.

A papa azóta sajnos, meg is halt, Timi emiatt nem volt ott a lagzinkon, de talán jobb is így.
Bármennyire is haverok, sőt mondhatom, hogy barátok voltunk, nem lehetett ott a legénybúcsún, hiszen ez amolyan férfias dolog.

Tudtuk egymásról azt is, hogy én nagyon szeretném az anális szexet, illetve nagyon szeretnék a barátnőmnek, vagyis mostmár a feleségemnek a szájába élvezni, de Erika ezektől a dolgoktól ódzkodott, és én nem erőltettem, pedig minden vágyam ez volt : még soha, 1 lány sem engedte meg, hogy ezeket a dolgokat megtegyem velük : ha orális szex volt, akkor max a testükre engedték az elődök, esetleg az arcukra… furcsa kisváros ez, ahol élek…

Lassan telt az este, ittunk, majd egy cigaretta társaságában kimentem a szórakozóhely előtti térre, gondoltam, megszegem a farkastörvényeket, és felhívom a jövendőbelimet. Ez nem sikerült, mivel Ő leánybúcsún vet részt, gyaníthatóan nem hallotta, hogy cseng a mobilja.

Emiatt a sikertelenség miatt felbuzdultam, és egy hirtelen jött ötlettől vezérelve felhívtam Timit. Beszélgettünk mindenféléről, a házasságról, a barátságról, és valahogy, mint szinte mindig, a szexnél kötöttünk ki. Figyelembe véve, hogy Timi és köztem sosem volt semmilyen aktus, ha egy egyszeri kézzel kiverést annak lehet nevezni, akkor ez elég érdekes téma. Apropó, kézzel kiverés: egyszer felmentünk Budapestre, már nem tudom, minek, én is éppen szabad voltam, Timi is, gondoltuk, élvezzük kicsit az életet, és valahogy elkeveredtünk a Dohány utca környékén egy szexshopba, ahol voltak kabinok is. Bementünk, nézelődtünk, majd a tulaj, vagy eladó diszkréten megkérdezte, hogy nem akarunk-e egy fülkébe bemenni. Persze, ő nem tudhatta, hogy mi nem vagyunk egy pár, csak haverok, de ez akkor nem is zavart bennünket. Bementünk, elkezdtünk valami egész jó minőségű és szép szereplőkkel készített pornót nézni, azt hiszem, valami babysitter-es történet volt, és hát, elég kínos helyzetbe kerültem. Rövidnaciban voltam, lévén, hogy ez valamikor júliusban történt tavaly, elég szemmel látható volt az izgalmam. Ezt Timi is észrevette, de nem szólt semmit, csak nézte a filmet velem együtt tovább.

Ahogy teltek-múltak a percek, egyre nehezebben tudtam a szerszámot úgy igazítani, hogy jó legyen, de erre már Timi sem bírta tovább, és megkérdezte:
- Segítsek?
- Mire gondolsz? – kérdeztem vissza ártatlannak tűnő szemekkel.
- Egy ekkorra izgalmat nem szabad órákig hurcolnod, mert egészségtelen, de azt is tudom, hogyha visszaérnénk a kéglibe, akkor rögtön kivernéd magadnak – mondta.
- Hát, ez tuti. Ebben akarsz segíteni?
- Csak lazulj, ne törődj semmivel, hiszen haverok vagyunk, nem? – kérdezte pajkosul.

Elővette a szerszámomat, amit addig ő még nem látott sosem, és elkezdte húzgálni, meg simogatni. A szájába nem vette, de a kezével ügyesen dolgozott rajta.
- Szólj, ha jössz! – kérte.

Válaszolni nem nagyon tudtam, de azt viszont pontosan éreztem, hogy még kb. 5 húzás a fitymámon, és durranok.
- Vigyáááááázzzzzz – próbáltam mondani, de résen volt.

A kilövellő spermám elé tartotta a bal kezét, mintegy poharat formálva belőle, míg jobb kezével az utolsó cseppig kifejte belőlem a temérdek spermát, ami gyakorlatilag 3 nap termése volt, hiszen ha nem volt barátnőm, rendszeresen kivertem magamnak, naponta akár többször is.

- Hú, basszus, ez nem semmi mennyiség – lelkendezett. – Mindig ilyen sok anyagod van?
- Á, nem, csak jó ideje nem voltam senkivel – rebegtem.

Próbáltam megköszönni, miközben ő egy előre a shop személyzete által odakészített papírzsepivel megtörölte a kezét, és a szerszámomat, de nem hagyott megszólalni.
Amíg ő tevékenykedett rajtam, megpróbáltam a sortja alá nyúlni, gondoltam, a barátságba belefér, hogy kinyaljam, vagy bármi, de nem hagyta.

- Ne rontsd el, ez egy kis ajándék volt, de nem kérek viszonzást. – mondta Timi, és én kénytelen kelletlen, de engedelmeskedtem neki.

Visszatérve a történet folytatására, beszélgettünk, és ismét a szexre terelődtek a szavak, mondatok.

- Timi, kérdezhetek valamit Tőled? – mondtam én, kissé félve a választól.
- Hogyne, kíváncsian várom. – felelte némi pajkossággal hangjában.
- Te ott alul, szóval, érted, szőrös vagy, vagy borotválod magadat?
- Arra vagy kíváncsi, hogy a puncimat milyen hajviselettel hordom? – kérdezte egy gyöngyöző nevetés kíséretében.
- Aha, igen, érdekelne. Erika nem szereti a bikini vonalat, ő úgy van vele, hogy szőrösen az igazi, én meg bolondulok a csupaszért, bár még nem találkoztam ilyennel. – mondtam.
- Hát, akkor meg fogsz lepődni: az enyém teljesen csupasz, 15 éves korom óta rendszeresen borotválom, és ennek higiéniai és esztétikai okai is vannak.

Elállt a szavam, nem főleg azért, amit hallottam, hanem lelki szemeim előtt megjelent egy olyan punci, amit soha életemben nem láttam, de valahol belül éreztem, hogy talán ez az a punci, amelyikre minden férfi, vagy legalábbis a nagy többség vágyik: csupasz, édes, nedves…

- Timi, egy kérdés, és Rád bízom, hogy válaszolsz-e egyáltalán: még nincs nagyon késő, tudom, hogy otthon vagy, nem is vagyunk egymástól túl messze: ha most véletlenül valahogy elmennék Hozzád, megmutatnád?
- - Úgy érted, hogy eljönnél hozzám egy puncivizitre? – kérdezte, és én egy fájó ritmust véltem a hangjából sugallni.
- - Hát, öööö, igen, erre gondoltam… - válaszoltam, de már meg is bántam, hogy egyáltalán felhívtam.
- Gyere, várlak.

Mint derült égből a villámcsapás, úgy ért a válasz. Életem talán eddig hallott legszebb szava volt ez, a feleségjelöltem házassági ajánlatomra vonatkozó „Hozzád megyek, te marha”-válaszától eltekintve.

Ettől kezdve, barátság ide, haverok oda, nem érdekelt semmi: csupasz puncit akartam látni, bármi áron. Bementem a kocsmába, szóltam a srácoknak, hogy kis időre el kell mennem, kifizettem az eddigi italokat, kértem nekik még hozzá annyit, amivel gondoltam, ellesznek, amíg távol leszek, és elindultam Timihez.

Egész úton remegtem az izgalomtól, mint a kamasz, aki először megy a barátnőjéhez azzal a tudattal, hogy talán ma este megkaphatja a csodát, amit a természet a férfiember számára alkotott: a punit.

Kb. félóra múlva értem Timiék házához, tudtam, hogy az anyukája nincs otthon, az Apukája sajnos, már nem élt, ketten laktak egy 4 szobás kertes házban az édesanyjával.

Mire megnyomtam volna a kapucsengőt, már az ajtóban állt, és rám várt.

- Honnan tudtad, hogy megérkeztem? – kérdeztem.
- Az összes kutya a szomszédban téged ugat, nem hallod? – kérdezte mosolyogva.


Bementünk, és bár én rögtön a tárgyra akartam térni, meggondoltam magam, nem rontottam ajtóstúl a házba. Itatott velem egy kávét, hogy tisztuljon a fejem, kérdezte, hogy áll a legénybúcsú, abszolút semleges témákról beszélgettünk.

- Tulajdonképpen miért is jöttél? – kérdezte huncutul.
- Hát, ööö, mert szeretném látni a… tudod, micsodát, na, ne kínozz... - mondtam.
- Mond ki, hogy mit akarsz, mert ha nem, akkor semmi nem lesz belőle…
- Timi, látni szeretném a csupasz puncidat, amit 15 éves korod óta borotválsz, meg gyantázol! – mondtam, felbátorodva.
- És hogy szeretnéd látni? Felemeled a szoknyámat, és alákukkantasz, mint a pisis iskolások?
- Hát, valami másként gondoltam, bevallom: ágyon, hanyatt fekszel, ilyesmi…
- Na, akkor gyere, te kis kíváncsi - hangzott az invitálás.


Bementünk a hálószobájába, ahol megkért, hogy feküdjek hanyatt, és bízzam magam rá nyugodtan. Megtettem, amit kért. Egyszer egy pillanatra eltűnt a szemem elől. A következő pillanatban már a fejem fölött térdepelt, miniszoknyában, és mint kiderült, fekete tanga bugyiban.

- Előtted a lehetőség, nézegesd – kérte, hallhatóan elfúló hangon.


Óvatosan felemeltem a szoknyáját, majd egy futó puszit leheltem a már érezhetően nedveitől átázott bugyijára. Ezek után még óvatosabban félrehúztam bugyiját, és megláttam a csodát: egy gyönyörű, teljese csupaszra borotvált, maximálisan nedvcsorgató puncit.

- Timi, ez valami álomszép – ennyit tudtam kinyögni, de ekkorra már állt a szerszámom keményen, mint a fagyott kutya lába.
- Tetszik? Mit tudnál vele kezdeni?
- Rojtosra nyalnálak, utána meg megdugnálak, és a hasadra spriccelnék! – ekkor már teljes bátorságról téve tanúbizonyságot, mondtam, ami jött belőlem. – És Te mit kezdenél velem? – kérdeztem vissza?
- Azt csak bízd rám – kacsintott egyet huncutul, és leszállt rólam.

Mire észbe kaptam, ami köszönhető volt talán a bennem még mindig dolgozó alkoholnak is, nem láttam Timit sehol. Csend honolt a szobában, csak a fürdő felől hallottam némi neszezést.

Néhány perc után bejött Timi, szoknya nélkül, csak a kis fekete tanga bugyiban, és egy pólóban, kezében egy zöld flakonnal, ami, mint kiderült, síkosító volt.

Egy szót sem szólt, odajött hozzám, megcsókolt, miközben csókolt, lassan elindult a keze a szerszámom felé. Arra gondoltam, hogy ez az este sokkal rosszabbul is végződhetett volna, de ha „csak” egy kézi spriccel” megúszom, az már felér egy ajándékkal.

- Ez az én ajándékom lesz neked, te, te, te… férjjelölt – mondta, folyamatos mosolygás közepette.

Lehúzta rólam a boxert, majd ő maga is levette a bugyiját. Ismét ráült a számra.
- Nyalj egy kicsit, kérlek…

Elkezdtem örömmel teljesíteni a kérését, hiszen akkorra már nagyon kívántam Őt.

- Ne csak a puncimat…
- Hanem? – lepődtem meg hirtelen a nem várt kéréstől.
- Van ott még egy lyuk, nem?

Ekkor esett le a nagy izgalomban, hogy a popsijára gondolt. Elkezdtem a popsiját nyalni, körbe-körbe a dombját, az ánuszát, a gyűrűket, mindent. Kissé tartottam ettől, hiszen a popsi alapból mégis másra való, de aztán hamarosan éreztem, hogy nemrégen fürödhetett, a tusfürdő illata és íze élénken mozgott a nyelvemen.

Eközben éreztem, hogy elkezdi a farkamat huzigálni, és rászóltam:

- Timi, ne, mert mindjárt eldurranok!
- Azzal még várj kicsit.

Egyik keze megmarkolta a szerszámomat a tövénél, a másikkal pedig éreztem, hogy rákeni a zöld flakon tartalmát. Eléggé csípős, hideg érzés volt, de a keze minden kellemetlen érzést elvitt.

Lassan lemászott rólam, majd elém térdelt kutya-pózban.

- Gyere, dugd be – kérte.

Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik, de teljesítettem a kérését. Odaillesztettem szerszámomat a puncija bejáratához, de ő egy határozott mozdulattal eltolt onnan.

- Mit gondolsz, miért kértem, hogy a popsimat izgasd? – jött a megrovó kérdés. A popsimba dugd, te ostoba…

Megszégyenülten, de annál nagyobb örömmel kezdtem lassan a fenekébe vezetni a szerszámomat, mert hiszen ilyen aktusban még nem volt részem, annyit azért tudtam róla, hogy ami a férfinak adott esetben földön túli boldogág, az a nőnek pokoli fájdalom is lehet… ezt nem szerettem volna. Azt akartam, ha már ilyen helyzetbe kerültem, akkor neki is jó legyen, sőt, ha lehet, neki legyen a legjobb…

- Vigyázz, ott még szűz vagyok – kérte.

Nem válaszoltam, csak folytattam a behatolást a szűk popsiba. Egyre erősödő zihálását hallva, nem csinálhattam rosszul. Lassan, de biztosan igyekeztem őt az orgazmus mindent elsöprő mámorához juttatni, miután észrevettem, hogy egyik kezével a csiklóját izgatja, mialatt én a fenekét dugom.

- Feltétlenül szólj, mielőtt eldurransz – kérte elfúló hangon.

Nem igazán értettem a kérést, hiszen ha a fenekébe élvezek, attól biztosan nem eshet teherbe, különben meg amennyire én tudtam, gyógyszert szed, hiszen neki is voltak alkalmi partnerei.

Ment tovább az aktus, éreztem, hogy nem sok van hátra.

- Timi, néhány pillanat, és elmegyek… ziháltam…

Egy szót sem szólt, gyorsan lehúzta magát a szerszámomról, és legnagyobb megdöbbenésemre elém térdelt, elkapta a szerszámomat, és elkezdte a jobb kezével verni, bal kezével a zacskóm alá nyúlt, és óvatosan morzsolgatta a golyókat, miközben amennyire csak tudta a szájába vett.
Éreztem, hogy itt a vég, nem tudtam, és már nem is akartam türtőztetni magam, hagytam, hadd sodródjak a megváltó spriccelés felé.

Annyi lélekjelenlétem még volt, hogy a kilövellés előtti másodpercben megpróbáltam elrántani a szerszámomat, nem akartam Timit olyan meglepetésben részesíteni, amit esetleg ő nem akart volna. Legnagyobb megdöbbenésemre, nem engedett hátrább húzódni, sőt, még erőteljesebben verte, húzgálta szerszámomat, és nyelvével a hegyét ingerelte.

Bekövetkezett. Elemi erővel és elemi mennyiségben tört ki belőlem a vulkán, még engem is meglepett a kitörő spermám mennyisége, illetve a spriccelésem ereje.

Láttam valahol az ébrenlét és az orgazmus határán, hogy Timinek is komoly fejtörést okoz, hogy hova spricceljek: a torkába, vagy a szája oldalába, illetve milyen ütemben nyelje le a kitörő férfitermést.

Mindez persze másodpercek alatt lezajlott, időm nem volt sem gondolkodni, sem korrigálni…

Mikor lecsengett az orgazmus, akkor vettem észre, hogy ő még mindig a puncijában matat, 2 ujjal ujjazta magát, de amikor oda akartam nyúlni, hogy segítsek neki, ismét nem engedett.

Térdelt előttem, ujjazta magát, lihegett, nyögött, majd egyszer csak megmerevedett a teste:
Azt hittem, rosszul van, de rá kellett jönnöm, hogy valószínüleg ő is élete eddigi legnagyobb orgazmusát élhette át, és én rettenetesen sajnáltam, hogy nem lehettem ebben aktív segítője.

Remegés közben simogatta még a csiklóját, mereven a szemembe nézett, és lassan elmosolyodott.

- Megtennél még valamit? – kérdezte.
- Timi, neked? A csillagot lehoznám.
- Megtörölnéd a fenekemet, és megnéznéd, hogy nem sérült-e meg?

Lassan megfordult, újra kutyapózba állt, letérdelt a karjaira, ha szabad így fogalmaznom, és várt. Nekem az előző látványtól, hiába mindent elsöprő orgazmusom volt nekem is, ismét állt a szerszámom, úgy gondoltam, nem szabad kihasználatlanul hagyni a felkínálkozó lehetőséget.

Odatérdeltem mögé, lassan belecsókoltam a popsija résébe. Eközben Timi hátranyúlt a 2 kezével, és széthúzta a farpofáit.
Ezt én felhívásnak vettem, lassan odaillesztettem a szerszámomat a fenek nyílásához, és elkezdtem lassan betolni.

- Nem felejtettél el valamit? – kérdezte elfúló hangon.
- Bocsi, a síkosító…

Bekentem a fenekét, majd a szerszámomat, és ismét a zárógyűrűk közé próbáltam hatolni. Szép lassan tövig toltam a popsijába a szerszámomat, és elkezdtem mozogni benne. Éreztem, hogy függetlenül az előző élményektől, ismét hamarosan az élvezet határába jutok. Vártam, hogy ismét lesz-e kérés a spriccelés irányára vonatkozóan, de nem jött semmi Timitől, csak a halk, majd egyre erősödő nyögések.

- Timi, mindjárt elmegyek-, súgtam előre.
- Spriccelj belém, érezni szeretném a popsimban…

Nekem sem kellett több, elkezdtem még gyorsabban, még intenzívebben mozogni benne, ő is észrevehette, hogy hamarosan megajándékozom a nedvemmel, mert óvatosan a lába között hátranyúlt, és elkezdte a zacskómat simogatni.

- Élvezz, élvezz, spriccelj a fenekembe, kérlek - szinte sírt a gyönyörtől

Ez volt az a pont, ahonnan nem volt visszaút: farkam kíméletlenül pumpálta fenekébe magvamat, ami meglepő módon alig volt kevesebb mennyiségű, mint az első orgazmusomnál.

Mikor lecsengett az egész, hátranyúlt, a kezembe adott pár darab zsepit. Külön mondás nélkül is tudtam a dolgomat: a fenekéből szép lassan kicsorgó spermát elkezdtem letörölgetni. Mikor már úgy tünt, hogy nem jön semmi, akkor adtam rá egy nagy puszit, és halkan ennyit rebegtem :

- Köszönöm.

Timi felállt, szemben velem, láttam a punciján, hogy alapos munkának volt a kitéve: tűzpirosak voltak az ajkai, és bár tudom, hogy ez lehetetlen, mintha azt láttam volna, hogy remeg a punci.

- Ne köszönd, nem illik – mondta.
- Figyelj, először szeretném, ha tudnád: ez az én nászajándékom, neked, de csak és kizárólag neked. Nem szeretném, ha erről bárki is tudomást szerezne, legfőbbképpen Erika. Szeretem őt, nincs vele semmi bajom, de akkor is…
- Timi, miért tetted ezt az egészet?
- Tudtam, hogy még soha nem volt popsiszexben részed, illetve tudtam, hogy soha egy lány sem engedte meg, hogy a szájukba élvezz. Nekem egyik ellen sincs kifogásom, bár a popsiszex nekem is új volt, de azt hiszem, fogom még gyakorolni, de nem veled, és ezt jó, ha az eszedbe vésed.
- Arra gondoltam, hogy vagyunk annyira jó viszonyban, hogy ez belefér, és azért nem engedtem, hogy a puncimba dugd, mert bár kissé furcsa a felfogásom, de ha popsiba dugsz egy lányt, azt én nem tartom megcsalásnak, de ha a punciját használod, az már az. Remélem, érted, és nem nevetsz ki…
- Miért nevetnélek ki? Ez köztünk marad, Erika soha nem fogja megtudni, legfeljebb álnéven kiadom valami szextörténetben a neten.
- Azt próbáld meg, te állat – mondta Timi nevetve.
- Itt az ideje, hogy indulj vissza Pistiékhez, ne várjanak hiába.
- Kívánok Neked, Nektek sok boldogságot, és remélem, sosem felejted el, ami itt ma este történt.

Kissé könnyes volt a szeme, bevallom, nekem is, mert ekkor szembesültünk talán azzal, hogy innentől a barátságunk már nem lesz olyan, mint régen: nem tudunk már mindent úgy, olyan stílusban megbeszélni, amikor és ahogy azt mi szeretnénk.

Valami végetért…


Szextörténet ajánló:


Majdnem rokonok


Feleségem unokatestvére egykorú a párommal. Amikor megismertem õket még tinik voltak, de a feleségem sokkal fejlettebb volt az unokatestvérénél. Idõközben Annából is gyönyörû lány lett .
A családi történetek szerint nagyon jó futó volt és küzdõsportot is ûzött egy darabig. Ez meg is látszott az alakján. Nem magas, 162 cm körüli lehet, de arányos a teste. Gyönyörû, feszes combja és hihetetle....

Erotikus történet, a pillanatCsak feküdtünk egymással szemben, és néztük egymást. Nem történt más. Nem kellett hogy más történjen. A másik pillantása, látványa elég volt. Szavak nélkül tudtuk. Megcirógattam az arcát, majd tenyeremet félig az arcára fektettem, és hüvelykujjammal simogattam. Lassan közelebb csúsztam hozzá, és megcsókoltam, csak előbb még kicsit „kínoztam”. Ajkam milliméterekre járt az övétől, szinte már....

Anya-lánya délután


Egy forró májusi délután Nikoletta hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kriszta.
Az évek múlásával Kriszta szépen fel....

A szénapadlás, Feri aki a faszát belém veri


Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy m....

Niki nénivel


Egyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.
Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.
Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résnyire volt nyitva, ....

A befogadó család


A befogadó család

Husz évvel ezelõtt nõsültem meg. Egy nagyon csinos 22 éves fiatal diplomás csajt vettem feleségül aki teljesen elvarázsolta az apámat az anyámat és az öcsémet is. Pár hétre rá amikor bemutattam otthon már az apámmal korábban találkozott és õneki is nagyon tetszett bár nem volt már õ sem fiatal, de a leányzó egybõl szájon csókolta amit õ különlegesnek tartott. Mikor h....Szextörténet címkék

nadrágom | férfi fenék | tinifiú | telever | kis hugi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.