Az ordenáré titkárnő


Gyakran hallani kifejezéseket, mint az élet vonatán, vagy az élet útvonalán. Nincs ilyen! Tapasztaltam: az élet egy körhinta. Az emer száguld, s azt hiszi, hogy előbbre jut, pedig csak egyhelyben forog. Ott állsz meg, ahol beszálltál. Nem új útvonal nyílik meg ott, hanem ugyanaz a körforgás ismétlődik meg. S mire egy új megálló jön, észreveszed, hogy ott vagy, ahonnan elindultál. Nem lettél se okosabb, se bölcsebb, se boldogabb. Csak élményeid voltak, amiket újaknak éreztél, pedig nem voltak egyebek állandó ismétléseknél. Ugyanazokat a hibákat követed el ismét és ismét, hiába fogadkozol, hogy ezután okosabb leszel. Csak illúzió, hogy ezután más lesz. Hadd mondjam el, milyen az én életem körhintája.
Első fejezet

A feleségem kisírt szemekkel jött haza az irodából. Egy ügyvédnek volt a titkárnője, már több mint egy éve. Örültünk a jó állásának, mert az üzem, amelyikben én dolgoztam, csőd határán állt; egyre kevesebb munka volt, ami azt jelentette, hogy a kereset is mindig kevesebb lett. Minden pillanatban várható volt a csőd és ha az bekövetkezik, akkor nem tudnám, miből fogunk megélni, ha a feleségem, Niki, egy évvel ezelőtt nem kapta volna meg ezt a jó állást.
Eddig nem panaszkodott a munkahelyére. Sőt, a főnöke nagyon is udvarias és kedves volt mindig vele szemben, ahogy mondta. És most láttam raja, hogy valami baj van! Talán csak nem mondtak fel neki? Az egy katasztrófa lenne.
Kérdeztem, felmondást kapott-e. Csóválta a fejét, hogy nem. Hát akkor mi a baj? kérdeztem. Erre újra sírvafakadt. Símogattam, csitítgattam, nyugtattam és kértem, mondja el, miért sír. Azt nem mondhatom el, mondta. Akkor elhagynál!
Nincs olyan dolog a világon, amiért elhagynálak Kedvesem, bizonygattam. Hiszen tudod, hogy mennyire szeretlek! Te vagy a mindenem! Mondd hát Niki gecikém, mi történt!
A főnököm erőszakoskodott velem! csuklott fel újra a sírása.
Erőszakoskodott? Hogyan? kérdeztem.
Hát úgy! mondta Niki geci. Tudod!
Csak nem nemileg? rémültem meg. De igen, sírt fel újra Niki geci. És most nem tudom, hogy mi lesz!

Agyamban egymást kergették a gondolatok. Ezt természetesen tisztázni kell. Kértem Nikolettát, mondjon el mindent részletesen. Előbb zokogva, de aztán lassan, ha nem is összefüggően, de legalább érthetően mondta el a dolgot: Tudod, már régebben tett célzásokat. Nem akartam neked szólni róla, hogy ne nyugtalankodj. Van úgyis elég gondod az üzemmel. Nem hittem, hogy komolyra fordul a dolog.
Hosszú kérlelésre, miután megnyugtattam, hogy bármi történt is, az a kettőnk szeretetén és viszonyán nem fog egy jottányit sem változtatni, elmondta a következőket:

Egynéhány akta a földre esett és szétszóródott. Ahogy Niki ecsetelte, úgy nézett ki a dolog, mintha a főnöke akarattal ejtette volna azokat a földre. Kérem Niki, szedje fel mondta a főnöke. Niki leguggolt és összeszedte a földön szanaszét heverő papírlapokat. Mikor a székre támaszkodva fel akart állni, hát látja, hogy Figúr Jácint (úgy hívják a főnökét) a háta mögött áll. A nadrágja ki volt gombolva és kiállt belőle a meredt hímvesszője.
Álló fasszal állt mögötted? kérdeztem. Niki bólintott és elkezdett volna mindjárt sírni, ha nem kérleltem volna, hogy mondja el tovább a történteket. Ott állt tehát a főnöke a szabadon álló faszával. Niki elfordította a fejét és fel akart állni, de a főnöke visszanyomta a vállánál fogva. Csak nem ijed meg egy hímvesszőtől? Kérdezte. Hiszen férjes asszony, biztosan látott már ilyet!

Niki kérlelte, hagyja abba ezt a rossz viccet. Tegyenek úgy mintha semmi se történt volna és felejtsék el az egészet. De a főnök csóválta a fejét: Elfelejteni? Nem. Azt nem lehet. Már egy éve itt van körülöttem. Látom, hogyan mozognak a keblei a blúz alatt, látom, hogyan billen a seggének két fele minden lépésnél, érzem az orommal a parfümjét, de a pinájának az illatát is, hát elég volt. Álló fasszal ülök az íróasztal mögött egy éve és tegyek úgy minta semmi se történt volna? Álló fasszal nem tudok gondolkozni, nem tudok dolgozni. Most már egyszer le kell lankasztani!

Akkor felmondok! mondta neki Niki, mire ő: Ha úgy akarja, megteheti. De előbb leszopja a farkamat, addig nem megy ki ebből a helyiségből! Ezzel megfogta Niki fejét és a fasza hegyét odanyomta a feleségem összezárt ajkaihoz.
Hű a keserves anyja picsáját! tört ki belőlem. Én ezt a gazfickót megölöm! Mondd szívem, hogyan tudtál tőle elmenekülni?
Hiszen ez az! tört ki Nikolettából újra a sírás. Nem tudtam elmenekülni. Térdelő, kuporgó helyzetemből még fel se tudtam állni. Roppant erős a gazember. Lenyomott és egyre jobban nyomta a faszát a számhoz.
És? kérdeztem.
Végülis kénytelen voltam kinyitni a számat és egyből beledöfte a hímtagját amilyen mélyre csak tudta.
És te? kérdeztem és közben észrevettem, hogy megmerevedett a farkam a nadrágban. Csodálkoztam, de arra a gondolatra, hogy egy idegen fasz a feleségem szájában volt, akkora erekciót kaptam, mint már régen nem.
Én? csodálkozott rám Niki. Mit tehettem volna? Ő volt az erősebb. Rámordított ‘ Szopjad!. Hát mit tehettem vona?
És te szoptad a faszát? tört ki belőlem. Niki csak bólintani tudott. A farkam erre annyira megnőtt, hogy majd szétrepesztette a nadrágot. Már tíz éve voltunk házasok, az első idők nagy, lázas szerelmi harcai már nem zajlottak köztünk, csak a heti kétszeri dugás maradt meg. Az mindig jól esett, de most annyira be voltam gerjedve, hogy majd szélütést kaptam. Elővettem a faszomat a nadrágomból és Niki arca elé tartottam: Ilyen meredt volt a fasza? kérdeztem. Niki bólintott. Megfogtad? volt a következő kérdésem. Niki rémülten rámnézett aztán kibökte: Megfogta a kezemet és rátette, mondta.

És? Milyen érzés volt? kérdeztem. Olyan kemény volt, mint az enyém? és én is rátettem Niki kezét az ágaskodó hímtüskémre. Niki ujjai átfogták a dákómat és én attól féltem, hogy rögtön elélvezek. Niki csak bólintani tudott. Én a szájához értettem a faszom hegyét. Mutasd meg, hogyan szoptad! Niki elkezdte szopni a pöcsömet. Már volt vagy pár éve, hgy nem volt a szájában. Összeszorítottam a fogamat, hogy ne lőjem ki a gecimet. Olyan érzés volt, mintha nem is a feleségem, hanem egy idegen nő szopna le.
És mondd, kezdtem el, de nehezen tudtam csak beszélni, mit éreztél közben? Nagyon rosz volt?

Niki kiejtette a faszomat a szájából, másképp nem is tudott volna válaszolni: Hát hiszen éppen ez az, hogy nem!
A teremtésit, csak nem azt akarod mondani, hogy neked jól esett?
Niki szeméből potyogtak a könnyek: Hát Péterkém, nem tehetek róla. Mikor volt az már, hogy valaki ennyire megkívánt egem? Mikor éltünk mi legutóbb egy lázas élvezetet egymással? Hiszen olyan, mintha meguntál volna! Ha este hozzám akartál bújni és én azt mondtam, hogy hagyj, ma fáradt vagyok, otthagytál ellenkezés és panasz nélkül. Megfordultál és aludtál. Jól esett volna, ha éreztem volna, hogy nagyon kívánsz. Sokszor fél éjszaka nem tudtam aludni, annyira kívántam volna egy kis dédelgetést! Te horkoltál mellettem, én meg ujjaztam magamnak, mert mögőrjített a pinám! Hát ez az!
Borzasztó volt a feszültség bennem. A feleségem szopta egy másik férfi faszát és még jól is esett neki. A rémes a dologban az volt, hogy nem a felháborodás nőtt bennem, hanem a kanosság. Olyan izgatott lettem, mint talán még soha.

Megint a szája elé tettem a faszom hegyét. És mondd, begerjedtél? Niki bólintott. Benedvesedett a pinád? tört ki belőlem a fájó és mégis izgató kérdés. Újabb bólintás.
Akkor mutasd meg, hogyan szoptad a faszát! mondtam és megint a szájába dugtam a pöcsömet. Niki elkezdte engedelmesen szopni. Már teljesen az elsülés határán voltam, amikor megkérdeztem: Bele is gecizett a szádba? Niki szája tele volt a faszommal ezért csak egy halk Ühüm-et értettem. Ebben a pillanatban megidult a lüktetés a tökömben és belelőttem én is a gecimet a feleségem szájába, mint a főnöke egy órával azelőtt.
Mióta ez az eset megtörtént, olvastan egy értekezést egy sexuálpszichológusnő tollából atrról, hogy mi okozza azt, hogy ha egy férfi a felesége félrelépéséről értesül, akkor előbb jól megveri az asszonyt azután meg jól megbassza. Vagy fordított sorrendben. Hogy ez többnyire így zajlik le, azt már hallottam, de a magyarázatot csak Catherine Blake írásából ismertem meg. Szerinte ez egy ősi, atavisztikus öröksége minden gerincesnek – így az embernek is. Ez a magatartás bele van vésve a génjeinkbe, ezt az örökséget leküzdeni pedig úgyszólván lehetetlen.

A doktornő, mint jellemző tünetet a következőt mesélte: Figyeljünk meg egy csordát – akár tehenek, akár zebrák, lovak vagy egyébb csordában élő állatok. Mind szépen, nyugodtan legel, nem uralkodik semmiféle izgalom. Egyszer csak az egyik hím meghág egy nőstényt. Abban a pillanatban az összes többi hímek is tömörülnek, mégpedig ugyanazon nőstény körül és szép sorjában mind igyekeznek meghágni; az erősebbek elsőnek, a gyengébbek várnak míg sorra kerülnek.

A doktornő nem szokott lakatot tenni a szájára, mindent úgy magyaráz el, hogy mindenki megértse. Szerinte egy csomó érintetlen pina van a csordában, de minen hím csak a megbaszott tehenet akarja meghágni.(Gondolom, ez elég közérthető.) A doktornő szerint azok a fajok terjedtek el és szaporodtak, amelyek hímjei igyekeztek a magjukat minél több nőstényre elosztani. A természetben (megint idézek) aki sokat baszik annal sok utóda lesz. Amelyik törzs tagjai keveset basznak, azok kihalnak. Ez az evolúció törvénye!
De miért kell azoknak a hímeknek pont a meghágott nőstény? Egész egyszerűen, mert látták, hogy meg lett hágva. Minden nemi történés látványa utánzásra ösztökél, mert serkentőleg hat a nemi szervekre. Akinek már felállt a farka egy pornó hatására, az tudja ezt. Nos, a hímek észlelték, hogy egy nőstény meg lett hágva, hát egyszerre felállt a faszuk. Világos?
De miért pont arra a nőstényre? Blake asszony erre is adott választ: Mert ösztönösen be akarják fedni a másik hím ondóját a sajátjukkal. Az a tudatalatti érzésük, hogy a saját ondó lefedi a másikat és így a saját ondó termékenyíti meg a nőstényt. Ez jólmondd nem tudatos, hanem ösztönös, öröklött reakció. És ami érdekes az esetben az az, hogy sok esetben így is történik. Mikroszkóp alatt látni is lehet a különböző herékből származó ondók harcát egymás ellen.

Persze figyelmeztet Catherine Blake, az ilyen fogamzásgátlás nem vezet mindig százszázalékos sikerre. Ha egy néger férfi után egy fehér bassza meg a nőt, annak mégis születhetik fekete gyereke.
Hát így érthető is a féltékeny fériak reakciója, de amikor az eset történt, akkor még nem tudtam ezt. Csodálkoztam is, hogy az, hogy a feleségem egy másik férfit leszopott, az úgy hatott rám, mintha gyomorszájon ütöttek volna, mégis felállt a faszom és olyan nemi izgalom lett rajtam úrrá, amilyet azelőtt talán még soha sem éreztem. De hadd térjek vissza az eseménykre.

Ott hagytam abba, hogy beleélveztem, és belevizeltem a nejem szájába. A farkam egy kicsit lekókadt, az idegszálaim nem. Gondolom, hogy azonnal kirohantál az irodából, mondottam. A feleségem megrázta tagadólag a fejét.
Nem? Hát mi történt? kérdeztem.
A főnök felfektetett az íróasztalára. Ö állt az asztal mellett és megint a számba adta a faszát. Reméltem, hogy le fog neki konyulni, de nem, dagadt volt és kemény.
És te hagytad? kérdeztem de a faszom már megint állt. Most talán még hosszabban nyúlt ki a nadrágom sliccéből és meredekebb szögben mutatott a mennyezet felé.
Ugye nem fogsz bántani? kérdezte a lelkem és valóban nem is volt olyan szándékom. Bíztattam, hogy mondjon el mindent őszintén, teljesen. És reszketve vártam a folytatásra, de a reszketés a nemi izgalomból eredt, amit Niki geci elbeszélése keltett. Gondolván, hogy kényszer alatt cselekedett, bizonygattam, hogy mindent elmondhat, nincs és nem is lesz harag, minden meg van előre is bocsátva. Ezen felbátorodva elmondta: Hát én fogtam a kezemmel a farkát és nyalogattam a makkját. Nem tudom, mi volt velem, de nem tudtam másként cselekedni.
Aztán szoptad megint? kínoztam (vagy izgattam) önmagamat a kérdéssel és Niki geci igazolta, hogy úgy volt. Tudnom kellett, tudni akartam: Milyen érzés volt az neked?
Nagyon jó volt!

Elszédültem. Gyere, feküdj ide az asztalra! Niki felfeküdt, úgy mint az irodában, megmarkolta a faszomat és elkezdte nyalogatni és szopni. Az a bitang Figúr Jácint, hogy bassza meg az anyját, nagyon kéjeleghetett, ha Niki az ő faszát is így kezelte!
Engem majd szétvetett a kéj, a féltékenység és az izgalom. Aztán mi volt? akartam tudni. Amit Niki elmondott, azt nem tudom, hogyan tudtam elviselni. Felbátorodott, mert látta – mint később bevallotta ’örömmel látta’ – hogy harag helyett élvezem a dolgot, így szabadabban számolt be: Hát tudod szívem, hanyatt feküdtem az asztalon. Hogy a lábaimat megtámasszam, feltettem a sarkaimat az asztal szélére. Azáltal fel lettek húzva a térdeim és kissé széjjel is álltak, mert tudod, az asztal keskeny.

Na jó, de mi volt aztán? kérdeztem türelmetlenül. Niki válasza fejbekólintott: A főnököm megfogta a pinámat!
Hát nem volt rajtad bugyi? tört ki belőlem.
Volt mondta Niki. De a főnök felhajtotta a szoknyámat és felülről benyúlt a bugyimba.
És te hagytad? Nem ellenkeztél? Nem védekeztél? Azt hiszem, ezt a kérdést ordítva tettem fel. Hát mit csinálhattam volna? Alig volt helyem a lábamat megtámasztani. Meg aztán fogott is.
Ami persze neked jól esett!
Arról nem tehetek szívem. Már nagyon fel voltam izgatva, úgy mit te is most, mit tehettem volna mást.
És mit csinált a pináddal az a gazember? Fogdosta? Fogdosta?
Igen, markolászta!
És akkor elélveztél! szólt a vádam, de ma tudom hogy reménykedtem abban, higy igent fog mondani, hogy még jobban izguljak és élvezzem a helyzetet. De Niki azt válaszolta, hogy: akkor még nem.
Akkor még nem? De aztán biztosan elélveztél. Mikor?
Amikor bedugta az ujját a pinámba. Elkezdett ujjazni. Nagyon tudta, hogy hol és hogyan kell!
Elsült a pinád? Hányszor?
Nem tudom. Sokszor.
Nedves voltál?
Igen!
Had lássam! mondtam és felemeltem a szoknyáját, hát – majd kiesett a szemem – nem volt raja bugyi! Hol a bugyid te picsa? kérdeztem. Korábban, sokszor neveztem szeretkezés közben édes kis picsámnak, de most csattant a szó.
Lehúzta rólam. Lehúzta és zsebretette. Azt mondta, megtartja emléknek.
Megmarkoltam a pináját. Beledugtam két ujjamat. Locsogott a nedvességtől. Ilyennek még sohase éreztem.
Nyalta a pinádat? kérdeztem. Minden egyes kérdéssel kínoztam magamat, hiszen a hites feleségemről volt szó, de ma tudom, hogy minden egyes kérdésre olyan választ vártam, ami a féltékenységemet, de egyúttal a nemi ingeremet is növelte. Szinte csalódotnak éreztem maam, amikor azzal válaszolt, hogy Nem nyalta, de ...
De mi?
Megbaszott!
Megbaszott?
Megbaszott!
Bedugta a faszát a pinádba?
Be!
És lökött?
Lökött!
És te élvezted?
Nagyon!
Te szajha!
Haragszol?
Ne..em! Nem haragszom, mondd tovább. Belédgecizett?
Igen! Nagyon sokat! És nagyon jó volt! Niki egyre nyiltabban beszélt a történtekről.
Szóval belédspriccelt. Megmosakodtál utana? Niki tudta, hogy azt akartam tudni, megmosta-e a pináját. De azzal válaszolt, hogy Hát hol mostam volna meg?És mikor? Hiszen éppen csak hogy hazajöttem.
Szóval még benned van a gecije?
Igen!
Mutasd! És máris a lábai között álltam és széthúztam a pinaajkait. Csöpögött belőle a fehéres lé, ami a Figúr Jácint tökéből spriccelt bele.

Tökéletesen elvesztettem az eszemet. Benyomtam a farkamat tövig a feleségem pinájába és elkezdtem baszni. A hátamon összekulcsolta a lábait, emelgette a seggét, viszonozta a lökéseimet és gügyögve mondta: Basszál édes! Basszál nagyon! Basszál meg jól életem!
És a faszom egész gyönyörömet és kéjemet a feleségem egy idegen férfi által megbaszott pinájába lőtte.


Szextörténet ajánló:


Őszinteség


A barátnőm panaszkodott, hogy egyre unalmasabb férjével a szex. Értetlenül végighallgattam monológját, aztán megkérdezte:

- Nálatok is ellaposodott a szex?

- Nem. – válaszoltam.

- Hogyan lehetséges ez? Miért nem vagy őszinte? – kérdezte.

- Az vagyok. –feleltem.

- Mi mindig arra törekszünk, hogy minél izgalmasabbá tegyük egy....

28 évesen vesztettem el


A szüleim elváltak, nem volt apafigura az életemben, ezért azóta, mióta az eszemet tudom a társam keresem. Egy férfit, akire fel tudok nézni, aki férfias, gondoskodó és, akinek teljesen kitárulkozhatok. 28 éves voltam, mikor megismertem őt. Pont olyan volt, amilyennek megálmodtam kiskoromban. Már az első találkozáskor megfogott a férfias küllemével, a változatos beszédével és azzal az érdeklődésse....

Osztálytársa(tanár diák)


1.rész
A nevem Amanda és 17 éves vagyok, és szűz. Sokan strébernek tartanak mert jó tanuló vagyok,de igazából nem is is ismernek engem. A történetem azzal kezdődik, hogy a tanár szólt, hogy az egyik srácot nekem kell korepetálni, és ha megbukik akkor kidobják a csapatból. A sulink az amerikai fociról híres. A srác pedig a foci csapat kapitánya, és éppenséggel be is jön nekem.
Szomba....

A megkefélt könyvtároslány


Hol is hagytam abba a múltkor? Bocs a félbeszakításért de el kellett mennem:). Szóval ha a a fantáziának engedünk utat, akkor általában ismeretlenekkel, netalán ismerősökkel élünk át olyan kalandot, amit a valóságban kivitelezhetetlennek érzünk. Ennek oka lehet az önbizalomhiány, egy meglévő kapcsolat békessége, esetleg a távolság, ami nem elsősorban földrajzi értelemben értendő. Ezek az apró kis ....

Leszoptam egy pincért


17 éves lány vagyok, és tavaly nyáron a szüleimmel és a tesómmal külföldre mentünk nyaralni. Amikor megérkeztünk, egyből lementünk a strandra fürödni, és feltérképezni a falut, ahol voltunk.
Nagyon szép volt minden, sok butik, sok ember stb. Mindig is szerettem a nyüzsgést, főleg ha sok jó pasit is láthatok. Első este sétálgattunk, amikor betértünk egy kávézóba. Itt kezdődött minden.
....

Lillát megbasszák


Már túl voltunk a Hűvösvölgyi nagyréten történt grupin megtapasztaltuk, hogy Lilla nem csak két három férfi ostromát bírja ki. Aznap tényleg elfáradt, de én nagyon boldognak láttam és amikor megkérdeztem, újból eljönne- e habozás nélkül válaszolta, örömmel. Most már gyakorlottabbak voltunk és csak annyi változás volt, hogy a kalauz is velünk tartott itt ért egy újabb csalódás, mert bár akartam a ....
Szextörténet címkék

első évben | neveltek | taboo | umbujda | beküldő:sperma |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.