Megbasztak keményen


A Rio-ban kezdõdött. A Petõfi híd lábánál. Nem voltam az éjszakához szokva, véletlenül vetõdtem arra. Az egész estét egy nagy társaságban, de egyetlen szimpatikus sráccal töltöttem. Volt egy fura fazon, valamiért kilógott a társaságból. Mikor egyszer-egyszer felé pillantottam, mindig rajtakaptam, hogy engem néz. Ahogy fogyatkoztak az emberek, egyre kisebb csoportokat alkotva beszélgettünk, s egyszer csak ott találtam magam vele kettesben. Elvarázsolt egy pasi volt – olyan hihetetlen módon az ellentétem, hogy az elsõ benyomásom végül is ez volt: Micsoda egy link alak! Isten mentsen meg tõle!
Valami félreértés folytán mégiscsak találkoztunk újra. Beszélgettünk. Annyira vonzott a gondolkodásmódja, az életfelfogása, hogy amikor felhívott magához, mentem, mint a kisangyal. Volt egy akvárium a nappaliban, annak a fényénél beszélgettünk. Hogy, hogy nem, csókolózni kezdtünk. Meztelen combjaimon kezével lassan araszolt felfelé, én pedig éreztem, kezd bennem a vágy ébredezni.
Talán valami sóhaj is elhagyhatta a számat, mert kézen fogva – nem minden célzatosság nélkül - a fürdõbe vezetett, „siess” megjegyzéssel. A tükörbe néztem, és azt gondoltam: Úristen, mit csinálok.... de milyen tempóban...?!? kaptam észbe, s egy gyors zuhany után a hálószoba felé tapogatóztam a félhomályban. „Mindjárt jövök”- mondta õ, én pedig ott maradtam a kétségeimmel. Nem sokáig.
Állt egy szék az ajtó mellett, az a fajta, ami épp ideális ahhoz, hogy szembõl üljek a pasi ölébe – immár ruha nélkül. Csókolni kezdtem.Egész hosszan ki sem szálltunk egymás szájából, kezünk pedig el-elkalandozott a másik testén. Fenekem alá nyúlva egyszer csak felemelt, a hatalmas ágyra fektetett. Eltûnt felhúzott, lazán széttárt combjaim között, s lassan, finoman nyalni kezdett. Nem volt olyan hely, amit ne érintett volna. Hol a csiklómon, a szeméremajkaimon, hol magamban, egész mélyen éreztem a nyelvét. Közben az ujjaival is izgatott - amikor ajkai s nyelve szünetet tartott a kényeztetés, szívogatás, ingerlés édes munkafolyamatában, a hüvelykujjával gyakorolt nyomást, igen, oda, miközben többi ujja a bejáratokat derítette fel és a rejtõzködõ, nedves forróságról adott hírt egyre lejjebb szálló agyának. Nem is titkolhattam, mennyire kívánom – patakzó nedvem elárult.
Ideje volt ezt viszonoznom is valamivel, és annyira kívántam már a számba venni, hogy megkértem, feküdjön hanyatt, most neki lesz része némi kényeztetésben. Keményre duzzadt hímtagját a kezembe vettem, nyelvemmel finoman körbenyaltam, aztán teljes hosszában beborítottam nyálammal, hogy csússzon, mintha bennem volna, s lassan, gyengéden szopni kezdtem. Szeretem érezni a számban, ahogy még merevebb lesz e csodás szerv. Kezem hol együtt mozgott a számmal, hol a tövénél „felejtettem”, miközben csak a makkot nyaltam – szoptam. Marokra fogó ujjaim a szám meghosszabbításává lettek, õ pedig annyira kemény és kívánatos, hogy kénytelen voltam egyértelmûvé tenni, mivel szeretném folytatni.
Négykézláb helyezkedtem elé. Õ ismét a nyelvével kényeztetett, nem mintha nem lettem volna már eszméletlenül nedves attól, hogy nyalt, és attól, hogy szoptam. Õrjítõ lassúsággal hatolt belém, a várakozástól már remegett a testem. Dugni kezdett. Éreztem, ahogy kitölt a farka, hosszában, széltében, nagyon intenzív érzést adott. Közben lassított néha, el ne menjen idõ elõtt, ilyenkor rám hajolva, elõrenyúlva melleim simogatta. A nyakam tövénél megragadott, és úgy nyársalt a farkára, egészen mélyen hatolva belém.
Pózt váltottunk: elé ereszkedtem az ágyon, és ismét a számba vettem. Mint az éhezõ, aki végre hozzájut egy kis élelemhez, olyan mohón vetettem rá magam. Nem hagyta, hogy sokáig csináljam: hanyatt fektetett, lábaim felemelte, míg térdem a vállamhoz nem ért. Így hatolt belém újra és dugott egyre gyorsabb tempóban, mélyen, ingerelve a G-pontomat is. Nem is dugás volt ez már, hanem basztunk, igen, és éreztem, hogy közelít az orgazmus mindkettõnk számára. Szakadt rólunk a víz a melegtõl és a fizikai igénybevételtõl. Bokáimnál fogva kinyújtotta a lábaim, és úgy folytatta. Miközben elélveztem, éreztem, amint forró hullámokban önt el a spermája.
Ha bárki azt mondja, nem számít a méret, ne higgyetek neki. Élvezni persze lehet anélkül is, de mivégre? Lehet a pasi nagyon jó orálban, manuálban, de még jobb, ha istenkirálycsászár - minden tekintetben.Véletlen szex történet:


Új párom négylábon :)


Dóra vagyok, huszas évein közepén, és épp olyat éltem át amit senkinek se mesélhetek el akit ismerek , így kerültem ide, meg úgy hogy korábban olvastam mások élményét, hogy kideritsem engem mégt nem dug meg rendesen a kutyusom, mit csinálok rosszul. 23 évesen vettem első kutyusom(vakkancs úr), mikor külöm költöztem szüleimtöl. Tavaly szülinapomon egy iszogatós este után a csajszikkal, hazaértem, s....

Diák lány élete


Már gyerek koromban meghalt apukám igy csak anyuval éltünk ketten már 17 hét éves voltam még mindig egy ágyban aludtam vele mert a szobám szép lassan raktár lett. Anya csinos de visszafogott nő szép mellekkel amit mindig irigyeltem tőle de sajnos nekem nem különösen nagy melleim vannak . Anya konzervatív szót nem ejt a szexről . És még férfiak után sem láttam érdeklődni. egyszer az unokatesómmal ....

Orális szex


Augusztusra terveztük a találkozásunkat, a chaten ismerkedtünk meg. Még most is emlékszem: éppen ki akartam lépni, mert már későre járt, és a barátnőm is elment aludni. Egyszer csak rámkattintott valaki, már alig láttam a betűket a fáradtságtól, gondoltam megmondom neki, hogy éppen menni készültem, de valami mégis ott tartott a gép előtt. Elkezdtünk beszélgetni, az elején teljesen átlagos beszélg....
Szextörténet címkék

don jácint | mindenki lássa | cica | egy éjszakás | két csajszi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.