Excsajok - újévi kefélés


Hétfő volt épphogy kihevertem a szilveszteri fáradalmakat. Sose gondoltam hogy ez a nap még jól is végződhet. Nem voltam ugyan másnapos, de fáradt voltam, hisz nem aludtam túl sokat. Épp a postára mentem be, amikor füttyentést hallottam mögülem. Megfordultam és leesett az állam a meglepetéstől. A volt barátnőm volt az, akit majd három éve nem láttam. Annak idején nem voltunk sokáig együtt, és sokáig nem is beszélt velem, de most odajött hozzám. Szó se róla alaposan megváltozott. Gyönyörű lett. Fekete hosszú haj legalább kilencvenes mellek és olyan feszes hátsó, hogy a legimpotensebb pasinak is égnek állt volna a cerkája tőle. Miután köszönt, elkezdtünk beszélgetni, sokat megtudtam róla mi volt vele, hogy volt aztán, hogy hogy nem, otthon találtuk magunkat. Már bent voltunk a szobámban. Sok téma felmerült, de aztán jött, ami minden embernél téma a szex. Bevallotta, hogy sexmániás lett, nem bírja ki, hogy ne legyen naponta legalább egy aktusa. Meg tudtam érteni. Én se vagyok kevésbé mániákus e téren. Aztán egyszer csak megbolondultam. Magamhoz öleltem, s elkezdtem csókolgatni a nyakát. Először megpróbált ellenkezni.
- Nem kellene. Nem lesz jó vége, ha ezt csinálod… kérlek!

De a cselekedetei mást mutattak. Halk nyögések tudatták velem, hogy élvezi a dolgot. Közben tovább kérlelt, de nem engedtem. Csókoltam tovább a nyakát néha a füléhez hajolva és kicsit azt is megcsókoltam. Kezeim közben lecsúsztak első osztály fenekére és belemarkoltam. Hogy jó utón haladok, mutatta, hogy ismét halk nyögések hagyták el ajkát. Már nem ellenkezett. Egyszer kétszer még megkísérelt lebeszélni róla, de tudtam, hogy igazából már teljesen mást akar. Engem. Lassan az ágyhoz húztam és leültem. Őt az ölembe ültettem velem szembe. A farkam már meredezett és ezt ő is érezte. Ahogy leült rögtön elkezdett mozogni rajtam. Közben én a hátát simogattam és csókoltam vadul. Ő visszacsókolt miközben tovább nyögdécselt. Leszedtem róla a garbóját. A pólón keresztül elkezdtem szép lassan simogatni a mellét, miközben szépen mozgott rajtam, ezzel is izgatva magát és engem. A fülemhez hajolt és belesúgta:
- Két éve nem izgatott fel így senki. Nagyon akarlak. – búgta nekem vágytól remegő hangon.
- Hát akkor meg is kapsz. – nem mondtam többet. Ismét vad csóközönnel árasztottam el a nyakát miközben melleit simogattam egyik kezemmel, míg a másik a hátsóját markolászta.

Levettem a pólót, minek eredményeként előkerültek szép nagy mellei. A mellbimbói már kemények voltak, ahogy egyre jobban fel lett húzva. Nem sokat várakoztattam melleit szinte azonnal rátapadtam a számmal. Nyalogattam mind a kettőt. Tetszésének kis sikolyokkal adott hangot, ami engem nagyon felizgatott. Míg egyik mellét nyelvemmel másikat kezemmel kényeztettem. Közben ő is vetkőztetett. Nem érte be egyenkénti megoldással. Szinte letépte rólam a két felsőt, ami rajtam volt. Újra a nyakát vettem célba, miközben újra csak mozgott rajtam. Aztán lassan felállt és levette a nadrágot. Mutatta, hogy tegyem én is azt. Nem voltam rest rögtön követtem példáját. Már csak egy tenyérnyi ruha takarta legfinomabb részét. A farkam majd kilyukasztotta az alsót, ami rajtam volt.

Szépen lefeküdt az ágyamra és én mentem utána. Újabb csóközön miközben azon kevés ruhán keresztül izgattuk egymást, ami még rajtunk volt. Nyelvemmel elindultam lefelé. A nyakától szépen lassan a mellein keresztül egész le a tangájáig, onnan pedig vissza. Halk nyögések mutatták, hogy jó helyeken járok. Levettem róla a tangát. Gyönyörű borotvált puncija már nedvesen csillogott. Magához húzott és a fülembe súgott egy harapással kísérve:
- A cica már nagyon várja, hogy belém hatolj. Könyörgöm, siess.
Szívesen tettem eleget kérésének. Villámgyorsan szabadultam meg az alsómtól és szépen elkezdtem játszani vele. A farkammal simogattam a punciját. Ő kéjesen nyögdécselt, látszott, hogy már nagyon vágyik rá, hogy beléhatoljak. Nem sokáig várattam. Először csak szép lassan hatoltam borotvált puncijába. Szép lassú lökésekkel, amiket ő kéjes nyögésekkel honorált. Majd egyre gyorsuló ütemben mozogtunk minek következtébe a kis sikolyok megszaporodtak. Kis ideig így maradtunk majd pózt váltottunk. Hátulról osztottam neki most az áldást. Egyre gyorsabban. Nem kellett sokáig mozognom, hogy orgazmusa legyen. Éreztem, ahogy beleremeg. Szépen lelassítottam, és csak néha-néha adtam neki egy-egy lökést, amíg a remegés elmúlt teste felett.
- Most én jövök. – mondta és lefektetett az ágyra.
- Cica most játszik az áldozatával. – búgta a fülembe majd kissé bele is harapott, amit nagyon élveztem.

Most ő kezdett csókolgatni. Nyakamtól indult le egészen feszesen meredező szerszámomig. Körbecsókolgatta, majd hirtelen mozdulattal tövig bekapta. Oly gyönyör futott végig rajtam, hogy azt hittem helyben elsülök. De ő értette a dolgát. Nem hagyta, hogy elmenjek. Abbahagyta a szájjal történő kényeztetést és lassan rámült. Először csak lassan mozgott, majd egyre gyorsabban. Nem bírtam sokáig. De vígasztalt a tudat, hogy ő sem. Szinte egyszerre kapott el minket az orgazmus okozta gyönyör. Mindezek után szép lassan, de biztosan elaludtunk egymás mellett. Aznap még többször megismételtük ezt a mutatványt. Sose lehetett volna jobb az év első két napja. Remélem, még több ilyen napom is lesz.


Szextörténet ajánló:


Büntetés az osztályfőnöktől, és anyutól


Meleg, kora őszi nap volt. Csaby hazafelé ballagott az iskolából, nemrég kezdődött a 3. év a gimnáziumban. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Niki "néni" már jócskán túl volt a 4. x - en, de mégis volt benne valami, ami Csabit rabul ejtette. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért az évek már látszottak rajta. Az alakja már nem vetekedhetett e....

El-csábítás


Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyen....

Szexorgia


- Egy kis tudományos kutatómunka, Csabata? - kérdeztem a pasimtól. Amikor ugyanis beléptem a dolgozószobájába, éppen kemény pornót nézett. Ahogy meghallott, megpróbálta a Tálcára küldeni az ablakot, de már késő volt... Már megláttam a monitoron a nagyon is konkrét képet. A pasim zavarban volt, amiért rajtakaptam. Tudtam, hogy ha öt perccel később jövök be, már maszturbált volna.
- Szia... M....

Hármsban egy üveg nutellával


Egy délelőtti bevásárlással kezdtük a napot mint ahogy mindíg, egyszer csak elhaladunk a mogyorókrémes állvány előtt, egymásra nézünk és elmosolyodunk, majd azt mondom :
- Megint csinálhatnánk, mit szólsz hozzá ?
- Szerintem is ...
Majd odasétált a polchoz és közölte hogy van 5 kg -os üvegben is. Kissé meglepődtem de megörültem a nagysága miatt, úgy gondoltam vegyünk most ilye....

Niki és Kriszta leszbi kalandjai 2.


Nikoletta elégedetten mosolyogva jött haza az iskolából.
– Bekerültem a tornacsapatba!– kiáltotta már az ajtóból.
Imádnivalóan nézett ki az iskolai egyenruhájában. A legtöbb anya túl hosszúra veszi a gyerekei egyenruháját, tudván hogy a gyerek bele fog nőni, de úgy véltem hogy Niki hosszú lábait vétek lenne elrejteni. Inkább minden évben veszek neki egy új egyenruhát, ami épp elég ho....

A méret a lényeg


20 éves múltam és főiskolára jártam. Havonta jártam fel Pestre, konzultációra. Nem nagyon szerettem, mert általában hétvégén voltak, s az egész heti munka után elég fárasztó volt. Az egyik alkalommal nem kaptam szállást a főiskolai koleszban.

Felhívtam hát egy barátomat aki Pesten lakott. Ő beleegyezett, hogy nála aludjak, de megjegyezte, hogy a garzonjában csak egy nagy ágy van. Ez....
Szextörténet címkék

vendéglő | hasával | Óvodai | huseges | nevelőnő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.