Romantika egy szép nővel. Klónozott őshüllők is megjelenek.


Romantika.

Sétálok a Duna parton élvezem a tájat valakire gondolok. Észreveszem a T Rexet, nagy állat, nagyok a fogai félve elbújok egy fa mögé. Csipog a telefonom, megnézem, megállapítom, hogy üzent nekem akit szeretek. A T Rex, hatalmas, talán nem vesz észre.

- Szia Drága. - üzente a szerelmem.

Nem akarom elmulasztani az üzenetváltást, visszaírok, bár a menekülésen kellene gondolkodnom. A T Rex bekap egy pillanat alatt.

- Szia Édes. - üzennek én is.

Nem ír, várja, hogy én írjak. - Szép az idő. - gépelem.

Nem válaszol türelmetlen vagyok, de pár perc múlva látom, hogy egy képet küld nekem a lábairól tetszenek, elfelejtem a T Rexet

Vastag a fatörzs ami mögé elbújtam, de mégis lát engem. Jön felém, engem akar, tudom, érzem.

- Szépek a lábaid. - válaszolok. Nem akarom, hogy a szerelmem hiába várjon, mert nem írok. Válaszolok időben. Untatni sem akarom azzal, hogy egy hatalmas dinoszaurusz közeledik felém. Édesem zavarná ez a hülyeség. Eszembe jut, hogy tudok fényképezni, lefotóznám az őshüllőt de eltűnt,bement a fák köz, végre valahára nem zavar.

- Tetszenek a lábaim?

- Üzentem, hogy igen.

- Telefonálok, taxit rendelek.

Az autó hátsó ülésén ülve nem látok dínót.

- Találkozunk most. - üzeni a szerelmem.

- Megyek a lakásodhoz.

- Nem jó. A férjem itthon van. Inkább a szokásos helyen, bár már ismer bennünket a panzió tulajdonos, félek, hogy eljár a pofája.

- Megyek, Cicám.

Nem sokat várat, jön feszülős miniszoknyában. Ketten bemegyünk a panzióba. Szeretkezés után beszélgetünk.

- Képzeld láttam egy T Rexet a Duna parton.

- Biztos kiszökött.

- Tudom, hogy te mamutok klónozásával is foglalkoztál.

- De már régen. Mennem kell, este színházba visz a férjem.

Mindketten mondunk egy sziát elköszönésképen.

Egy hét múlva újra a panziószobában vagyunk és már egy jó kiadós szeretkezésen vagyunk túl. Fekszünk egymás mellet. - Nagy volt a dinoszaurusz? - kérdezi.

- Aha, jó nagy dög volt. - válaszolok.

- Unokatestvéremnek holnap lesz a szülinapja. Még az idióta unokahúgom is haza repült, csak ez miatt Kanadából.

- Aki pornószínésznő?

- Igen, ő. Semmi kedvem elmenni, ünnepeljenek nélkülem. Nem is megyek el, valami ürüggyel kimentem magam. De mivel?

- Mond, hogy üzleti tárgyalásod van

- Nem üzletasszony vagyok. Mindegy, majd kitalálok valamit.

- A párod is hivatalos a bulira?

- Beszéljünk másról.

- Rendben van. Mindjárt éjfél lesz. Nagyon jól tudsz franciázni.

- Köszi.

- Kinézek az ablakon. - mondtam és felálltam. Pár utca lámpa világított, egy részeg csaj egy kukába hányt. Én teljesen meztelen voltam, és ez mind nem érdekelt, mert messze egy repülő valamit láttam, nem repcsi volt, nem ufó, szárnyai voltak , csapkodott a szárnyaival. Muszáj volt elmondanom.

- Cicám, egy kurva nagy őshüllő repül az égen.

- Nem volt jó ötlet klónozni az ősi világ hüllőit, folyton kiszabadulnak. - válaszolt az Édes és mellém állt , ő is meztelen volt. A repülő őshüllő mint a rakéta jött az ablakunk felé.

- A kurva életbe! Ez betöri az ablakot. - mondtam.

- A fény vonzza, húzd el a függönyt, akkor másik ablakon fog beköszöni.

Egy emelettel alattunk vágódott be, futások, kiáltások zaja a folyosón.

- Talán senkinek nem lett semmi baja a becsapódó őshüllő miatt. - mondom.

Lefekszünk, lassan elcsendesedik a panzió.

- Bocs, nem akarom szoptam már eleget.

- Értem. - válaszolok.

Van valami lírai a repülő őshüllőben, lehet, hogy párosodni akart. Amúgy találtak egy hüllőtojást és így kezdődött, ez az egész cirkusz.

- Semmit sem találtak.

- Akkor, hogyan klónoztál mamutot?

- Jobb ha nem tudod.

- A férjed tud rólam?

- Sejti, látta a fényképed a telcsimben

- Látott engem?

- Igen.

- Csodás.

- Nyugi, ő is félrekefél. A titkárnője egy kis kurva

- Tényleg?

- Nem, csak viccelek, ő hűséges és nagyon jó hozzám épen ezért bánt, hogy megcsaltam. Luxus életet biztosít nekem és valódi úriember, nem kérdez. Megérdemli, hogy elmondjam neki, hogy szeretőm van.

- Ne mondd el

- Elmondom.

- Mit tegyek, hogy ne mondd el?

- Ismered a bankszámlám. Nyugi csak viccelek, nem kell a szaros pénzed. Ennyire félsz?

- Nem félek.

- A férjemtől félsz.

- Mikor ültél az asztal mellet kivágott ruhában, odaléptem hozzád, és szimpatikus voltam neked. Úgy kezdődött, most meg a férjeddel fenyegetsz.

- Mit csinálsz te hülye?

- Felkapcsolom az összes villanyt, talán bevágódik egy repülő dög.

- Te teljesen hülye vagy.

- Nem félek a dögöktől.

- Az anyád picsája!

- Már jön is egy kurva nagy, egyenesen a mi ablakunk felé repül gyors mint egy rakéta, mindjárt beköszön.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Szexbarátok közt


Furcsa évet zártam. Végül is ami Kriszti és köztem történt, nem tudtam eltitkolni Dóra elől. A lelkiismeret furdalás csúnya, és idétlen dolgokat műveltetett, míg a történtek után néhány hónappal ki kellett hogy pakoljak, mert már magam számára is elviselhetetlen voltam. Dóra persze otthagyott, amit teljesen meg is értek, és bár úgy éreztem, szeretem nem akartam tönkretenni egy fiatal lány életét a....

Feloldódtam a kéjben


A biciklis monitorom pontosan délután egy órát, nyolcvannyolc perc alatt 27 km eddig megtett távot és százharminchármas pulzust mutatott. A 41 kilométeres táv kétharmadánál jártam, de úgy éreztem, még csak most melegedtem be, kár lenne fél órán múlva már végezni is a tekeréssel. Kirobbanóan jó formában éreztem magamat aznap, 25 éves kisportolt testemnek meg se kottyant ennyi, az őszi napsütés pedi....

Csak kefélünk


Szokásos nap volt… Ment a meló, pergett a kép. Eszembe villant, hogy mennyire régen nem láttam Őt. Nagyon hiányzik. Az arca, a hangja, a mosolya, az illata. Hiányzik ahogy rám néz. Mindig is szerettem ahogy rám nézett. Benne volt a vágy és a vidám kacérság. De mint mondtam, már régen nem találkoztunk, így maradtak a hétköznapok nélkülözései. Egyszercsak megszólal lágyan a telefon az asztalomon. Ne....

Pornó a moziteremben


Már hetedszer néztem meg órámat az eltelt hosszú percek során.
- Ne áltasd magad, Mel… - mondtam magamban.
- Úgysem jön el… A helyi többtermes mozi előcsarnokában lődörögtem miniszoknyámban, nyakpántos farmer-felsőmben és dugásra ösztönző magas sarkú szandálomban. Vagyis pontosan úgy festettem, mint egy randira váró nő… merthogy így is volt.
Most kinyitottam a mobiltelefonomat....

Biszex gruppen a sötétben


Zsuval épp arról beszélgettünk mi izgatná fel úgy igazán.Azt mondta már régen vágyik arra,hogy egy sötét szobában szeretkezzen ismeretlen idegen emberekkel.Mondtam neki én tudok egy helyet nem messze tőlünk egy szexmoziban. Én már voltam ott és mondhatom nagyon izgalmas volt.Elmeséltem neki milyen és nagyon felizgattam.-Menjünk máris-volt a válasz.Mint tudjátok mi nyitott kapcsolatban élünk és nin....

Az új szexuális életem


Mikor a fiúm, Karcsi, lábát törte bobozás közben a részeg haverjaival két nappal azelőtt, hogy Ausztráliába repültünk volna karácsonyra, teljesen magam alatt voltam.
Arra gondoltam, lemondom az utat és otthon maradok a farmon Albertéban, kint a havas Nagy Prérin. Minthogy azonban a szálloda díját nem térítették vissza, idehaza pedig az előrejelzések a csípős hideg után brutális hideget jóso....
Szextörténet címkék

video | harisnya baszo | feleségemnek | nagyinál | talpát |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.