Kamu szextörténet


Azért csak idézőjelben írtam a címet, mert ezt az asszonyt, nekem lányt, már szinte gyerekkora óta ismerem. Nem tagadom, hogy nekem is tetszett, de én hozzá, még elég fiatal voltam, ami az ábrándozásaimban, és a pöcsömmel való játszadozásokban merült ki, miközben rá gondoltam. A nyáron, véletlenül megláttam őket egy strandon a barátnőjével. Persze, nem viseltek felsőt, és szerintem ők is"kiböktek", persze igyekeztem elbújni. (Micsoda csöcsök voltak! ). Szerintem, tudták, hova bújtam, megálltak mellettem, és elkezdtek beszélgetni, szerintem engem"cukkolni".
- Nos, milyen a házasélet?
- Nagyon jó! Akkorákat kefélünk, hogy el sem tudod képzelni. Nagyon sokszor kinyal, én meg leszopom, sokszor annyira megbasz, hogy remegve megyek az utcán!
- És mi van a szomszéd sráccal?
- Szegény, srác. Szerintem, mikor csak meglát, ágaskodik a most még pöcse!
- Nehogy azt hidd! Szerintem egy 16-17 éves srácnak már bőven fasza van! Én, a te helyedben, meggyőződnék róla!
- Gondolod? Na, lássuk, a"medvét"!

Hirtelen, széthúzta a bokrot, ami mögött lapultam.
- Nicsak, a kukkolónk! Tetszenek a nénik?
Nagyon elvörösödhettem, de a barátnője "segítségemre"sietett.
- Ne bántsd! Inkább nézzük meg, tetszünk-e neki.
Azzal kihúztak a bokorból, és a már igencsak meredező farkamat megmarkolták!
- Nicsak! Ennek áll a fasza! A barátnője kivette, és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Ő sem maradt tétlen, azt mondja:
- Tudod mit? Megengedem, hogy megfogd a cicimet és a puncimat. Na, mit szólsz?
Élvezettel tapperoltam, de közben a barátnője elélveztetett. Kissé, zavart, hogy mikor elélveztem, szinte nevetve nézte, amint a gecim kifröccsen.
- Áruld már el, kisöcsi! Mit csinálnál, ha mi ketten megengednénk, hogy azt csinálj velünk, amit akarsz!?
Megtudták! Úgy megbasztam őket, hogy "ahogy illik"! Ők meg úgy leszoptak, hogy menni is alig tudok!
Másnap, anyám átküldött hozzá valamiért. Egy rövid, szinte teljesen átlátszó otthonka volt rajta, egy cseppet sem zavartatta magát, sőt megjegyezte, hogy nemsokára hazajön a férje, aki szereti, ha így fogadja.
- De, ha akarod, megfoghatod a cicimet és a puncimat!
Naná, hogy akartam! Ő, kiverte a faszom, de nem engedte, hogy megbasszam, pedig nagyon szerettem volna. Arra hivatkozott, hogy bármikor megjöhet a férje, majd ezt máskor.

Ez a máskor, hamar eljött, igyekeztem "nagyfiú"lenni! Széthúztam a combjait, és végre"nyugodtan"szemügyre vehettem azt, amiről sokat álmodoztam! Szinte kifordítottam a pináját, úgy nyaltam be! Élvezettel"szürcsöltem"a pináját, hol ott nagyon jól tudtam, hogy nemrégen baszták meg! Nagyon jó volt, közben a melleit"gyúrogattam", majd rámásztam és beakasztottam neki! Lihegett alattam, ami még jobban ingerelt, és nagyot élveztem bele! Egy cseppet nem érdekelte, hogy bele élveztem, szinte közömbösen kérdezte, miközben a farkammal játszott:
- Jó volt?
- Meghiszem azt!
- Érzel még magadban annyi erőt, hogy megismételjük?
- Naná! Folytassuk!
Most, nem nyaltam, ellenben ő, úgy kezelésbe vette a "szerszámom", hogy szinte minden csepp gecit kiszívott belőle. Nagyon jó lehettem nála, mert amikor csak lehetőség volt rá, minden alkalmat kihasznált, hogy basszam meg! Persze, soha nem mondtam nemet. De főleg az tetszett, hogy örökké szopni akart. Néha, már attól féltem, hogy minden csepp gecim elapad. Szerintem, a férje is sejti, hogy kurogatom a feleségét, de erről, inkább máskor!


Szextörténet ajánló:


Kisfaszú Bálint, és a lányok 2. rész


Regina lassan masszírozta a farkam, ami már keményre duzzadt. Igazából már akkor, amikor megláttam őt bikiniben. Nem csoda, hisz gyönyörű lány, igazi modell alkat. Magas és sportos, igazi szőke kék szemű szépség, gömbölyded gyümölcsös mellekkel. Én viszont duci, kicsi pénisszel. Nem is azért huncutkodott velem a strand öltözőjében, mert kívánt.
Osztálykiránduláson mentünk a strandra és a v....

Egy nő aki szeret baszni


Ez a történet nem olyan régen történt.Szerettem a pár kereső oldalon pásztázni a nőket keresgélni! Igaz egy váláson már túl voltam és kiváncsian vártam hogy milyen felhozatal van a hálón! Nem kellett sokat kersgélnem mert egy hölgy (nevezzük Áginak)nos ez az Ági jelentkezett a jeligémre s kérte hogy találkozzunk.A megbeszélt időben el is mentem a randira s nem akartam elhinni hogy ez a nő engem pé....

Történet az anyós baszásról


Gondolom mindenkivel előfordult már hogy arról álmodott hogy valakivel szexel.

Nos nemrég én is ezt álmodtam hogy egy vadidegen lánnyal szexelek. Érzéki érintései és vad tekintete teljesen elvarázsolt. Felmentünk szobájába és ott lassan vetköztetni kezdett, közben csókolóztunk lassan finoman majd egyre durvábban nyomta számba a nyelvét. Mikor már lehámoztuk egymásról a ruhákat hátam....

Egy mocskos nap Esztivel


Ugyanúgy mentem át a haveromhoz XBox-ozni mint mindig. Becsöngetek de nem ő nyit ajtót hanem az anyja. Eszti, 36, kb. 170 centis, szőke nő áll előttem. Behív és én leülök a kanapéra. "Balázs merre?" kérdezem. "Elment az apjával horgászni. Nekem is csak most mondták reggel hogy mennek." "Akkor én megyek is, nem zavarok tovább." válaszolom. De ő ragaszkodik hozzá hogy m....

Portás a lánykoleszban


Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Há....

Első kukimuri


Ebben a kis történetben elszeretném mesélni első meleg kalandomat. Petinek hívnak 18 éves vagyok. Nem vagyok meleg, inkább biszexuálisnak mondanám magam. Az egyik osztálytársammal történt a dolog. Egyik évben osztálykirándulásra mentünk kétszemélyes szobák voltak a szálláson. Az évek során nagyon jó bartáságba kerültem Gergővel, és így természetes volt, hogy vele leszek egy szobában. Mindig minden....Szextörténet címkék

franciaország | zsírtól | roma szex | fekete | 12 éves voltam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.