Kamu szextörténet


Azért csak idézőjelben írtam a címet, mert ezt az asszonyt, nekem lányt, már szinte gyerekkora óta ismerem. Nem tagadom, hogy nekem is tetszett, de én hozzá, még elég fiatal voltam, ami az ábrándozásaimban, és a pöcsömmel való játszadozásokban merült ki, miközben rá gondoltam. A nyáron, véletlenül megláttam őket egy strandon a barátnőjével. Persze, nem viseltek felsőt, és szerintem ők is"kiböktek", persze igyekeztem elbújni. (Micsoda csöcsök voltak! ). Szerintem, tudták, hova bújtam, megálltak mellettem, és elkezdtek beszélgetni, szerintem engem"cukkolni".
- Nos, milyen a házasélet?
- Nagyon jó! Akkorákat kefélünk, hogy el sem tudod képzelni. Nagyon sokszor kinyal, én meg leszopom, sokszor annyira megbasz, hogy remegve megyek az utcán!
- És mi van a szomszéd sráccal?
- Szegény, srác. Szerintem, mikor csak meglát, ágaskodik a most még pöcse!
- Nehogy azt hidd! Szerintem egy 16-17 éves srácnak már bőven fasza van! Én, a te helyedben, meggyőződnék róla!
- Gondolod? Na, lássuk, a"medvét"!

Hirtelen, széthúzta a bokrot, ami mögött lapultam.
- Nicsak, a kukkolónk! Tetszenek a nénik?
Nagyon elvörösödhettem, de a barátnője "segítségemre"sietett.
- Ne bántsd! Inkább nézzük meg, tetszünk-e neki.
Azzal kihúztak a bokorból, és a már igencsak meredező farkamat megmarkolták!
- Nicsak! Ennek áll a fasza! A barátnője kivette, és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Ő sem maradt tétlen, azt mondja:
- Tudod mit? Megengedem, hogy megfogd a cicimet és a puncimat. Na, mit szólsz?
Élvezettel tapperoltam, de közben a barátnője elélveztetett. Kissé, zavart, hogy mikor elélveztem, szinte nevetve nézte, amint a gecim kifröccsen.
- Áruld már el, kisöcsi! Mit csinálnál, ha mi ketten megengednénk, hogy azt csinálj velünk, amit akarsz!?
Megtudták! Úgy megbasztam őket, hogy "ahogy illik"! Ők meg úgy leszoptak, hogy menni is alig tudok!
Másnap, anyám átküldött hozzá valamiért. Egy rövid, szinte teljesen átlátszó otthonka volt rajta, egy cseppet sem zavartatta magát, sőt megjegyezte, hogy nemsokára hazajön a férje, aki szereti, ha így fogadja.
- De, ha akarod, megfoghatod a cicimet és a puncimat!
Naná, hogy akartam! Ő, kiverte a faszom, de nem engedte, hogy megbasszam, pedig nagyon szerettem volna. Arra hivatkozott, hogy bármikor megjöhet a férje, majd ezt máskor.

Ez a máskor, hamar eljött, igyekeztem "nagyfiú"lenni! Széthúztam a combjait, és végre"nyugodtan"szemügyre vehettem azt, amiről sokat álmodoztam! Szinte kifordítottam a pináját, úgy nyaltam be! Élvezettel"szürcsöltem"a pináját, hol ott nagyon jól tudtam, hogy nemrégen baszták meg! Nagyon jó volt, közben a melleit"gyúrogattam", majd rámásztam és beakasztottam neki! Lihegett alattam, ami még jobban ingerelt, és nagyot élveztem bele! Egy cseppet nem érdekelte, hogy bele élveztem, szinte közömbösen kérdezte, miközben a farkammal játszott:
- Jó volt?
- Meghiszem azt!
- Érzel még magadban annyi erőt, hogy megismételjük?
- Naná! Folytassuk!
Most, nem nyaltam, ellenben ő, úgy kezelésbe vette a "szerszámom", hogy szinte minden csepp gecit kiszívott belőle. Nagyon jó lehettem nála, mert amikor csak lehetőség volt rá, minden alkalmat kihasznált, hogy basszam meg! Persze, soha nem mondtam nemet. De főleg az tetszett, hogy örökké szopni akart. Néha, már attól féltem, hogy minden csepp gecim elapad. Szerintem, a férje is sejti, hogy kurogatom a feleségét, de erről, inkább máskor!


Szextörténet ajánló:


A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

Hogyan lettem egy engedelmes szuka kutya 3


Hogyan lettem egy engedelmes szuka kutya 3

Hogyan lettem egy engedelmes szuka kutya 3


Másnap reggel fel keltem nagyon jól aludtam szép álmom volt. Meg reggiliztünk hármasban anna zoltán meg én . Zoltán mi elõtt ment dolgozni mona hogy szopjam le. Én engedelmesem a lába közzé tárdeltem és lásan hoszassan kényeztettem azt a faszt mit nagyon szeretek anna meg nézte hog....

A tanárnő lábai


Az eset egész "rég" történt.

Egy átlagos napnak indult. Az első óránk biológia volt.Nem túl nagy lelkesedéssel,de beültünk az órára.

Aztán belépett a tanár, - akit eddig nem igazán,viszont ezután sokkal inkább kedveltem. - pontosan nem tudom mennyi de kb 50-60 között volt.Egy szoknya,sötét színű harisnya és magas sarkú cipő volt rajta...Hát gondolom mondanom sem kell,....

Napozás a faszhuszárral, 2. részLerogyott mellém a kanapéra. Farka még fénylett a nyáltól és a spermától. Így félig ernyedten is tekintélyes méretű volt. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy a kamaszfiúk 3-4 menetre is képesek. Arcomról lassan csöpögött a mellemre spermájának maradéka. Peti önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.
- Meg ne próbáld! - szóltam rá erélyesen.....

Szeretkezés három fasszal


Szeretkezés három fasszal

Az eset vagy harminc éve történt egy Balaton melletti kis községben a parton,Feleségem egy falat bikiniben volt,hisz az elõzõ napok egyikén egy reggel tetováltak egy pápaszemes pillangót a szeméremdombjára és ezért le lett borotválva asz egész pinájáról a szõr.Mások is megcsodálták a borotválást,hiszen míg borotválták közben mások a száját kefélték,vagy martá....

Történet egy ex csajról


A szakítás után egy évvel találkoztam a ringyóval, aztán mivel nem volt senki, megbeszéltük, hogy összejárunk baszni. Azért szakítottunk, mert minden haver végig baszta, és szoptatta aki csak tudta, mikor be volt drogozva, mint általában mindig. Szóval átjött, rendeltünk egy pizzát, és néztük az rtl klubbot. Azt mondja, akkor mostmár basszunk, mert tudja, hogy azért hívtam át. El is kezdtük, ronda....
Szextörténet címkék

kontrolling | beavatás | lazulás és szopatás | sogor | termálban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.