A feleségem közpréda 3.


Már elmúlottunk 10 éves házasok, a szex nálunk mindennapi, de a feleségemnek ez sem elég, ezért megkért, hogy szerezzek valakit, aki a szeretkezésünket felveszi. Nos, napokig gondolkoztam, ki lenne erre alkalmas, pláne, hogy biztos voltam benne, hogy a feleségemet meg is fogja kefélni, amit ő nem fog visszautasítani. Találtam egy havert, és mindent elmondtam neki. Persze, ő rögtön benne volt, mivel már régóta nézegette a feleségem.
Eljőtt az alkalom, feljött hozzánk, a feleségemen csak egy kis "röpike" volt, megíttunk egy-egy felest, és hozzákezdtünk!

Az ágyra fektettem, nem sokat kellett vetkőztetni, mivel csak a kis röpike volt rajta, alatta semmi.
Szerettem volna róla minnél több meztelen felvételt készíttetni, ezért megkértem a havert, hogy ahogy csak lehet, készítsen a feleségem pinájáról minél közelibb képeket, ehhez segítségnyújtásként széthúztam a lábait és a pináját, minél látványosabbá téve.
Úgy vettem észre, a feleségem az egészet nagyon élvezi, olyannyira, hogy ő is igyekezett mindenét jól széttárni, miközben láthatóan élvezte, hogy mindkettőnk farka, szinte annyira áll, hogy majd eldurran.
Nem bírtam magam tovább tűrtőztetni, és beléhatoltam.

Valahogy, kéjes érzés tőltött el, hogy más is tanuja a szeretkezésünknek. A haver egyre csak fílmezett, és igyekezett minnél közelebbi felvételeket készíteni, ami kissé zavart. Hát még az, amit a feleségem kért.
Azt szeretné, ha a haverom beleélvezne, én ezt felvenném, és közeli felvételt csinálnák arról, amint a geci kifolyik belőle.
- Na, még ilyen perverz nőt - godoltam, de azért beleegyeztem. Persze, a srácnak nem kellett kétszer sem mondani, már is rámászott, én meg forgattam.

Nem sok idő kellett neki, nagyon fel lehetett izgúlva, mert hamar elélvezett, olyannyira televágva, hogy alig, hogy kihúzta, máris jött a"nedü", amit persze én felvettem.
Azt mondja a feleségem erre:
- Nos, idáig, rendben van. Most keféljünk nyugodtan. Szeretnék egy Isten igazit élvezni!Persze, a kamera működhet, csak rögzítsétek le. Menni fog?

Na ná, hogy ment! A srác már is benne volt, nekem a szája jutott, amit később cseréltünk, elég az hozzá, hogy mindketten megkeféltük, megszopattuk, és ő is nagyokat élvezett.


Szextörténet ajánló:


A főnök, az unokahúga és Beth


A dolgok a melóban jól mentek, Jane és én is jól éreztük magunkat. Sue és én továbbra is együtt dolgoztunk, és én a hátfő estéket Sueval töltöttem, szeretkeztünk majdnem egész éjjel. Sue imádta, ha nyalják és én elég sok időt töltöttem lábai közt, punciját nyalva és többször ezzel a csúcsra juttatva. Basztam Sue szűk pináját, jól kitágítva a puncit, egészen addig, míg majdnem elájul. Annyira feliz....

Nős nővel nőzni, nőzni, nőzni!


Munkahelyemen kisegítettem újdonsült kollegnőnket, nevezzük Dianának (a valóságban afféle pórias neve van, nem illik hozzá), egy bizonyos szakmai nehézségből, megcsináltam neki valami munkát, és ő prémiumot kapott érte. Megkérdezte, mivel hálálhatná meg. Szerintem nem volt mit meghálálni, imádom a nőket, boldogan teszek nekik ingyen szolgálatokat, nem csak az ágyban (asztalon, széken, fürdőkádban,....

A geci íze


Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A film elejénél járhattunk amikor szokás szerint elkezdett nézni engem a párom. Ilyenkor tudom, hogy rá kell néznem mélyen a sze....

Fenekelés az uszodában


Két évvel ezelőtt nem mindennapi dolog történt velem még ma is emlékszem rá . Szóval mint minden másnap akkor is uszodába indultam este .Természetesen most is csaltam mint ahogy mindig is szoktam diák éves bérlettel mentem amit az egyik szomszédtól „baráttól „rendszeresen kölcsön kaptam . Az uszodába elég volt felmutatni ,nem kérték hozzá sosem a diákigazolvány .És én mindig nevetem a markomba mil....

Orál a ligetben


Verőfényes nyári délelőtt ért minket Városligetben. Kedvesemmel kézenfogva sétáltunk. Hallgattuk a madarak éneklését, gyönyörködtünk a zöld fűben, a virágzó fákban és persze egymásban. Megnéztük távolról a kis tavacskát is, melyben néhányan fürödtek.
Mellettünk jöttek mentek az emberek. Nem voltak valami sokan a jó idő ellenére, de ez minket cseppet sem érdekelt. A legfontosabb hogy Ő velem....

A faszcibáló ismét akcióban


A francba. Megint bebambultam egy piros lámpát. A hónapban már sokadjára. Bíztam benne, hogy most az egyszer nem kapnak el és megúszom, mert ez lenne a harmadik pénzbírságom. De mire ezt végiggondoltam, már hallottam is a rendőrautó jelzését. Pechemre mögöttem jött a sorban. Tovább kellett mennem, amíg vitt a forgalom és félre tudtam állni. A körúton a benzinkútnál tudtam csak eleget tenni a járőr....Szextörténet címkék

mert tilos | kutya geci | felnyársal | puncinedve | fiatal kolléga |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.