A feleségem közpréda 3.


Már elmúlottunk 10 éves házasok, a szex nálunk mindennapi, de a feleségemnek ez sem elég, ezért megkért, hogy szerezzek valakit, aki a szeretkezésünket felveszi. Nos, napokig gondolkoztam, ki lenne erre alkalmas, pláne, hogy biztos voltam benne, hogy a feleségemet meg is fogja kefélni, amit ő nem fog visszautasítani. Találtam egy havert, és mindent elmondtam neki. Persze, ő rögtön benne volt, mivel már régóta nézegette a feleségem.
Eljőtt az alkalom, feljött hozzánk, a feleségemen csak egy kis "röpike" volt, megíttunk egy-egy felest, és hozzákezdtünk!

Az ágyra fektettem, nem sokat kellett vetkőztetni, mivel csak a kis röpike volt rajta, alatta semmi.
Szerettem volna róla minnél több meztelen felvételt készíttetni, ezért megkértem a havert, hogy ahogy csak lehet, készítsen a feleségem pinájáról minél közelibb képeket, ehhez segítségnyújtásként széthúztam a lábait és a pináját, minél látványosabbá téve.
Úgy vettem észre, a feleségem az egészet nagyon élvezi, olyannyira, hogy ő is igyekezett mindenét jól széttárni, miközben láthatóan élvezte, hogy mindkettőnk farka, szinte annyira áll, hogy majd eldurran.
Nem bírtam magam tovább tűrtőztetni, és beléhatoltam.

Valahogy, kéjes érzés tőltött el, hogy más is tanuja a szeretkezésünknek. A haver egyre csak fílmezett, és igyekezett minnél közelebbi felvételeket készíteni, ami kissé zavart. Hát még az, amit a feleségem kért.
Azt szeretné, ha a haverom beleélvezne, én ezt felvenném, és közeli felvételt csinálnák arról, amint a geci kifolyik belőle.
- Na, még ilyen perverz nőt - godoltam, de azért beleegyeztem. Persze, a srácnak nem kellett kétszer sem mondani, már is rámászott, én meg forgattam.

Nem sok idő kellett neki, nagyon fel lehetett izgúlva, mert hamar elélvezett, olyannyira televágva, hogy alig, hogy kihúzta, máris jött a"nedü", amit persze én felvettem.
Azt mondja a feleségem erre:
- Nos, idáig, rendben van. Most keféljünk nyugodtan. Szeretnék egy Isten igazit élvezni!Persze, a kamera működhet, csak rögzítsétek le. Menni fog?

Na ná, hogy ment! A srác már is benne volt, nekem a szája jutott, amit később cseréltünk, elég az hozzá, hogy mindketten megkeféltük, megszopattuk, és ő is nagyokat élvezett.


Szextörténet ajánló:


A hűtlen férjMintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívhassam tüdőmet a friss levegővel, úgy rántott vissza gondolataim közül a valóságba a kupé ajtajának nyikorgó hangja. Ösztönös mozdulattal szakítottam el pillantásomat az ablak előtt elsuhanó tájról, hogy az érkezőre pillantsak.
Ő állt ott előttem, mosolygó arccal pillantva be a kupéba, érdeklődő arccal szemlélve m....

A nővérem bugyija


A nővérem másfél évvel volt idősebb nálam. Külön szobában laktunk a vidéki városban lévő lakótelepi lakásban ahol apánkkal éltünk. Ahogy ébredezett bennem a férfi, néha meglestem, ahogy szerintem rajtam kívül mindenki tette volna ebben a korban, ha még nem jut igazi barátnőhöz. Sajnos ez ritkán sikerült, a fürdőszoba tolóajtaja által hagyott pici résen keresztül, és akkor se sokat láttam, csak egy....

Anális szextörténet


Anális szextörténet

Az eset 2006. nyarán történt,(33 éves voltam) amikor õseim, öcsikém meg a barátnõje elmentek nyaralni egy hétre a balatonra(én azért nem mentem velük, mert két héttel késõbb mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy forró nyári nap vége, készültem a németországi foci-vb egyik negyeddöntõjére, bekészítettem három doboz sört, chipset, aztán....

A vendég (f/l/l hármas, drog)


A vendég

Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl – szóval az egész úgy kezdődött, hogy a középsuliban megismerkedtem Évivel. Éveken keresztül közeli barátnők voltunk. Rámenős, minden lében kanál természete jól kiegészítette az én komolyságomat. Igyekezett bevonni a bulikba, én segítettem neki a leckével, és véget nem érően sustorogtunk a pletykákról, a kedvenc band....

Elképzelt lányos kaland


Nem tudtam, mi ütött belém, amikor elfogadtam Stacey meghívását a lakására. Köztudottan nagy férfi-és nőfaló hírében állt, és tudtam róla, hogy nem veti meg a meztelen szórakozást. Egy bárban találkoztunk a múlt hétvégén. Két lánnyal ropott fülledt, pergő táncot, és közben árgus szemekkel vizslatott. Később egymásba botlottunk a pultnál, és beszélgetni kezdtünk. Ő folyamatosan hosszú szőke haját b....

Nő baszva jó (és szétszopatva)


Cini vagyok, szexfüggő nő.
Szeretem, ha keményen elintéznek, minél jobban kapálozok, annál inkább vágyom az erőszakra.

Szinte provokálom a...bajt? Ami nekem kész szerencse!
Bemegyek a Westend pasiklotyójába, kirívóan belenézek a srácok szemébe: - Na mi van, kimenjek?
Végigriszálok a piszuár mellett ürítő kanok mellett, megmarkolva a kemény seggüket, előrenyúlva ....
Szextörténet címkék

vágyaim nővérem utá | szolgálólány | dóa | puncinyalá | az utcàn |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.