A szabados család 2.


A nappaliban állva néztem a kezet fogó, ölelkező és egymás hátát veregető felnőtteket. Anya bátyja és a családja érkezett két hetes látogatásra. A húgommal Niki-vel oldalra húzódva figyeltük a felbolydulást. Sziszka néni közelebb hívott bennünket és azt mondta hogy üdvözöljük Tóni-t, az unokatestvérünket. Hosszú évek óta nem láttuk egymást, úgyhogy nem igazán tudtunk egymásról semmit. Tóni előlépett az anyja mögül és vérszegény intéssel üdvözölt minket.
-Emlékszel Csaba-re és Niki-re? –kérdezte tőle Sziszka néni.
Tom csak a fejét rázta. Megnyugodtam hogy nem csak mi vagyunk így egyedül. Sziszka azt javasolta hogy töltsünk egy kis időt együtt.
-Jó ötlet! –értett vele anya, majd folytatta:
-Mutassátok meg Tóni-nak a kuckótokat. Vacsora hatkor!
-Rendben! Gyere Tóni! –mondtam.
Hármasban a kijárat felé vettük az irányt. Tóni megkérdezte hogy mi az a kuckó. Én elmondtam hogy apával építettünk egy játékházat a házunk mögötti kis erdő egyik fájára. Tóni elismerően füttyentett amikor meglátta. Majdnem négy méter magasan volt és a fa törzsére erősített fokokon lehetett belemászni. Niki ment fel elsőnek. Tóni oldalba bökött és mosolyogva nézte a felfelé mászó húgomat akinek nyári ruhája alatt megvillant a világoskék bugyija. Niki után küldtem majd én is felmásztam. A házikónak egyetlen helyisége volt és minden oldalán ablak nyílt amiből körben láthattuk az erdőt. Az ajtaja a padlóban volt és belülről el lehetett reteszelni az „ellenség” elől. Elég magas volt ahhoz hogy a fejünk beverése nélkül felállhassunk benne. Volt benne egy kis asztal amire különféle magazinokat gyűjtöttünk össze az idők folyamán és volt ott egy leharcolt elemes rádió. A padlóra ülve átbeszélgettük a délutánt az életünkről és a barátainkról. Végül Niki figyelmeztetett bennünket hogy ideje visszaindulni. Az órámra néztem és láttam hogy igaza van. Kikapcsoltuk a rádiót és lemásztunk. Tóni indult elsőnek. Le mertem volna fogadni hogy csak azért hogy lássa Niki-t lemászni. Anya pont akkor fejezte be a terítést amikor beléptünk a házba. A vacsora alatt szóba került az alvás ügye is. Mivel csak három hálószobánk volt és Niki-nek külön szoba kellett, apa közölte hogy az egyik hálóba Faszkopil bácsi és Sziszka néni megy, mi pedig Tóni-val az alagsori pihenőszobában alhatunk. Nem volt rossz ötlet, mert volt ott tv, zuhanyzó, két fotel és minden ami kell. Vacsora után Tóni-val lementünk. Apa és Faszkopil bácsi lehozott néhány plédet és két hálózsákot. Berendezkedtünk és elterültünk a hálózsákokra fektetett pokrócokon.
-Itt maradtok, vagy jöttök ti is a medencéhez? –kérdezte apa.
Tóni-ra néztem hogy döntsön ő. Azt mondta hogy inkább maradna, úgyhogy tv-t néztünk majd pinpongoztunk amíg 11 körül anya le nem kiáltott hogy most már ideje lefeküdnünk. Gyorsan lezuhanyoztam és egy derekamra csavart törölközőben jöttem vissza a szobába. Megmutattam Tóni-nak hogy hol talál törölközőket és az ágyunkhoz mentem. Felvettem egy boxeralsót majd hanyatt vágtam magam. Már félig aludtam amikor Tóni bejött. Neki is egy törölköző volt a derekán. A táskájából előhalászott egy alsónadrágot. Ledobta a törölközőjét és felhúzta. Közben láttam az ernyedten lógó hímvesszőjét. Akkora lehetett mint az enyém. Leoltotta a villanyt és ő is lefeküdt. Egyszer csak megszólalt:
-Ki szoktad magad elégíteni?
A kérdés derült égből villámcsapásként ért, de rutinosan hencegve azt feleltem:
-Mi az hogy! Sokszor.
-Mikor?
-Rendszerint este az ágyamban, lefekvés után. feleltem.
-Ma is csinálni fogod?
-Beszéljünk inkább rólad! Akarod csinálni?
-De még mennyire! Azóta akarom mióta láttam Niki bugyiját. Még a vágatot is ki tudtam venni. –felelte nyíltan.
Letoltam az alsónadrágomat a bokámra majd lerúgtam. Megmarkoltam a már merev nemi szervemet és fel-le kezdtem mozgatni a kezem. Felsóhajtottam. Hallottam hogy Tóni is leveszi az alsónadrágját és ő is sóhajt amikor nekilát. Pár percig csináltuk, amikor Tóni megkérdezte hogy felkapcsolhatja-e a villanyt. Megkérdeztem hogy ugyan minek, amire azt felelte hogy látni szeretné amikor kilövellek. Azt mondtam hogy ha ezt akarja, hát legyen. Felállt és felkapcsolta a világítást. Miközben visszasétált az ágyhoz az ágaskodó szerszámát néztem. Visszafeküdt és folytatta amit abbahagyott.
-Ez nagyon jó! –nyögtem.
-Tudom! Csináltad már másnak? –kérdezte Tóni.
-Uhh… úgy érted hogy másnak vertem-e?
-Pontosan! Jácint barátommal rendszeresen csináljuk. –vallotta be.
-Tényleg megfogod az övét? –kérdeztem hitetlenkedve.
-Meg. Pont így. –mondta és átnyúlva megfogta a péniszemet.
-Uhhh….ez nem rossz…. még jobb is mint amikor magamnak csinálom. –nyöszörögtem.
Hihetetlen volt hogy az unokatestvérem kielégít. Sohasem éreztem még ilyen kellemeset. Pár perc múlva azt javasolta hogy én is csináljam neki. Nem akartam hogy abbahagyja, úgyhogy megfogtam a hímvesszőjét. Az első volt amit a sajátomon kívül megérintettem. Kemény és forró volt. Felnyögött amikor mozgatni kezdtem a kezem. Az előváladéka szivárogni kezdett amit szétkentem a makkján. Éreztem hogy az én nedvem is folyni kezd.
-Jézusom….mindjárt elélvezek….- nyögtem.
-Az jó… szeretném látni ahogy kijön!
-AAAAAHHHHHHH….. –kiáltottam.
Az első löket magasan a mellkasomon landolt, a többi lejjebb a hasamon. A maradék ragacsos sperma lassan folyt elő és beterítette Tóni kezét. Addig folytatta a keze mozgatását, amíg minden ki nem jött belőlem. Amikor élvezni kezdtem, abbahagytam az ő kielégítését. Gyorsan újra mozgásba lendültem. Ő tovább fogott, de nem mozdult.
-OOOHHHHHHH….. mindjárt…. –nyögte.
Gyorsítottam a kezem mozgásán, ő pedig vonaglani kezdett az ágyon. Ő is felkiáltott amikor elélvezett. Négy-öt erősebb kilövellés után ő is beterítette a kezem forró nedvével. Az egyik törölközővel letisztítottuk a kezeinket majd ránéztem és megköszöntem a nagyszerű kézimunkát. Ő elmosolyodott és azt mondta hogy én is tökéletes munkát végeztem.
-Még mit csináltatok Jácint barátoddal? –kérdeztem miután visszafeküdtünk.
-Mindent csináltunk már. –felelte nevetve.
-Hülyítesz. Komolyan mondod hogy szoptad is?
-Nem csak szoptam hanem azt is megengedtem neki hogy megdugjon.
-Marhaság! Nem hiszek neked. Kiverni valakinek egészen más mint szopni is.
-Be tudom bizonyítani. Leszoplak téged…. de amikor végeztem, neked is meg kell tenned velem.
Most mit tegyek?- töprengtem. Továbbra sem hittem neki igazán, de ha mégis megtette, akkor bajban leszek. Még sohasem vette a szájába senki az enyémet és az első élmény csábítónak tűnt. Az érveket és ellenérveket mérlegeltem amíg meg nem kérdezte hogyan döntöttem.
-Azt hiszem hogy ugratsz. Mit csináltál amikor lövellni kezdett?
-Lenyeltem. –felelte egyszerűen.
-Most már biztos vagyok benne hogy hülyítesz. Nem dőlök be a blöffödnek. Legyen! Ha leszopsz, én is leszoplak téged.
Tóni nem mondott semmit, csak újra megmarkolta a hímvesszőmet és újra pumpálni kezdte. Megint merevedni kezdtem és sóhajtottam. Becsuktam a szemem és élveztem a kezét. Kellemes volt, de egyszer csak megváltozott. Éreztem hogy valami nedves és meleg veszi körbe a péniszemet. A szemem felpattant és láttam ahogy Tóni ajka körülvesz. Felnyögtem. Félig a kéjtől félig az amiatti félelemtől hogy nekem is a számba kell vennem őt. A nyelve mozgása viszont gyorsan elfeledtette a kellemetlen gondolatokat a jövőről. A fejét fel-le kezdte mozgatni miközben szabad kezével gyengéden megszorította a zacskómat. Tudtam hogy nem bírom sokáig. Ez volt az első orálszex élményem és fantasztikus volt. Tóni visszahúzódott egy kicsit, kiengedett a szájából és kinyújtott nyelvével nyalogatta egy darabig a makkomat. Azután újra szopni kezdett. Megragadtam a fejét és egyre gyorsabban fel-le mozgattam a merev hímtagomon. Az első lövelletem megtöltötte a száját. Hallhatóan nyelt egyet és már jött is a második. Azután a harmadik. Ő viszont kitartóan lenyelte minden egyes cseppemet, majd tisztára nyalt és felült. Láttam ahogy megnyalja az ajkát és utoljára még egyet nyel.
-Most már hiszel nekem? –kérdezte mosolyogva.
-Jézusom…. nem hittem hogy ilyen lehet….
-Másnak csinálni sem rossz. –jegyezte meg.
-Érem a célzást. Szóval most én jövök.
-Ha nem akarod, nem muszáj. Nem erőltetlek.
-Nagylekű vagy, de az alku az alku.
A lábai közé helyezkedtem. Ez az este sok téren első alkalom volt. Először fogtam egy másik fiú hímvesszőjét és első szopásom előtt állok. Amikor kivertem neki, nem volt alkalmam megnézni a hímvesszőjét, úgyhogy most éltem a lehetőséggel. Kőkemény volt és minden szívdobbanására érezhetően lüktetett a kezemben. Sötétkék ér futott végig az oldalán és a lilás makk nyílásából előváladék szivárgott. Szimatoltam egyet de semmi kellemetlent nem éreztem. Egyenesen felemeltem a hímvesszőjét és nagy levegőt vettem. Kinyújtottam a nyelvem és hozzá érintettem. Először kóstoltam meg az előváladékát. Síkos volt és nem volt különösebben íze. Körbenyaltam a makkját hogy összegyűjtsem minden cseppjét azután előrébb hajoltam amíg a farka a zárt ajkaimnak nem ütközött. Szétkentem az előváladékát az ajkamon majd kinyitottam őket és hagytam hogy becsússzon a számba. Összezártam az ajkaimat körülötte és elkezdtem életem első szopását. A nyelvem körben járt a hímvesszőjén és ugyanúgy kényeztettem a zacskóját mint ő az enyémet. Ő is megfogta a fejemet és ahogy én tettem vele, fel-le kezdett mozgatni. Az első löketének ereje meglepett. Gyorsan megtöltötte a számat forró magjával. Én sebesen nyelni kezdtem miközben ő kiürítette magát. Olyan gyorsan jöttek az adagok, hogy nem is volt időm igazán megízlelni. Csak akkor éreztem meg valójában mikor az áradat csillapodott. Sűrű, enyhén sós és kicsit keserű volt. Nem volt kellemetlen, de nem is volt nagyszerű. Lenyeltem minden cseppjét és megtisztogattam a nyelvemmel, majd visszafeküdtem mellé.
-Ez isteni volt, köszönöm! –mondta.
-Nem volt olyan rossz mint gondoltam. –feleltem.
-Csinálhatok még valamit?
-Mit?
-Megcsókolhatlak?
-Ha akarod….
Közelebb húzódott hozzám. Megéreztem a leheletét az arcomon és ajka már az enyémre is tapadt. Hagytam hogy a nyelvét a számba csúsztassa. Egy darabig csókolóztunk majd elfordultam és azt mondtam hogy ha tovább csináljuk, újabb szopásokra lesz szükségünk. Ő felnevetett és azt mondta hogy amikor csak akarom. Még egy gyors csókot váltottunk majd álomba merültünk.
------
Reggel arra ébredtem hogy az ajkai a merev péniszemet ölelik. Mondtam neki hogy ez egy fantasztikus ébresztési mód. Abbahagyta a szopásomat és feljebb húzódva megcsókolt.
-Kérdezhetek valamit Tóni? –mondtam.
-Persze!
-Milyen érzés amikor….. betolják…. a hátsódba?
-Szeretnéd kipróbálni? –kérdezte vigyorogva.
-Nem tudom… előbb gondolkodok még rajta….
-Nyugodtan! Addig is mit szólnál egy újabb szopáshoz?
-Ezen nem kell gondolkodnom. Mehet!
-Csináljuk 69-es pózban –javasolta.
Az internetes videókból már tudtam hogy mire gondol. A hátamra feküdtem, ő is elhelyezkedett hamarosan közösen nyögdécseltünk tompán. Meg sem hallottuk ahogy kinyílt az ajtó.
-Jézusom, ti meg mit csináltok? –kiáltotta Niki.
Gyorsan kiengedtem Tóni-t a számból és lelöktem magamról.
-Te meg mi a fenéért lopakodsz ide?- kiáltottam Niki-re.
-Nem lopakodtam. Anya küldött hogy szóljak hogy kész a reggeli.
Tóni egy takarót dobott magunkra.
-Niki, ígérd meg hogy nem beszélsz erről senkinek! Nagy bajba kevernél minket. –esdekeltem a húgomnak.
-Ígérem hogy nem beszélek- felelte.
-Kösz! Tartozunk neked! –mondtam.
-Mindenesetre igyekezzetek felfelé. Vár a reggeli. –mondta majd sarkon fordult és távozott.
-Gondolod hogy beszélni fog? –kérdezte Tóni idegesen.
-Nem. Ismerem annyira hogy tudjam ha azt mondja valamire hogy nem, akkor az nem.
Gyorsan felöltöztünk és felmentünk. Reggeli közben anya megkérdezte:
-Mik a mai terveitek?
-Kimegyünk a kuckóhoz. –mondta gyorsan Niki.
Ránk mosolygott és éreztem hogy készül valamire, de nem tudtam mire. Azok után ahogy látott bennünket jobbnak éreztem egyetérteni vele.
-Igen… arra gondoltunk hogy összepakolunk egy kajáscsomagot és megmutatjuk Tóni-nak az erdőt. –mondtam anyának.
-Jól hangzik. Sziszka-vel összeütünk nektek valamit.
Tóni csak némán ült. Amikor végeztünk a reggelivel anya azt mondta:
-Menjetek vissza nyugodtan a szobába amíg össze nem pakolunk nektek egy kis élelmet.
Niki felpattant és leszáguldott a lépcsőn. Tóni-val lassan követtük. A hevenyészett ágyunk közepén ülve várt ránk. Mi is leültünk és feltettem a kínzó kérdést:
-Mi a fenére készülsz?
-Reggel azt mondtad hogy tartoztok nekem. –emlékeztetett.
-És mit akarsz?
-A kuckóhoz akarok menni és látni szeretném ahogy szopjátok egymást. Talán még én is kipróbálom.
-Na persze…kipróbálod….
-Lehet hogy igen, lehet hogy nem. De azt mindenképpen látni akarom ahogy egymásnak csináljátok. Ne feledd! Tartoztok nekem!
-Ha Tóni-nak nincs ellenére….- mondtam.
-Résezmről mehet. De ha mi levetkőzünk, akkor te is. –mondta Tóni Niki-nek.
Niki álla leesett és szinte láttam a kerekeket forogni a fejében. Nyilvánvalóan látni szeretett volna minket, de abban nem volt biztos hogy magát is meg akarja mutatni nekünk. Azzt hiszem a hímvesszők látványának vágya végül legyőzte benne az ellenállást.
-Jó… én is levetkőzök. –mondta kissé remegő hangon.
-Abban viszont egyezzünk meg hogy azonnal leállunk ha bárki ezt kéri! –mondtam.
-Ígérem! –mondta Tóni.
-Én is. –csatlakozott hozzá Niki.
------
Gyorsan a kuckóhoz értünk. Megint Niki volt az első aki felment, de ezúttal nem volt semmi látnivaló, mert short volt rajta. Bezártuk magunk mögött a csapóajtót. Niki letette az uzsonnáskosarat az asztalra és utána kínos csendben meredtünk egymásra nem tudva hogy kezdjünk neki.
-Levetkőztök? –kérdezte végül Niki.
Tóni ledobta a pólóját és a nadrágját, majd közölte hogy nem folytatja amíg mi nem követjük. Én is alsónadrágra vetkőztem és mondtam Niki-nek hogy most ő jön.
-Nem sok látnivaló van rajtam. –tiltakozott erőtlenül.
-Nem ez volt a megállapodás! –emlékeztette Tóni.
-Jól van, jól van…
Levette a pólóját, a sport melltartóját és letolta a shortját. Rózsaszín bugyi volt rajta. Tóni-ra nézett és izgatottam azt mondta neki:
-Gyerünk…. látni szeretném!
Tóni elmosolyodott és levette az alsónadrágját. Niki a merev rudat bámulta. Tóni azt mondta neki hogy megérintheti ha akarja, a húgom viszont megrázta a fejét és azt felelte:
-Inkább titeket akarlak látni.
Én is letoltam az alósnadrágomat és mereven, akcióra készen megkérdeztem Niki-t:
-Mit szeretnél? Egyszerre csináljuk egymásnak vagy külön-külön?
-Csináljátok úgy ahogy reggel!
A hátamra feküdtem és vártam hogy Tóni is elfoglalja a helyét. Nem sokkal később újra a szemem előtt volt a kőkemény hímvesszője. Kinyitottam a számat és hagytam hogy belecsúsztassa. Az én farkamon újra megéreztem a szája melegét. Nekiláttunk egymás kölcsönös kényeztetésének.
-Uhhhhh… tényleg csináljátok…. –hitetlenkedett Niki.
Egy idő után Tóni abbahagyta a szopásomat és megkérdezte a húgomat hogy a spermánk kilövellését is látni akarja, vagy csak nyeljük le.
-Megnézhetem? –kérdezte Niki lelkesen.
-Persze. Sőt… nem akarod a kezeddel csinálni nekünk? –érdeklődött Tóni.
-De igen!
Tóni lefordult rólam és annyival arrább húzódott hogy Niki-nek legyen helye közöttünk. A húgom közénk ült és lenézett a merevedéseinkre.
-Most mit csináljak? –kérdezte.
Tóni megmutatta neki hogy hogyan fogjon meg minket és hogyan mozgassa fel-le a kezét. Ő követte az utasításokat, mi pedig hamarosan hangosan nyögni kezdtünk. Elmosolyodva megkérdezte hogy minden rendben van-e. Biztosítottuk róla hogy igen.
Az első spermalöketem egészen az államig repült. Niki kuncogott miközben a második a mellkasomon landolt. Három újabb löket ment a hasamra mielőtt csak csendesen folyni kezdtem volna a kezére. Tóni pár másodperccel lemaradva követett. Amikor vége lett, Niki felemelte a ragacsos masszával borított kezeit és elhúzott orral megkérdezte:
-Most mi legyen?
-Megkóstolhatod. Csaba-kel lenyeltük egymásét. –felelte Tóni.
-Nem hiszem!
Tóni bizonyításként egyszerűen megfogta azt a kezét amin az én spermám volt és tisztára nyalta az ujjait. Én megfogtam a másik kezét és én is lenyaltam róla Tóni nedveit.
-Próbáld meg te is! –mondtam utána Niki-nek és a mellkasomra mutattam.
Niki belemártotta az egyik ujját az egyik kis spermatócsába, majd az orrához emelve megszagolta. Azután kinyitotta a száját és betette az ujját. Miután megízlelte elmosolyodott és azt mondta hogy nem rossz. Előrehajolt és lenyalta a spermát a mellkasomról és a hasamról, majd ugyanezt tette Tóni-val.
-Köszönöm hogy belementetek! –mondta utána.
-Várj csak! Nem az volt a megállapodás hogy te is levetkőzöl? –kérdeztem.
Egy kicsit tétovázott, majd levette a bugyiját és teljesen meztelenül elénk állt.
-Elégedettek vagytok? –kérdezte.
Mi csak kikerekedett szemmel bámultunk. Azután reszkető hangon megkértem hogy feküdjön le hogy jobban láthassam. Amikor elnyújtózott előttem, a combjai közé másztam és közelről szemügyre vettem a punciját. Megkérdeztem hogy megérinthetem-e, ő pedig bólintott. Odanyúltam és széthúztam egy kicsit a szeméremajkait. Halkan felnyögött. Éreztem az illatát. Nem tudom mi fogott el, de ellenállhatatlan kényszert éreztem. Előrehajoltam és nyalogatni kezdtem a punciját.
-OOOOOHHHHHH…. –kiáltotta Niki meglepődve a kéjes érzéstől.
-Én kimaradok? –kérdezte egy idő után Tóni.
-Bocsánat! –mondtam és helyet adtam neki.
Tóni hozzám hasonlóan széthúzta a szeméremajkakat majd megkérdezte Niki-t hogy szokta-e magát simogatni. A húgom elvörösödött és bevallotta hogy megpróbálta, de semmi különöst nem érzett. Én megkérdeztem hogy csókolózott-e már fiúval. Nemet intett a fejével. Megkérdeztem hogy szeretne-e velem. Bólintott. Fölé hajoltam és magcsókoltam. Az ajka olyan volt mint a selyem. Sokkal lágyabb volt mint Tóni-é. Kicsit önkéntelenül kinyitotta a száját én pedig benyomtam a nyelvemet. Niki tompán felnyögött. Egy kis idő után abbahagytam a csókolását és néztem ahogy Tóni a punciját nyalja. Újra vágyat éreztem az ajkaira. Ezúttal csókunk közben átkarolta a nyakamat. Azután megpusziltam a szemét, az arcát, a nyakát, a melle halmát…. Niki felkiáltott amikor a mellbimbóját a számba vettem. Az én nyelvem is először járt érdes női bimbón és fantasztikus volt az érzés. Tóni mindeközben tovább nyalogatta.
-Ne hagyjátok abba…..- esdekelt Niki.
Én azonban abbahagytam a mellbimbója szopogatását és visszacsúsztam az arcához. Az egyik kezemmel simogatni kezdtem a mellét és úgy helyezkedtem hogy a merev hímvesszőm a csukott ajkaihoz érjen. Niki kérdően nézett rám. Halkan megkérdeztem hogy nem szopna-e. Pici gondolkodás után kinyitotta az ajkait és én becsúsztattam magam a húgom szájába. Lassan szopni kezdett én meg hangosan felnyögtem a nyelvét érezve. Tóni gyorsabb nyelvmozgásra váltott és láttam ahogy Niki teste remegni kezd az izgalomtól. Elfordította a fejét és kiengedett a szájából.
-Ne haragudj Csaba, de … ez most túl jó érzés ahhoz hogy mással foglalkozzak. –lihegte.
-Semmi gond. Csak engedd el magad és hagyd hogy megtörténjen! –mondtam neki.
Tóni a nyelvmunkája mellett elkezdte becsúsztatni az egyik ujját a szűz nyílásba. A jutalma egy kéjes sikoly volt. Azután Niki egész teste megfeszült. Lábai megmerevedtek, szája néma kiáltásra nyílt. A háta megfeszült és vonaglani kezdett. A mellbimbóját tovább simogatva elbűvölve néztem ahogy elélvezett előttem.
Miután magához tért, közölte hogy megéhezett. Nekiláttunk a hideg ebédünk elfogyasztásának.
-Mi mást csináltatok még? –kérdezet egyszer csak Niki két falat közt.
-Semmit. –feleltem.
-Úgy érted még semmit? –kérdezte mosolyogva.
-Hát… Tóni elmesélte hogy egy barátjával már dugtal és arra gondoltam…. szeretném megtudni milyen érzés.
-Ha Csaba benne van, akkor később délután azt is megnézheted. –mondta Tóni.
Az evés után megkérdeztem őket hogy nincs-e kedvük megmártózni a patakban.
-Nem hoztunk fürdőruhát. –mondta Niki.
-Jézusom, még szégyenlősködsz azok után amit csináltunk?
-Ebben van valami. –nevette el magát.
A patak tíz percnyi sétára lehetett. Apa régebben kötelt tett egy víz fölé nyúló ágra, amivel ugrálhattunk. Egy órányi lubickolás után úgy döntöttünk hogy elég volt. Niki emlékeztetett rá hogy szeretné még látni ahogy Tóni megdug engem. Elnyúltunk a füvön és megszárítkoztunk, majd nevetgélve visszaindultunk a kuckóhoz. Mire odaértünk, mindannyian izgatottan vártuk mi fog történni. Én megtudom hogy milyen érzés egy kemény hímvessző a hátsómban, Niki pedig végignézi ahogy az unokatestvére megdugja a bátyját. Niki ment fel elsőnek, majd Tóni és én. Mire felértem Niki már le is dobta magáról a ruhát. Bezártam a csapóajtót és Tóni-val mi is levetkőztünk.
-Mit csináljak? –kérdeztem az unokatestvéremet.
-Állj négykézlábra! Maradt egy kis vajunk ugye? Niki! kenj egy kicsit belőle Csaba nyílására, én pedig addig magamra teszek.
Hátrafordítotam a fejem és néztem ahogy Tóni előkészíti magát. Niki mögém helyezkedett és lassan a hátsó nyílásom felé nyúlt bekent ujjával. Önkéntelenül nagyot sóhajtottam amikor megérintette a barna, ráncos gyűrűt.
-Úgy látom tetszik az érzés. –jegyezte meg Tóni a sóhajomat hallva.
-Szokatlan, de tényleg jó.
-Kend körbe és belülre is tegyél! –utasította Tóni Niki-t.
-UUUHHHHH….na ez tényleg furcsa… -nyögtem amikor a húgom belémnyomta az ujját.
-Mélyebbre Niki! –mondta Tóni.
-AAAAHHHH… ez nagyon jó …. –nyöszörögtem miközben Niki ki-be mozgatta vékony ujját.
-Ha kettő ujjadat nyomod be, akkor könnyebben a bátyádba fogok csúszni. –mondta Tóni Niki-nek, aki nem tétovázott.
-UGH, UGH, OOHHHH … -kiáltottam izgatottan.
-Azt hiszem ennyi elég is lesz. –mondta Tóni.
Niki kihúzta az ujjait én pedig csalódottan felmordultam. A húgom félrehúzódott és Tóni átvette a helyét. Megkérdezte hogy készen állok-e. Azt feleltem hogy igen, de legyen kíméletes. Ő megígérte hogy óvatos lesz és élvezni fogom. A makkja megérintette a faromat. Megkérte Niki-t, hogy jöjjön közelebb és húzza szét a hátsómat. A húgom mellém térdelt és tette amit kértek tőle. Éreztem a nyílásomon a hűvös levegőt. Levegő után kaptam amikor Tóni hímvesszője először ért a szűz lyukamhoz.
-Mehet? –kérdezte.
-Igen! Nyomd be! –feleltem idegesen.
Megfogta a derekamat és lassan elkezdett magára húzni. Azután egyszer csak előrelendült és közben erősebben húzott engem visszafelé. Éreztem hogy a lyuk kezd megnyílni.
-AAAAHHHHH….basszus…. érzem…. OOOHHHH… lassabban! –könyörögtem.
-Nagyon jól csinálod! Olyan forró és szűk vagy hogy máris el tudnék élvezni.–bíztatott amikor a makkja végül sikeresen becsúszott.
-Még ne! Szeretném teljesen magamban érezni! –nyögtem.
Lassan előre-hátra kezdett mozogni és közben egyre mélyebbre merült bennem. Pár perccel később megéreztem a zacskóját a fenekemen.
-Teljesen bent vagy? –kérdeztem, noha tudtam a választ.
-Igen. –lihegte Tóni.
-Tényleg benned van. Milyen érzés? –kérdezte Niki kuncogva.
-Jó. Furcsa, de kellemes. Tele vagyok és feszít, de nem fáj. –válaszoltam miközben Tóni tartott és nem mozdult.
-Jöhet a tényleges dugás? –kérdezte Tóni.
-Kezdheted!
Majdnem teljesen kihúzta a farkát belőlem, azután egyetlen mozdulattal teljesen visszalökte. Meglepetten felkiáltottam, de gyorsan megnyugtattam hogy csak csinálja. Tóni azt mondta Niki-nek, hogy most már engedjen el és csak figyeljen, majd határozott ütemmel dugni kezdett. Éreztem hogy valamit megnyom bennem amikor betolja a hímvesszőjét és ez a valami kéjes hullámokkal önti el a testemet.
-Ez olyan izgalmas! –lelkendezett Niki.
Tóni egyszer csak felkiáltott és forró löketeket éreztem ahogy megtöltötte a hátsómat a ragacsos spermájával. Folytatta a dugásomat amíg minden ki nem jött belőle.
-Milyen volt? –kérdezte amikor nem volt több kilövellés.
Összeszorítottam a hátsóm a farka körül és azt feleltem hogy imádom így magamban és minden lövellését tisztán éreztem. A hímtagja zsugorodni kezdett majd kis idő múlva kicsúszott belőlem. Éreztem ahogy a kifolyó spermája végigcsorog a combomon.
-Te is ki akarod próbálni velem? –kérdezte Tóni.
-Naná!
Négykézlábra ereszkedett. Niki már tudta a dolgát és irányítás nélkül kezdte síkosítani. Azután a lábai mögé helyezkedtem, beigazítottam magam, megfogtam a derekát és ahogy tőle tanultam egyszerre húztam őt hátra és mozdultam előre. Nyilvánvaló volt hogy neki nem ez az első alkalma, mert teljes hosszammal elsőre becsúsztam.
-OOOHHHH…. olyan jó…- nyögte amikor a zacskóm a fenekének csapódott.
Elkezdtem dugni. A hátsója úgy markolta a hímvesszőmet mintha egy puha kesztyűben levő forró kéz lett volna. Niki engem nézett és megint megkérdezte hogy milyen érzés így ki-be mozogni.
-Szeretném egyszer veled is kipróbálni- ajánlottam neki, de ő csak mosolygott.
Amikor elélveztem több sperma lövellt ki belőlem mint valaha. Még Tóni is megjegyezte hogy nem lesz vége. Végül azért csak abbamaradt az áradat és kihúztam magam az unokatestvérem fenekéből.
-Kösz hogy beavattál! –mondtam neki.
-Nincs mit! Én is élveztem. –felelte vidáman.
-Én is szeretnék érezni egyet magamban! –mondta Niki mindkettőnket meglepve.
Tóni előbb rámnézett majd le a saját ernyedt férfiasságára. Az hímvesszőm ugyanolyan puha volt mint az övé. Sajnálkozva közöltük Niki-vel, hogy mára már valószínűleg teljesen lemerültünk. Erre csak megkérdezte hogy holnap készek leszünk-e. Megígértük neki hogy igen.
Visszamentünk a patakhoz és lecsutakoltuk magunkat. Megint megszárítkoztunk és hazaindultunk. Tóni-val Niki mögött ballagtunk és minden lépésénél láttuk a formás popsija mozgását. Éreztem hogy a péniszem párszor megrándul, de sohasem merevedett meg.
-----
Másnap reggel a már szokásosnak mondható kellemes érzésre ébredtem: Tóni szájára a farkam körül. Amikor észrevette hogy felkeltem, a szopásomat nem abbahagyva fölém fordult az előző napi pózunkba. Kinyitottam a számat és beengedtem a merev rúdját. Addig szoptuk egymást amíg egymás szájába nem élveztünk. Az utolsó cseppek lenyelésénél hallottam meg anya reggelire hívó kiáltását. Visszakiáltottam hogy pár perc múlva ott vagyunk, majd még visszavettem Tóni-t a számba és tisztára nyaltam.
Mire felértünk, Niki már javában evett és kedvesen ránk mosolygott amikor meglátott bennünket. Anya közölte hogy barátokhoz készülnek látogatóba és két lehetőséget ajánlott: vagy elkísérjük őket vagy otthon maradunk egyedül. Nem kell mondanom hogy melyiket választottuk. A következő fél órában hallgathattuk hogy mit csináljunk és mit ne csináljunk. Tóni ártatlan hangon rákérdezett hogy meddig lesznek távol. Az anyja közölte hogy délután 5 körülig. Vagyis kb. 8 órán át miénk lesz a ház. Tóni-val Niki-re néztünk, ő pedig egy kicsit bólintott. A farkam azonnal merevedni kezdett.
Remélve hogy a szülők így hamarabb eltűnnek, nagylelkűen felajánlottuk hogy átvállaljuk a reggeli utáni rendrakást. Anya megköszönte a figyelmességünket mi pedig munkához láttunk. Ők tényleg hamarabb távoztak valamivel a tervezettnél. Amikor a konyha csillogott-villogott, megálltunk és csak néztük egymást. Mindannyian tudtuk hogy mit akarunk, de senki nem akarta először kimondani.
-Tiszta hülyeség hogy csak így bámuljuk egymást. Gyerünk! –törte meg végül Niki a jeget.
-Úgy látszik egy szexmániás szörnyet teremtettünk. –mondta nevetve Tóni.
-Nem vagyok szexmániás szörny. Legalábbis még. Először érezni akarok magamban egy fiút.- felelte vidáman a húgom.
-Menjünk az alagsorba! –javasolta Tóni.
-Ne! Inkább a szobámba. Ott rendes puha ágy van. –mondta Niki.
Tóni-val követtük a tipikus rózsaszín lányszobába. Amikor leült az ágya szélére, megkérdeztem tőle:
-Niki! Biztos hogy meg akarod tenni?
-Jó…egy kicsit félek, de tényleg ki akarom próbálni.
-Mi lesz ha fájni fog?
-Nem fog fájni ha gyengéd leszel és tudom hogy az vagy.
-Ezzel azt akarod mondani, hogy…. én vegyem el a szüzessséged? –kérdeztem.
-Pontosan.
Mindketten Tóni-ra néztünk, aki csak ránk mosolygott és vidáman azt mondta:
-Ez a ti családi ügyetek. Én ráérek.
Niki lassan vetkőzni kezdett. Tóni-val villámgyorsan dobtuk le magunkról a ruhát. Teljesen meztelenek voltunk már akkor amikor ő még csak a topját vette le. Miután letolta a shortját és a bugyiját, visszaült az ágya szélére és lábait széttárva széthúzta egy kicsit a szeméremajkait hogy megnézhessük a szűz lyukat. Az egyik ujját végighúzta a nyíláson majd csábítóan lenyalta róla a nedveket.
-Ezt hol tanultad? –kérdeztem rekedten miközben lüketett a látványtól a farkam.
-Internet. –felelte vigyorogva a húgom, majd megkérdezte:
-Ki szeretne nyalni?
Tóni egy szó nélkül csak térdre esett Niki nyitott lábai közé és nyelvét egyenesen a nedves nyílásba tolva gyengéd nyalásba kezdett. Én is közelebb léptem és felajánlottam szopásra a merev hímtagomat. A húgom engedelmesen nyitotta ki a száját. Felsóhajtottam és lenyúlva simogatni kezdtem a mellét. Egy kis idő után kivett a szájából és azt mondta hogy most akarja. Tóni felállt és arrébb lépett.
-Biztos vagy benne? –kérdeztem utoljára.
-Igen, csak csináld már! –mondta izgatottan.
Sohasem dugtam meg lányt, de úgy gondoltam hogy a mozgás nem különbözhet attól ahogy Tóni-val csináltuk. Hanyatt fektettem Niki-t és lábait a vállamra emeltem, hogy könnyen hozzáférjek a puncijához. A péniszemet a nyílásához helyeztem és kicsit fel-le mozgatva szétkentem a nedvességet.
-Lassan és óvatosan fogom csinálni. Nem fog fájni.- ígértem.
-Tudom. –felelte Niki lágyan és szeretteljes tekintettel nézett.
Lassan elkezdtem magam betolni. Niki szeme kikerekedett. Én egy kicsit erősebben nyomtam amitől a puncija megnyílt és befogadta a makkomat.
-AAAAHHHHH…..várj egy kicsit…hadd szokjam! –nyögte a húgom.
-Szólj ha kész vagy!
-Rendben…jöhetsz… de lassan! –mondta pár másodperc múlva.
Egy kicsit beljebb csúsztam.
-Uhhh… állj… ez fáj… -kiáltotta.
Kicsit visszahúzódtam és a tapasztaltat adva közöltem:
-Azt hiszem a szűzhártyád lesz. Egy kicsit fájni fog, de át kell szakítanom.
-Rendben…. Szerinted gyorsan vagy lassan a jobb? –nyöszörögte.
-Talán gyorsan jobb. Úgy hamar túl vagy rajta.
-Szerintem is. És utána csak jó lesz. –erősítette meg Tóni.
-Honnan a fenéből tudod hogy mit éreznek a lányok? –kérdezte tőle Niki.
-Internet. De ha nem lenne igazam, esküszöm hogy mindkettőtök hátsóját kinyalom –felelte Tóni.
-Akkor csináld úgy! –mondta nekem a húgom.
-Háromra, rendben? Egy …. kettő…. három!
Niki felkiáltott és könnyezni kezdett amikor teljesen belenyomtam magam. Utána nem mozdultam csak előrehajolva csókolgattam és puszilgattam a könnyes arcát. Ő nyüszített és szorosan magához ölelt.
-Kihúzzam? –kérdeztem aggódva.
-Uhh…nem… csak még ne mozdulj!
Tovább ölelkeztünk és csókolóztunk amíg szokta a hímvesszőmet magában. A sírás előbb szipogásba váltott, majd úgy kezdett hangzani mintha lihegés lenne. Egy kicsit visszahúztam majd előretoltam magam.
-OOHHHH…. Már nem olyan rossz… Csináld újra! –mondta Niki.
Néhány perccel később már rendes hosszú lökésekkel dugtam amit ő kéjes nyögésekkel nyugtázott. Tóni közelebb jött és a szájába vette az egyik mellbimbóját. Niki megragadta a fejét és magához szorította. Már elélveztem volna, de azt akartam hogy a húgom legyen az első. Hogy kitartsak igyekeztem mindenre gondolni ami elterelte a figyelmemet arról amit éppen csináltam. Azután Niki erősebben felnyögött. A lábai lecsúsztak a vállamról és mereven kinyúltak. A szeme fennakadt, a szája kinyílt, de nem jött ki rajta hang. Az előző napról ismerős volt már a látvány. Kirántottam magam belőle és már nem gondoltam másra csak az előttem fekvő gyönyörű lánytestre. Niki hasára éveztem, majd elterültem mellette.
-Milyen volt? –érdeklődött Tóni előbb rám majd Niki-re nézve.
-Fantasztikus! A puncija tűzforró, szűk és nedves volt. Leírhatatlan amit éreztem a dugása közben. –mondtam.
-Annyira szétfeszített… Először fájt, de azután tényleg jó lett. –közölte Niki.
-Alig várom hogy én is érezhessem. –mondta Tóni.
-Jó, de előbb várj egy kicsit. Most érzékeny vagyok ott lent.-mondta Niki, majd elvette magát és hozzátette:
-Ezer szerencséd hogy igazad lett a fájdalom kapcsán, különben be kellene tartanod az ígéretedet!
-Így is betarthatom. –mondta lágyan Tóni.
Niki-vel felkaptuk a fejünket és az unokatestvérünkre bámultunk. Niki megkérdezte hogy jól hallotta-e. Tóni újra megismételte hogy nem lenne ellenére ha a hátsóját nyalhatná. Én megkérdeztem tőle hogy ezt is csinálta már. Erre elvörösödött és maga elé nézve bevallotta hogy párszor igen.
-Jézusom, tényleg megteszed velem? –kérdezte izgatottan Niki.
-Persze. Állj négykézlábra!
Niki gyorsan elhelyezkedett én pedig lejjebb csúsztam hogy lássam mi történik. Tóni megkérdezte Niki-t hogy előbb nyalhatja-e egy kicsit a punciját. A húgomnak nem volt ellene kifogása. Leesett állal néztem ahogy Tóni a rést nyalogatja, majd lassan elindul a másik nyílás felé. A nyelve egyszer csak elérte a barna nyílást és körbejárta. Niki hallhatóan levegő után kapott. Tóni széthúzta a formás félgömböket és apró körökben nyalogatni kezdte a szűk nyílást. Niki zihálni kezdett és hátralökte a popsiját. Tóni kinyújtotta a nyelvét és addig tolta a nyílásnak amíg az be nem engedte. Niki kéjesen felkiáltott amikor az unokatestvére nyelve belecsúszott és még erősebben tolta magát Tóni arcába. Tóni úgy dugta a nyelvével mintha apró pénisz lenne. Láttam hogy Niki popsilyuka minden nyelv ki-be mozdulás után nyitva marad.
-Ez isteni! –kiáltotta Niki.
-Ha olyan jó, akkor miért nem engeded hogy megdugja a popsidat? Én élveztem tegnap.–javasoltam.
-Akarod Tóni? Megdugnád a hátsómat? –zihálta Niki.
Tóni-t nem kellett kétszer kérni. Kihúzta a nyelvét és Niki mögé helyezkedve már lassan tolni is kezdte befelé a hímvesszőjét. Lenyűgözve néztem ahogy a sötét nyílás ellazul és megnyílik előtte. Tóni ugyanazt tette Niki-vel amit velem előző nap és hozzám hasonlóan a húgom is élvezte minden egyes lökését. Azután Tóni hangosan felnyögött és kiürítette magját teletöltve vele Niki popsiját. Amikor kicsúszott a húgomból, Niki popsijából kicsorgott a spermája egy része. Hoztam egy törölközőt és megtisztogattam a húgomat.
-Ez csodás volt. Azt hiszem mára teljesen lemerültem. –közölte Niki boldogan.

Vacsora után a szülők kártyázni kezdtek, mi pedig hármasban levonultunk az alagsorba pingpongozni. Legalábbis ezt mondtuk nekik. A látogatás hátralevő része hasonlóan telt. Szopások és dugások minden nap. Szomorú nap volt amikor Tóni-ék hazaindultak. Az egyetlen vigasztaló dolog az volt hogy anyáék megígérték hogy a következő nyáron mi megyünk hozzájuk. Tóni-t kifejezetten sajnáltam. Nekem ott volt Niki, akivel játszadozhattunk, de neki csak Jácint barátja volt kéznél. Ő viszont közölte hogy nem adja fel a reményt és megpróbálja Jácint húgát is bevonni a játékba. Azt mondta hogy mindent belead és ha szerencsénk lesz, akkor izgalmas „három fiú –két lány” felállás vár ránk a nyáron.


Szextörténet ajánló:


Lilla leszopta a festőt


Lilla vagyok, budapesti doktornő. Nemrég festettem ki a lakásomat egy szakemberrel, akivel végül egy fergetegeset szexeltünk. Jóképű fiú volt, és ahogy a lakást festegette, a létrán le-fel szaladgált, izmos testét már korábban megkívántam. Addig a percig nem mertem kikezdeni vele, míg végül bátorságot merítve megsimítottam a fenekét, ahogy elmentem mellette. Neki sem kellett több bátorítás, leszá....

Barátság az első.


Tíz éve vagyok együtt a férjemmel, nem gondoltam, hogy még tud meglepetést okozni, de mint kiderült, mégis.
Egészen megváltozott, mióta a katonaságnál megismert barátja felbukkant.
A kenyeres pajtás, egy jó humorú, szimpatikus pasi. Esténként eljárnak sörözni, ha tehetik az idejüket együtt töltik.
Nagyon jól érzik magukat és hatalmasakat röhögnek egymás sületlenségein.
....

A haver mugbaszta a nejem
Andrással, gyerekkori barátommal már régen találkoztam. Katival, a feleségemmel a Balatonnál nyaraltunk, amikor összefutottunk vele Keszthelyen. A feleségem negyven éves, dekoratív nő, András szeme hosszan elidőzött formás alakján. Délután, már az asszony nélkül, beültünk egy sörözőbe beszélgetni. Andris elmondta, hogy régóta egyedül él, két éve nincs senkije, azóta nővel sem volt.....

Nyálas, erotikus történet


Elképzelem a vágyat veled. Becsukom a szemem. Milyen lehet, ha testem simítja kezed? Nem is gondolkozom, csak ösztönösen tárul elém a kép. Megpillantalak először úgy, hogy más vagy, másnak látlak, mint azelőtt valaha is. Arcod sima, kedves és gyönyörű. Szemeden azt látom, hogy te is akarsz engem, próbálod visszafogni magad, óvatosan nyúlsz felém, megsimítod arcom. Érintésedtől megremegnek először ....

Seggbekúrás


Seggbekúrás

Sziasztok bocs de az elõzõ verziót nem ellenõriztük és mivel a hölgyet aki velem van sem hagyta hidegen az emlékek felidézése elég sokszór mellé ütöttem. Bocs


Elmeséltem ár ezt néhány ismerõsömnek...Nos mindenkit odaszegeztem vele


21 éves voltam barátnõm 17 éves nagyon csinos jó testû ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az ado....

Teli pumpáltam gecivel a barátnőm anyját


Én egy 15 éves fiú voltam akkoriban, a barántőm 16 akivel már 2 éve együtt voltunk.
Ezalatt az idő alatt többször voltunk együtt a családjával nyaralni, táborozni, túrázni.
A történet az anyukájáról szól, aki egy 175 cm, hol barna hol fekete hajú érett hölgy volt, nagyon kerek popsikkal, és eléggé kicsi mellel.
A barátnőmmel- Vikivel, kezdődőtt minden. Ő volt az első lány az é....Szextörténet címkék

használt bugyi | 13 éves | kínos | autóba | érett nők |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.