A pinakorbács


Csendes délután van lakásomon vagyok, a gondolataim mindenen járnak, kicsit unatkozom. Csöngetnek, lassan kimegyek, a kapuban Ági, váratlanul jött már régen volt nálam egy szép kis bögyös tyúk. Beengedem, kérdezem, mi járatban, közben bemegyünk, látom rajta, akar valamit, mosolyog, hoztam neked valamit, mondja, a nála lévő táskát adja oda a kezembe, nézd meg. Kinyitom, érdekes dolgok vannak benne kötelek, bilincsek, csipeszek, vibrátorok. Nem volt nehéz, kérdezem tőle, sok mindent hoztál. Te akarod használni ezeket? Vagy nekem hoztad? Használjuk közösen, jó?


Elkezdet cirógatni, majd a nadrágomat kezdte el kigombolni és a farkamat a szájába vette hagyta, hogy levegyem a blúzát, nem volt rajta melltartó. Most egy kicsit megállt, kérte, vetkőzzem le, Ő is ledobta nadrágját, ott voltunk meztelenül mindketten. Kivette a táskájából a bilincseket, kezembe adta kiválasztottam egyet, a csuklójára tettem a háta mögött, majd kötéllel kezét hátul felhúzva egy csomóval az ajtóba szorítottam, így előre hajolt, a merev farkamat a szájába nyomtam, szopjad, mondtam szigorúan, szopott mind egy szivattyú.


Mondom neki, itt nem lesz jó, menjünk a pincébe, ott van más is meglátod jó lesz. Bilincset a kezén hagytam, nyakára egy pórázt tettem, és levezettem a pincémbe. Itt ő is meglepődött, sok minden S/M eszköz volt nekem, láttam rajta azonosan jár az eszünk, kérdeztem mit szeretne. Rögtön választott, András kereszt vibrátor, mondta. De én a deresre kényszerítettem, rákötöztem lábait, széttéve feküdt kikötözve, mellbimbójára csipeszt tettem, felnyögött a csipeszeken lánc volt, ezzel egy mennyezeti kampón keresztül súlyokat tettem rá, már sikított a fájdalomtól, de jobban húztam még jobban üvöltött, közben elő vettem egy korbácsot, és el kezdtem csapkodni pináját, ami borotvált volt.


Mivel dereka szíjjal volt rögzítve, nem tudott mozogni, a korbácsolásból jutott a melleire is, már jajgatott, kezdtek piros hurkák megjelenni rajta, elővettem egy punci pumpát, rátettem a pinájára és elkezdtem pumpálni, ami kor már jó nagy volt, abbahagytam a pumpálást, de nem vettem le neki, hanyatt fekve nyögdécselt feje alól kivettem a támasztékot, így feje hátrahajlott szopattam.


Mellbimbóiról levettem a csipeszeket, feljajdult, pirosak és csíkosak voltak az ostortól, száját telepumpáltam a gecimmel, nyeljed, mondtam, és rácsaptam egy pálcával, belerándult, de nyelte, mutasd a szád, mondtam, lenyelted mindet? Kinyújtotta nyelvét, lenyelte, tartsd a nyelved, mondom, rátettem egy összegumizott pálcikapárt, így nem tudta visszahúzni nyelvét, nyöszörgött.


A pinájához mentem, levettem a punci pumpát, a puncija nagyon nagy volt, jól telefutott vérrel, ha ostorral rácsaptam jajgatott, most belenyomtam egy XXL-s vibrátort, jól szétfeszítettem vele. Következőnek lecsatoltam a deresről bokáira egy terpesztő rudat csatoltam, a csuklójáról levettem a bilincset, és kötéllel összekötöttem, majd a mennyezeten lévő csiga segítségével felhúztam.
Így lógott a mennyezetről nyelvpöcökkel, lábterpesszel, vibrivel a pinájában, néha pálcával végig vágtam a testén. Hagytam egy órácskát lógni, és élvezettel néztem.


Mikor már nagyon nyögött levettem, eloldoztam, ott állt előttem meggyötörve, fáradtan, de már szabadon, erősen pihegett végignézet rajtam, és két hatalmas pofont kent le, de azért jólesett, mondta, erre gondoltam.


Fantáziámban most megvalósult. Szeretnék valamit tőled Ági, legközelebb, ha jössz, te legyél a domina úrnőm, és tegyél, amit csak akarsz.Szextörténet ajánló:


TiniRibi szextörténete


A koromhoz képest nagyon csinos tini lány vagyok, nagy méretű mellekkel. Az unokatesóm már 22 éves irtó szexi férfi. Mostanában egyre többet nézegetem a családi rendezvényeken. Nagyon felizgat mikor rágondolok maszturbálás közben akkor óriásiakat élvezek.


Egy ilyen rendezvényre direkt egy irtó szexi ruhában érkeztem. Amint meglátott látszott rajta hogy nem igazán tud nem bám....

Szanatóriumi kalandom


Szanatóriumi kalandom

Egészségügyi gondom miatt elküldtek három hétre szanatóriumba az ország másik végébe.Már a vonaton összefutottam más asszonyokkal akik szintén oda utaztak és elmondták,hogy pk rendszeresen járnak oda ahová mentünk,mert ez messze van a lakásunktól és a férjeik nem szokták õket meglátogatni,hiszen az odautazás költsége súlyos ezresekbe kerül .Így aztán nyugodtan en....

Egy kancigány csicskái


Dávidnak hívnak most 30 éves vagyok, 175 cm magas, világosbarna hajú , sportos helyes srác. A történet amit megosztok veletek 5 éve történt.
Olaszországban élek lassan már 6 éve, sajnos ritkán járok Budapesten, de ha megyek soha nem hagyok ki egytlen egy alkalmat sem , hogy átéljem vágyaimat Misivel.
Misit még 2011 ben ismertem meg . Abban az időben egy modellügynökségnél dolgozatam ....

Szex a koliban


Yvette mellett ébredtem délután. Mindketten meztelenek voltunk és itt-ott ránk száradt kéjnedv borította testünket. Mocorgásomra Yvette is felébredt. Négy óra már elmúlt, és mi ott feküdtünk ahelyett, hogy a plazaban kerestünk volna ajándékot Janesznak. Yvettenek adtam egy tiszta törölközőt, én is magamra tekertem egyet, és elmentünk tusolni. Yvette a szokottnál sokkal szótlanabb volt. Mivel nem t....

Vadmacska a netrőlKorábban az egyik chatelős oldalon beszélgettem fiatalab és idősebb nőkkel. Nem gondoltam komoly kapcsolatra, csak flörtölni jártam fel. Egyszer elkezdtem beszélgetni egy fiatal lánnyal, nagyon szimpatikusnak tűnt de lassan mennem kellett, ezért email címet cseréltünk hogy egy későbbi időpontban újra tudjunk beszélni. 2-3 nappal később sikerült is újra élőben beszélgetni. Eleinte csak a sz....

A perverz mostoha


Csabi letörten ült a konyhaasztal mellett. Újabb este a barátokkal, újabb flörtölés lányokkal és újabb kapcsolat nélkül, kielégítetlen maradás. Ez ment már elég régóta. Mindennek tetejébe még az mostohaanyjával egy házban élt. Nem mintha kifogása lett volna a nő személye ellen. Nyílt és őszinte kapcsolatuk volt. Ráadásul az mostoha anyja a korosztályában kifejezetten csinosnak számított, amit Csab....
Szextörténet címkék

megdugja a feleségem | seggébe nyomtam | feldugta magának | három fiú | nagyfa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.