A pinakorbács


Csendes délután van lakásomon vagyok, a gondolataim mindenen járnak, kicsit unatkozom. Csöngetnek, lassan kimegyek, a kapuban Ági, váratlanul jött már régen volt nálam egy szép kis bögyös tyúk. Beengedem, kérdezem, mi járatban, közben bemegyünk, látom rajta, akar valamit, mosolyog, hoztam neked valamit, mondja, a nála lévő táskát adja oda a kezembe, nézd meg. Kinyitom, érdekes dolgok vannak benne kötelek, bilincsek, csipeszek, vibrátorok. Nem volt nehéz, kérdezem tőle, sok mindent hoztál. Te akarod használni ezeket? Vagy nekem hoztad? Használjuk közösen, jó?


Elkezdet cirógatni, majd a nadrágomat kezdte el kigombolni és a farkamat a szájába vette hagyta, hogy levegyem a blúzát, nem volt rajta melltartó. Most egy kicsit megállt, kérte, vetkőzzem le, Ő is ledobta nadrágját, ott voltunk meztelenül mindketten. Kivette a táskájából a bilincseket, kezembe adta kiválasztottam egyet, a csuklójára tettem a háta mögött, majd kötéllel kezét hátul felhúzva egy csomóval az ajtóba szorítottam, így előre hajolt, a merev farkamat a szájába nyomtam, szopjad, mondtam szigorúan, szopott mind egy szivattyú.


Mondom neki, itt nem lesz jó, menjünk a pincébe, ott van más is meglátod jó lesz. Bilincset a kezén hagytam, nyakára egy pórázt tettem, és levezettem a pincémbe. Itt ő is meglepődött, sok minden S/M eszköz volt nekem, láttam rajta azonosan jár az eszünk, kérdeztem mit szeretne. Rögtön választott, András kereszt vibrátor, mondta. De én a deresre kényszerítettem, rákötöztem lábait, széttéve feküdt kikötözve, mellbimbójára csipeszt tettem, felnyögött a csipeszeken lánc volt, ezzel egy mennyezeti kampón keresztül súlyokat tettem rá, már sikított a fájdalomtól, de jobban húztam még jobban üvöltött, közben elő vettem egy korbácsot, és el kezdtem csapkodni pináját, ami borotvált volt.


Mivel dereka szíjjal volt rögzítve, nem tudott mozogni, a korbácsolásból jutott a melleire is, már jajgatott, kezdtek piros hurkák megjelenni rajta, elővettem egy punci pumpát, rátettem a pinájára és elkezdtem pumpálni, ami kor már jó nagy volt, abbahagytam a pumpálást, de nem vettem le neki, hanyatt fekve nyögdécselt feje alól kivettem a támasztékot, így feje hátrahajlott szopattam.


Mellbimbóiról levettem a csipeszeket, feljajdult, pirosak és csíkosak voltak az ostortól, száját telepumpáltam a gecimmel, nyeljed, mondtam, és rácsaptam egy pálcával, belerándult, de nyelte, mutasd a szád, mondtam, lenyelted mindet? Kinyújtotta nyelvét, lenyelte, tartsd a nyelved, mondom, rátettem egy összegumizott pálcikapárt, így nem tudta visszahúzni nyelvét, nyöszörgött.


A pinájához mentem, levettem a punci pumpát, a puncija nagyon nagy volt, jól telefutott vérrel, ha ostorral rácsaptam jajgatott, most belenyomtam egy XXL-s vibrátort, jól szétfeszítettem vele. Következőnek lecsatoltam a deresről bokáira egy terpesztő rudat csatoltam, a csuklójáról levettem a bilincset, és kötéllel összekötöttem, majd a mennyezeten lévő csiga segítségével felhúztam.
Így lógott a mennyezetről nyelvpöcökkel, lábterpesszel, vibrivel a pinájában, néha pálcával végig vágtam a testén. Hagytam egy órácskát lógni, és élvezettel néztem.


Mikor már nagyon nyögött levettem, eloldoztam, ott állt előttem meggyötörve, fáradtan, de már szabadon, erősen pihegett végignézet rajtam, és két hatalmas pofont kent le, de azért jólesett, mondta, erre gondoltam.


Fantáziámban most megvalósult. Szeretnék valamit tőled Ági, legközelebb, ha jössz, te legyél a domina úrnőm, és tegyél, amit csak akarsz.Szextörténet ajánló:


Megtörtént


Sziasztok, a nevem Bogi. Átlagos kinézetű 18 éves lány vagyok, barna haj, kék szem, átlagos testalkat (bár talán kicsit kidolgozottabb hasam van mint kortársaimnak), és magasságom alig van 166 cm körül. 6 éve focizok( i love football <3 ! ) és igazán élvezem, és most ballagtam középsuliból :) . Tavaly történt az egész, amit most elmesélek. Barátnőm Zita velem egy idős, ugyanolyan barna haj, barna ....

Romantika egy szép nővel. Klónozott őshüllők is megjelenek.


Romantika.

Sétálok a Duna parton élvezem a tájat valakire gondolok. Észreveszem a T Rexet, nagy állat, nagyok a fogai félve elbújok egy fa mögé. Csipog a telefonom, megnézem, megállapítom, hogy üzent nekem akit szeretek. A T Rex, hatalmas, talán nem vesz észre.

- Szia Drága. - üzente a szerelmem.

Nem akarom elmulasztani az üzenetváltást, visszaírok, bár....

Szandra pinája


Valójában semmi mást nem, csak azt tudom felhozni mentségemre, hogy aznap rengeteget ittunk.

Józanul biztosan soha nem landoltam volna Alexandra és Péter széles vízágyán. Azelőtt még sohasem szeretkeztem hármasban, és kifejezetten nem egy másik fiúval.

Ezen az éjszakán azonban minden más volt. Addig buliztunk a Bamboo klubban, amíg ki nem dobtak minket, és túlságosan ....

Travi Lucy története


Hali srácok, Lucy vagyok, 23 éves travi. 18 éves korom óta külföldön élek teljes női életet. A szex és a pasik az életem, picit durván fogalmazva egy szexmániás, telhetetlen, túlpörgött csaj vagyok pénisszel.

Az elmúlt pár év alatt volt szerencsém jó pár sráccal ágyba bújni, de közel fél éve rámkacsintott a szerencse és megtaláltam az igazit. 26éves, izmos és jóképű, gyönyörű szép ....

Frenetikus dugások a munkában


Egy ismert és elismert napilapnál dolgoztam, és bizony volt néhány ingerlően szép kolléganőm, akikkel szívesen incselkedtem, élveztem, hogy láthatóan nekik sem volt ellenükre ez a kis évődés - cívódás, amitől szikrák pattogtak közöttünk a levegőben. Mostanra már három év is eltelt, ők is, én is másutt dolgozom, így megírhatom a történeteinket, nem lesz belőle probléma. Szóval ott tartottam, hogy m....

Erotikus történet, Az eszelős szenvedély


A nő belépett a lakásba. Még nem járt a férfinél. Körbevezette a helyiségeken. A konyhaszéken helyet foglalva ásványvizet ittak, közben beszélgettek. Tapintható volt köztük a feszültség, habár mindketten könnyednek akartak látszani. A nő levette lábáról a szandált és belépett a szobába. Ahogy átlépte a küszöböt, kicsit megbillent és a férfinek ütődött, egymásra néztek. Zavart nevetés csattant fel.....Szextörténet címkék

perverz nagy | bogrács | középkor | Állatós szex | aluval |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.