Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Új lány a házban 2.Ebéd után Gergő hívott, hogy hamarabb jön haza, már 3 előtt itthon lesz. Zavaromban elmondtam neki, hogy nem mentem dolgozni hasmenés miatt. Ő nem vette észre a füllentésemet, hanem még sajnált is, emlékezett, hogy már tegnap is beszéltem neki gyomorrontásról. Viccelődve még azt is megjegyezte, hogy betegnek ágyban a helye, kúrálni kell magát, és felajánlotta a nyeles aszpirint is.

Már csak ez kellett. Én Csillához tervezek menni, ő meg velem kíván ágyba bújni. Gondolkodtam, és arra jutottam, hogy megmondom neki, hogy Csillához átmegyek délután, majd azt mondom, hogy a lány kért meg, hogy a túl kopár lakását segítsek kicsit otthonosabbá varázsolni. Hihetőnek éreztem a sztorit, hiszen én is otthon voltam, ő is, végülis összefuthattunk volna, és kérhetett volna ilyet valóban. És a lakás otthonosabbá tétele nőknél ki tudja meddig tart... Akár egy délutánba bele se fér. Egy hét is rámehet. Aztán meg hivatkozhatok arra, hogy szépen összebarátkoztunk Csillával, és majd Gergő is megszokja a gondolatot, hogy időnként átmegyek hozzá.
Csillával sms-ben délután 5-re beszéltük meg a randit. Sokkal nyugodtabb voltam, mikor az ajtója előtt álltam, mint előző nap. Gergővel is sikerült megbeszélnem, kimenőt kaptam, tudja hogy Csillánál leszek, igaz, furcsállotta, mert ő egy hisztis ribancnak tartja Csillát, így ismeretlenül.
Csöngettem.
Szinte még a csengő sem szólalt meg, máris nyílt az ajtó előttem, és Csilla mosolygott rám, szélesen, boldogan. Kis passzos piros póló volt rajta, meg egy kék passzos farmer. Nyilván tisztában volt vele, hogy eszméletlen jó adottságai vannak, amit vétek lenne bő ruhákkal takarni, még itthon is. Valószínűnek tartottam, hogy még mikor egyedül alszik, akkor is testhez simuló pizsamát, vagy hálóinget visel, és ha belenéz a tükörbe, akkor elégedetten billegeti magát.
Már jó ideje teázgattunk, beszélgettünk, mikor Csilla közel hajolt hozzám, és lágyan megcsókolt. Ajka puhán, becézgetve, simogatva vette körül az ajkamat.
- Nagyon vártam, hogy végre 5 óra legyen, és itt legyél! Egész nap rád gondoltam! - vallotta be.
Ajkunk összetapadt, majd egyre közelebb bújt, felállt, s engem is felhúzott a székről, szorosan átölelt, haja simogatta az arcomat. Úgy éreztem, hogy megszűnik körülöttem minden, csak Csilla van. A puha szája, finom, becézgető keze, amely már a blúzom alatt kereste a melltartóm kapcsát, már csak ez létezett.
- Bemegyünk a hálószobába? - kérdezte Csilla.
- Szobára viszel engem? - kérdeztem, s nevettünk mindketten. A lány kézen fogott, úgy húzott be. Az ágy előtt ismét megölelt, megcsókolt, csak fél szemmel láttam a szépen megvetett ágyát, a finom selyemtakarót, aminek simogató ölelését máris a bőrömön éreztem, még így is, hogy még hozzá sem értem.
Egy magas szőrű, puha szőnyegen álltunk, amibe szinte bokáig belesüppedtem. Átvillant az agyamon, hogy mindez túl tökéletes. Csilla, a szobája, a környezet.
Megérdemlem én ezt egyáltalán? Én nem vagyok olyan szép, mint Csilla. Hirtelen esetlennek, bambának éreztem magam. Nem odavalónak. Az én hajam túl sötét, túl egyenes szálú, a ruháim nem eléggé nőiesek, a lakásunk nem eléggé hangulatos, az ágyunk unalmas, a szőnyegek régiek...
- Valami gond van? - kérdezte Csilla, s égkék szemével mélyen a szemembe nézett. Tekintete olyan tiszta, olyan gyönyörű volt, hogy ismét elolvadtam tőle.
- Nincs semmi... csak kicsit zavarban vagyok... - vallottam be.
- Érzem, hogy picit feszült vagy. Gyere, feküdj le! - behúzott az ágyba. S a finom selyem valóban olyan simogatón vett engem körül, mint ahogy előre sejtettem.
Csilla egy keskeny flakont hozott:
- A kedvenc masszázsolajam! - suttogta, s egy pillanat alatt lekapta a pólómat, még észhez se tértem, mikor már a melltartóm is ki volt kapcsolva, a farmerom pedig a térdemig lehúzva. Csilla ráült a fenekemre. A térdére nehezedett, nem rám, azonban ilyen közelről érezni őt egészen különleges élmény volt. Nagyon izgató. Közben a langyos síkos masszával bekente a hátamat, a nyakamnál kezdve, a vállamon sokáig elidőzve, aztán egyre lejjebb haladt, hol erősebben, hol lágyabban masszírozva át a bőrömet.
A keze sokkal kisebb volt, mint a Gergőé, sokkal melegebb, puhább, és persze ügyesebb. A feszültség kezdett oldódni bennem, s helyére a vágy költözött, a vágy, hogy megkapjam őt. Érezni akartam a közelségét, a bőrét még közelebbről, a csókját még hevesebben, és őt magát, egy az egyben!
Közben a fenekemhez ért a masszírozással, a bugyimat egyik-másik irányba is elhúzta az ujjával, szinte észrevétlenül, s már csak simogatott, nem masszírozott. Lágyan jártak az ujjai a derekamon, a fenekemen, a combomon, először csak kívül, majd nagyon ügyesen a combjaim belső felére irányította az ujjait. A bugyimat simogatta. A keze egyre forróbb lett, mint ahogyan én is, úgy éreztem, valósággal tüzel a testem.
Benyúlt a bugyim alá, és végigsimította a puncimat. Egyik ujja végigsiklott a csiklómon. Égett az arcom. Kapaszkodtam a selyem ágyneműbe, mintha leeshetnék az ágyról.
- Voltál már nővel? - kérdezte váratlanul Csilla.
- Még soha! -vallottam be, de nem is figyeltem arra, amit kérdez, túlságosan el voltam foglalva az ujjával.
- Még soha? - kérdezett vissza, közben egy ujját lassan, finoman a hüvelyembe nyomta.
-Áhh- sóhajtottam.
- És most?
- Most először - válaszoltam, mikor kihúzta az ujját.
Én nem mertem visszakérdezni, annyira egyértelmű volt, hogy ő már nagyon is tapasztalt ezen a téren.
Tovább simogatta a fenekemet.
- Gyorsan el szoktál élvezni? - kérdezte.
Némi töprengés után válaszoltam csak: - Nem mondanám, hogy gyorsan, elég sok időre van szükségem.
- Ohh- sóhajtott Csilla - akkor te biztosan sokáig, intenzíven élvezel!
Már a hangja is izgatott! És miket mond ez a lány?! Sokáig és intenzíven élveznék? Igazából nincs összehasonlítási alapom, nem tudom más lány hogyan élvez. Gergővel ez nem is beszédtéma nálunk. Még akkor sem, ha nem sikerül elélveznem. Arról sem szoktunk beszélni, hogy milyen volt a szex, milyen vágyaim vannak. Arról viszont igen, hogy micsoda szép szerszámmal áldotta meg az ég Gergőt. Méretes, formás. Büszke is rá a gazdája. És meg kell hagyni, én is büszke vagyok rá.
De hogy én hogyan élvezek el? Hát ahogyan sikerül...
- És te gyorsan élvezel el? - kérdeztem vissza.
- Én igen. Főleg, ha nagyon kívánok valakit. Úgy, mint most téged!- sóhajtott.
Ujjai ismét a hátamra vándoroltak, könnyedén siklottak az ujjai, kicsit még olajos volt a bőröm, az ő ujja meg nem kicsit síkos az én nedveimtől.
Teljesen ellazultam Csilla érintéseitől, pedig otthon még tartottam tőle, hogy túlzottan zavarban leszek. Levetkőzni egy idegen nő előtt, levetkőztetni egy idegen nőt, szeretkezni egy nővel, úgy, hogy még sosem voltam nővel. De meg kell hagyni, Csilla nagyon ügyesen oldotta meg a helyzetet, minden olyan természetes volt, olyan szeretettel teli. Vágytam rá, hogy én is érezhessem őt, végre lássam azokat a finom melleket, amik olyan keményen feszültek a melltartóban, a bimbókat, amik kővé dermedtek az ujjaim hatására...
- Akarlak! -suttogtam.
- Fordulj meg, drága - súgta Csilla, én pedig a hátamra fordultam. Csilla azonnal fölém hajolt, ajkával finoman érintette a nyakamat, majd lassan a melleimet, mellbimbóimat, apránként felfedezve az egész felsőtestemet, közben lehúzta a bugyimat, és hol a csiklómat izgatta, hol a hüvelyembe hatolt 1-2 ujjal, de mindig ügyelt arra, hogy gyengédek, finomak legyenek a mozdulatai.
Simogattam az arcát, húztam magamhoz, hogy csókoljon meg, de csak éppen hogy a nyelvét a nyelvemhez érintette, felsóhajtott:
- Érezni akarlak!
Arca lassan eltávolodott az enyémtől, végigsiklott a mellemen, hasamon, végignyalta a combom belső falát, majd hosszan, lassan végignyalta a puncimat. Körbenyalta a csiklómat, majd hosszan, lassan, többször is végignyalt.
Gergő jutott eszembe. Ó, ha ő ilyet tudna!!
Csilla nyelve a csiklómra tapadt, beszippantotta, és nyalogatta, közben két ujját mozgatta lágyan fel-alá a hüvelyemben. Finoman. Teljesen elengedtem magam, hagytam, csinálja ahogy szeretné, ő pedig egyre gyorsabban, egyre hevesebben mozgatta az ujjait. Egy idő után úgy éreztem, ez sok nekem. Túl heves. Először nem mertem szólni, vártam, hátha csillapodik, de nem. Egészen belefeledkezett, belemelegedett a nagy munkába.
- Kérlek finomabban. - suttogtam.
Csilla azonnal kapcsolt. Még egyszer végignyalta a csiklómat, majd a hasamat, mellemet. Fölémhajolt:
- Ne hari- mosolygott - elragadott a hév.
Felültem Csilla mellé, megcsókoltam. Éreztem a nyelvén a saját puncimnak az ízét. Kíváncsi lettem volna, hogy Csilla mit szólt hozzá, de nem mertem volna megkérdezni. Vajon izgatja e, vagy zavarja? Tetszik e neki? Vajon más nőknek más ízük van e? Én a sajátomat természetesen éreztem már Gergő ajkán, az övén más érzést keltett bennem. Csillának azonban, nagyon akartam, hogy tetsszen. Nagyon akartam, hogy minden jó legyen, a legapróbb részletekig.

Csilla csókja nyugodtabbá, puhábbá vált. Lehúztam a pólóját. Fél szemmel láttam, hogy krémszínű push-up-os melltartó van rajta, hátul kikapcsoltam, lehúztam, közben Csilla a farmert húzta le magáról, és - nagyon meglepett, de - a bugyit is azonnal ledobta. Nem egy szégyenlős lány, az már biztos! Nem láttam a punciját, mert a csókot nem akartam én sem abbahagyni, de azt láttam, hogy mellbimbójának szép nagy sötét udvara van, középen a formás, kemény bimbókkal. A mellének pedig tökéletesen kerek volt az alakja, szabályos, amit még egy profi mérnök sem tudott volna szebbre tervezni. Először bátortalanul simogattam a melleit, de a puhasága, bőrének selymessége, és Csilla csókjának íze bátorított. Hanyatt dőlt, én pedig végignyaltam a melleit, pont olyan lassan, finoman, mint ahogyan ő csinálta nekem . Csilla széttette a lábait, és mély sóhajok közepette puncijához csúsztatta az ujjait. Éreztem, hogy nincs több időm, ha nem elégítem ki én, megteszi magának itt előttem, azonnal.
Puncijához hajoltam, megnyaltam. Olyan puha volt, mintha azon sosem nőtt volna még szőr. Egy pillanatra eltűnődtem, vajon hogyan csinálja? Ezt a titkot mindenképp ki kell majd szednem belőlem. De nem ez lesz az a pillanat...
Ahogy csak tudta, széttárta a combját, helyes kis csiklója fénylett előttem, sóvárgott egy kis gyengédség után. Finoman belenyaltam, körkörösen, mint ő csinálta nekem, majd a csiklója hegyét hosszabban, széles nyelvel izgattam. Csilla felsóhajtott, a mellére gyűrte a selyemtakarót. Még egyszer végignyaltam, Csilla megfeszítette a testét, halkan nyögött, és remegve elélvezett.
Mellkasa vadult járt, mikor ráhajoltam. Éreztem, milyen hevesen ver a szíve, milyen mélyen, szomjasan veszi a levegőt, és hogyan nyugszik meg minden sóhaj után.
- Még az ujjam se dugtam be... - suttogtam, mikor nagyjából megnyugodott mellettem.
Mosolygott. Szeme olyan szépen csillogott, hogy ilyet én még nem is láttam. Arca megnyugodott. Elégedett volt. És boldog.
- Köszönöm! - suttogta, s ezzel ismét zavarba hozott. Mit is köszön? S erre én vajon mit is mondjak?
- Gyönyörű vagy! - végül csak ez jött ki a számon, ez azonban nagyon őszintén. Csilla sokkal szebb volt meztelenül, mint ahogyan a legszebb álmomban gondoltam volna. Testhez simuló ruhái árulkodtak azért, sejttették, hogy alatta egy merő tökéletesség lapul. De mindezt megtapasztalni egészen más.

Csilla ismét megcsókolt. Fölém hajolt, éreztem az elhatározását, mintha azt sugallta volna a mozdulatival, hogy "most én jövök, élvezd!
Már a combomig folytak a nedvek a puncimból. Nagyon kívántam, nagyon akartam őt.
Simogatta a combomat, szétkente a nedveimet, láttam, hogy mosolyog. Láthatta, milyen hatással van rám, én pedig láttam rajta, hogy elégedett. Biztos volt magában, nagyon tudta, hogy mit akar, és hogy amit csinál, azt nagyon fogom élvezni.
Végignyalt a puncimtól a fenekemig minden előzmény nélkül. Felsóhajtottam. Akartam!
Egyik tenyerét a derekam alá tette, ujjaival mindenfelé simogatott. Éreztem, hogy nem a hüvelyem felé tart, hanem egyre lentebb simogatott.
- Szereted az anált? - kérdezte
- Nem! - vágtam rá gyorsan, és ezzel egy kicsit megint sikerült zavarba hoznia. Kezét kivette a fenekem alól, és átkarolta a combomat. Egy ujját lazán a hüvelyembe csúsztatta, és lassú finom mozdulatokkal kezdett izgatni.

Ő szereti az anált is. Na, nekem már csak ez hiányzott. Totálisan elbizonytalanodtam. Vajon jó lesz neki velem? Vajon élvezni fogja velem? Vagy kevés leszek?
Nagyon finoman nyalogatta a csiklómat, szinte kimosta a gondolatokat az agyamból, nem volt már semmi a fejemben, csak ő, a szemét láttam magam előtt, azt a gyönyörű kékséget, azt a csillogást, ahogyan rám nézett, miután elélvezett.
Már nem tudtam, hogy mit csinál, már nem voltam ura a helyzetnek. Már nem is voltam teljesen magamnál. Csilla teljesen magával ragadott, már csak ő volt, a szeme, és éreztem, hogy végem van, forró minden, körülöttem a levegő, és vele én is, éget Csilla nyelve, keze. Kapkodok a levegő után, és hullámokban, hevesen, mélyen önt el az érzés....... az orgazmus érzése........
Talán még percekkel később is lüktetett a puncim. Nedveimmel eláztattam Csilla gyönyörű szép selyem ágyneműjét. Ő pedig elégedetten, boldogan pihegett mellettem. Keze a kezemben, és olyan megkönnyebbülést éreztem, olyan felhőtlen boldogságot, amit azelőtt még sosem.Véletlen szex történet:


A vadmacska (ribanc kurva)


Szokásos péntek esti buli volt, barátokkal összegyűltünk, elindultunk inni. Nem vagyok nagy alkoholista, tudok mértéket tartani, de megiszom azért a kellő mennyiséget. A bárban hamar szemügyre vettem egy srácot, ő is hasonlóképpen tett. Láttam, hogy vibrálhat közöttünk a levegő, de lehet tesze-tusza? – tettem fel a kérdést magamnak. Túlságosan tetszett, hogy elengedjem, így odamentem hozzá. Bemuta....

Anyámat és a kutyát is megbasztam


16 éves voltam, anyámmal éltem együtt, aki már régebben elvált apámtól. Anyám sokat dolgozott, rendszeresen este jött csak haza, így suli után a délutánokat egyedül töltöttem otthon. Sokszor ültem a számítógép előtt, és időnként pornó oldalakat nézegettem. Egyre többször kattintottam erotikus oldalakra, egy idő után már minden délután nézegettem a videókat, s nagyokat maszturbáltam. Jó volt a kézi....

Nagynénémmel az esküvőn


Sziasztok!

Amit mesélek, néhány hónapja, egész pontosan Június első heteiben történt. Rólam röviden annyit, hogy Bencének hívnak, 26 éves vagyok. Pesten élek, egy multi cégnél vagyok elég jó beosztásban. Ezekben a hónapokban próbálok a karrieremre figyelni, így csajozás nem igazán fér most bele. Hónapok óta nem voltam nővel.
Szóval, Június első heteiben családunk egy közeli ....
Szextörténet címkék

papo | történetek a g | egy igaz történet | maszkot | poén |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.