Randi munka után


"Randi munka után?" Ezt az sms-t írtam Csillának még ebéd után, de csak késő délután jött a válasz:

"Este 8-ig vannak körmös vendégeim. 8-ra átjössz? Rám férne egy alapos hátmosás..."
Na, ez kész, gondoltam. Mégis mit mondjak Gergőnek, miért megyek át Csillához este 8-kor?
Sokáig töprengtem, mikor váratlanul megszólalt a mobilom előttem. Gergő. Kért, hogy ne haragudjak, de a haverja letöltött megint valami idétlen videójátékot, és elmenne hozzá kipróbálni, aztán meg még beülnek egy kocsmába, ne várjam meg ébren. Próbáltam úgy tenni, mint aki bánja, hogy a kedves későn jön haza, valójában azonban repestem az örömtől, amiért ilyen könnyen, ilyen gyorsan adódott a lehetőség, és át tudok menni Csillához.
Hazafelé menet elmentem a virágbolt előtt, mint ahogy elmegyek minden álló nap, most azonban megkapta a szememet a kirakatban egy fehér rózsa. Éreztem, hogy kell nekem, Csilla nagyon örülne neki.
8 után 10 perccel a rózsával állítottam be hozzá. Kicsit zavarban voltam, nőnek nem adtam még virágot azon kívül, hogy édesanyámat anyák napján, meg a névnapján felköszönöm. De az a helyzet azért nagyon más, mint ez.
Csilla teljesen természetesen vette, és nagyon örült neki. Valóban fáradtnak tűnt. Beszélgettünk, nevetgéltünk, tévéztünk, jól eltelt az este, de azért sort kerítettünk a hátmosásra is.
Egymással szemben ültünk be a kádba, előbb Csilla, majd én. A lábaink összegabalyodtak, nagyon vicces volt, ugyanakkor nagyon izgató is, ahogy a lány vizes combja az enyémhez ért. Közel csúszott hozzám, lábát a hátam mögé tette, simogattam az arcát, nyakát, de a sok habtól csúszott a kezem lefelé a válláról a hátára, csípőjére, combjára, s egyre jobban vonzott egy pont... Közben Csilla a melleimet simogatta egy fürdőszivaccsal, a nyelvét pedig nem vette le a nyakamról.
- Mi lenne, ha kiszívnám? - ajánlotta.
Hevesen ráztam a fejem! Még csak az kéne! Hogy magyaráznám meg otthon? Totál lebukás. És a munkahelyemen? Kinevetne mindenki.
- Azt hallottam, hogy az embereknek a fülüknél is van erogén zónája - suttogta a fülembe. - mi lenne, ha kipróbálnám?
Választ sem várva végignyalta a fülcimpámat, szopogatta a fülbevalómat, a fülemmel együtt, sőt, piciket bele is harapott. Én meg alig bírtam úrrá lenni a csiklandósságomon. Ha nem hagyja abba, akkor nagy röhögésben török ki, az biztos. De a hatás, meg kell hagyni, nem maradt el. Kellemesen bizseregtem tőle, és kedvem támadt azonnal kimászni a kádból, karon ragadni őt, és behúzni a hálóba, hogy most azonnal szeretkezzünk.
- Kívánlak! - suttogtam.
- Dőlj hátra - biztatott Csilla.
Én persze parancsszóra rögtön tettem a háta mögé a lábam, hátradőltem a kádban, derekamig ért a kellemesen meleg víz, a hab pedig a mellemig. Csilla nyalogatta a nyakamat, ujjaival pedig szeméremajkaimat simogatta, majd a csiklómat, annak is a hegyét izgatta körbe-körbe, aztán a másik kezét is bevetette, és finoman ujjazott. Egy, majd két ujjal. A víz lágyan simogatott, Csilla kezének mozgásától hol jobban, hol csendesebben hullámzott. Nagyon kellemes volt, és a víz, és a lány ügyes kezének összjátéka nagyon izgatott. Ha a villany nem világít a szemembe, azonnal elélveztem volna, így azonban nehezebb volt összpontosítani.
Csilla a mellemre hajolt, szopogatta, nyalogatta a mellbimbómat először az egyiket, majd a másikat, hosszan, finoman, közben úgy éreztem, hogy a víz egyre forróbb, a levegő is nehézzé vált, kapkodnom kellett utána, aztán kellemes bizsergést éreztem a hasamban, Csilla is lassabban simogatott odalent, és lágyan, lassan, hihetetlen érzékiséggel elégített ki.
Elnyúltam a fürdőkádban, mint egy béka, ha Csilla nem tart meg, még el is süllyedek a vízben, ő azonban nem engedett el, tovább nyalogatta a mellemet, egészen addig, míg a testem le nem csillapodott, és a gondolataim ki nem tisztultak.
- Még a hátad sem mostam meg... - mondtam.
Csilla megfordult a kádban, hogy nekem háttal legyen, és egy fürdőszivacsot nyomott a kezembe.
- Miért fehér rózsát hoztál? - kérdezte.
- Nem is tudom. Megláttam a kirakatban, és éreztem, hogy el kell hoznom.
Csilla nem szólt. Gondolkodott.
- Miért? Te milyen virágot hoztál volna a helyemben?
- Vöröset! Csakis vöröset, egészen biztos! - suttogta.
Már értettem, miért kérdezte. Így akarta megtudni, hogy amit érzek iránta, az szerelem e. Részéről a választ megtudtam. Elárulta egyértelműen.
Nem szóltam semmit, csak simogattam, dörzsölgettem a hátát, vállát, összefogta a haját a feje tetején, így a nyakához is hozzáfértem. Aztán közelebb csúsztam hozzá, a hasam hozzáért a derekához. Megmarkoltam a melleit. Csilla felszisszent. Ujjaim közé fogtam a mellbimbóját, ami azonnal kőkeménnyé duzzadt.
- Izgass, izgass.... - biztatott elfúló hangon.
Kezem lecsúszott a hasára, majd a puncijához. Ő azonnal feltette a lábát a kád szélére, hogy minél jobban hozzáférjek. Két ujjam között volt a csiklója, kicsit összeszorítottam, úgy simogattam. Csilla hátravetette a fejét, olyan erővel, hogy alig bírtam megtartani a vállammal. Szemét becsukta, nyalogatta a szája szélét, mintha kiszáradt volna. Dörzsöltem egyre gyorsabban, egyre hevesebben, egészen addig, amíg Csilla megfeszítette magát, és elélvezett.


Szextörténet ajánló:


Az ordenáré titkárnő


Gyakran hallani kifejezéseket, mint az élet vonatán, vagy az élet útvonalán. Nincs ilyen! Tapasztaltam: az élet egy körhinta. Az emer száguld, s azt hiszi, hogy előbbre jut, pedig csak egyhelyben forog. Ott állsz meg, ahol beszálltál. Nem új útvonal nyílik meg ott, hanem ugyanaz a körforgás ismétlődik meg. S mire egy új megálló jön, észreveszed, hogy ott vagy, ahonnan elindultál. Nem lettél se oko....

A rossz diáklány megtanulja a leckét


Az igazgató kezdett türelmetlenkedni. Már félórája kicsengettek az utolsó tanóráról és a legtöbb diák már ennyi idő alatt rég megebédelt, de akit ő várt még nem érkezett meg hozzá. Pedig már nagyon várta a látogatóját.

Már-már kezdte azt hinni, hogy nem kapta meg az illető az üzenetet, mikor kopogtak az ajtaján.

- Szabad!

- Jó napot kívánok! ....

Szexbarátok közt


Furcsa évet zártam. Végül is ami Kriszti és köztem történt, nem tudtam eltitkolni Dóra elől. A lelkiismeret furdalás csúnya, és idétlen dolgokat műveltetett, míg a történtek után néhány hónappal ki kellett hogy pakoljak, mert már magam számára is elviselhetetlen voltam. Dóra persze otthagyott, amit teljesen meg is értek, és bár úgy éreztem, szeretem nem akartam tönkretenni egy fiatal lány életét a....

A vén kecske is megnyalja


Józsi a becsületes nevem, Kovács Józska, faluban élek. Hatvanhárom éves vagyok, elvált.

A feleségem pár éve elhagyott, mert nem tudtam kielégíteni. Hát már nekem nem nagyon áll fel a bránnerem, megmondom ahogy van.

Tegnap történt, hogy a Katika, aki hordja az ebédet, meghozta a kaját. Gömbölyű asszonyka, csinosan öltözik, szereti a kötött rövid ujjú fölsőket és a hoz....

A faszverés


Elmélázva nézett ki az ablakon, enyhén összehúzott homlokkal, kicsit lebiggyesztett szájjal. Vajon lesz-e még melegebb a nyár során, vagy már visszavonhatatlanul ilyen szar idő marad? Akad esetleg lehetősége még egyszer kimenni strandolni, legalább Orfűre - ami azért elég messze van a jótól, viszont értékelni kell azt, hogy közeli vízpart, a Balatonra nagy vállalkozás csak úgy leruccani -, egyálta....

Igaz történet


Ez egy megtörtént sztori.Bár kicsit érdekesen indult,de szép vége lett...

Egyik nap a barátnőmmel elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére,majd néhány haverom felhívott,hogy menjek velük bulizni egy másik helyre.Miután a barátnőm hazament én átmentem a másik helyre és ott találkoztam Vele.Már korábban pontosan 5 nappal korábban egyik ismerősöm bemutatott neki így elkezdtünk beszélgetni.....Szextörténet címkék

kínai | húg | osri | kisfiával | arcra élvez |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.