Randi munka után


"Randi munka után?" Ezt az sms-t írtam Csillának még ebéd után, de csak késő délután jött a válasz:

"Este 8-ig vannak körmös vendégeim. 8-ra átjössz? Rám férne egy alapos hátmosás..."
Na, ez kész, gondoltam. Mégis mit mondjak Gergőnek, miért megyek át Csillához este 8-kor?
Sokáig töprengtem, mikor váratlanul megszólalt a mobilom előttem. Gergő. Kért, hogy ne haragudjak, de a haverja letöltött megint valami idétlen videójátékot, és elmenne hozzá kipróbálni, aztán meg még beülnek egy kocsmába, ne várjam meg ébren. Próbáltam úgy tenni, mint aki bánja, hogy a kedves későn jön haza, valójában azonban repestem az örömtől, amiért ilyen könnyen, ilyen gyorsan adódott a lehetőség, és át tudok menni Csillához.
Hazafelé menet elmentem a virágbolt előtt, mint ahogy elmegyek minden álló nap, most azonban megkapta a szememet a kirakatban egy fehér rózsa. Éreztem, hogy kell nekem, Csilla nagyon örülne neki.
8 után 10 perccel a rózsával állítottam be hozzá. Kicsit zavarban voltam, nőnek nem adtam még virágot azon kívül, hogy édesanyámat anyák napján, meg a névnapján felköszönöm. De az a helyzet azért nagyon más, mint ez.
Csilla teljesen természetesen vette, és nagyon örült neki. Valóban fáradtnak tűnt. Beszélgettünk, nevetgéltünk, tévéztünk, jól eltelt az este, de azért sort kerítettünk a hátmosásra is.
Egymással szemben ültünk be a kádba, előbb Csilla, majd én. A lábaink összegabalyodtak, nagyon vicces volt, ugyanakkor nagyon izgató is, ahogy a lány vizes combja az enyémhez ért. Közel csúszott hozzám, lábát a hátam mögé tette, simogattam az arcát, nyakát, de a sok habtól csúszott a kezem lefelé a válláról a hátára, csípőjére, combjára, s egyre jobban vonzott egy pont... Közben Csilla a melleimet simogatta egy fürdőszivaccsal, a nyelvét pedig nem vette le a nyakamról.
- Mi lenne, ha kiszívnám? - ajánlotta.
Hevesen ráztam a fejem! Még csak az kéne! Hogy magyaráznám meg otthon? Totál lebukás. És a munkahelyemen? Kinevetne mindenki.
- Azt hallottam, hogy az embereknek a fülüknél is van erogén zónája - suttogta a fülembe. - mi lenne, ha kipróbálnám?
Választ sem várva végignyalta a fülcimpámat, szopogatta a fülbevalómat, a fülemmel együtt, sőt, piciket bele is harapott. Én meg alig bírtam úrrá lenni a csiklandósságomon. Ha nem hagyja abba, akkor nagy röhögésben török ki, az biztos. De a hatás, meg kell hagyni, nem maradt el. Kellemesen bizseregtem tőle, és kedvem támadt azonnal kimászni a kádból, karon ragadni őt, és behúzni a hálóba, hogy most azonnal szeretkezzünk.
- Kívánlak! - suttogtam.
- Dőlj hátra - biztatott Csilla.
Én persze parancsszóra rögtön tettem a háta mögé a lábam, hátradőltem a kádban, derekamig ért a kellemesen meleg víz, a hab pedig a mellemig. Csilla nyalogatta a nyakamat, ujjaival pedig szeméremajkaimat simogatta, majd a csiklómat, annak is a hegyét izgatta körbe-körbe, aztán a másik kezét is bevetette, és finoman ujjazott. Egy, majd két ujjal. A víz lágyan simogatott, Csilla kezének mozgásától hol jobban, hol csendesebben hullámzott. Nagyon kellemes volt, és a víz, és a lány ügyes kezének összjátéka nagyon izgatott. Ha a villany nem világít a szemembe, azonnal elélveztem volna, így azonban nehezebb volt összpontosítani.
Csilla a mellemre hajolt, szopogatta, nyalogatta a mellbimbómat először az egyiket, majd a másikat, hosszan, finoman, közben úgy éreztem, hogy a víz egyre forróbb, a levegő is nehézzé vált, kapkodnom kellett utána, aztán kellemes bizsergést éreztem a hasamban, Csilla is lassabban simogatott odalent, és lágyan, lassan, hihetetlen érzékiséggel elégített ki.
Elnyúltam a fürdőkádban, mint egy béka, ha Csilla nem tart meg, még el is süllyedek a vízben, ő azonban nem engedett el, tovább nyalogatta a mellemet, egészen addig, míg a testem le nem csillapodott, és a gondolataim ki nem tisztultak.
- Még a hátad sem mostam meg... - mondtam.
Csilla megfordult a kádban, hogy nekem háttal legyen, és egy fürdőszivacsot nyomott a kezembe.
- Miért fehér rózsát hoztál? - kérdezte.
- Nem is tudom. Megláttam a kirakatban, és éreztem, hogy el kell hoznom.
Csilla nem szólt. Gondolkodott.
- Miért? Te milyen virágot hoztál volna a helyemben?
- Vöröset! Csakis vöröset, egészen biztos! - suttogta.
Már értettem, miért kérdezte. Így akarta megtudni, hogy amit érzek iránta, az szerelem e. Részéről a választ megtudtam. Elárulta egyértelműen.
Nem szóltam semmit, csak simogattam, dörzsölgettem a hátát, vállát, összefogta a haját a feje tetején, így a nyakához is hozzáfértem. Aztán közelebb csúsztam hozzá, a hasam hozzáért a derekához. Megmarkoltam a melleit. Csilla felszisszent. Ujjaim közé fogtam a mellbimbóját, ami azonnal kőkeménnyé duzzadt.
- Izgass, izgass.... - biztatott elfúló hangon.
Kezem lecsúszott a hasára, majd a puncijához. Ő azonnal feltette a lábát a kád szélére, hogy minél jobban hozzáférjek. Két ujjam között volt a csiklója, kicsit összeszorítottam, úgy simogattam. Csilla hátravetette a fejét, olyan erővel, hogy alig bírtam megtartani a vállammal. Szemét becsukta, nyalogatta a szája szélét, mintha kiszáradt volna. Dörzsöltem egyre gyorsabban, egyre hevesebben, egészen addig, amíg Csilla megfeszítette magát, és elélvezett.


Szextörténet ajánló:


Perverz leszbik


Mindig rajongtam a szép fehérnemüért. Szertekezés elött mindig a legszebbet szoktam felvenni. Ugy érzem ez megtisztelése annak akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágynemüt is.
Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemü nélkül járni. Persze nem amikor munkába megyek, ott szigoruan a legdiszkrétebb vagyok. Lucy és én ha együtt megyünk szin....

A nejem szülinapi bulija


Késő tavasz volt, mikor Andika szülinapját készültünk megünnepelni. Pontosabban én készültem, mert meg akartam lepni a nejem.
Azt pontosan tudtam, hogy mit szeretnék, csak az időpont volt problémás, meg az, hogy hogyan kezdjek hozzá. Na meg a helyszín. A meglepetésem az lett volna, hogy összehozok neki egy négyest Zoltánnal, Péterrel és velem.
Az egyik probléma az volt, hogy a fiúk n....

Magyar incest


Én akkoriban 17, a húgom 15 éves volt. Az az igazság, hogy ő érettebb volt, mint én, ha azt érettségnek lehet nevezni, hogy én akkoriban még szűz voltam, ő viszont nem. Azt senki ne gondolja, hogy én szexuálisan vonzódtam a húgomhoz, vagy bármi ilyesmi járt volna a fejemben, nem, erről szó sem volt. Azt el kell mondanom, hogy a húgom rendkívül széplány (mind a mai napig az). Kiskorunktól fogva sp....

Hármas szex


Idei év első motoros találkozója volt a környéken ezért gondoltuk össze szedjük a bandát és bevonulunk.

Kettesben maradtunk egyik csaj haverommal és elkezdtük kibeszélni az eddigi kapcsolataink szextémáját. nem kellett sokat beszélgetnünk mire kilyukadt annál, hogy ő még sosem volt 3 asban.

Én sem voltam még egyszerre két nővel vágtam rá neki és meg is beszéltük, hogy....

Gruppensex


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.Az említett klubb....

a gondolat valósága


Pár éve egy tanfolyamon voltam, ahol a kezdeti zavar után jól beilleszkedtem. 15 nő (20-40 évesek) és 3 pasi. Véletlenül végre én lehettem az alfahím a csoportban, humoros voltam, kedves és laza, így rövidesen a szingli vagy elvált osztálytársnőim örültek a közeledésemnek. Én pedig élveztem a helyzetet, feszítettem a vágyódást anélkül, hogy tettekkel bizonyítsak. Egy kisgyerekes egyedülálló nő vol....
Szextörténet címkék

szét baszlak | hason | hajas babám | színtiszta vágyat | a londoni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.