Nagyanyám és Dóri


Dórikám, fejezd be a hisztit, el kell mennem arra a konferenciára, így csak a nagyi tud rólad gondoskodni.
- De 17 vagyok, mi szükség felvigyázóra? Amióta apával elváltatok annyira megváltoztál.
- Nyugodtabb leszek és kész. És éppen mert apáddal elváltunk, kell a munkámra jobban figyelnem. Ketten maradtunk, és egyedül kell előteremtenem a pénzt, ami kell a háztartásra.
- Jól van, nem bánom - sóhajtottam egyet, csak anyu lelki békéje miatt egyeztem bele az egészbe.
Még aznap este megérkezett a nagyim, akit csak Ágotának hívhatok, ha nem a lakás falain belül vagyunk, mert hiú, és nem akarja, hogy nagymamaként nézzenek rá.
A nagyim korán szülte anyumat, 17 évesen lett anya, anyukám engem 18 évesen szült, a nagyim most még negyven sincs és letagadhatna a korából 10 évet. Fitten tartja magát, különben is remek adottságai vannak.
- Kislányom, ki kéne takarítani.
- Jaj, ne. Anyu megsértődne.
- Nincs ideje a munkája mellett alapos nagytakarításra, ezért ha már itt vagyok, tegyünk rendet!
Tombolt a nyár, nagyim bikinire vetkőzött, én pedig a nyomában lavórral, tollseprűvel, törölgető ronggyal.
Anyum szobájával kezdtük. Amikor azonban az éjjeli szekrényhez értünk, eltátottuk a szánkat, meglepődve pillantottunk egymásra. Találtunk egy vibrátort, pornómagazinokat, gésagolyót, és síkosítót is.
- Hű, ezek jó kellékek, minden magányos asszony örülne nekik.
- Ez biztos nagyon nem tetszene anyának. Hogy az intim dolgait szemrevételezzük. Menjünk inkább ki innen. Ez annyira ciki.
- Már megtaláltuk, most már fölösleges úgy tenni, mintha itt se jártunk volna, különben is nézd milyen pókháló van a plafonon! - mutatott az egyik sarokra.
- Ezt biztos felismered - huppant az ágyra a nagyim. - Műfallosz - mondta tagoltan.
- Fúj! - óbégattam.
- Kellemes kis darab, még ér is van rajta imitálva. A vastagsága is kellően jó, és a vajszíne miatt is hasonlít az igazira. - A nagyim zöld bikini alsója fölé emelte a falloszt és végighúzta lábai között. A vénuszdombja széles, a vágatba belemélyedt az anyag.
- Ah kellemes, nincs kedved le, fel húzogatni nekem?
- Én? - kérdeztem levegőt is alig kapva. A nagyim mindig is vonzott a szép arcával, nagy melleivel, hosszú combjaival, reménykedtem, hogy én is ugyanolyan nőies leszek majd.
- De ez nem …
- Nem! - csak segítesz nekem, miközben egy hatalmas, nagy jóképű kant képzelek ide. - A nagyim eldőlt az ágyon, kezeit a melleire tette, felhúzta a fürdőruha felsőjét, majd gyűrögetni kezdte melleit. Bimbói összezsugorodtak, én pedig kíváncsian néztem, nedvesedni kezdtem.
A fallosz nekem is tetszett, elkezdtem a nagyim vénuszdombja fölött mozgatni, bár idegenkedtem a dologtól, ennek ellenére egy részem élvezte, amit teszek. Kíváncsi lettem a nagyim titkos énjére.
Így ment kis ideig, amikor a nagyim elegánsan felemelte hosszú lábait, és lepörgette magról a falat anyagot. Borotvált, sima dombja és fénylő szeméremajkai vágyakozásról árulkodtak. Az illata finom volt, elkapott egy őrület miatta, de visszafogtam magam.
A lábai közé ereszkedtem térdre, majd a szerszámmal kezdtem izgatni újra. A combhajlatait, majd a vágatot puhán. Furcsa érzés kerített hatalmába, a női test az ágyon szinte hullámzott a kéjtől. Félrehúztam az egyik ajkát, és alaposan benedvesítettem a műfallosz hegyét, hogy úgy simogassam tovább.
- Jaj, de jó Dórikám, nyomjad be a te nagyidnak! Basszál meg légy szíves, hadd töltsön ki ez finom fallosz. De tudod mit? Előbb gyere ide a mellemhez, izgasd a bimbóimat vele, utána meg bekapom és szopom kicsit, mintha igazi fasz lenne!
Felmásztam a nagyi mellkasához, elkezdtem körözni a bimbóudvara körül. Ő tartotta közben melleit, nyomogatva, sóhajtozva.
- Add a számba most - kérte és elkezdtem neki félig ritmusra betolni a péniszt, ő pedig szopta kéjesen. Szája ó betűt formált, fejével fel-felemelkedett.
- Elég lesz, most menj le.
Visszamásztam a nagyim térdei közé, kicsit siklattam ajkai között, majd a nedves lyukba lassan becsúsztattam. Ágota hatalmasat sóhajtott.
- Isteni - mormolta. - Most basszál meg alaposan.
Elkezdtem lassan tologatni neki, majd gyorsabb tempóban. Ő a csiklóját dörzsölgette közben, szélesebbre tárta lábait, majd fel is emelte, hogy mélyebben érje a fallosz. A kerek, még mindig szép popsija is látszott, ami külön izgató látványt nyújtott. Emelgette csípőjét közben, nyalta ajkait, fénylőn, duzzadtan csillogott szája a napfényben. Szőke, göndörített haja aranyként ömlött el a szatén lepedőn, nagyon szép látvány volt. Nemsokára hatalmasat élvezett kiáltva.
- Ez jó volt! - jelentette ki. Esetleg segítsek neked én is? – kérdezte.
- Nem nagyi, nekem nemsokára jön a barátom!
- Akkor kézmosás, letisztítjuk a játékot és jöjjön az ablakmosás!
Este meg is érkezett Péter, nagyon finom volt a szex, közben sokszor eszembe jutott mit tettünk a nagyival. Késztetést éreztem élményem elmondására, de nem tettem. Ez a nagyim és az én titkom marad örökre.
Beküldő:lalo


Szextörténet ajánló:


Matyi és Ratyi gay története


A történet szempontjából nézve azt hiszem a fő karaktert nevezzük jelen esetben Matyinak. És, hogy mit kell tudni róla? Álmodozó lélek, a mai világhoz nem nagyon igazodó erkölcsökkel, legalábbis az volt az első tízen néhány évben. Manapság nem tudnám megmondani. Talán majd te.
Szóval kezdjük az elején a dolgot:
Szegény kis család az ország közepén. Szerető anya, alkoholista apa egy i....

Swinger szexbuli


Nos, a sztorim: Ez a történet idén télen esett meg, amikor is barátnőimmel meghívást kaptunk egy házibuliba. Már délelőtt átjöttek hozzám (Bea és Niki), hogy ne unatkozzunk estig, amikor végre mehetünk a buliba. Már nagyon vártuk, hogy teljen az idő. Ekkor Bea kitalálta, hogy nézzünk videót. Elkezdtünk hát a videokazettás szekrényben pakolni, keresni szerettünk volna egy olyan filmet, amit még nem....

Első popószex


2 éve voltunk együtt, mikor első közös albérletünket kivettük. Kertes házat sikerült találni, ahol kedvemre napozhattam meztelenül a hátsó kertben. Egy meleg nyári délután éppen a pléden feküdtem meztelenül, mikor hazaérkezett Dani a barátom. Adott egy kis puszit és ment is tusolni, kajálni. Egy fél óra múlva kb ahogy megfordultam láttam, hogy a nappali ajtajában áll nincs rajta semmi, és éppen a ....

Lilla és a lakásavató


A Fehérvári út 187 előtt megálltam a tizediken laktunk évekig. Leparkoltam. Rengeteg élménnyel gazdagodott az életünk. Hány nő és hány férfi élvezett el itt a lakásunkban, ott lett utoljára terhes Lilla, és nem tudtuk hosszú ideig, hogy ki volt a tettes... Napok múlva derült ki, hogy egy tizennégy éves férfinek még nem nevezhető fiú ondója járta át asszonykámat. A srác először élvezett nőbe, mi al....

Izgalmas hétvége


19 éves lány vagyok, 6 hónapja járok együtt a barátommal, Ádámmal. Múlt szombaton ünnepeltem a születésnapomat. Éppen az egyik barátnomtol tartottam hazafele, mikor a barátom felhívott, hogy meglepetése van, siessek haza. Mikor hazaértem, a barátom már az ajtóban várt. Puhán megcsókolt, majd bement a másik szobába, miközben én levettem a kabátom. Léptek zaját hallottam magam mögött, de mire megfor....

A húgom bozontos puncija


Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 19 éves fiú vagyok, van egy 16 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem ez nem olyan sztori lesz hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájtosabb. Egyik du. 1edül voltunk otthon, mert a szülők kimentek a telekre. Húgom napozott én tv- ztem. Aztán feljött hozzám....
Szextörténet címkék

a meleg | iskolai szex | 198 | 60 éves | terhes |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.