Nagyanyám és Dóri


Dórikám, fejezd be a hisztit, el kell mennem arra a konferenciára, így csak a nagyi tud rólad gondoskodni.
- De 17 vagyok, mi szükség felvigyázóra? Amióta apával elváltatok annyira megváltoztál.
- Nyugodtabb leszek és kész. És éppen mert apáddal elváltunk, kell a munkámra jobban figyelnem. Ketten maradtunk, és egyedül kell előteremtenem a pénzt, ami kell a háztartásra.
- Jól van, nem bánom - sóhajtottam egyet, csak anyu lelki békéje miatt egyeztem bele az egészbe.
Még aznap este megérkezett a nagyim, akit csak Ágotának hívhatok, ha nem a lakás falain belül vagyunk, mert hiú, és nem akarja, hogy nagymamaként nézzenek rá.
A nagyim korán szülte anyumat, 17 évesen lett anya, anyukám engem 18 évesen szült, a nagyim most még negyven sincs és letagadhatna a korából 10 évet. Fitten tartja magát, különben is remek adottságai vannak.
- Kislányom, ki kéne takarítani.
- Jaj, ne. Anyu megsértődne.
- Nincs ideje a munkája mellett alapos nagytakarításra, ezért ha már itt vagyok, tegyünk rendet!
Tombolt a nyár, nagyim bikinire vetkőzött, én pedig a nyomában lavórral, tollseprűvel, törölgető ronggyal.
Anyum szobájával kezdtük. Amikor azonban az éjjeli szekrényhez értünk, eltátottuk a szánkat, meglepődve pillantottunk egymásra. Találtunk egy vibrátort, pornómagazinokat, gésagolyót, és síkosítót is.
- Hű, ezek jó kellékek, minden magányos asszony örülne nekik.
- Ez biztos nagyon nem tetszene anyának. Hogy az intim dolgait szemrevételezzük. Menjünk inkább ki innen. Ez annyira ciki.
- Már megtaláltuk, most már fölösleges úgy tenni, mintha itt se jártunk volna, különben is nézd milyen pókháló van a plafonon! - mutatott az egyik sarokra.
- Ezt biztos felismered - huppant az ágyra a nagyim. - Műfallosz - mondta tagoltan.
- Fúj! - óbégattam.
- Kellemes kis darab, még ér is van rajta imitálva. A vastagsága is kellően jó, és a vajszíne miatt is hasonlít az igazira. - A nagyim zöld bikini alsója fölé emelte a falloszt és végighúzta lábai között. A vénuszdombja széles, a vágatba belemélyedt az anyag.
- Ah kellemes, nincs kedved le, fel húzogatni nekem?
- Én? - kérdeztem levegőt is alig kapva. A nagyim mindig is vonzott a szép arcával, nagy melleivel, hosszú combjaival, reménykedtem, hogy én is ugyanolyan nőies leszek majd.
- De ez nem …
- Nem! - csak segítesz nekem, miközben egy hatalmas, nagy jóképű kant képzelek ide. - A nagyim eldőlt az ágyon, kezeit a melleire tette, felhúzta a fürdőruha felsőjét, majd gyűrögetni kezdte melleit. Bimbói összezsugorodtak, én pedig kíváncsian néztem, nedvesedni kezdtem.
A fallosz nekem is tetszett, elkezdtem a nagyim vénuszdombja fölött mozgatni, bár idegenkedtem a dologtól, ennek ellenére egy részem élvezte, amit teszek. Kíváncsi lettem a nagyim titkos énjére.
Így ment kis ideig, amikor a nagyim elegánsan felemelte hosszú lábait, és lepörgette magról a falat anyagot. Borotvált, sima dombja és fénylő szeméremajkai vágyakozásról árulkodtak. Az illata finom volt, elkapott egy őrület miatta, de visszafogtam magam.
A lábai közé ereszkedtem térdre, majd a szerszámmal kezdtem izgatni újra. A combhajlatait, majd a vágatot puhán. Furcsa érzés kerített hatalmába, a női test az ágyon szinte hullámzott a kéjtől. Félrehúztam az egyik ajkát, és alaposan benedvesítettem a műfallosz hegyét, hogy úgy simogassam tovább.
- Jaj, de jó Dórikám, nyomjad be a te nagyidnak! Basszál meg légy szíves, hadd töltsön ki ez finom fallosz. De tudod mit? Előbb gyere ide a mellemhez, izgasd a bimbóimat vele, utána meg bekapom és szopom kicsit, mintha igazi fasz lenne!
Felmásztam a nagyi mellkasához, elkezdtem körözni a bimbóudvara körül. Ő tartotta közben melleit, nyomogatva, sóhajtozva.
- Add a számba most - kérte és elkezdtem neki félig ritmusra betolni a péniszt, ő pedig szopta kéjesen. Szája ó betűt formált, fejével fel-felemelkedett.
- Elég lesz, most menj le.
Visszamásztam a nagyim térdei közé, kicsit siklattam ajkai között, majd a nedves lyukba lassan becsúsztattam. Ágota hatalmasat sóhajtott.
- Isteni - mormolta. - Most basszál meg alaposan.
Elkezdtem lassan tologatni neki, majd gyorsabb tempóban. Ő a csiklóját dörzsölgette közben, szélesebbre tárta lábait, majd fel is emelte, hogy mélyebben érje a fallosz. A kerek, még mindig szép popsija is látszott, ami külön izgató látványt nyújtott. Emelgette csípőjét közben, nyalta ajkait, fénylőn, duzzadtan csillogott szája a napfényben. Szőke, göndörített haja aranyként ömlött el a szatén lepedőn, nagyon szép látvány volt. Nemsokára hatalmasat élvezett kiáltva.
- Ez jó volt! - jelentette ki. Esetleg segítsek neked én is? – kérdezte.
- Nem nagyi, nekem nemsokára jön a barátom!
- Akkor kézmosás, letisztítjuk a játékot és jöjjön az ablakmosás!
Este meg is érkezett Péter, nagyon finom volt a szex, közben sokszor eszembe jutott mit tettünk a nagyival. Késztetést éreztem élményem elmondására, de nem tettem. Ez a nagyim és az én titkom marad örökre.
Beküldő:lalo


Szextörténet ajánló:


Az öltözői szexpuceráj


Gólyabálba voltunk hivatalosak. Kissé késésben voltunk. Mikor megláttam, alig vártam, hogy végre hazaérjünk, pedig még el sem indultunk; rövid, fekete szatén koktélruhát viselt fekete harisnyával, hozzá illő magassarkúval. Csak egy fekete harisnyája volt, amit tőlem kapott egy harisnyatartóval együtt. Tudta, hogy odáig vagyok, ha viseli.

Mikor kissé magamhoz tértem és a nadrágomban ....

A Mama előtt vertem a farkam


Ez a történet 17 éves koromban történt egy szép nyári napon. Senki sem volt itthon, kicsit kanos voltam ezért elkezdtem pornófilmet nézni. teljesen beindultam a film láttán, a farkam teljesen megkeményedett. A filmben nagyon szép nő volt, borotvált punci szép nagy kerek mellek... Levetkőztem lefeküdtem az ágyra és elkezdtem simogatni a kőkemény farkam. Majd megmarkoltam és húzogatni kezdtem. Utóla....

Karácsonyi szex


Sziasztok szeretnék veletek megosztani valamit... valamit ami pontosan ezelőtt egy éve történt meg.
Nos hát amit rólam tudni kell, az-az hogy férfi vagyok 29 éves és hát...szingli.
A nevem Máté átlagos test alkat, barna haj és hát tenger kék szemem van, magasságom egy olyan jó 180 cm.

Nos hát az egész 18 órakor kezdődött, amikor is elmentem testéremékhez a város mási....

Korház 4.rész !


Ami azt illeti Ildikó nem tagadta meg önmagát,igen
aktívan ki követelte azt amit akart,
a pihenés után én valóban felkészültem arra hogy
Ildikó seggét szét fogom baszni , de arra nem gondoltam hogy amit akar azt majd akkor amikor Ő akarja s nem én,
ébredés után ez vasárnapra esett s így még volt
időnk a na p hátralevő idejére.
Oszi kérdeznék tőled egy dol....

A gyors maola


A Bözsi furcsa helyen dolgozik. Sokan járnak be hozzá, és mégis kevesen.
Én amikor csak arra járok, benézek hozzá. Beszélgetünk, csacsogunk keveset, majd tovább. Néha kettesben maradunk, olyankor mindig letesztelem, hogy még mindig nem hord bugyit. Semilyet sem.
Néhányszor elõfordult már, hogy becsúszott az ujjam egészen a finom puncijához. Ilyenkor finoman megsimogatom és mielõtt el....

A fasztalicska Nikoletta ismét gruppenben


Nikoletta fasztalicska, mióta összeismerkedett a Öcskös és Csaba párocskával, imádta a sátorozást. Legszívesebben valami helyes, szőke pasival követte el ezt, s az aktus közben folyamatosan arra az éjszakára gondolt. Amikor ő… és Jácint… és Csaba meg Öcskös… Izgató bizsergés járta át minden egyes porcikáját, ha csak rágondolt is. A tudattól, hogy a mostani sátorozás alkalmával megint e három jók....Szextörténet címkék

pofont | csapat | hozta | faszverés és szopatás a m | zsoltival az agyban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.