Szeretem a pasikat és szeretek dugni


Már régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a "balkézről jött" gyerekemet felnevelni, aki már lassan a 19 évét betölti. Főleg azért is lettem őszínte, mert ahogy nézem az Interneten a neves színésznők, énekesek, stb. majdnem mind pornózott, sőt vólt olyan, akit a saját anyja bíztatott.

Az igazsághoz tartozik, hogy nagy rizikót vállaltam, ugyanis mindig gumi nélkül csinálom. Egyszer próbáltam gumival, de az nem igazán jött össze, inkább vállalom a rizikót, de gumi nélkül csinálom. Szeretem érezni azt, ami bennem van! Egyszer kaptam trippert egy hapsitól, de mázlija volt, mert ő utána egy darabig nem volt pasim. Rengeteg pénzt fizetett, csak ne tudja meg senki. Még, az orvosi kezelésemet is állta. De, hál Istennek, kigyógyultam. A mostani pasimmal, már régóta járok, ugy fest, hogy össze cuccolunk.

A minap, kissé nyitva hagytam a szobaajtót, nagyban keféltünk, mikor is megláttam, hogy a fiam a farkát fogja a kezében és bennünket néz! Nem szóltam semmit, csak ránéztem. Egyfolytában néztem, még közben a hapsim dugott. Tudta, hogy figyelem, elkezdte húzogatni a farkát, vagyis maszturbált, de közben engem nézett, én meg őt! Szinte egyszerre élveztek el a hapsimmal, csak ő belém, a fiam meg az ajtóra. Mikor elment a hapsim, kis köntöst vettem fel és bementem hozzá a szobályába. A számítógép előtt ült meztelen, a farka a kezében, és nagyon nézett valamit. Közelebb léptem, egyáltalán nem szégyellte, hogy mit néz, hamar rá kellett jönnöm, hogy engem!

- Hát ez meg honnan van!? - kérdeztem.
- A haverok mondták meg, hogy melyik oldalon talállak meg. Egész jó ez a kép. Igaz, hogy már régi, de jó. Mindig tudtam, hogy oda vagy a pasikért, de, hogy az Ínterneten hírdesd magad, egy kicsit fúrcsa! Nem akarok magyarázkodni, de nem hírdetem magam, Juci néni beszélt rá, hogy készítsünk magunkról akt képeket, és tegyük fel az Internetre. Mivel még soha nem csinálta, bíztam benne, hogy nem fog sikerülni, közösen lefotóztuk egymást, ha tovább mész, láthatod, hogy ő is rajta van. De hát mindez már nagyon régen tőrtént.
- Mennyire régen! ?
- Régen! Akarod látni a különbséget!? - Ezzel kioldottam az övemet, és ott álltam a fiam előtt meztelen, aki közben a farkát fogta! Látod? Ott még meredeznek a melleim, most meg kissé löttyedtek. Ha nem hiszed, tapogasd meg. Megtapogatta! Ahogy néztem, hogy tapogat, lenéztem és láttam, hogy a fasza kőkemény áll, meg kell hagyni, igencsak "méretes" volt, ha nem lenne a fiam, rögtön rábuknák!
- Nos? Milyennek találod őket! ? Remélem megvoltál az imént látotakkal elégedve!?
- Ha ettől boldogabb leszel, vedd úgy, hogyha nem volnál az anyám, én is megkefélnélek! Ez, igen!
- Hányszor verted ki a farkad anyádra, miközben lested?
- Nem szoktalak lesni. Most is csak kíváncsi voltam.
- És a haverjaid mit szólnak!? Mi a véleményük!?
- Nekik is bejössz, csak szeríntük, kissé többet is mutathatnál!
- És pedig? Mire gondolsz?
- Hát, szeretnék egy pár képet készíteni a telefonommal, igérem, nem teszem fel az Internetre.
- Persze, ezeket a képeket mutogatnád a haverjaidnak, akik a farkukat verik rám. Annyira áll már a dákód, hogy majd eltörik. Akarod, hogy kiverjem!? - Ezzel már a markomba is fogtam a farkát, ami, meg kell hagyni, igencsak méretes volt. Akkora makkja volt, szinte mint egy csecsmő feje. Na jó. Ne túlozzunk. Elég az hozzá, hogy igencsak méretes. Húzogattam a bőrt, a másik kezemmel a makkját birizgáltam, nagyot élvezett, félig a tenyerembe, félig a szőnyegre. Majd ráűltem az asztalra, és hagytam, hogy képeket készítsen rólam! Már előre láttam, hogy foglyák a srácok kiverni a farkukat, miközben engem néznek!
- Mond, anya? A leendő hapsid, mikor jön legközelebb?
- Holnap. Miért? Megint megakarsz bennünket lesni?
- Nem, csak úgy kérdeztem.
- Nem kell ennyire elvörösödnöd. Majd kicsit jobban nyitvahagyom az ajtót, hogy jobban láss. De én is kérdezhetek valamit? A mostani barátnőd mennyire szeret dugni?
- Na de anya!
- Nehogy már azt mond nekem, hogy még szűz?
- Nem, ezt nem mondom. Ugyanis nem én vagyok az első pasija.
- És, mondd csak. Le is szokott szopni a kiscsaj? Szerintem ez hozzá tartozik a szexhez! És te már benyaltál neki?
- Ha tudni akarod, igen!
- És, hogy? Gyere mutasd meg!
- Csak nem azt akarod, hogy rajtad mutassam meg!?
- Miért? Mielőtt bejőttem, zuhanyoztam. - Tehát a kefélés után, tiszta a pinám. Volt a szobában egy kis dohányzó asztal, arra űltem széttett lábakkal és vártam. Nem kellett sokáig! Még széjelebb tárta a lábaim, és elkezdett nyalni. Nagyon jól csinálta, látszik, hogy van benne gyakorlata. Addig játszott a plöckömmel, mig nagy nyögések közepette, elélveztem.
- Anya, ne mozdulj! Most, hogy a pinád eléggé szét van tárva, szeretnék egy pár képet még készíteni.

Persze, ezt is megengedtem, hadd csámcsogjanak a pinámon!
Másnap, a nagy kefélés közben (persze, ahogy megígértem, kissé jobban kinyítottam az ajtót), a fiam, meg a barátnője nézte, hogy mit csinálunk! Csak én láttam őket, a hapsim el volt foglalva a dugással! Gondoltam egy merészet, tanuljon a kiscsaj jeligével, a hapsi meglepetésére, hírtelen elkezdtem szopni! De, nem akárhogy. Anyait apait beleadtam, színte lenyeltem a farkát! Mikor újra nekiálltunk dugni, az ajtóhoz néztem, és látom ám, hogy a fiam, dugja hátúlról a barátnőjét, néha rám-rám néz! Színte mind a ketten egyszerre élveztünk el, ő a bárátnőjébe, a hapsim pedig belém! Ahogy észrevettem, eléggé helyes volt a kiscsaj, el is határoztam, hogy csinálunk egy közös éjszakát! De erről, máskor!


Szextörténet ajánló:


Szex a fürdőben


Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.

Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárn....

Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Kihúztam a gyufát – bekaptam a szivart


Bár tilos volt , de azért ment a bagózás a koleszban . Én ugyan még csak elsős voltam , de azért már bagóztam – igaz amolyan kocabagós voltam . Kétszemélyes volt minden szoba , de ezen a hétvégén úgy alakult , hogy a szobatársam hazament , én pedig maradtam . Rá akartam gyújtani , de elfogyott a gyufám . A fenébe , este tíz óra , már s....

Hogyan lettem egy cigány kurvája


Hogyan lettem egy cigány kurvája

Évának hivnak 19 éves vagyok nagy tervekel indultam az életnek nagy mamám nevelt fel. 16 évesen vesztettem el a szüzeségem egy 40-es pasi dugott meg elõször szerelmes voltam bele. Azt igérte hogy el válik és el vesz feleségül de nem tette. Rá beszélt hogy a barátját is vonjuk be 3-nak onantól két éven át szendvicsbe basztak. Nagyon rá kaptam a fasz iz....

Hat hónapja nem nyúlt hozzám a férjem


Mielőtt valaki a 70-es években, a Rózsa György által fémjelzett TV műsorra gondolna, máris eloszlatom ez irányú kételyeit…
Abban az időszakban telefonszerelőként dolgoztam. Nagyon sok vállalathoz jártam ki, javítgattam a hálózatot. Természetszerűen rengeteg emberrel kerültem kapcsolatba, gondnokokkal, telefonközpontosokkal.
Az egyik nagyvállalatnál két kezelő volt, az egyik egy csino....

Öcsém szülinapi meglepetése


A mai napig nem hiszem el, hogy mire beszélt rá a pasim. Soha nem hittem, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek velem. Azt hiszem szeretnék valaki mást hibáztatni, noha én voltam az, aki engedtem, hogy a dolog megtörténjen. Az a dolog, amiről noha tudom, hogy nem egészséges, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam. Azt hiszem túl messze kerültem a lényegtől, szóval kezdem az elején. Közeledett öcsém....

Belém elvezett egy idegen a Westendben


A legjobb barátnőm és én, úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit a szürke hétköznapok unalmából. Elindultunk a városban, nézelődtünk a plázában, bementünk egy-két butikba. Természetesen semmit se vettünk, mondván, hogy majd jó lesz máskor pénz, meg, hogy majd visszajövök érte. De a mászkálás nem is azért történt, hogy pénzt költsünk, inkább azért, hogy szórakozzunk egy jót. Felmentünk a tető....
Szextörténet címkék

régóta | hazajön | izgatott a pisi | fájdalmas orgazmus | hördült |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.